Skocz do zawartości

WYBIERAMY OŚRODEK I OPCJE CATERINGU

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Proszę się określać .....
przypomnę, że to koszt orientacyjny - może ulec zmianie o kilka złotych z powodu np. ilości uczestników (koszt sali, kuligu ...)

"ŚWIERKI"

http://www.pod-swierkami.pl/oferta-pobytu

- noclegi - 55zł za dobe od osoby
- kulig - około 20zł od osoby
- catering do wyboru:

Wariant I - 35zł
- Drugie danie do wyboru (kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa, rolada
wieprzowa, rumsztyk, pierś z grilla, pierś panierowana, pierś zawijana z
szynką i serem, karczek, udziec z kurczaka faszerowany itd)
- Kawa ciasto
- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu
- Barszcz

Wariant II - 55zł
- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)
- Kawa ciasto
- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu
- Barszcz z pasztetem/żurek/flaczki/bogracz - do wyboru

Wariant III - 70zł
- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)
- Kawa ciasto
- Zimna płyta
- Ciepła kolacja - do wyboru kita wieprzowa, karczek na placku, pierś z
grilla w sosie czosnkowym, szaszłyk na ryżu, bacówka (schab z oscypkiem),
beuf strogonow, bogracz, gulasz
- Barszcz

"Pod Przylazem"

http://www.podprzylazem.eu/index.php?optio...0&Itemid=79

- noclegi 45zł od osoby za dobe
- sala - około 15zł od osoby
- kulig 25zł od osoby
- catering do wyboru:

Propozycja I 60 zł/ os

Na rozgrzewkę: grzane piwo 0,5 l/ os (6 zł) lub wino 0,2 l/ os (6 zł)
Danie główne: Pieczony prosiaczek ( pieczona szynka w kształcie prosiaka serwowana przy gościach), pieczone ziemniaczki, kapusta zasmażana 20 zł/ os
Deser: kawa lub herbata piernik w czekoladzie przekładany konfiturą 8 zł/ os
Zimna płyta: wędliny: necówka, salceson, boczek, deska serów: ser żółty, ser pleśniowy, oscypek, swojski smalec, zestaw warzyw świeżych: ogórek zielony, pomidor, zestaw warzyw konserwowych: pieczarki marynowane, papryka konserwowa, ogórek kiszony, sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i cebulą, sałatka z selera konserwowego z ananasem i kukurydzą, pieczywo 19 zł/ os
Napoje: woda mineralna w dzbankach, sok w dzbankach, herbata w termosie 7 zł/ os

Propozycja II 54 zł/ os
Na rozgrzewkę: grzane piwo 0,5 l/ os (6 zł) lub wino 0,2 l/ os (6 zł)
Danie główne: Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana 18 zł/ os
Deser: kawa lub herbata piernik w czekoladzie przekładany konfiturą 8 zł/ os
Zimna płyta: szynka, polędwica, kiełbasa krakowska, ser żółty, ser pleśniowy, pomidor ogórek zielony, ogórek kiszony, swojski smalec, sałatka warzywna z kapusty pekińskiej
15 zł/ os
Napoje: woda mineralna w dzbankach, sok w dzbankach, herbata w termosie 7 zł/ os Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
ma być dużo i smacznie
marzy mi się zaśniecie przy stole z twarzą w sałatce
więc ma być wypasiona (ta sałatka, a nie tam bele co)
w ostateczności coś takiego:
Brak obrazka
Napisano
  Cytat

Daga, może dołącz do tej sondy, także propozycje z tego pierwszego ośrodka "Pod Przyłazem", żebyśmy mieli co porównać..

Rozwiń  

no właśnie tu jest problem .... bo nie wiem jak to zrobić żeby było z głową ....

głośno myślę .... skoro padło takie Twoje pytanie , to rozumiem że jesteśmy niezdecydowani co do opcji menu , tylko przede wszystkim opcji ośrodka ....

w takim razie ta sonda powinna wyglądac inaczej ....

proszę jeszcze nie głosować , zmienię ...
Napisano
  Cytat

głośno myślę .... skoro padło takie Twoje pytanie , to rozumiem że jesteśmy niezdecydowani co do opcji menu , tylko przede wszystkim opcji ośrodka ....

Rozwiń  

no chyba, póki co.. właśnie po to czekaliśmy na inną ofertę, by porównać jedną z drugą i wtedy dopiero wybrać..
w takim przypadku, najlepiej chyba zebrać wszystkie informacje do, za przeproszeniem, kupy, zrobić ogólne porównanie ośrodków, wszelkie za i przeciw i dopiero wtedy głosować na konkrety. tak se tez głośno myślę icon_smile.gif
Napisano
już jest ... proszę głosować....

Cytat

ma być dużo i smacznie
marzy mi się zaśniecie przy stole z twarzą w sałatce
więc ma być wypasiona (ta sałatka, a nie tam bele co)
w ostateczności coś takiego:
Brak obrazka

Rozwiń  

może też być kapustka icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Napisano
no kochani ..... nie wstydać się jeno głosować.... icon_biggrin.gif
termin zamknięcia ankiety ogłaszam na niedzielę 04.12 , bo do 5-go mamy czas żeby potwierdzić lub odwołać rezerwację "pod przylazem" icon_smile.gif
Napisano
Choć się nie zapisałam (ale cały czas mam nadzieję, że pojadę) to głosuję za świerkami i wersją kateringu 55.
W przyłazie nie podoba mi się ta sala oddalona od ośrodka - na starość za wygodna się chyba zrobiłam. Idę kliknąć odpowiednią kropkę.
Napisano
  Cytat

Choć się nie zapisałam (ale cały czas mam nadzieję, że pojadę) to głosuję za świerkami i wersją kateringu 55.
W przyłazie nie podoba mi się ta sala oddalona od ośrodka - na starość za wygodna się chyba zrobiłam. Idę kliknąć odpowiednią kropkę.

