coolibeer Napisano 16 listopada 2012 Autor Udostępnij #701 Napisano 16 listopada 2012 Cytat planowany termin mam na 23 lutego. corke urodzilam dwa tygodnie szybciej i mam nadzieje, ze tym razem tez tak bedzie No to rodzisz w tym samym terminie co moja siostra ha ha ha ten sam termin 23 luty ma Link do komentarza
solange63 Napisano 16 listopada 2012 Udostępnij #702 Napisano 16 listopada 2012 to co, zawody ktora szybciej eeee ja w te terminy nie wierze. z corka mialam na 14 lutego, a wyklula sie 31 stycznia najlepszy byl moj maz. skurcze dostalam w nocy (kolo 2.00), chwile polezalam, ale w koncu postanowilam go obudzic. szturcham tego mojego chlopa, wypowiadam magiczne zdanie: "kochanie, zaczelo sie", a co on na to? no...? przeciez termin masz za dwa tygodnie, nie wariuj, tylko kladz sie i spij teraz twierdzi, ze nic takiego nie pamieta i pewnie we snie majaczyl Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 listopada 2012 Autor Udostępnij #703 Napisano 19 listopada 2012 Cytat to co, zawody ktora szybciej eeee ja w te terminy nie wierze. z corka mialam na 14 lutego, a wyklula sie 31 stycznia najlepszy byl moj maz. skurcze dostalam w nocy (kolo 2.00), chwile polezalam, ale w koncu postanowilam go obudzic. szturcham tego mojego chlopa, wypowiadam magiczne zdanie: "kochanie, zaczelo sie", a co on na to? no...? przeciez termin masz za dwa tygodnie, nie wariuj, tylko kladz sie i spij teraz twierdzi, ze nic takiego nie pamieta i pewnie we snie majaczyl Nasz się wypakował na tydzień przed terminem. DObra nie bede zanudzał. Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 listopada 2012 Autor Udostępnij #704 Napisano 22 listopada 2012 (edytowany) No i końcowe prace nad witrażem (na pierwszym planie coolibeeerek ;))No i zostały zakupione nowe krzesła do nowego stołu w kuchni ( po 2 latach mieszkania) Czyli idziemy do przodu Półki i blat w pralni też się pojawiły Edytowano 22 listopada 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij #705 Napisano 4 grudnia 2012 kto robi ten witraż?Sami????????????????????? Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij #706 Napisano 4 grudnia 2012 Cytat kto robi ten witraż?Sami????????????????????? Moja siostra robi. Podoba się? Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij #707 Napisano 4 grudnia 2012 za-rą-bi-sty!Jak to sie robi?Maluje na szkle?Czy wkleja z kolorowych szkiełek? Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 grudnia 2012 Autor Udostępnij #708 Napisano 4 grudnia 2012 Cytat za-rą-bi-sty!Jak to sie robi?Maluje na szkle?Czy wkleja z kolorowych szkiełek? kolorowa folia plus ołowiana taśma jakaś a coolibeerek ze specjalnych kupnych szkieł Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 grudnia 2012 Udostępnij #709 Napisano 4 grudnia 2012 a gdzie to ogromne - będzie w domu?okno jakieś musi być chyba Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 grudnia 2012 Autor Udostępnij #710 Napisano 5 grudnia 2012 (edytowany) W salonie szyba oddziela pokój od salonu. Zaraz poszukam jakąs fociePrezes tam gdzie stoi choinka Edytowano 5 grudnia 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
tosia Napisano 5 grudnia 2012 Udostępnij #711 Napisano 5 grudnia 2012 noooooo, naprawdę pozazdrościć talentu, pikne Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 grudnia 2012 Autor Udostępnij #712 Napisano 6 grudnia 2012 Cytat noooooo, naprawdę pozazdrościć talentu, pikne Pozazdrościmy jak siostra skończy teraz trzeba mówić aby się wzięła do roboty ;) Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 grudnia 2012 Autor Udostępnij #713 Napisano 6 grudnia 2012 (edytowany) Prezes specjalnie dla ciebie widok gdzie to będzie się mieściło i widok na prace Słabe zdjęcie bo słaby fotograf ale tak mniej więcej... Edytowano 6 grudnia 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Draagon Napisano 6 grudnia 2012 Udostępnij #714 Napisano 6 grudnia 2012 Cooliberek - siostra naprawdę uzdolniona - sprzedaje moze takie witraże gdzieś po necie albo ma jakąś galerię ?Mi się bardzo podoba - aczkolwiek na razie nie mam pomysła gdzie by takie cudo "zamontować" Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 grudnia 2012 Autor Udostępnij #715 Napisano 6 grudnia 2012 Cytat Cooliberek - siostra naprawdę uzdolniona - sprzedaje moze takie witraże gdzieś po necie albo ma jakąś galerię ?Mi się bardzo podoba - aczkolwiek na razie nie mam pomysła gdzie by takie cudo "zamontować" To jest jej pierwszy witraż Drugi może być dla ciebie ;) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 grudnia 2012 Udostępnij #716 Napisano 7 grudnia 2012 Michaś pozdrowieńka dla rodzinki....w końcu w Brennej się zobaczymy wszyscy co.....chłopaki do pokoju zabaw a my do spa Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 grudnia 2012 Autor Udostępnij #717 Napisano 17 grudnia 2012 Witraż skończony. Wczoraj cały dzień wszyscy przyklejali taśmy ołowiane. Dziś szyba została podniesiona na specjalnych przyssawkach i wsadzona do drewnianej ramy. Jeszcze tylko kosmetyka i ramka będzie skończona. Jutro efekty pracy bo dziś już padam... Link do komentarza
