U nas tak na szybkiego na poddaszu takie żaluzje były przyklejane, na haczykach co prawda, chciałem to usunąć, ale nawet się za to nie brałem, bo trzyma tak, że jakbym szarpnął, to razem z oknem bym wyrwał. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Klejenie samo w sobie wydaje się łatwe, ale potrzebna jest odpowiednia powierzchnia klejenia do ciężaru, który ma to przenieść.
Trzeba odtłuścić obie powierzchnie klejenia odpowiednim rozpuszczalnikiem i zastosować profesjonalną taśmę piankową i tyle.
Trzeba spełnić naraz te trzy warunki, wtedy wisi.
Komentarz dodany przez tom: co grozi za założenie pieca co z otwartą komorą spalania zamiast takiego z zamkniętą.
Wprowadzono nas w błąd jesli chodzi o piec co z ootwarta komorą spalania. Powinien być z zamkniętą. przeszliśmy cała drogę od rzecznika konsumentów po polubowny inspekcji handlowej. Sprzedawca umywa ręce. Co robić?
Czuj się wybrańcem losu. U mnie wieszaki pod ściereczki odpadły po kilku latach. Wszystkie trzy.
Dlatego niektórzy grają w totolotka, ale nie jest to polecana powszechnie recepta na bogactwo w życiu.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się