retrofood Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #51 Napisano 30 listopada 2012 Dobry jest Siepraw k/Krakowa. Wyciąg obok. Jedzenie niezłe.http://www.siepraw-ski.pl/ Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #52 Napisano 30 listopada 2012 Cytat Dobry jest Siepraw k/Krakowa. Wyciąg obok. Jedzenie niezłe.http://www.siepraw-ski.pl/ Poszło zapytanie Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #53 Napisano 30 listopada 2012 no to w takim razie czekamy na informację z jeszcze dwóch miejsc... Na rozdrożu i Siepraw...Michał - z tych dwóch co Ty wysyłałeś zapytanie odpowiedzi mają przyjść na mojego czy na twojego maila? Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #54 Napisano 30 listopada 2012 (edytowany) Cytat no to w takim razie czekamy na informację z jeszcze dwóch miejsc... Na rozdrożu i Siepraw...Michał - z tych dwóch co Ty wysyłałeś zapytanie odpowiedzi mają przyjść na mojego czy na twojego maila? Zależy czy wyślą na twoje dane podane poniżej zapytania czy zrobią odpowiedz w meilu czekamy Edytowano 30 listopada 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #55 Napisano 30 listopada 2012 ok, to też zerkne wieczorem na maila czy coś nie ma .... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #56 Napisano 30 listopada 2012 Cześć Wszystkim Fajny jest ten termin lutowy Cytat Z różnych względów, uważam, że optymalnie było w Koniakowie - także gastronomicznie.Może powtórka ? Masz na myśli imprezę u Państwa Bluszczów? Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #57 Napisano 30 listopada 2012 Cytat ok, to też zerkne wieczorem na maila czy coś nie ma .... Zerknąłem sobie i nic nie przyszło. W kulki sobie polecieli czy co?Ani jedni ani drudzy Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #58 Napisano 30 listopada 2012 u mnie też nic .... widać im nie zależy .... ale poczekajmy , napisałem do Ośrodka pod świerkami, że rozważamy termin lutowy i żeby go dla nas zatrzymali tymczasowo, a ja dam znać w poniedziałek jaka jest ostateczna odpowiedź... Link do komentarza
SRX Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #59 Napisano 30 listopada 2012 Ja tak wielkiego doświadczenia nie mam, ale w Brennej było super. Link do komentarza
bobiczek Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #60 Napisano 30 listopada 2012 Cytat "może" bo chyba zainteresowanie małe.Ale jak może w niedziele ujawnie Zapowiedź Kulki 2013 to będą chętni już nie gadaj tylko dawaj - bo mnie ciekawość ściska aż w kręgosłupie powoli.... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #61 Napisano 1 grudnia 2012 Ja jestem w stepnie na TAK ale że tak powiem termin plis i miejsce w 2 kolejno.sci Link do komentarza
Baru Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #62 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat Z różnych względów, uważam, że optymalnie było w Koniakowie - także gastronomicznie.Może powtórka ? Rysiu!!O tym samym pomyślałam!Fajnie tam było. I zmywarkę odkrytą za późno mają . I żarcie świetne było - te paszteciki... mniam, mniam... Granie i śpiewanie w kuchni...edyny minus to wspólne łazienki. I suszarka Różowej za ścianą (ale to - to akurat niezależnie od lokalizacji występuje). Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #63 Napisano 1 grudnia 2012 (edytowany) Cytat Rysiu!!O tym samym pomyślałam!Fajnie tam było. I zmywarkę odkrytą za późno mają . I żarcie świetne było - te paszteciki... mniam, mniam... Granie i śpiewanie w kuchni...edyny minus to wspólne łazienki. I suszarka Różowej za ścianą (ale to - to akurat niezależnie od lokalizacji występuje). nie wszyscy wiedzą o co coman "Kuchnia dla wybranych" - nieźle brzmi..........Ale dla mnie to najważniejsze - że "kunie" prawdziwe śmierdzące były......No bo proszę powiedzieć - kto od tamtego zlotu, przejechał się prawdziwymi cygańskimi wozami zaprzężonymi w prawdziwe kunie.....No?I pochodnie jeszcze żeby byłyNo?Ale nie wolno oszukiwać (cyganić).......... Edytowano 1 grudnia 2012 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #64 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat Fajnie tam było. I zmywarkę odkrytą za późno mają . I żarcie świetne było - te paszteciki... mniam, mniam... Granie i śpiewanie w kuchni... Szkoda, że tego nie widziałem... