Pomocnik Napisano 26 maja 2019 Udostępnij #1 Napisano 26 maja 2019 Eliza i Arek zbudowali dom na teraz, nie na całe życie. Dopasowali go do aktualnych potrzeb rodziny z małymi dziećmi. Sądzą, że za około 15 lat, pomyślą o nowej siedzibie - być może jeszcze nowocześniejszej, albo całkiem odwrotnie - o wiejskiej w Bieszczadach. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/reportaze/a/30593-dom-wybudowany-tylko-na-czas-wychowywania-dzieci Link do komentarza
Gość klon Napisano 26 maja 2019 Udostępnij #2 Napisano 26 maja 2019 Bla bla jak To czytam to mam wrażenie że jestem w rzeeczywisyości wirtualnej. Zbudowałem dom 130 m2 Link do komentarza
demo Napisano 26 maja 2019 Udostępnij #3 Napisano 26 maja 2019 Domek raczej nie wygląda na tymczasowy, więc po co ta gadka o tymczasowości ?, wszak tego nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za ileś tam lat. A przypadki chodzą po ludziach całkiem dziwne. Link do komentarza
Gość Roman Napisano 26 maja 2019 Udostępnij #4 Napisano 26 maja 2019 Totalne PIERDY , garaż większy od salonu, gdzie za 4 osoby można mieć wywóz smieci za 300 zł ? a ta oczyszczalnia za 10 lat cały drenaż do wymiany , to samo smierdzący centralny odkurzacz i ta rekuperacja , nabijanie kasy dla naiwnych Link do komentarza
Gość R Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij #5 Napisano 20 grudnia 2019 Witam. Ja również buduję Ksenie . Ponieważ na działce mam spadek na części zrobiłem podpiwniczenie. W tej chwili mam stan zero. Jeśli jest to możliwe strasznie z żoną oglądnelibyśmy Wasz dom. Jesteśmy z malopolski. Jeśli to możliwe podaje mojege email do kontaktu rgorzki@poczta.fm pozdrawiam Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij #6 Napisano 20 grudnia 2019 (edytowany) Dnia 26.05.2019 o 21:44, Gość Roman napisał: Totalne PIERDY , garaż większy od salonu, gdzie za 4 osoby można mieć wywóz smieci za 300 zł ? Dwustanowiskowy garaż o pow 32m2 nie jest czymś nienormalnym. A już 324zeta rocznie za wywóz śmieci to całkiem przyzwoita cena ( 27 zł miesięcznie) Nie rozumie więc skąd zdziwienie. Edytowano 20 grudnia 2019 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij #7 Napisano 20 grudnia 2019 1 godzinę temu, bobiczek napisał: A już 324zeta rocznie za wywóz śmieci to całkiem przyzwoita cena ( 27 zł miesięcznie) Nie rozumie więc skąd zdziwienie. Od stycznia tyle może być miesięcznie... Link do komentarza
zenek Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij #8 Napisano 20 grudnia 2019 8 godzin temu, bobiczek napisał: za wywóz śmieci to całkiem przyzwoita cena ( 27 zł miesięcznie) W Krakowie obecnie ok. 50% drożej. Od kilku lat. W domkach - w blokach taniej. Widać w blokach mniej śmiecą Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się