Rozwiń  

no przecież w przyłazie sala jest w jednym z domków w których mieszkamy - na górze, Bara ....
sala oddalona była w pierwszym miejscu które rozeznawała Cieszka z Piotrem .... icon_wink.gif
Napisano
zaraz zagłosuję, tylko muszę to z połowicą przedyskutować icon_biggrin.gif
Napisano
też się jeszcze nie zapisałam, ale już zagłosowałam - Przyłaz, 60 zł
60 - bo jak szaleć to szaleć icon_biggrin.gif
Przyłaz - mniejsze prawdopodobieństwo /ponownego/ umieszczenia mnie w całkiem osobnym skrzydle unsure.gif icon_lol.gif

no i ten "pieczony prosiaczek"... rolleyes.gif
Napisano
Ja na domki się nie pisze mam złe doświadczenia niestety co do kateringu nigdy nie należy brac maxa bo najwięcej kradną jak bieżesz wersje mniejsza nie mają za bardzo z czego
Napisano
  Cytat

Ja na domki się nie pisze mam złe doświadczenia niestety co do kateringu nigdy nie należy brac maxa bo najwięcej kradną jak bieżesz wersje mniejsza nie mają za bardzo z czego

Rozwiń  

i tu powinieneś zaintonować kolędę... huh.gif
Napisano (edytowany)
Ustalenia w sprawie kuligu sa takie:
do jednego "wozu" wchodzi 15 osób - więc tak czy siak musimy zamówić dwa .... koszt z ogniskiem i kiełbaską za dwa zaprzęgi to 400zł -ponieważ biorę opcjonalnie ilość uczestników -20 sztuk - myślę, że mniej nie będzie - to wychodzi po 20 zł od głowy .... jeśli okaże się, że osób będzie więcej - np. 30- wtedy za kwotę która zostanie kupimy sobie coś rozweselającego na przykład na podróż ... icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Jeśli nie będzie śniegu - jest opcja kuligu w wozach na kołach zamiast na płozach ... więc tak czy siak kulig się odbędzie icon_smile.gif
wstępnie zarezerwowałam wszystko , dziś wieczorem zadzwonię potwierdzić szczegóły ....
więc kosztem kuligu liczymy 20zł - czyli cała kwota zamknie się w 185zł od osoby za pobyt od piątku do niedzieli ...
czy są jakieś pytania? Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

ile od sob do niedzieli i czy kulig w sb?

Rozwiń  

z doświadczenia mogę powiedzieć, że prawie wszyscy będą od piątku do niedzieli ...
kulig będzie w sobotę tuż przed imprezą z cateringiem ... czyli też jak zwykle ... icon_biggrin.gif
Napisano
  Cytat

Ustalenia w sprawie kuligu sa takie:
do jednego "wozu" wchodzi 15 osób - więc tak czy siak musimy zamówić dwa .... koszt z ogniskiem i kiełbaską za dwa zaprzęgi to 400zł -ponieważ biorę opcjonalnie ilość uczestników -20 sztuk - myślę, że mniej nie będzie - to wychodzi po 20 zł od głowy .... jeśli okaże się, że osób będzie więcej - np. 30- wtedy za kwotę która zostanie kupimy sobie coś rozweselającego na przykład na podróż ... icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Jeśli nie będzie śniegu - jest opcja kuligu w wozach na kołach zamiast na płozach ... więc tak czy siak kulig się odbędzie icon_smile.gif
wstępnie zarezerwowałam wszystko , dziś wieczorem zadzwonię potwierdzić szczegóły ....
więc kosztem kuligu liczymy 20zł - czyli cała kwota zamknie się w 185zł od osoby za pobyt od piątku do niedzieli ...
czy są jakieś pytania?

Rozwiń  

jak pamiętam te biedne chabety z Koniakowa, tak to siakoś mi nie podchodzi sad.gif
najwyżej popilnuję baru icon_mrgreen.gif (miejsca, nie osoby) i przetestuję kuchnię
Napisano
  Cytat

jak pamiętam te biedne chabety z Koniakowa, tak to siakoś mi nie podchodzi sad.gif
najwyżej popilnuję baru icon_mrgreen.gif (miejsca, nie osoby) i przetestuję kuchnię

Rozwiń  

Jest takie powiedzenie:
Baba z wozu, koniom lżej icon_lol.gif
No może jedną weźmiemy, żeby nam polewała icon_lol.gif
Napisano
  Cytat

z doświadczenia mogę powiedzieć, że prawie wszyscy będą od piątku do niedzieli ...
kulig będzie w sobotę tuż przed imprezą z cateringiem ... czyli też jak zwykle ... icon_biggrin.gif

Rozwiń  

no ja na pewno nie dam rady przyjechać na dwie noce.. :/
Napisano
  Cytat

nie mam ich z kim zostawic. Już na 1 noc będzie bardzo trudno..

Rozwiń  

To zabierz ze soba ja sie z moja małą wybieram i od Adików tez ma byc jakas dziewczynka i Franek
Napisano
  Cytat

nie mam ich z kim zostawic. Już na 1 noc będzie bardzo trudno..

Rozwiń  

Smitka!
A Twoje dziewczyny nie mają jakichś takich ulubionych koleżanek (a Ty nie znasz ich rodziców), u których mogłabyś je zbunkrować na jedną (znaczy tą drugą noc icon_wink.gif ) noc?

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...