suchy1974 Napisano 11 czerwca 2014 #1151 Napisano 11 czerwca 2014 A ja po dłuższej przerwie chciałem Wam pokazać jak zrobiłem dobudówkę do Agatki I. Może kogoś zainspiruje Oczywiście chodziło o to, by był garaż+kotłownia. To przede wszystkim, niemniej jednak dzięki tej dobudówce powstał też nowy pokój 20m2 i balkon 10m2.Każdy pyta "to czemu od razu tego nie było?". No nie było, bo bałem się finansowej wtopy rzecz jasna. W tym tygodniu kończę budowę. Trwała 3 lata i 3 miesiące.Pozdrawiam
Mika93 Napisano 11 czerwca 2014 #1152 Napisano 11 czerwca 2014 (edytowany) Suchy1974 fajnie to wykombinowałeś, jestem ciekawa jakie jest przeznaczenie tego pokoju ?Mógłbyś wkleić więcej fotek Agatki z zewnątrz . No i gratuluję zakończenia budowy. U nas z zewnątrz wygląda już cacy, za to w środku tylko połowa ścianek i totalna rozpierducha Edytowano 11 czerwca 2014 przez Mika93 (zobacz historię edycji)
zo29 Napisano 25 czerwca 2014 #1153 Napisano 25 czerwca 2014 (edytowany) Witam Wszystkich!dawno mnie tu nie było... zapraszam do galerii, pozdrawiam! Edytowano 26 czerwca 2014 przez zo29 (zobacz historię edycji)
zo29 Napisano 15 lipca 2014 #1154 Napisano 15 lipca 2014 Dobry wieczór jakoś tak tu cicho... ciekawa jestem jak innym "budowlańcom" Agatki idzie?
Aga-w Napisano 20 sierpnia 2014 #1155 Napisano 20 sierpnia 2014 (edytowany) Witam Agatkowiczów!I dla mnie "nastała wiekopomna chwila"!Taka mała retrospekcja: Edytowano 20 sierpnia 2014 przez Aga-w (zobacz historię edycji)
Iza i Piotr Napisano 18 listopada 2014 #1156 Napisano 18 listopada 2014 Witam,jesteśmy "nowi" na tym forum, ale mamy pytanie czy buduje ktoś dom Agatka II w województwie mazowieckim? jeżeli tak czy byłaby możliwość obejrzeć ten domek w rzeczywistości? Z góry dziękujemy za odpowiedź
leszek-67 Napisano 3 grudnia 2014 #1157 Napisano 3 grudnia 2014 CzescMiędzy ostrowem wlkp a kaliszem też budowana jest agatka
Kasia i Dawid Napisano 22 maja 2015 #1158 Napisano 22 maja 2015 Witam! Planujemy budowę w najbliższym czasie i bardzo spodobała nam się Agatka 2. Chcielibyśmy zobaczyć ją najpierw na żywo, ciężko nam po zdjęciach ocenić wielkość pomieszczeń, itp. Czy ktoś może budował Agatkę 2 w woj. lubelskim, podkarpackim albo świętokrzyskim i byłby chętny pokazać nam ją w realu :-)? Pozdrawiamy.
Iza i Piotr Napisano 22 maja 2015 #1159 Napisano 22 maja 2015 Cytat Witam! Planujemy budowę w najbliższym czasie i bardzo spodobała nam się Agatka 2. Chcielibyśmy zobaczyć ją najpierw na żywo, ciężko nam po zdjęciach ocenić wielkość pomieszczeń, itp. Czy ktoś może budował Agatkę 2 w woj. lubelskim, podkarpackim albo świętokrzyskim i byłby chętny pokazać nam ją w realu :-)? Pozdrawiamy. Witam, nie spełniamy Państwa kryterium co do województwa, bo my budujemy Agatkę II w mazowieckim, ale jeśli Państwu pasuje to zapraszamy ;) jesteśmy dopiero na etapie stropu, ale może coś pomożemy Pozdrawiamy
Kasia i Dawid Napisano 22 maja 2015 #1160 Napisano 22 maja 2015 dziękujemy za odpowiedź, troszkę to od nas daleko, ale jeśli będziemy kiedyś w tamtych stronach, na pewno się wcześniej odezwiemy. Pozdrawiamy!
lidzik Napisano 6 czerwca 2016 #1161 Napisano 6 czerwca 2016 witam wszystkich budujących "Agatkę", ja również dołączę zdjęcia mojej budowy
ruttka Napisano 30 września 2016 #1162 Napisano 30 września 2016 Witajcie! Czy ktoś jeszcze przegląda te forum?Prawdopodobnie niebawem dołączę do grona agatkowiczów. Z tym, że chcemy budować wg projektu Agatka II z garażem.Mam pytanie do tych, co już mają to za sobą:Jak usytuowany jest Wasz dom względem stron świata? U nas wychodzi, że kuchnia miałaby być po stronie południowej i to bardzo nie podoba się architektowi.Jakie jest Wasze doświadczenie w tym temacie?Pozdrawiam!
ruttka Napisano 22 maja 2017 #1164 Napisano 22 maja 2017 Iidzik super to wygląda! A ja tak jak pisałam, dołączyłam do grona agatkowiczów. Budowa ruszyła:) Mam nadzieję, że forum się reaktywuje i będzie z kim pogadać o agatkowych problemach. My musieliśmy przeprojektować fundament z tradycyjnego na płytę fundamentową, bo bardzo wysoki poziom wód gruntowych. Już działamy!
krzysiekkk Napisano 28 maja 2018 #1165 Napisano 28 maja 2018 Mnie właśnie nie przekonuje ten komin i mocno wystający po bokach dach który sprawia że dom wygląda trochę jak grzybek
Agita Napisano 4 lutego 2019 #1166 Napisano 4 lutego 2019 Dawno tu nie byłam, ale ostatnio robimy lekkie poprawki w domu. Postanowiliśmy zmienić z drzwi z wiatrołapu do korytarza do salonu na przesuwne. Rodzina się powiększyła i w wiatrolapie zdecydowanie zrobiło się za ciasno, a przesuwane drzwi powiększają to pomieszczenie, gdy jest taka potrzeba, bo wychodzi więcej osób na raz. Jeśli ktoś jest ciekawy, to mogę zamieścić zdjęcia gdy skończymy :)
w.pop Napisano 19 sierpnia 2020 #1167 Napisano 19 sierpnia 2020 Witam wszystkich Agatkowiczów my narazie na początku przygody z budowaniem, oto nasza wymarzona Agatka 1
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się