ewiq0 Napisano 10 lutego 2012 Udostępnij #251 Napisano 10 lutego 2012 oj.......taki zgrabny to chyba nie ja..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2012 Udostępnij #252 Napisano 10 lutego 2012 Uczymy się czego innego. lookhttp://www.youtube.com/watch?v=0VvUREpiP1E...feature=related Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2012 Autor Udostępnij #253 Napisano 10 lutego 2012 Jeeeezzzzuuu ... Misiek ... na sam widok zmarzłam ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2012 Udostępnij #254 Napisano 10 lutego 2012 Cytat Jeeeezzzzuuu ... Misiek ... na sam widok zmarzłam ... Rozwiń Ja na sam widok jestem rozgrzany ;) Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2012 Autor Udostępnij #255 Napisano 10 lutego 2012 Cytat Ja na sam widok jestem rozgrzany ;) Rozwiń yhy ... nie wątpię ... Link do komentarza
Baru Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #257 Napisano 12 lutego 2012 Cytat Jeeeezzzzuuu ... Misiek ... na sam widok zmarzłam ... Rozwiń I niesłusznie!!To musiało być kręcone późną wiosną - widać po śniegu. Ciepełko było na stówęPS. Za dwa tygodnie... To wiecie, co będzie?? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #258 Napisano 12 lutego 2012 Cytat I niesłusznie!!To musiało być kręcone późną wiosną - widać po śniegu. Ciepełko było na stówęPS. Za dwa tygodnie... To wiecie, co będzie?? Rozwiń wiemy wiemy Barka a póki co.... Link do komentarza
Baru Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #259 Napisano 12 lutego 2012 Cytat wiemy wiemy Barka a póki co.... Rozwiń No właśnie... Spać będziemy utrudzeni Przed drogą do domu... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 lutego 2012 Autor Udostępnij #261 Napisano 14 lutego 2012 i co ... nikt się nie cieszy? już tylko nieco ponad tydzień ... ale będzie extra się z Wami zobaczyć .... gdyby nie te uszy to bym się cieszyła dookoła głowy Link do komentarza
Baru Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #264 Napisano 16 lutego 2012 Prezes!Spania nie masz?! Link do komentarza
Baru Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #265 Napisano 16 lutego 2012 Kufa!!!No żesz w twarz!! http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Brenna/6_10/ Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2012 Autor Udostępnij #266 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Kufa!!!No żesz w twarz!! Rozwiń w twarz przyjemnego mroziku podczas szusowania nie bydzie Ale Ty wiesz, bara ze sie nudzić tak czy siak nie bedziesz ... Link do komentarza
Baru Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #267 Napisano 16 lutego 2012 Cytat w twarz przyjemnego mroziku podczas szusowania nie bydzie Ale Ty wiesz, bara ze sie nudzić tak czy siak nie bedziesz ... Rozwiń Pytanie brzmi: brać deski czy się nastawić na hhmmm... integrację od południa w piątek Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #268 Napisano 16 lutego 2012 Pytanie brzmi .. po kiego Ci te deski? Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2012 Autor Udostępnij #269 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Pytanie brzmi: brać deski Rozwiń nie bierz ... na pewno sztachety w jakimś płocie będą ... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #270 Napisano 16 lutego 2012 JA wiem, że Prezes dal, ale od dawna miałem przygotowane .. i bajkę lubię ... i teges .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #271 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Pytanie brzmi: brać deski czy się nastawić na hhmmm... integrację od południa w piątek Rozwiń Raczej ponton zabrać – możliwy spływ (konny?) uliczkami . Link do komentarza
Baru Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #272 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Pytanie brzmi .. po kiego Ci te deski? Rozwiń No jak to po co?? Żeby sprawdzić wytrzymałość kuńczyn strusiowych! Cytat Raczej ponton zabrać – możliwy spływ (konny?) uliczkami . Rozwiń No właśśśśnie... Istnieje i taka możliwość niestety...Ale z pontonem nie będę mieć dylematów: brać czy nie brać... Bo go nie mam Link do komentarza
jeea Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #273 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Pytanie brzmi: brać deski czy się nastawić na hhmmm... integrację od południa w piątek Rozwiń Barcia bier...z kim będę jeździł Integracja później będzie Link do komentarza
