Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #401 Napisano 10 czerwca 2010 No weeźźźź!! Wy się będziecie szlajać po stolycy a ja jak ta ofiara losu będę gdzieś stać na poboczu?! Może mi się uda przekonać kumpla, żeby zjechał z łeja i mnie wyrzucił w tym Ruścu jednak. Chyba, że...GAAAAAWEEEEŁ!!Proszę mnię rozeznać sytuację i powiedzieć jak mogłabym się dostać z siódemki do Ruśca. Gdzie najlepiej wysiąść? Jabłonowo? Marysin? Kajsik indziej?? Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #402 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Noooo w niedzielę??? Rozwiń W niedzielę mam zaproszenie na obiad gdzieś w Warszawce, nie wiem jeszcze gdzie, ale mam nr telefonu to się dowiem. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #403 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat To Cie zgarniemy jak będziemy wracać z Redakcji ..... planujemy jeszcze po tej wizycie połazić trochę po Warszawie .... zdzwonimy się ... Rozwiń no dokladnie tak pomyslalem - na pewno bedziemy gdzies po wawie łazic jeszcze Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #404 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat No weeźźźź!! Wy się będziecie szlajać po stolycy a ja jak ta ofiara losu będę gdzieś stać na poboczu?! Może mi się uda przekonać kumpla, żeby zjechał z łeja i mnie wyrzucił w tym Ruścu jednak. Chyba, że...GAAAAAWEEEEŁ!!Proszę mnię rozeznać sytuację i powiedzieć jak mogłabym się dostać z siódemki do Ruśca. Gdzie najlepiej wysiąść? Jabłonowo? Marysin? Kajsik indziej?? Rozwiń A ta siódemka to co za trasa tak po ludzku? Lub inaczej z jakiego kierunku wjeżdżasz do Warszawy ? tzn od Lublina terespola , katowic, krakowa????http://mapa.targeo.pl/Nadarzyn_dzielnica_R...0c934084169c133 Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #405 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat No weeźźźź!! Wy się będziecie szlajać po stolycy a ja jak ta ofiara losu będę gdzieś stać na poboczu?! Może mi się uda przekonać kumpla, żeby zjechał z łeja i mnie wyrzucił w tym Ruścu jednak. Chyba, że...GAAAAAWEEEEŁ!!Proszę mnię rozeznać sytuację i powiedzieć jak mogłabym się dostać z siódemki do Ruśca. Gdzie najlepiej wysiąść? Jabłonowo? Marysin? Kajsik indziej?? Rozwiń Taż przy samej drodze stoi wielka tablica ze szczałką w kierunku Nadarzyn! Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #406 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Taż przy samej drodze stoi wielka tablica ze szczałką w kierunku Nadarzyn! Rozwiń Ależ dzięki łaskawco!! Tylko tam jest z 10kilo i mam dwójką i krajem...?? Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #407 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat A ta siódemka to co za trasa tak po ludzku? Lub inaczej z jakiego kierunku wjeżdżasz do Warszawy ? tzn od Lublina terespola , katowic, krakowa????http://mapa.targeo.pl/Nadarzyn_dzielnica_R...0c934084169c133 Rozwiń Z Rzeszowa, Gawełku jechać będę, czyli przez Radom pewnie?? Choć nie wiem jaką trasą kumpel jeździ zazwyczaj. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #408 Napisano 10 czerwca 2010 Jak będziesz jechała od Radomia to najlepiej wysiąść w Jankach i poczekać na nas bo z Janek do Ruśca to jakieś 12km, a o której mniej wiecej byś tam była ? Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #409 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Z Rzeszowa, Gawełku jechać będę, czyli przez Radom pewnie?? Choć nie wiem jaką trasą kumpel jeździ zazwyczaj. Rozwiń Baru, ta tablica jest parę kilometrów przed Jankami. W SękocinieA można dojechać od od Woli Mrokowskiej przez Młochów do Ruśca. Wola Mrokowska jest za Tarczynem Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #410 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Baru, ta tablica jest parę kilometrów przed Jankami. W SękocinieA można dojechać od od Woli Mrokowskiej przez Młochów do Ruśca. Wola Mrokowska jest za Tarczynem Rozwiń Tak Jak bedzie tirem jechała to lepiej niech się nie błąka odbierzemy Basię z Janek Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #411 Napisano 10 czerwca 2010 (edytowany) Cytat Tak Jak bedzie tirem jechała to lepiej niech się nie błąka odbierzemy Basię z Janek Rozwiń Pytałam kumpla - przez Radom będziemy jechać... I nie triem - on poważny Pan Derechtór jest i ma wypasioną służbową brykę Znaczy mam się udać na zwiedzanie ikei i innych takich i czekać na Wasz telefon jak będziecie wracać, tak?Planujemy wyjazd z Rzeszowa w okolicach 13-13.30, trza liczyć 3,5-4 godziny czyli tak jak pisałam już 17-18, zależy co się na drodze będzie działo... Edytowano 10 czerwca 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #413 Napisano 10 czerwca 2010 (edytowany) z jabłonowa to ja mogę zgarnąć bo na siódemkę wbijam sięw sękocinienawet godzina prawie ok znaczy się kiele 18.00 (bardziej od..) Edytowano 10 czerwca 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #414 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat z jabłonowa to ja mogę zgarnąć bo na siódemkę wbijam sięw sękocinienawet godzina prawie ok Rozwiń Ooooo zawaliście!! (żółwik!!) Wysyłam Ci moją komórę na priv - dawaj swoją i będę dzwonić jak już będziemy w okolicy Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #415 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Ooooo zawaliście!! (żółwik!!) Wysyłam Ci moją komórę na priv - dawaj swoją i będę dzwonić jak już będziemy w okolicy Rozwiń tia .... żeby jeszcze odbierał kiedy jest potrzebny to by juz był full wypas .