Kompleks ogrodowy-Wiata grill wędzarnia
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Wojtek1989 · Napisano
Kontakt z szefem firmy budowlanej jest utrudniony. Nie zawsze odpisuje na pytania, a jak już to część pytań pozostawia bez odpowiedzi. Podobno mają prace ruszyć za 2 tygodnie. Ale nie wiem czy to ściema bo średnio sobie wyobrażam budowę dachu w grudniowych warunkach. A jeśli rzeczywiście by do tego doszło to czy prace na mokrej więźbie są aż tak niewskazane? Tylko podobno mają to skończyć w grudniu, więc nie będzie stało i się wietrzyło. -
Przez podczytywacz · Napisano
To dlatego "papier" nie ciągnie wody Dobry klej , chociaż ekologiczny Popatrz - papę też robią z papieru i służy za izolator poziomy pod ścianą... chyba... aaa, i na dachu też bywa... Stolik też mam... z Ikei... -
Nie. Z klejonego papieru. Ekologiczna ponoć. Ale wygląda całkiem, całkiem. Mam też stolik papierowy. Całe cztery dychy kosztował. Jedną ręką go można podnieść za nogę. Blatem do góry, oczywiście. Z Ikei. A blat ma grubość 6 cm. Nogi kwadrat 6. Na wygląd pancerne.
-
Nie, te chlastane piłą, popatrz na 2 zdjęcie, przesuwaj wzrok po tym przycięciu, aż twój wzrok spocznie na miejscu poza przycięciem, po lewej, tam drzwi są z 1 cm, bardzo blisko podłogi i mimo to wyglądają nieźle. .
-
A może u autora wątku też były fabryczne? Bo ja wiem?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się