tosia Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij #718 Napisano 18 grudnia 2012 dawaj, dawaj fotkę jak wyszło, strasznie jestem ciekawa efektu końcowego Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 grudnia 2012 Autor Udostępnij #719 Napisano 18 grudnia 2012 Cytat dawaj, dawaj fotkę jak wyszło, strasznie jestem ciekawa efektu końcowego Proszę. Fotki takie sobie ale wieczorem poprawie i zrobie ładniejsze. Witraż z dwóch stron będzie jeszcze podświetlony od dołu i od góry więc jak wymyśle dobry system światła to zamontuje. Link do komentarza
acia Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij #720 Napisano 18 grudnia 2012 Ślicznie Wam to wyszło. Link do komentarza
elutek Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij #721 Napisano 18 grudnia 2012 Cytat Ślicznie Wam to wyszło. zgadzam się, witraż robi wrażenie, dodaje uroku i nastroju wnętrzu sama jestem miłośniczką witraży, też mam kilka w domu, jeden "nawet" mojego projektu...no i chyba trzeba będzie uważać - bo Wojtusiowi pewnie podobają się kolorowe szkiełka... Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 grudnia 2012 Autor Udostępnij #722 Napisano 19 grudnia 2012 Dzięki. Ale troszkę czasowo to trwało. Nie chciało się, nie było czasu itp. Tak trzeba uważać bo juz jest na etapie, że trzyma coś w rączce i zaraz bach... Link do komentarza
tosia Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #723 Napisano 19 grudnia 2012 fiu fiu cudo Wam wyszło, a na dzieciołka faktycznie trzeba uważać, moja właśnie przechodzi fazę malowania i to dosłownie po wszystkim, nie robi jej różnicy czy to ściana czy podłoga Link do komentarza
daggulka Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #724 Napisano 19 grudnia 2012 super, wyszło, Michał .... pogratulować siostrze talentu Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 grudnia 2012 Autor Udostępnij #725 Napisano 19 grudnia 2012 (edytowany) No myślę, że przyszła już pora aby złożyć życzenia Więc wszystkim forumowym znajomym życzymy Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Nardodzenia spędzonych w gronie rodzinnym. Zielonej pachnącej choinki. Wszystkiego co najlepsze życzą: BMW Szewczykowie Edytowano 19 grudnia 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
acia Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #726 Napisano 19 grudnia 2012 I Wzajemnie. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #727 Napisano 19 grudnia 2012 Śliczny Mikołajek Ode mnie też najlepsze życzenia świąteczne ... dla Ciebie , Beatki i Wojtusia Link do komentarza
tosia Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #728 Napisano 19 grudnia 2012 ode mnie też cieplutkich i rodzinnych Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 stycznia 2013 Autor Udostępnij #729 Napisano 23 stycznia 2013 Casting do reklamy odkurzaczy BEAM ;) nadawał by się nie? Tyle radości potrafi dać odkurzanie Link do komentarza
solange63 Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij #731 Napisano 23 stycznia 2013 ale wlochaty moja corka jeszcze takich dlugasnych wlosow nie ma.Noemi tez lubi odkurzacz, ale ponad wszystko kocha wykradac scierki i wszystko nimi pucowac (najpierw podloge, potem psa, a na koncu swoja buzie ) Link do komentarza
elutek Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij #732 Napisano 23 stycznia 2013 super - a szczególnie: Papa is the best Link do komentarza
tosia Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij #733 Napisano 23 stycznia 2013 (edytowany) pewnie że by się nadawał , moja mała jak tylko słyszy jakiś sprzęt czy to odkurzacz czy mikser to od razu w bek ot taka mała panikara i na pewno nie po mamusi Edytowano 23 stycznia 2013 przez tosia (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Draagon Napisano 23 stycznia 2013 Udostępnij #734 Napisano 23 stycznia 2013 A nie potrzebuje partnerki do tej reklamy ? Mam taką jedną na stanie Nawet włosy podobne Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 stycznia 2013 Autor Udostępnij #735 Napisano 23 stycznia 2013 Cytat pewnie że by się nadawał , moja mała jak tylko słyszy jakiś sprzęt czy to odkurzacz czy mikser to od razu w bek ot taka mała panikara i na pewno nie po mamusi Wojtuś na hasło "elektryk" biegnie do gniastka i pokazuje gdzie trzeba wtyczke włozyć i się śmieje. Dobrze że wszystkie gniazda już zabezpieczone Cytat A nie potrzebuje partnerki do tej reklamy ? Mam taką jedną na stanie Nawet włosy podobne Pewnie potrzebuje tylko nie umie jeszcze powiedzieć Ale włosy musi mieć takie do góry Link do komentarza