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #65 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat edyny minus to wspólne łazienki. I suszarka Różowej za ścianą (ale to - to akurat niezależnie od lokalizacji występuje). ale poleciałaś.....możesz mieć problemy od dzisiaj Cytat Szkoda, że tego nie widziałem... bo sobie pochodnią oczy lekko naświetliłeś...Pamiętasz? Link do komentarza
retrofood Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #66 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat bo sobie pochodnią oczy lekko naświetliłeś...Pamiętasz? To nie pochodnia, tylko bryle się zaparowały po tym mrozie... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #67 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat a może ktoś z forumowiczów niebywających dotąd zechce sie przyłączyć? to już w ogóle byłaby bajka Nie bywam, ale się wypowiemTermin lutowy i BrennaMiejsce znane, wiadomo co, gdzie i ile jest, a jedzonko zawsze można dokupić.Czyli wersja minimum + SPA A nuż się tym razem uda... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 grudnia 2012 Autor Udostępnij #68 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat Rysiu!!O tym samym pomyślałam!Fajnie tam było. I zmywarkę odkrytą za późno mają . I żarcie świetne było - te paszteciki... mniam, mniam... Granie i śpiewanie w kuchni... tam macki moje nie sięgają.... tu trzaby Mikołaja uruchomić jeśli byśta chciały .... , ale nie wiem czy siem da i czy warto dla jedzonka kosztem tych łazienek ... i suszarki tuż za ścianą Cytat edyny minus to wspólne łazienki. I suszarka Różowej za ścianą (ale to - to akurat niezależnie od lokalizacji występuje). no bo jak ją .... kuźwa .... to gdzie se mam suszyć .... w lesie kilometr dalej? Cytat A nuż się tym razem uda... jakby sie tak udało to by było extra Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #69 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat jakby sie tak udało to by było extra Mnie to mówisz???!!!Taż drugi rok już idzie, jak wyjechać nie mogę!Pierniczone nieprzewidziane sytuacje!!!!!!! Link do komentarza
Baru Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #70 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat no bo jak ją .... kuźwa .... to gdzie se mam suszyć .... w lesie kilometr dalej? Eeeee... aż kilometr nie musisz popierdzielać! Wystarczyłoby, żebyś piętro niżej zlazła No i ten kulig... Kolanka na mijankę... Napoje z ręki do ręki... 26 stopni na minusie... NIEZAPOMNIANE wrażenia!!!! KONIAKÓW!! KONIAKÓW!!!!!!!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 1 grudnia 2012 Autor Udostępnij #71 Napisano 1 grudnia 2012 no to by trza Cieszki i Piotra pytać, czy się da .... zapytam na priv.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #72 Napisano 1 grudnia 2012 Niestety nasza meta w Koniakowie nie trzyma standardu który od niedawna u mnie obowiązuje ;) pokój 2 osobowy + dziecko = osobna łazienka więc dalej jestem za Brenną Link do komentarza
daggulka Napisano 1 grudnia 2012 Autor Udostępnij #73 Napisano 1 grudnia 2012 jeśli chcecie z Beatą brać maluszka , to rozumiem Was jeśli chodzi o tą łazienkę... kto się jeszcze wypowie ? Cieszce na razie nie wysłałam priva , na pewno tu zajrzy .... a z tym kuligiem - to z tego co pamiętam w Brennej też była taka opcja ... przypomnijcie mi , albo wyprowadźcie z błędu... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #74 Napisano 1 grudnia 2012 Juz się wypowiadamłazienka TAKkulig NIe dziękuję nie skorzystam Cytat jeśli chcecie z Beatą brać maluszka , to rozumiem Was jeśli chodzi o tą łazienkę... kto się jeszcze wypowie ? Cieszce na razie nie wysłałam priva , na pewno tu zajrzy .... a z tym kuligiem - to z tego co pamiętam w Brennej też była taka opcja ... przypomnijcie mi , albo wyprowadźcie z błędu... nie było o tym mowy wogole Link do komentarza
