Kompleks ogrodowy-Wiata grill wędzarnia
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Te Esy możesz wyginać jak chcesz, tego spadu tam nie ma na tyle żeby sobie Esami nie poradzić. Wygniesz, dokręcisz pchełkami i będzie ok. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Oczywiście. To jest wieszak regulowany. Wiercisz w suficie i mocujesz haczyk na dyblu i ten wieszak na nim. Tymi sprężystymi blaszkami regulujesz wysokość zawieszenia mocowania.
-
Przez lukas198820 · Napisano
Widziałem to w składzie ale, to oczko od pręta to raczej bym musiał wygiąć o 90 stopni by zamontować do sufitu. Czy może hak jakiś montować? Kolego swierol, możesz pokazać ta technikę z tymi 20 cm paskami z płyt bo tego kompletnie nie rozumiem jak takie coś może wyglądać. -
dobrze Zdecydowanie. Mocowanie płyt na ścianie jest konieczne, inaczej zawsze będziesz miał pęknięcia. Takie cuś widziałeś?
-
Przez lukas198820 · Napisano
Na tej prawej ściśnie tej ukruszonej będzie przedścianke bo tam nabyć rozdzielnia wtynkowa wpuszczana. Dlatego tam nie dałem tego profilu CD. Mnie tylko ciągle zastanawia jak do tego skośnego sufitu zamontować te uchwytu ES, na szpilkach? Jak miałem prostu sufit w innym pomieszczeniu to problemu nie było i kręciłem te ES- co 50 cm od siebie i co 40 pod każdym profil wprost do stropu. Atlas M-System też odpada bo przy tej wyższej ukruszonej ścianie jest prawie 20 cm różnicy. Strop jest ten skośny cienki.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się