Baru Napisano 16 lutego 2012 Udostępnij #274 Napisano 16 lutego 2012 Cytat Barcia bier...z kim będę jeździł Rozwiń Z Prezesem?? Z Kulibrem?? Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2012 Autor Udostępnij #275 Napisano 16 lutego 2012 ale będzie extra .... ale będzie extra .... ale będzie extra .... jeszcze tylko tydzień ... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 lutego 2012 Udostępnij #276 Napisano 17 lutego 2012 (edytowany) Miosiem Edytowano 17 lutego 2012 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 lutego 2012 Udostępnij #277 Napisano 17 lutego 2012 Cytat Miosiem Rozwiń ja to już jestem taki przemęczony - że widziałem to dzisiaj ze 3 razy - i nie załapałem co to jest......I teraz - zbieram sie do domu - zapaliłem - zaciągłem się (no zakurzyłem i sie sztachłem) i zajarzyłem............Mi - 8Och jejejej Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 lutego 2012 Udostępnij #278 Napisano 17 lutego 2012 Przeciem podpisał ..."Miosiem" ... nie? Link do komentarza
r-32 Napisano 18 lutego 2012 Udostępnij #279 Napisano 18 lutego 2012 Cytat Przeciem podpisał ..."Miosiem" ... nie? Rozwiń ... ten wiertaljot na fotce to ani chybił 17-stka ...nnno to siup ! Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 lutego 2012 Udostępnij #280 Napisano 18 lutego 2012 (edytowany) Cytat ... ten wiertaljot na fotce to ani chybił 17-stka Rozwiń Oj tam – czepiasz się. Jedyna widoczna różnica miedzy nimi, to umiejscowienie śmigła na ogonie. Edytowano 18 lutego 2012 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #281 Napisano 20 lutego 2012 http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Brenna/ Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij #283 Napisano 20 lutego 2012 Ja tylko przypomnę pewną kwestię , która była poruszona na początku , i potem już na ten temat nie rozmawialiśmy , aczkolwiek ustalenia były: Cytat Mam odpowiedź od "Świerków" , poniżej :[i]Witam,z naszych sal mogą Państwo korzystać pod warunkiem zaopatrzenia imprezy w napoje w naszym barku. Sala główna może być użytkowana w piątek (dzień bez imprezy) do godziny 23, w sobotę do godziny 2. Po tym czasie każda następna godzina kosztuje 100zł. Na sali dolnej mogą Państwo przebywać bez ograniczeń, bezpłatnie. Na tą chwilę w podanym terminie nie mamy zaplanowanej innej imprezy. Jeśli coś dojdzie to górną salę zajmuje bardziej liczna grupa. Udostępniamy za darmo sprzęt grający, a jego obsługę zostawiamy w Państwa gestii.Alkohole wysokoprocentowe przywożą Państwo we własnym zakresie. Przykładowe ceny w naszym barku: piwo - lane tyskie, butelkowe tyskie, lech, żubr, żywiec 5zł, cola, fanta, sprite: 1l - 6zł, 0,2 - 3zł, sok 1l - 6zł. Na imprezę sobotnią możemy przyjąć 10zł/os za 1,5l napojów (cola, fanta, sprite - 1l butelka pet, soki w dzbankach, woda mineralna w dzbankach).PozdrawiamPaweł NawratOśrodek Wypoczynkowy"Pod Świerkami"43-438 BRENNAul. Bukowa 86tel./fax (+48) 033 858 66 51tel. 728483434e-mail: info@pod-swierkami.plwww: www.pod-swierkami.plZAPRASZAMY[/i] Rozwiń Czyli : piwo i napoje bezalkoholowe podczas sobotniej imprezy kupujemy sobie sami w barku - i Pan Nawrat prosił, żeby dopilnować tego , natomiast wódki i wino możemy mieć swoje , bo tego w barku nie kupimy. Ponieważ nie dopłacaliśmy nic za salę ani za napoje (płatność była tylko za catrering sobotni i za noclegi ze śniadaniami) - więc pozostaje wersja zakupu w barku podczas imprezy i płatności każdy za siebie . Pan Nawrat prosił o poważne podejście do tematu , ponieważ sam jest z tego rozliczany. Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #284 Napisano 20 lutego 2012 Cytat Pan Nawrat prosił o poważne podejście do tematu , ponieważ sam jest z tego rozliczany. Rozwiń Przekładając to na nasze.Ludziska, ani się ważcie brać ze sobą popitkę (nie mylić z …. ).Browary też tylko z barku – cóż trzeba się poświęcić (ale warto!)Dajmy żyć innym, to sami tez pożyjemy. Poza salą - dowolność w tym zakresie. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij #285 Napisano 20 lutego 2012 dokładnie , Rysiu Link do komentarza