Ciril Napisano 30 stycznia 2013 Udostępnij #736 Napisano 30 stycznia 2013 Super!!! I ten irokez... bossski Link do komentarza
Sorbek Napisano 31 stycznia 2013 Udostępnij #737 Napisano 31 stycznia 2013 jeny jaki piekny ten witraż Link do komentarza
coolibeer Napisano 31 stycznia 2013 Autor Udostępnij #738 Napisano 31 stycznia 2013 Cytat jeny jaki piekny ten witraż Zdolną siostrę mam nie? Link do komentarza
joks Napisano 31 stycznia 2013 Udostępnij #739 Napisano 31 stycznia 2013 Cytat Zdolną siostrę mam nie? szacun ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 31 stycznia 2013 Autor Udostępnij #740 Napisano 31 stycznia 2013 Cytat szacun ... Poinformowałem ją o tym ;) Zadowolona. Link do komentarza
Sorbek Napisano 31 stycznia 2013 Udostępnij #741 Napisano 31 stycznia 2013 Cytat Zdolną siostrę mam nie? no kurde zdolniacha jak nie wiem - boski jest Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Autor Udostępnij #742 Napisano 14 lutego 2013 Kolejna faza wykończenia pokoju weszła w życie po prawie 3 lat od wprowadzki ;) Link do komentarza
Moose Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #743 Napisano 14 lutego 2013 Robiłeś to pod wymiar czy dopasowałeś gotowca???No i koszt mnie interesuje gdyż zamiar mam identyczny tylko myślałam o szafkach przesuwnych... Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Autor Udostępnij #744 Napisano 14 lutego 2013 Cytat Robiłeś to pod wymiar czy dopasowałeś gotowca???No i koszt mnie interesuje gdyż zamiar mam identyczny tylko myślałam o szafkach przesuwnych... Hej hej. Wszystko było robione pod wymiar. Przyjechali, pozbierali wymiary, doradzili i po dość niedługim czasie przyjechali na montaż. Kosz napisze ci jak się dowiem bo jeszcze tego nie płaciłem. Ok?Drugie szafy mam zrobione w zejściu do piwnicy. Klepne zdjęcia wieczorem.A co do przesuwanych to będzie u mnie jeszcze zebrac wymiary na takową szafe na ubrania właśnie przesuwną to będę wszystko wiedział. Link do komentarza
Moose Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #745 Napisano 14 lutego 2013 Dużą szafę przesuwną mam w korytarzu robiona na wymiar( 3/2.5), kosztowała 3400.A w skosy myślałam o właśnie szafkach przesuwanych tylko podejrzewam, iż koszt jest większy bo te systemy do przesuwania są dość drogie...Jak już będziesz znał koszt to daj znać Link do komentarza
tosia Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #746 Napisano 14 lutego 2013 (edytowany) a nie myślałeś żeby zrobić tak zwane garderoby w skosach np. coś takiego ja się nad takim czymś zastanawiamteż chętnie poznam koszt takich mebli na wymiar Edytowano 14 lutego 2013 przez tosia (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Autor Udostępnij #747 Napisano 14 lutego 2013 Pomyślałem ale blaty tych szafek które są robią za podstawe do makiety kolejki którą wykonuję Co do innych pomysłów to z siostra wykonaliśmy takie szafy garderobiane na wzór tych z Ikei. Daliśmy wymiary do KORNERA podocinali płyty i reszte zrobiliśmy sami. Na początku stronki widać Garderobę made in coolibeer i sisters https://forum.budujemydom.pl/COOLiBEERkowa-...=500&st=450 Link do komentarza
tosia Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #748 Napisano 14 lutego 2013 aha to takie buty, no to jak makieta będzie gotowa to czekamy na fotki widzę, że to cała rodzinka taka zdolna Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Autor Udostępnij #749 Napisano 14 lutego 2013 Cytat aha to takie buty, no to jak makieta będzie gotowa to czekamy na fotki widzę, że to cała rodzinka taka zdolna jak miałem dawaćć kilka tysiaczków za meble do garderoby, wieszaki, szuflady to można było wysilić beretkę i zrobić to tańszym kosztem Oczywiście fotki będą. Jutro albo w sobotę zrobię zdjęcie torów i postawie parę wagoników coby widać było jasno jak ta makieta będzie wyglądać. Troszkę dorysuję w paincie i pierwsze fotki będą. Tego co już zrobiłem nie chcę na chwile obecną zdradzać bo zawsze jak się pochwale to nie chce mi się nic już robić dalej Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 lutego 2013 Autor Udostępnij #750 Napisano 16 lutego 2013 Cytat no to jak makieta będzie gotowa to czekamy na fotki Jeszcze jej nie ma ale dziś z synem cofnąłem się o jakieś 25 lat życia i pół dnia spędziliśmy bawiąc się kolejkami Tu przedstawiam 2 składy z zamontowanym podświetleniem wagonów i zmiennym oświetleniem jazdy w lokomotywach.Skład ICE ma zamontowany dekoder dźwięku i oświetlenia Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się