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #416 Napisano 10 czerwca 2010 baru - a może w sękocinie może cię porzucić? na krzyżowce?to już kręcić nie trza będzie? Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #417 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat tia .... żeby jeszcze odbierał kiedy jest potrzebny to by juz był full wypas .... Rozwiń To fakt - wczoraj jak był potrzebny to nie odbierał od Ciebie... Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #418 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat baru - a może w sękocinie może cię porzucić? na krzyżowce?to już kręcić nie trza będzie? Rozwiń No myślę, że żaden problem dla niego, gdzie mnie wywali - nie chciałabym, żeby musiał gdzieś kręcić za bardzo. Ale w końcu Sękocin przy głównej więc czemu nie?? Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #419 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat No myślę, że żaden problem dla niego, gdzie mnie wywali - nie chciałabym, żeby musiał gdzieś kręcić za bardzo. Ale w końcu Sękocin przy głównej więc czemu nie?? Rozwiń dokładnie na krzyżówce 7 i 721, to nie będę kręcił na 7 tylko lecimy dalej i będzie git, myslę że na 1800 się wyrobię bez problemu (kwestia korków) Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #420 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat dokładnie na krzyżówce 7 i 721, to nie będę kręcił na 7 tylko lecimy dalej i będzie git, myslę że na 1800 się wyrobię bez problemu (kwestia korków) Rozwiń Privy odbierz i się odezwij Link do komentarza
ewiq0 Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #421 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat powrót to ugotowane jajka na twardo Rozwiń ale powrót można opóźnić, przynajmniej my na pewno, bo chcę do tej Arkadii wstąpić.... Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #422 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat ale powrót można opóźnić, przynajmniej my na pewno, bo chcę do tej Arkadii wstąpić.... Rozwiń można , można .... ja jestem "za" w okolicach Warszawy byłam niejednokrotnie ...ale zawsze albo mi się spieszyło, albo byłam przejazdem .... i w końcu nigdy nie miałam okazji pozwiedzać .... to może tym razem się uda ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #423 Napisano 10 czerwca 2010 ano właśnie.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #424 Napisano 10 czerwca 2010 Na trasie Wrocław – Opole – Częstochowa – Rusiec , w piątek, po południu, wolne miejsca.Michał – co z Tobą? Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #425 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat w okolicach Warszawy byłam niejednokrotnie ...ale zawsze albo mi się spieszyło, albo byłam przejazdem .... i w końcu nigdy nie miałam okazji pozwiedzać .... to może tym razem się uda ... Rozwiń Kobieto! Upał Ci się na mózg rzucił jak nic!!W tak pięknych okolicznościach przyrody chcesz po Warszawie łazić?? Taż ducha wyzioniesz!! I Twój przewodnik razem z Tobą... Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #426 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Kobieto! Upał Ci się na mózg rzucił jak nic!!W tak pięknych okolicznościach przyrody chcesz po Warszawie łazić?? Taż ducha wyzioniesz!! I Twój przewodnik razem z Tobą... Rozwiń Może masochiści??? Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #427 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Może masochiści??? Rozwiń Chyba masz rację Retro!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #428 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Chyba masz rację Retro!! Rozwiń W tej chwili jest nie do wytrzymania masakraps Basia podaj mi majla Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #429 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat ps Basia podaj mi majla Rozwiń Poszło Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #430 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Poszło Rozwiń Daj znac czy wiesz już jak jechać? Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #431 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Na trasie Wrocław – Opole – Częstochowa – Rusiec , w piątek, po południu, wolne miejsca.Michał – co z Tobą? Rozwiń Beata dziś "wpada" do mnie i jutro jedziemy o 8 rano z dagą,xawierem i adikami. Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #432 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Daj znac czy wiesz już jak jechać? Rozwiń Nic nie dostałam na służbowego Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #433 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Nic nie dostałam na służbowego Rozwiń może teraz? Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #434 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat może teraz? Rozwiń Dalej nic Link do komentarza