coolibeer Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #286 Napisano 20 lutego 2012 5 zł za piwo to dobra cena. Baru ciesz się, że taka pogoda stracisz mniej kasy na karnety :P heheheheBędzie pewnie tak jak w Krościenku. Deszcz zero śniegu a rano 30 cm Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij #287 Napisano 20 lutego 2012 kurcze ... wiecie, ze już prawie minął poniedziałek? wtorek, środa, czwartek - i w piątek rankiem frrrrruuuuu ..... Link do komentarza
SRX Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #288 Napisano 20 lutego 2012 A gdzie my w ogóle jedziemy ... Muszę poszukać adresu. Ja już się zmianą zamieniłam i wyjedziemy z Tychów o 15. Daga mogłabyś mi podesłać swój nr tel na PW tak na wszelki wypadek? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #289 Napisano 20 lutego 2012 Cytat A gdzie my w ogóle jedziemy ... Muszę poszukać adresu. Ja już się zmianą zamieniłam i wyjedziemy z Tychów o 15. Daga mogłabyś mi podesłać swój nr tel na PW tak na wszelki wypadek? Rozwiń Ja Ci moge podać mam prawie do wszystkich i z reszta musze cie zmartwic daga ma jedną komórke na której usłyszysz powitanie skrzynki pocztowej, nagrane wprawdzie jej głosem ale nie pogadasz. Za to ja mam 3 komórki i zawsze odbieram (i nie aktywuje poczty bo nie uznaję) Link do komentarza
r-32 Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #290 Napisano 20 lutego 2012 Cytat ...ja mam 3 komórki i zawsze odbieram (i nie aktywuje poczty bo nie uznaję) Rozwiń ...thats the way ! ... niom ide tyż ! Link do komentarza
SRX Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij #291 Napisano 20 lutego 2012 No dobrze Piotrze, jak tak bardzo chcesz to proszę, podaj mi swój numer. Link do komentarza
Baru Napisano 21 lutego 2012 Udostępnij #292 Napisano 21 lutego 2012 Cytat Ja Ci moge podać mam prawie do wszystkich i z reszta musze cie zmartwic daga ma jedną komórke na której usłyszysz powitanie skrzynki pocztowej, nagrane wprawdzie jej głosem ale nie pogadasz. Za to ja mam 3 komórki i zawsze odbieram (i nie aktywuje poczty bo nie uznaję) Rozwiń Gaweł prowdę godo!PS. Gaweł! A dlaczemu ja mam "tylko" dwa numery do Ciebie????? PS2. ZA 3 DNI TO JA JUŻ MAM NADZIEJE BYĆ W DRODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! O ile mi raczy urlop podpisać taki jeden kufa!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 21 lutego 2012 Autor Udostępnij #293 Napisano 21 lutego 2012 Cytat z reszta musze cie zmartwic daga ma jedną komórke na której usłyszysz powitanie skrzynki pocztowej, nagrane wprawdzie jej głosem ale nie pogadasz. Rozwiń Cytat Gaweł prowdę godo! Rozwiń no już tak nie przesadzajcie ... wprawdzie ostatniom zarobiona i zabiegana , ale jak nie jestem w szkole , na angielskim czy na spotkaniu siakimś to telefony odbieram ... no, chyba że mi padnie a ładowarka akuratnio w robocie została Cytat PS2. ZA 3 DNI TO JA JUŻ MAM NADZIEJE BYĆ W DRODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozwiń już niedługo Link do komentarza
Baru Napisano 21 lutego 2012 Udostępnij #294 Napisano 21 lutego 2012 Cytat no już tak nie przesadzajcie ... wprawdzie ostatniom zarobiona i zabiegana , ale jak nie jestem w szkole , na angielskim czy na spotkaniu siakimś to telefony odbieram ... no, chyba że mi padnie a ładowarka akuratnio w robocie została Rozwiń Na zlotach nie odbierasz!! Wyłączasz bydlę i tyle! Wiem, bo nieraz próbowałam Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 lutego 2012 Udostępnij #295 Napisano 21 lutego 2012 To po kiego do niej dzwoniłaś, skoro siedziałyście obok siebie ? Link do komentarza
daggulka Napisano 21 lutego 2012 Autor Udostępnij #296 Napisano 21 lutego 2012 Cytat Na zlotach nie odbierasz!! Wyłączasz bydlę i tyle! Wiem, bo nieraz próbowałam Rozwiń aaaaa ..... no tak .... przepraszam, zwracam honor - czasem mi się zdarza - w końcu jadę wypocząć a nie odbierać telefony z pracy na przykład Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 lutego 2012 Udostępnij #297 Napisano 21 lutego 2012 Cytat To po kiego do niej dzwoniłaś, skoro siedziałyście obok siebie ? Rozwiń No jak po co? Żeby wyłączyła suszarkę .. nie? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 21 lutego 2012 Udostępnij #300 Napisano 21 lutego 2012 Cytat No jak po co? Żeby wyłączyła suszarkę .. nie? Rozwiń Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się