daggulka Napisano 1 grudnia 2012 Autor Udostępnij #75 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat nie było o tym mowy wogole na zimowym zlocie ubiegłorocznym byla rozważana opcja kuligu , był nawet wątek o konikach - przypomniałam sobie ... ale nie załatwialiśmy , bo pogoda była niepewna ale z tego co pamiętam to jest gdzieś telefon do organizatora tej atrakcji i można np. na tydzień przed się ugadać.... tak, że jeśli będą chętni - to dlaczegóż nie? najwyżej kto nie chce - nie pojedzie .... do tego tematu jeszcze wrócimy , w każdym razie informuję iż sprawdziłam i w Brennej tez może być kulig Link do komentarza
retrofood Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #76 Napisano 1 grudnia 2012 To ja Wam dam jeszcze jedną opcję. Biały Dunajec, pensjonat Bernadetta. Fajnie było... Dać parę zdjęć?Powiem nawet, że lepiej niż fajnie. Pokoje i solo i czteroosobowe, z łazienkami, 4 zł bilet na busa do Krupówek, wyciąg jest... żarcie fajne, bez problemów, tylko cen nie znam zimowychhttp://www.bernadeta.eu/http://www.bernadeta.eu/?strona,menu,pol,g...wanych,ant.html Link do komentarza
daggulka Napisano 1 grudnia 2012 Autor Udostępnij #77 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat To ja Wam dam jeszcze jedną opcję. Biały Dunajec, pensjonat Bernadetta. Fajnie było... poszło zapytanie na maila.... Link do komentarza
retrofood Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #78 Napisano 1 grudnia 2012 To jest jadalnia, tutaj imprez się nie urzadza. A to za ścianą A ten bar zdobyłem na godzinę pierwszego wieczoru... Link do komentarza
r-32 Napisano 2 grudnia 2012 Udostępnij #79 Napisano 2 grudnia 2012 Cytat ] Kije majo tipy ...wypas Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 2 grudnia 2012 Udostępnij #80 Napisano 2 grudnia 2012 (edytowany) Cytat działaj, działaj .... może Adiqi wrócą do życia forumowego ... i inni z bardziej zamierzchłych czasów ... bardzo bym chciała a może ktoś z forumowiczów niebywających dotąd zechce sie przyłączyć? to już w ogóle byłaby bajka Cytat Niestety nasza meta w Koniakowie nie trzyma standardu który od niedawna u mnie obowiązuje ;) pokój 2 osobowy + dziecko = osobna łazienka więc dalej jestem za Brenną my mamy takie same zdanie, heh Edytowano 2 grudnia 2012 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #81 Napisano 3 grudnia 2012 Informuje, iż niestety nie mam jeszcze żadnych wieści z innych Ośrodków do których poszło mailowe zapytanie.... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #82 Napisano 3 grudnia 2012 Przeca dopiero poniedziałek rano. Łone przez łykend nie odpalały kompów. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #83 Napisano 3 grudnia 2012 no ok, czekamy .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #84 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Informuje, iż niestety nie mam jeszcze żadnych wieści z innych Ośrodków do których poszło mailowe zapytanie.... Ja również... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #85 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat To ja Wam dam jeszcze jedną opcję. Biały Dunajec, pensjonat Bernadetta. Fajnie było... Dać parę zdjęć?Powiem nawet, że lepiej niż fajnie. Pokoje i solo i czteroosobowe, z łazienkami, 4 zł bilet na busa do Krupówek, wyciąg jest... żarcie fajne, bez problemów, tylko cen nie znam zimowychhttp://www.bernadeta.eu/http://www.bernadeta.eu/?strona,menu,pol,g...wanych,ant.html dostałam odpowiedź z powyższego Ośrodka ... wklejam .... proszę o wypowiedzi .... Dzień DobryWolne terminy mamy od 22.02.2013. Cena pobytu ze śniadaniem wynosi 55 zł. pobyt ze śniadaniem i obiadokolacją wynosi 70 zł. od osobt. Cena cateringu na imprezę zależy od menu np. zimna płyta (wędliny, sery, saładka, oscypki, chleb, zimne napoje) kosztuje 50 zł. od osoby, do tego może być ciepły posiłek, dania regionalne. sala jest dostępna przez całą noc,koszt sali jest wliczony w cenę imprezy,alkohol