-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Kupiłem dokładnie taką pastę jak z linku, rozkręciłem śrubunki, odsunąłem grzejnik w bok, przetarłem stożki czystą bawełnianą szmatką, lekko posmarowałem pastą, skręciłem. Sucho. Jeszcze raz dziękuję.
-
Witam, Firma El-In sp. z o.o. w Łodzi poszukuje osoby na stanowisko elektromontera do pracy przy sieciach zewnętrznych, elektroenergetycznych nn i SN. Praca w Łodzi i okolicach. Warunki zatrudnienia: Umowa o pracę: 9500 - 12000 zł brutto / mies Pełen etat. Zakres obowiązków: wykonywanie prac montażowych urządzeń elektroenergetycznych niskiego i średniego napięcia, realizacja linii kablowych i napowietrznych niskiego oraz średniego napięcia, montaż złącz kablowych i szaf sterowniczych, instalacja oświetlenia zewnętrznego. Wymagania: co najmniej roczne doświadczenie na podobnym stanowisku, ważne uprawnienia SEP, brak przeciwwskazań do pracy na wysokości, umiejętność pracy w zespole i dobra organizacja własnych obowiązków, dyspozycyjność, dokładność i sumienność, umiejętność czytania dokumentacji technicznej i schematów elektrycznych, gotowość do pracy w delegacjach. Oferujemy: stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie zależne od doświadczenia i posiadanych uprawnień, niezbędne narzędzia do wykonywania pracy, zapewniony nocleg, wyżywienie i dietę delegacyjną podczas wyjazdów służbowych, możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i kursy, pakiet benefitów, m.in. karta Multisport, bony świąteczne, paczki dla dzieci, imprezy firmowe i wyjazdy integracyjne, premie miesięczne i roczne. Zapraszamy do aplikowania z pomocą formularza aplikacyjnego: https://www.gowork.pl/oferta/elektromonter-elektromonterka-sieci-zewnetrzne-nn-sn,53WD9Silg5DlMLmVD32he4
-
Ale wtedy wystarczy poszukać prywatnie, więc po co firma? Dla gry zespołowej?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Marek: Nie można układać rur przez poddasze nieocieplone nieużytkowe bo w wylotach W każdym pomieszczeniu będzie się lała woda ze skraplania się a ich ocieplenie nic nie da. Po drugie turbiny nie ocieplicie a tam będzie rosa 100 razy większa. Po drugie co za debili wymyślił rury elastyczne ? Rury mszą być sztywne żeby nie pękały w sytuacji błędnego ułożenia
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts