Lista Lista Mandaryna Mandaryna ... czas zapisów do 24 września!
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja mam i są beznadziejne jak ta reklama.
-
Przez Elwira Szymańska · Napisano
Hej. Skoro o drzwiach mowa to polecacie może jakiegoś konkretnego producenta?? Nie możemy się z mężem zdecydować a zostało nam coraz mniej czasu zeby podjąć decyzję.. Gdzieś czytaliśmy ze Entra ma porządne drzwi i cenowo faktycznie nie są tak wygórowane jak inne marki. Moze ktoś ma w swoim domu drzwi tego producenta i mógłby się wypowiedzieć?? -
No i konkret Oczywiście że się wybiorę, ale właśnie chodziło mi o sposób zabezpieczenia i jw dziękuje
-
Przez podczytywacz · Napisano
Nic nie nakładaj! Jak będzie jakiś suchszy dzień, zdrap ten gips szczotką najpierw drucianą, potem ryżową na mokro, jak wyschnie zagruntuj np. CE17 (zresztą na razie nieistotne którym - ma związać te resztki gipsu) i pozostaw do wiosny... ma nie brudzić prania... Balkon nie będzie się zbytnio różnił od 1/3 balkonów na osiedlu... W ciągu tygodnia może nie, ale może przygotują pole manewru na wiosnę, albo cieplejsze dni zimowe... Byłeś tam? Rozmawiałeś? Czy tylko snujesz takie przypuszczenia? Zapewniam, że BYWA INACZEJ! -
Ja przyczyny nie usunę, zarządca w szybkim czasie też nie, muszę to zabezpieczyć bo teraz każdy opad deszczu to będą białe plamy z wypłukanej gładzi, a cyklicznie suszy się tam pranie, mamy takie technologie i naprawdę nie ma nic do nałożenia by to na te kilka miesięcy zabezpieczyć , nawet jeśli to miałby być rozrobiony na gęsto beton/cement ? , nie musi to być już teraz gładkie , potem czymś pomalować ? Sprawa prosta jeśli nie dotyczy, nawet jeśli pójdę do spółdzielni złoże wniosek to nikt mi tego w ciągu tygodnia nie zrobi - pierwsze piętro, ekipa, rusztowanie - to jest Polska i jej realia, jak gdzieś jest inaczej to tylko mogę pogratulować
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się