racer Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 4 sierpnia 2010 (edytowany) Pojawiło się pytanie zasadnicze, zdania są wyraźnie podzielone, a sprawa jak najbardziej poważna. Zapraszam zatem do klikania na te maluśkie kropeczki w sondzie. Edytowano 4 sierpnia 2010 przez racer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
dodi Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Pojawiło się pytanie zasadnicze, zdania są wyraźnie podzielone, a sprawa jak najbardziej poważna. Zapraszam zatem do klikania na te maluśkie krzyżyki w sondzie. Rozwiń Ooooo! A probka wokalu bo temat tyczyl sie czego innego. Ja chce probke wokalu wobec powyzszego, wrecz bede zadac! Link do komentarza
racer Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 4 sierpnia 2010 Usłyszysz z tak daleka? Ja blisko wybrzeża biuro mam. Link do komentarza
dodi Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Usłyszysz z tak daleka? Ja blisko wybrzeża biuro mam. Rozwiń nagraj i pusc na you tube, bedziemy oceniac, zeby nie bylo zaglosowalam. Zgodnie ze stanem zdrowia. ;D Link do komentarza
Ciril Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 5 sierpnia 2010 Cóż mogłam zaznaczyć? Tylko czwartą odpowiedź Link do komentarza
agus181 Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Cóż mogłam zaznaczyć? Tylko czwartą odpowiedź Rozwiń to zupełnie jak ja a w śpiewaniu w samochodzie w drodze do pracy osiągnęłam już mistrzostwo Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #7 Napisano 5 sierpnia 2010 Tak mi się wydaje, że oprócz odchudzania zrobimy sobie niedługo małą terapię grupową Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Tak mi się wydaje, że oprócz odchudzania zrobimy sobie niedługo małą terapię grupową Rozwiń kiedy? gdzie? Link do komentarza
Draagon Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 5 sierpnia 2010 (edytowany) Mi się czawrty poziom załącza jak:- mam humor- nie mam humoru- jadę samochodem- ide do pracy- w pracyo dziwo nigdy nie śpiewam w polu Najlepiej w pracy jak sobie KULT zapuszczam i z kumplem wyjemy Aczkolwiek od samiuśkiego ranka wali mi po głowie to:rolnik rolnik.. rolnik sam w dolinie...http://www.youtube.com/watch?v=QwQypBgJO0AŻeby człowiek był sytymusi bardzo dużo mięsa jeść.Ale mi się robić nie chcebo do miasta wyjechała cała wieś.Więc ja protestujęwięcej nic nie wychoduję.Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Blokowałem autosradęlecz to wszystko nic nie daje.Na stodole napisałem"koniec świata" żółtym sprayem (sprayem)I tak protestuję (uję)Więcej nic nie wychoduję (uję)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Mam 26 hektarów (tarów)Chodzę po nich wolnym krokiem (krokiem)Chociaż nigdy nic nie siałem (siałem)Jęczmień rośnie mi pod okiem (okiem)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)Jestem rolnik, (rolnik)rolnik, (rolnik)rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie) Edytowano 5 sierpnia 2010 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #10 Napisano 5 sierpnia 2010 tu i wkrótce. Będziemy się leczyć. Założymy małą prywatną klinikę. Będziemy wypisywać recepty na rumianek i melisę a na spotkaniach opowiadać o swoich kłopotach i bić sobie brawo. Link do komentarza
Draagon Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 5 sierpnia 2010 (edytowany) joł joł racer brawo ! Edytowano 5 sierpnia 2010 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #12 Napisano 5 sierpnia 2010 ej, jeszcze nic nie powiedziałem o sobie! Niektórym założymy kaftan jak trzeba. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #13 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat ej, jeszcze nic nie powiedziałem o sobie! Rozwiń no czekam i czekam .... mów wreszcie skoro już zacząłeś temat ... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #14 Napisano 5 sierpnia 2010 A co to koleczko wzajemnej adoracji zeby trzeba bylo mowic o sobie? A kogos to ciekawosc zrzeza. Ponoc milczenie jest zlotem. Przypominam ze jestesmy na forum BUDOWLANYM!!!;D-ps. szanowna redakcjo czy zapunktowalam??? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #15 Napisano 5 sierpnia 2010 na forum budowlanym , ale w Hyde Parku ... tu można wszystko .... cuda, Pani , cuda nawet ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #16 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Przypominam ze jestesmy na forum BUDOWLANYM!!!-ps. szanowna redakcjo czy zapunktowalam??? Rozwiń Czyzby perennisomania zaczeła się plenić? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #17 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Czyzby perennisomania zaczeła się plenić? Rozwiń nawet nie żartuj w ten sposób .... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #18 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Czyzby perennisomania zaczeła się plenić? Rozwiń Przepraszam powinnam sie obrazic? czy byc wdzieczna za komplement?? Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #19 Napisano 5 sierpnia 2010 ja bym się obraził. na amen. Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #20 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat ja bym się obraził. na amen. Rozwiń No brak mi slow i pozostawie to bez dyskusji, po tak glebokim ugodzeniu musze niestety z przykroscia stwierdzic ze jestem zmuszona do odejscia...... Nie pozwole sie odbaraz i wszelkie krzywdy fizyczne i psychiczne bede odplacone przy najblizszej nadazajacej sie okazji. Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #21 Napisano 5 sierpnia 2010 Im wymyślniejsza i wyrafinowana metoda zemsty, tym więcej zabawy Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #22 Napisano 5 sierpnia 2010 jak czytam co napisałaś , to tylko mam nadzieję, dodi że masz tak ogromne poczucie humoru .... i nic ponadto - jesli chodzi o zaistniałą sytuację.... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #23 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat jak czytam co napisałaś , to tylko mam nadzieję, dodi że masz tak ogromne poczucie humoru .... i nic ponadto - jesli chodzi o zaistniałą sytuację.... Rozwiń Poczucie humoru mam duuuze, no czasami tylko nie mam nastroju na zarty. Odeszlam na kawe i papieroska, juz wrociclam; spokojnie tak latwo sie mnie nie pozbedziecie:D Cytat Im wymyślniejsza i wyrafinowana metoda zemsty, tym więcej zabawy Rozwiń A zesta bedzie slotka i baaaaaardzo wyrafinowala. Bedzie laskotanie tu i owdzie az do lez i mino prosb mej ofiary nie przestane i bede jeszcze i jeszcze.- Kurcze az sie sama obsmialam z tej mojej wypociny. Juz wracam do tych normalnych. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #24 Napisano 5 sierpnia 2010 kochana .... pamietaj .... tu nie ma ludzi całkiem normalnych ... żeby tu przeżyć i do głowy nie dostać trza brać wszystko na lajt , z dużym dystansem i jak czegoś nie wiesz , nie rozumiesz - brać to na poczucie humoru .... wszyscy tak robią .... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #25 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Im wymyślniejsza i wyrafinowana metoda zemsty, tym więcej zabawy Rozwiń Apropo czy ty tez bedziesz sie mscil swoim spiewem, kiedy dostaniemy probke wokalu? A kiedy odbedzie sie pojedynej taneczny, czy starasz sie zapomniec i puscic w zapomnienie? Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #26 Napisano 5 sierpnia 2010 koleżanko, żaden pojedynek! To będzie skromny pokaz możliwości, który zawróci Ci w głowie, pokażę Ci raczej świat o jakim nie miałaś pojęcia! Nie mam zamiaru się pojedynkować, mademoiselle. Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #27 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat koleżanko, żaden pojedynek! To będzie skromny pokaz możliwości, który zawróci Ci w głowie, pokażę Ci raczej świat o jakim nie miałaś pojęcia! Nie mam zamiaru się pojedynkować, mademoiselle. Rozwiń Ahaaaaa brzmi znajomo taki jeden kiedys tez mi obiecywal ze zawroci w glowie. A ja bede ci spiewac: Bo ja tanczych chce, moze nauczysz mnie jak tanczy sie....Chcialam zwrocic uwage czy widzicie? przeszlismy na glebszy stopien wtajemniczenia; koleżanko Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #28 Napisano 5 sierpnia 2010 chcesz, widzę, żeby koniecznie Ci zazdrościły... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #29 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat chcesz, widzę, żeby koniecznie Ci zazdrościły... Rozwiń Musze trosze szpilke wsadzic, troche glupstwa nie zaszkodzi. A zazdroscic nawet nie wiem czy maja co. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #30 Napisano 5 sierpnia 2010 zazdrosna jestem i zaborcza cholernie ... i jeśli mam się czymś dzielić to wolę odpuścić .... - to wynika z mojego charakteru .... zatem - róbta co chceta .... Link do komentarza
dodi Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #31 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat zazdrosna jestem i zaborcza cholernie ... i jeśli mam się czymś dzielić to wolę odpuścić .... - to wynika z mojego charakteru .... zatem - róbta co chceta .... Rozwiń czekaj czekaj watek nam zmienil przeznaczenie. Ale kto ma robic i co. Tutaj? To nie wypada. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #32 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat Tutaj? To nie wypada. Rozwiń ależ nie krepuj się .... sami swoi .... Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #33 Napisano 5 sierpnia 2010 dodi, weź wino w rękę, zaszyjemy się gdzieś.... Link do komentarza
racer Napisano 7 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #34 Napisano 7 sierpnia 2010 aż sam jestem w szoku, jak śmiałą propozycję żem wystosował ;P ze śpiewaniem jest też tak, że radio na max ustawiam w aucie, i śpiewom co by nie zasnąć w trasie! Link do komentarza
racer Napisano 22 czerwca 2011 Autor Udostępnij #35 Napisano 22 czerwca 2011 no jaka niemoc ogarnęła mnie dziś przed weekendem długim, to wam mówię! Zacznę zaraz po suficie łazić z tego wszystkiego. Robota mi się rąk nie trzymie! Fazę śpiewania mam już za sobą... zagra ktoś w literaki? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #36 Napisano 27 czerwca 2011 Cytat Zacznę zaraz po suficie łazić z tego wszystkiego. Rozwiń fot nie zapomnij zapodać z tych ekscesów Link do komentarza
Chef Paul Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #37 Napisano 6 lipca 2011 Zagłosowałem "jestem stuknięty" ... z opcją: "przy goleniu" ... chyba że ... jestem w tzw "trakcie" Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #38 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Zagłosowałem "jestem stuknięty" ... z opcją: "przy goleniu" Rozwiń to tak jak i ja ... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się