może być we własnym zakresie.Imprezę może urozmaicić zespół góralski (koszt 500 zł) lub DJ 350-400 zł. Możemy zorganizować kulig z ogniskiem z kiełbaskami i grzanym winem (koszt 55 zł. od osoby). Zaliczka wynosi 1000 zł. ilość pokoi trzeba ustalić wpłacająć zaliczkę, osób zawsze może być mniej, ale gdyby grupa miała się zwiększyć to trzeba to z nami na bieżąco ustalać czy są jeszcze wolne miejsca. Zapraszamy Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #86 Napisano 3 grudnia 2012 No pokoje całkiem całkiem Co do zespołu i deejeya to nam nie potrzeba bo w ekipie jest taki jeden dee Jay ;) Kulig moim zdaniem też zbędnyCo inni na to? Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #87 Napisano 3 grudnia 2012 Spostrzeżenie: zimna płyta za 50 zł dość skromna i nie ma ciepłego posiłku w cenie .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #88 Napisano 3 grudnia 2012 (edytowany) Po 12 będe miał odpowiedź od tych z Sierpaw-Ski ( zadzwoniłem i pogoniłem kobitke) Zaraz dzwonie do Roześcia czy jakoś tam Cytat A może : http://www.na-rozdrozu.pl/pl/cennik - jest SPA A więc tak... Tutaj niestety możemy wyłuskać tylko max 8 pokoi dlatego, że mają różne rezerwacje (ferie i te inne takie tam jak to pani fachowo ujęła)I jedyny wolny termin na więcej to pierwszy weekend Marca. Widać niechętnie rozmawiała i chyba taka forma jej nie odpowiada. I domyślam się dlaczego nie odpisywali na meila.Szkoda bo miejsce ładne i fajneczekam na odpowiedź z Sierpaw - ski po 12 Edytowano 3 grudnia 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #89 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Zaliczka wynosi 1000 zł. ilość pokoi trzeba ustalić wpłacająć zaliczkę, osób zawsze może być mniej, ale gdyby grupa miała się zwiększyć to trzeba to z nami na bieżąco ustalać czy są jeszcze wolne miejsca. Zapraszamy ten fragment mnie niepokoi .... od strony czysto organizacyjnej będę miała problem - nie jestem w stanie teraz określić ile pokoi potrzebujemy.... i jakich .... zazwyczaj jest tak, że w ostatniej chwili wpisuje się kilka osób .... może się okazać, że zabraknie miejsca dla wszystkich .... zakładając standardowe 20 osób, które przeważnie jeżdżą ... każda kolejna to może już nie pojechać jeśli zdecyduje się bliżej terminu .... a zdaję sobie sprawę, że teraz określi mi sie garstka, większość jednak bliżej terminu .... no i ta zaliczka - jest mi ktoś w stanie wpłacić kasę przed świętami? szczerze wątpię .... ja nie ... W Brennej nas znają, nie ma zaliczek - i mamy dowolność w pokojach .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #90 Napisano 3 grudnia 2012 To ja bym nie czekał na kolejne propozycje bo nam zdmuchną termin z Brennej i zostaniemy z rękami w nocniku. Daga co robimy? Brenna?Jestem na TAK 3 x Tak Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #91 Napisano 3 grudnia 2012 niech się inni wypowiedzą lub zaproponują rozwiązania ... nie chcę brać decyzji na swoje barki ... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #92 Napisano 3 grudnia 2012 a masz odpowiedź Siepaw , Michał? Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #93 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat a masz odpowiedź Siepaw , Michał? Czekam bo telefonowałem i kobitka będzie od 12 w pracy i odpisze na meila. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #94 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat To ja bym nie czekał na kolejne propozycje bo nam zdmuchną termin z Brennej i zostaniemy z rękami w nocniku. Daga co robimy? Brenna?Jestem na TAK 3 x Tak Wedle powyższego też byłabym skłonna tak zostawić.Ale mój głos malutki, jak ta czcionka Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #95 Napisano 3 grudnia 2012 ja jestem za Brenną a co do jedzenia to jakiś take way food załatwimy spoko będzie dobrze Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #96 Napisano 3 grudnia 2012 Podsumuję .... Przeleciałam że tak powiem wątek od początku , i osoby którym spasowała Brenna tudzież termin lutowy wolny w