Co to jest opłata adiacencka, kogo dotyczy i jak się przed nią bronić?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Nie wiem jakie są wysokości pomieszczeń w blokach, ale są raczej wąskie i wysokie, więc czarny pewnie optycznie obniża, ale równie dobrze optycznie może poszerzać. Odczucie przytulności przez ten czarny mat jest nawet na fotkach, więc w rzeczywistości pewnie jeszcze lepszy efekt. Pamiętam jak pomalowaliśmy kuchnię, też ma chyba 2.2m szerokości na 3.8m jak dobrze pamiętam, pomalowaliśmy wtedy na bardzo ciepły pomarańczowy, takiej mocno dojrzałej pomarańczy, to była jeszcze farba strukturalna, bo ściany zaraz po przeprowadzce były w opłakanym stanie, ale efekt był powalający jak z meksykańskiego filmu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Jeśli mówię komuś, że będę miała czarny sufit (a mam też w sypialni), to każdy się dziwi i mówi, że pomniejszę sobie pomieszczenie wizualnie albo go obniżę. Absolutnie nie! Kwestia proporcji Kwestia też kontynuacji koloru W przedpokoju ściana z lustrem jest czarna i czarny jest sufit. W sypialni z kolei mam czarny sufit i wzdłuż ściany z oknem mam czarną grubą kotarę (na całej ścianie). I wygląda to spoko Ba, wnętrza są wtedy naprawdę przytulne Część przedpokoju na focie jest tylko jedną z dwóch (mam przedpokój w kształcie litery L) i całość robi według mnie naprawdę fajne niesztampowe wrażenie Mam nadzieję, że w łazience też wyjdzie fajnie Kontynuacją sufitu będzie czarna ściana przy wannie
-
Gdybym miała działkę rekreacyjną, kupiłabym sobie kontener i sama z drugą połówką go wykończyła (lubimy takie prace), ale wiem, że są w sprzedaży gotowe domki z kontenerów Kupując - zwróć uwagę na grubość izolacji (metal się nagrzewa) lub zainwestuj w klimatyzację typu split Czy wygodnie? Zależy od wymiarów, czyli metrażu W ofercie są różne Te najpopularniejsze kontenery morskie mają wymiary: około 6 metrów długości i 2,44 m szerokości, co daje jakieś 14,8 m2 powierzchni. Na takiej przestrzeni zmieścisz kanapę z funkcją spania, jakąś szafę lub komodę, mały aneks kuchenny i mikro-łazienkę. Możesz połączyć dwa kontenery lub wybrać większy i wtedy masz już przestrzeń na pełnowymiarową sypialnię, łazienkę i aneks kuchenny Jeśli chcesz kupić kontener i wykończyć go sam, pamiętaj, że izolacja położona wewnątrz zmniejszy Ci powierzchnię A izolacja (jakakolwiek) być musi, bo bez niej się tam udusicie - nagrzewa się na słońcu jak metalowa puszka Ogólnie - zakochana jestem w realizacjach domów z kontenerów. Rozkminiałam kiedyś ten temat i jeśli kiedyś zdecyduję się na działkę, taki właśnie domek na niej stanie
-
Mnie się to akurat podoba, nie wiem czy tylko mam wrażenie, bo przez ten czarny sufit przedpokój wygląda na większy. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale syn pomalował ściany na żywy zielony, a sufit na biało, pokój jest jak kontener, bo sufit ma szerokości tyle co ściany, jak dobrze pamiętam niecałe 2.2m, czyli pokój jest niski, a mimo to przez to że sufit jest biały, to odczucie kontenerowego klocka znikło po pomalowaniu. Przy czarnym zadziałało chyba to, że przedpokój u Ciebie Daga robi wrażenie dużego jak na blok. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Andrzej Andrzej: Prawo bubel.nawet znam wice -prezesa, który mieszka od maja do września na stałe.,i co.....nic.pozdrawiam
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się