Ciril Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #435 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Beata dziś "wpada" do mnie i jutro jedziemy o 8 rano z dagą,xawierem i adikami. Rozwiń Ale Wam zazdroszczę... ja jeszcze jutro do roboty bo mam szkolenie, później trzeba się spakować, ogarnąc trochę chałupkę i w sobotę z rana na początek Tuszyn city, a później kierunek W-wa z azymutem na Rusiec:)W sobotę sidzicie w Ruścu?CzyLwy a Wy którędy gnacie na Nadarzyn, bo chyba nie przez uć? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #436 Napisano 10 czerwca 2010 Grójec-Tarczyn-Janki-Nadarzyn-Rusiec-RusiecRusiec dwa razy, bo zanim na imprezę to jeszcze do brata za płotem najpierw. Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #437 Napisano 10 czerwca 2010 a przez janki to celowo? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #438 Napisano 10 czerwca 2010 Tak. Janki w celu ulżenia portfelowi. Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #439 Napisano 10 czerwca 2010 Gaweł!!Jest! Dzięki! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #440 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat DAGA, zamieść wreszcie motto zlotu, bo ja gdzieś zgubiłem... Rozwiń Na prośbę Retra ogłaszam motto tegorocznego zlotu "Nikt nie powie tego w oczy,ale któż z nas nie jest skory,choć na jedną noc wyskoczyćdo sodomy i gomory."L. Górskip.s. motto wyszperał retrofood ... Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #441 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Na prośbę Retra ogłaszam motto tegorocznego zlotu "Nikt nie powie tego w oczy,ale któż z nas nie jest skory,choć na jedną noc wyskoczyćdo sodomy i gomory."L. Górskip.s. motto wyszperał retrofood ... Rozwiń Nikt nie powie tego w oczy,Ale któż z nas nie jest skory,Choć na jedną noc wyskoczyćdo Sodomy i Gomorytak bydzie ładniej Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #442 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Na prośbę Retra ogłaszam motto tegorocznego zlotu "Nikt nie powie tego w oczy,ale któż z nas nie jest skory,choć na jedną noc wyskoczyćdo sodomy i gomory."L. Górskip.s. motto wyszperał retrofood ... Rozwiń Za długie... o 3 w nocy nikt go nie będzie już pamiętał Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #443 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Za długie... o 3 w nocy nikt go nie będzie już pamiętał Rozwiń o 3 w nocy nikt niczego nie będzie już pamiętał .... nie czepiaj się .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #444 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat o 3 w nocy nikt niczego nie będzie już pamiętał .... nie czepiaj się .... Rozwiń I wszyscy zapamiętają tylko ostatnią linijkę Sodomy i Gomory Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #445 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat I wszyscy zapamiętają tylko ostatnią linijkę Sodomy i Gomory Rozwiń jeden kaliber z "ona robi loda mu..... " więc ..... nie dziwi nic ..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #446 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat jeden kaliber z "ona robi loda mu..... " więc ..... nie dziwi nic ..... Rozwiń Tylko to jest o wiele przyjemniejsze Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #447 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Tylko to jest o wiele przyjemniejsze Rozwiń jak dla kogo .... Dziewczyna z chlopakiem wpadli do pubu na pare drinków. Siedza, dobrze sie bawia, i nagle kobieta zaczyna mówic o nowym drinku. Im wiecej o nim mówi, tym bardziej sie podnieca i w koncu namawia chlopaka, aby go skosztowal. Chlopak sie zgadza i pozwala, by zamówila mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole nastepujace skladniki: solniczke, kieliszek smietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chlopak patrzy na skladniki z glupia mina, wiec dziewczyna mu tlumaczy: -"po pierwsze, sypiesz troche soli na jezyk, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a nastepnie zapijasz wszystko sokiem z limonki." Chlopak, pragnac zadowolic dziewczyne, robi to, co mu kazala. Sypie sól na jezyk - slone, ale OK. Dalej idzie likier - gladki,aromatyczny, bardzo przyjemny... Ok! W koncu bierze kieliszek z limonka... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki,w drugiej sekundzie Baileys sie zwarza, w trzeciej - slono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przelyk. To wywoluje, oczywiscie, odruch wymiotny, ale nie chcac sprawic dziewczynie przykrosci, przelyka z trudem. Kiedy udaje mu sie opanowac, obraca sie do dziewczyny. Ta usmiecha sie szczerze i szeroko: "I jak ci smakowalo? Ten drink ma nazwe "ZEMSTA ZA LODA" Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #448 Napisano 10 czerwca 2010 Kochani ...... jeśli ktoś ze zlotowiczów nie ma do mnie numeru telefonu a poczułby większy komfort psychiczny gdyby miał - to proszę pisać , udostępnię na priv ..... jutro już mnie nie ma na forum ..... kontakt tylko telefoniczny .... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #449 Napisano 10 czerwca 2010 co tu takie pustki?? Wszyscy się pakują, a Ci którzy nie z zazdrości pewnie obgryzają paznokcie i nie umieją pisać hihihihi Link do komentarza
Baru Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #450 Napisano 10 czerwca 2010 Jestem, jestem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się