Skocz do zawartości

Reklama REHAU kontra smartfon

Recommended Posts

Napisano
Wyjeżdżająca reklama REHAU nad panelem kontrolnym uniemożliwia korzystanie z forum na smartfonie.
Trzeba ostro się nakombinować, żeby otworzyć to co się chce, a nie setny raz odwiedzić stronę firmy.
Wiem, że to daje poczucie lepszej skuteczności reklamy, ale nie o to chyba chodzi.
Napisano
  Cytat

Zrobione. Reklama na telefonach i tabletach nie będzie się "wchodzić" na pasek menu.

Rozwiń  

Taaa, yhymmm...

Rano ze dwadzieścia razy wlazłem na Rehau, a i tak nie zdołałem się wylogować, bo to badziewie non stop wyjeżdżało. icon_evil.gif
  • 4 miesiące temu...
Napisano (edytowany)
Na smartphonie nie jest oki. icon_evil.gif

Trzeba odświeżyć stronę i bardzo szybko klikać na zasłaniany pasek menu , zanim reklama go pochłonie.

To chore, może przenieść ją na lewą stronę, tam mniej przesłoni . Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

Na smartphonie nie jest oki. icon_evil.gif

Trzeba odświeżyć stronę i bardzo szybko klikać na zasłaniany pasek menu , zanim reklama go pochłonie.

To chore, może przenieść ją na lewą stronę, tam mniej przesłoni .

Rozwiń  

Ale np. się nie wylogujesz.

Rozumiem, że reklama wyjeżdża, jako gadżet zachęcający reklamołykacza. Nie powinna jednak przeszkadzać, czy wręcz uniemożliwiać nawigację.
Gdybym był reklamodawcą, to nie byłbym zadowolony z faktu, że mam 100 tys. kliknięć, a w tym niewiadomą liczbę niechcianych, wnerwionych na mnie smartfonooperatorów.

Wolałbym wiedzieć rzetelnie, ile osób kliknęło, bo było rzeczywiście ciekawych.
Napisano
Dziękuję za uwagi. Niebawem reklama będzie poprawiona.

Przy okazji wspomnę, że przygotowujemy nowy wygląd Forum, który będzie dostosowywał się do ekranu telefonu lub tabletu. Mam nadzieję, że nową wersję uda się uruchomić w ciągu kilku miesięcy.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
  Cytat

przygotowujemy nowy wygląd Forum

Rozwiń  

To dodajcie też ten "zaczarowany guziczek" wyrzucający nieproszonych gości

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...