jaki rodzaj ogrzewania elektrycznego wybrać?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez HalupczokMeble · Napisano
Dzień dobry, Jako Meble Halupczok z dużym zainteresowaniem śledzimy takie wątki - szczególnie tam, gdzie pojawia się temat tradycyjnych technologii i materiałów. Dyskusja o piecach chlebowych i trzonach kuchennych pokazuje, jak duże znaczenie mają nie tylko same rozwiązania, ale też jakość surowców i sposób wykonania. W wielu branżach - również naszej - widać, że powrót do rzemiosła i sprawdzonych metod zaczyna być coraz bardziej doceniany. Chętnie dowiemy się, jak w praktyce sprawdzają się takie konstrukcje u osób, które zdecydowały się na ich budowę lub użytkowanie - szczególnie po dłuższym czasie. Czy rzeczywiście różnica w jakości i funkcjonalności jest odczuwalna? Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Meble Halupczok -
Przez podczytywacz · Napisano
I to należy wężykiem, wężykiem podkreślić -
A co mogę wyczytać, skoro to prognozy? PGE jest w tym temacie bardzo konserwatywne. Instalacja nie jest świeża, bo ma dwa lata, ale dopiero od 6 marca mam zamontowaną drugą baterię, więc z pewnych względów jest też nowa, bo właśnie ta bateria wiele zmieniła. Nawet mój pogląd na fotowoltaikę. Że właśnie pojemność baterii jest ważniejsza niż moc paneli. Bo to bateria pozwala sumować energie słoneczną "pomiędzy "zachmurzeniami". Bez baterii, jeśli nie wykorzystasz energii słońca w danym momencie, bo na przykład nie masz czasu, albo cię nie ma w domu, to wszystko przepada. A potem, gdy się zachmurzy, nie masz nic. Dopiero odpowiednia bateria pozwala na komfort, że robisz coś kiedy chcesz, a nie kiedy musisz.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Z Twoich najnowszych rachunków nic nie wyczytasz? Czy instalacje jest "za świeża"? -
Pewnie za rok dopiero... Ale idea słuszna.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się