Skocz do zawartości

Transport na ZZF 2012

Recommended Posts

Napisano
Jedyna taka okazja ! icon_biggrin.gif
3 miejsca na trasie Wrocław – cel.
Termin wyjazdu – piątek przed południem
Powrót - niedziela około południa.
Szczegóły – do ustalenia.
Warunki – bryczka taka sobie, ale powinna dojechać.
Kierowca – widomo. icon_cool.gif

Ps. Powrót tzn. czas wyjazdu z „celu”
Napisano
Cytat

Łeeeee .. bez klimatyzajciiiiiii. Łeeeeee

Siwy!
Jesteśmy mega wredni! icon_lol.gif Jak czytałam Twojego posta z opisem, brakło mi informacji o tej nieszczęsnej klimie icon_biggrin.gif. To już chyba zawsze będzie się za Tobą ciągnąć... :takaemotka:
Ludziska!
Nie bójta się! Już tyle ludziów Siwy obwiózł na te nasze zloty, że w ciemno można się pchać mu do samochodu.
PS. Gdyby ten Wrocek był bliżej Rzeszowa - napewno byś miał jedną pasażerkę.
Napisano
A ja - mam dużo miejsca.
Zabieram Coll i Berka (jedno miejsce) - i proponuję jeszcze 3 miejsca z okręgu Górnego Śląska (E-rka?)
I to jest moja ostatnia próba zainteresowania swoim samochodem icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Łeeeee .. bez klimatyzajciiiiiii. Łeeeeee

no ja też się nie mogłem powstrzymać icon_biggrin.gif
a ta klima faktycznie to chyba znak rozpoznawczy icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Ludziska!
Nie bójta się! Już tyle ludziów Siwy obwiózł na te nasze zloty, że w ciemno można się pchać mu do samochodu.

zgadza się, 2 razy już się pchałam i mogę tylko polecić -
kierowca super, auto super i rozmowy w toku też super icon_smile.gif
Napisano
Ludziki, tak z pewną dozą nieśmiałości, chciałem sprostować, opis był pełen – zap… , tzn. ukradziono mi klimatyzacje letnią, zimowa się ostała i jako tako działa. icon_cool.gif icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Czekaj ... Ci za tydzień uchylę .. troszku .... obaczym jak się będziesz cieszyć komfortem ....

ciekaweee.... czy tylko mnie uda Ci się uraczyć tym komfortem.. icon_twisted.gif
Napisano
Cytat

ciekaweee.... czy tylko mnie uda Ci się uraczyć tym komfortem.. icon_twisted.gif

No pacz Lwie!
Jak złośliwa z niej bestia!
PS. Ja proponuję wydzielić rzeczonej miejsce za pasażerem, skwapliwie i nader dokładnie odgradzając pasażera z przodu od zimowej klimy - puścić pełny nawiew tylko na tył icon_lol.gif
Napewno skruszeje icon_lol.gif icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

PS. Ja proponuję wydzielić rzeczonej miejsce za pasażerem, skwapliwie i nader dokładnie odgradzając pasażera z przodu od zimowej klimy - puścić pełny nawiew tylko na tył icon_lol.gif

taaaaa.... już to widzę... tyle zachodu.... na pewno by Mu się chciało :takaemotka:
Napisano
Cytat

taaaaa.... już to widzę... tyle zachodu.... na pewno by Mu się chciało :takaemotka:

Ty go lepiej nie prowokuj... Nie drażnij Lwa! Dobrze Ci radzę!! icon_biggrin.gif
PS. Czy Wy też macie taki straszny zapał do pracy jak ja??????? blink.gif
Napisano
Cytat

PS. Czy Wy też macie taki straszny zapał do pracy jak ja??????? blink.gif

nooo... a nawet jeszcze większy może, mając w perspektywie jutrzejszy dzień roboczy tylko do 11-tej icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

nooo... a nawet jeszcze większy może, mając w perspektywie jutrzejszy dzień roboczy tylko do 11-tej icon_mrgreen.gif

Teeeee!! Molyt!!! Wkurzony struś tyż bywa niebezpieczny!! icon_evil.gif
Napisano
Cytat

Teeeee!! Molyt!!! Wkurzony struś tyż bywa niebezpieczny!! icon_evil.gif

no nie wiem.. bo wieczorem mam jeszcze w perspektywie bal karnawałowy... a strrrrasznie lubię takie imprezy... zalamka.jpg

Cytat

dopiero czterech chłopa daje radę ... icon_lol.gif

:hahaha2:
Napisano
No własnie co tak zdechł ten wątek transportowy jezeli przegapiłem wynalezienie teleportacji lub wehikułu czasu na onecie to very sorry

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...