animus Napisano wczoraj o 11:44 #1551 Napisano wczoraj o 11:44 Bo to był zegar atrapa, jakbyś nie powiesił, to on jest do góry nogami, zegar ma tak cyfry.
vlad1431 Napisano wczoraj o 13:03 #1552 Napisano wczoraj o 13:03 Nawet powieszenie zegara ją przerosło. Ja tam nie widzę żadnego zegara.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
retrofood Napisano wczoraj o 15:10 #1553 Napisano wczoraj o 15:10 3 godziny temu, animus napisał: Bo to był zegar atrapa, jakbyś nie powiesił, to on jest do góry nogami, zegar ma tak cyfry. A może wskazówki są na stałe a kręci się cyferblat? 2 godziny temu, vlad1431 napisał: Ja tam nie widzę żadnego zegara. Fakt, dzisiaj młodzież jak nie widzi cyferków to nie wie która godzina.
animus Napisano wczoraj o 16:21 #1554 Napisano wczoraj o 16:21 1 godzinę temu, retrofood napisał: A może wskazówki są na stałe, a kręci się cyferblat? To wtedy jest tylko jedna wskazówka.
podczytywacz Napisano 22 godziny temu #1555 Napisano 22 godziny temu 10 godzin temu, retrofood napisał: Nawet powieszenie zegara ją przerosło. A to ona osobiście wieszała ten zegar? To jakaś Twoja osobista znajoma? Czy to może jej partner nie podołał?
retrofood Napisano 12 godzin temu #1556 Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, podczytywacz napisał: A to ona osobiście wieszała ten zegar? To jakaś Twoja osobista znajoma? Czy to może jej partner nie podołał? Z takimi szponami??? Coś Ty, jeszcze by bruzdy w tynku porobiła przy okazji... Ale to znana influencerka, zawieszanie zegara osobiście nadzorowała. Więc obojętnie kto to robił fizycznie, wszystko bylo tak, jak sobie życzyła.
podczytywacz Napisano 10 godzin temu #1557 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, retrofood napisał: to znana influencerka Komu znana, temu znana... Ale skoro tak mówisz...
retrofood Napisano 10 godzin temu #1558 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, podczytywacz napisał: Komu znana, temu znana... Ale skoro tak mówisz... Też jej nie znam, ale mówili, że znana.
podczytywacz Napisano 9 godzin temu #1559 Napisano 9 godzin temu Czyli normalnie - znana z tego, że jest znana...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się