dzempel Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #501 Napisano 13 czerwca 2010 już dziś z rana rozdziewiczyliśmy kubki .Kawka była pyszna do gazet jeszcze się nie dobraliśmy ale już jutro pójdą w ruch Link do komentarza
TINEK Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #502 Napisano 13 czerwca 2010 WitamDziękuję Wszystkim za dobrą zabawę i miłą atmosferę, Redakcji dziękuję za wspaniałe przygotowanie zlotu/szkolenia, najwyższy poziom pozdrawiam TINEK Link do komentarza
Deamos Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #503 Napisano 13 czerwca 2010 Dzięki Wam wszystkim, bardzo miło było Was poznać i razem się bawić, Redakcji też dziękuje Foty ode mnie https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=108162 Link do komentarza
Draagon Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #504 Napisano 13 czerwca 2010 Cytat Siedzę sobie w tej burzy po uszy Choć wody lecą tony, to nic, dalej mnie suszy Wodospadem z nieba gleba przemoknięta Od trzymania parasola puchną mi rączęta Błyski z góry walą, a po plecach dreszcze Jak długo napie... (padać) tak będzie jeszcze Robię już się głodny, lecz na dupie siedzę przecież przy tej ulewie, baru nie odwiedzę Popatrzę na schowane mrówki, czy pszczół roje Tam zapie... (charują), tylko za wikt i napoje I choć tylko przy burzy leżą do góry wentylem Nie kochają jej... no może gdyby odżywiały się krylem Rozwiń A ja jestem ciekaw jak krakowskie mistrzostwa w lotkach poszły Są półfinały ? Link do komentarza
retrofood Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #505 Napisano 13 czerwca 2010 Dojechałem. Na razie idę odsypiać. Jestem pod wrażeniem! Link do komentarza
Baru Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #506 Napisano 14 czerwca 2010 Byłam w domu po 21-wszej. Szybkie ogarnięcie poweekendowego bałaganu i lulu.Dzięki za superaśny łikend i dla Redakcji i zlotowiczów Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 14 czerwca 2010 Udostępnij #507 Napisano 14 czerwca 2010 Cytat A ja jestem ciekaw jak krakowskie mistrzostwa w lotkach poszły Są półfinały ? Rozwiń Rekiny III Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się