Brennej to:coolibeer, Adiq'i , gawel, Ądźka, Cieszka, SRX .... wypowiadali się tez Ośka, Bara , bajbaga , retro - proponując inne miejsce .... z tym, że te "inne miejsca" albo nie mają terminów , albo nie odpowiadają na maile, albo mają obostrzenia kłopotliwe od strony organizacyjnej ....jeśli ktoś poczuł sie pominięty - przepraszam .... ślepa, stara ... trza wybaczyć... i co , kochani robimy? obiecałam w Brennej dać znać dziś czy przyjmujemy termin lutowy .... powtórzę się .... czas nagli, bo okres zimowy w górach jest oblegany .... jeśli ktoś ma chęć się wypowiedzieć lub ma propozycje jakieś to kurcze - czas już się ujawnić i poświęcić dwie minuty na wpis ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #97 Napisano 3 grudnia 2012 a który to luty? Link do komentarza
daggulka Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #98 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat a który to luty? Było na poprzedniej stronie,dla przypomnienia .... Cytat Dostałam odpowiedź z Ośrodka "Pod Świerkami" . Zauważcie , że zostały tylko trzy wolne terminy - jeśli się zdecydujemy na tą propozycję - to ja bym brała ten luty ... styczeń wielu nie pasuje, mnie też nie pasuje. Musimy sie pospieszyć, bo za chwile ten lutowy może być nieaktualny. Wszak to góry - i zima , obłożenie max. Co myślicie? Witam,wolne terminy (na chwilę obecną): 4-6.01, 18-20.01, 8-10.02. Cennik dla Państwa:Nocleg + śniadanie 55zł/osObiad 18zł/osKolacja 15zł/os Wariant I - 50zł- Drugie danie do wyboru wcześniejszego wyboru - Kawa, herbata, ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Barszcz z pasztecikiem- Zimne napojeWariant II - 65zł- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)- Kawa ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Barszcz z pasztetem/żurek/flaczki/bogracz/boeuf strogonow - do wyboru- Zimne napojeWariant III - 80zł- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)- Kawa ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Ciepła kolacja - do wyboru kita wieprzowa, karczek na placku, pierś z grilla w sosie czosnkowym, szaszłyk na ryżu, bacówka (schab z oscypkiem), beuf strogonow, bogracz, gulasz- Barszcz z pasztecikiem- Zimne napoje Do Państwa dyspozycji będzie sala (w zależności od obecności innych grup dolna lub główna). Na głównej sali impreza może trwać do 1. Później każda następna godzina 100zł. Na dolnej sali impreza może trwać bez ograniczeń. Na obu salach spożywać można tylko napoje zakupione u nas (w wariantach uroczystych kolacji są wliczone w cenę). Alkohol wysokoprocentowy mogą Państwo mieć we własnym zakresie.Nie będziemy wymagać od Państwa zaliczki. Całość zapłaty na miejscu. Liczbę osób "mniej-więcej" muszę znać na miesiąc przed. Dokłądna liczba ok 5 dni przed. Jeśli w ostatniej chwili zrezygnuje jedna bądź dwie osoby to nic się nie stanie. Ognisko możemy zorganizować w cenie kolacji (kiełbasa, chleb, dodatki, herbata - 15zł/os). Sprzęt muzyczny udostępniamy do Państwa dyspozycji bezpłatnie. Tenis stołowy, bilard również. Kulig tak jak w ubiegłym roku mogą Państwo zorganizować we własnym zakresie. Cenę grupową za korzystanie ze SPA będę mógł podać, gdy poznam liczebność grupy.W razie pytań proszę o kontakt.PozdrawiamPaweł NawratOśrodek Wypoczynkowy"Pod Świerkami" 43-438 BRENNAul. Bukowa 86tel./fax (+48) 033 858 66 51tel. 728483434e-mail: info@pod-swierkami.plwww: www.pod-swierkami.plZAPRASZAMY Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #99 Napisano 3 grudnia 2012 dzieki czyli jednak luty? Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 Udostępnij #100 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Przeleciałam że tak powiem wątek od początku , i osoby którym spasowała Brenna Gwoli wyjaśnienia. Ja tam nikogo, ani niczego nie przeleciałem , a mam i tak wszędzie bardzo daleko (albo jeszcze dalej), spać mogę byle gdzie, ale ni byle z kim , jedzenie nie jest moim najgłówniejszym priorytetem, tak więc w zasadzie wszędzie mi pasi. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się