daggulka Napisano 26 lipca 2011 Udostępnij #1 Napisano 26 lipca 2011 (edytowany) LISTA OBECNOŚCI - zapisy do 3 października :1. daggulka - 2 noclegi - wpłaciła2. retrofood - 2 noclegi , wpłacił 3. kiwaczek - wpadnie wieczorem ...4. gawel- wpłacił5. jeea - 2 noclegi , wpłacił 6. Barbossa - 2 noclegi - wpłacił 7. Piczman - bez noclegu bo mają blisko - wpłacił8. Piczmanka - bez noclegu bo mają blisko - wpłaciła9. labas - 2 noclegi - wpłacił 10. Basia labasowa - 2 noclegi - wpłąciła 11. Moose - 2 noclegi - wpłaciła 12. bajbaga - 2 noclegi - wpłacił13. Adam_mk - 2 noclegi - wpłacił14. Cieszynianka - 2 noclegi , wpłaciła15. Petrus Cieszynianki - 2 noclegi , wpłacił16. elutek - 2 noclegi- wpłaciła17. Tinek - 2 noclegi, wpłacił 18. Bara , 2 noclegi - wpłaciła Edytowano 4 października 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ashantess Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 27 lipca 2011 Jeśli to chodzi o ten październik, to mam pytanie. To jest 3 dni, czy jest jakaś konkretna kulminacja któregoś konkretnego dnia? Chciałabym raz się chociaż pojawić, ale zostawić dzieci mogę ewentualnie max na 1 noc ^^ I nie wiem jak się szykować. Chyba, że znowu coś nie wypali... Link do komentarza
Barbossa Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #3 Napisano 27 lipca 2011 zazwyczaj sobota to formalny meeting,aczkolwiek wigilia ma swoje klimaty Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #4 Napisano 27 lipca 2011 Ashi dzieci ze sobą i na 3 dni możesz jechać Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 27 lipca 2011 Cytat Jeśli to chodzi o ten październik, to mam pytanie. To jest 3 dni, czy jest jakaś konkretna kulminacja któregoś konkretnego dnia? Chciałabym raz się chociaż pojawić, ale zostawić dzieci mogę ewentualnie max na 1 noc ^^ I nie wiem jak się szykować. Chyba, że znowu coś nie wypali... Rozwiń właściwa imprezka z płatnym cateringiem jest w sobotę.... ale w piątek zawsze też jest fajnie ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #6 Napisano 27 lipca 2011 Z różnych powodów, wigilia jest najfajniejsza.Także „nowicjusze” (sobotni) zawsze podkreślają, że następnym razem, to na wigilie też przyjadą (zasłyszane). Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2011 Autor Udostępnij #7 Napisano 27 lipca 2011 co racja, to racja .... Link do komentarza
retrofood Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #8 Napisano 27 lipca 2011 Cytat Z różnych powodów, wigilia jest najfajniejsza. Rozwiń jeszcze "choinka" nie oskubana, zapasy są... a i kondycja lepsza... Link do komentarza
ashantess Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #9 Napisano 27 lipca 2011 no niestety, piątek u nas raczej odpada, bo mąż w pracy, a co do samego przyjazdu musimy do dokładnie uzgodnic... dziadkowie już nie tacy chętni odkąd dzieci dwójka Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2011 Autor Udostępnij #10 Napisano 27 lipca 2011 Cytat no niestety, piątek u nas raczej odpada, bo mąż w pracy, a co do samego przyjazdu musimy do dokładnie uzgodnic... dziadkowie już nie tacy chętni odkąd dzieci dwójka Rozwiń no to uzgadniajcie ile chcecie , ale tak - żeby przyjechać.... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #11 Napisano 29 lipca 2011 Cytat no to uzgadniajcie ile chcecie , ale tak - żeby przyjechać.... Rozwiń Jakie terminy???? Tak pro forma pytam Link do komentarza
bobiczek Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #12 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Jakie terminy???? Tak pro forma pytam Rozwiń a czego się Alex nie pointegruje z nami na wątku gdzie siedzimy?Dawać tam do nas z pytaniami wszelkimi - Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor Udostępnij #13 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Jakie terminy???? Tak pro forma pytam Rozwiń 14, 15, 16 październik .... pogaduchy tutaj w temacie:https://forum.budujemydom.pl/POZEGNANIE-LAT...OW--t16043.htmloferta z której mamy wybrać konkret w sierpniu jest tutaj:https://forum.budujemydom.pl/OFERTA-Holtel-...wie-t16133.htmli jakie pro forma? prosimy się nie czaić, tylko rezerwować termin na urlop i zapraszamy .... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #14 Napisano 29 lipca 2011 Cytat 14, 15, 16 październik .... pogaduchy tutaj w temacie:https://forum.budujemydom.pl/POZEGNANIE-LAT...OW--t16043.htmloferta z której mamy wybrać konkret w sierpniu jest tutaj:https://forum.budujemydom.pl/OFERTA-Holtel-...wie-t16133.htmli jakie pro forma? prosimy się nie czaić, tylko rezerwować termin na urlop i zapraszamy .... Rozwiń Błagam tylko nie Alex - ciarki mam Urlop to ja mam na koniec sierpnia. A październik?? cos się powinno wygospodarować z kalendarza. Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor Udostępnij #15 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Błagam tylko nie Alex - ciarki mam Rozwiń ja kiedyś Vedze napisałam te same słowa .... jeno imię było inne : "błagam, tylko nie Dagmara" nie cierpię ... Cytat Urlop to ja mam na koniec sierpnia. A październik?? cos się powinno wygospodarować z kalendarza. Rozwiń bardzo dobre podejście do sprawy jak będzie Redaktor Olek pewny - dać cynk, na listę wciągniemy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #16 Napisano 30 lipca 2011 (edytowany) LISTA OBECNOŚCI:1. daggulka2. retrofood3. kiwaczek4. gawel5. jeea6. Barbossa7. Piczman8. Piczmanka9. labas10. Basia labasowa11. Ciril + Smark12. Ślubny Ciril13. Moose[/quote]No cóż widzę na liście antycypuję jakieś offroadowe przeżycia Mośka co ty na to trzeba by do Artura plis wysłać i dogadać no chyba że pojedziemy moją rentą ale to jest taki sobie pomysł bo za szybko wytrzeźwiejecie Edytowano 30 lipca 2011 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #17 Napisano 30 lipca 2011 Cytat No cóż widzę na liście antycypuję jakieś offroadowe przeżycia Mośka co ty na to trzeba by do Artura plis wysłać i dogadać no chyba że pojedziemy moją rentą ale to jest taki sobie pomysł bo za szybko wytrzeźwiejecie Rozwiń Jestem jak najbardziej ZA!!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #18 Napisano 30 lipca 2011 Cytat Jestem jak najbardziej ZA!!! Rozwiń U to zajebioza ! A Mosia kiedy mam jechać po prezent na parapetówkę do IKEA??? Link do komentarza
Moose Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #19 Napisano 30 lipca 2011 Cytat U to zajebioza ! A Mosia kiedy mam jechać po prezent na parapetówkę do IKEA??? Rozwiń Grab sobie grab dalej... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #20 Napisano 30 lipca 2011 Cytat Grab sobie grab dalej... Rozwiń Ja szczerze no co ty? wspomniałas gdzies o malowaniu , a ze mam blisko to się wpraszam tak po cichu Link do komentarza
TINEK Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #21 Napisano 30 lipca 2011 negocjacje trwają Link do komentarza
Moose Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #22 Napisano 30 lipca 2011 (edytowany) Cytat Ja szczerze no co ty? wspomniałas gdzies o malowaniu , a ze mam blisko to się wpraszam tak po cichu Rozwiń Aaaa, jeno, że ja dziś we firmie malowania doglądałam... U mnie to niestety jeszcze trochę czasu upłynie zanim zaczniemy malować...:( Edytowano 30 lipca 2011 przez Moose (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #23 Napisano 30 lipca 2011 Cytat Z różnych powodów, wigilia jest najfajniejsza.Także „nowicjusze” (sobotni) zawsze podkreślają, że następnym razem, to na wigilie też przyjadą (zasłyszane). Rozwiń święta prawda... Link do komentarza
daggulka Napisano 31 lipca 2011 Autor Udostępnij #24 Napisano 31 lipca 2011 w ogóle to może roześlę maile informacyjne do ludzisków na forum, co? pewnie wielu nie wie , a część jest na wakacjach .... tak zrobię, jeno jeno wolną chwilę dorwę... Link do komentarza
retrofood Napisano 31 lipca 2011 Udostępnij #25 Napisano 31 lipca 2011 Cytat Błagam tylko nie Alex - ciarki mam Rozwiń To może Alexis?Co, niegramatycznie? Po paru (godzinach) i tak nikomu to przeszkadzać nie będzie... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #26 Napisano 1 sierpnia 2011 tu też tak se .... bo cisza.... Link do komentarza
retrofood Napisano 1 sierpnia 2011 Udostępnij #27 Napisano 1 sierpnia 2011 A czemu "tak se"? Auta ni mosz? Link do komentarza
daggulka Napisano 16 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #28 Napisano 16 sierpnia 2011 (edytowany) Kończą się powoli wakacje , do Jeśki zostało niespełna 2 miesiące ... Czas pomyśleć o spotkaniu towarzyskim Edytowano 16 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 16 sierpnia 2011 Udostępnij #29 Napisano 16 sierpnia 2011 Ja od dziś włączam ładowanie baterii. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #30 Napisano 17 sierpnia 2011 (edytowany) Daga, a do kiedy trzeba się zapisywać? bo u mnie po raz w kolejny wchodzi w grę last minute tzn 5.09 idę na zabieg i szczerze mówiąc nie wiem jak się będę czuł później....z tego co wiem, to po nim rehabilitacja trwa kilka miesięcy...ale pomyślałem sobie, że jak na początku października będzie ok, to byśmy przyjechali... Cytat Kończą się powoli wakacje , do Jeśki zostało niespełna 2 miesiące ... Czas pomyśleć o spotkaniu towarzyskim Rozwiń to kiedy umawiamy się na "kawę" trochę z regionu nas jest, grzechem byłoby tego nie wykorzystać Edytowano 17 sierpnia 2011 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #31 Napisano 17 sierpnia 2011 Cytat z tego co wiem, to po nim rehabilitacja trwa kilka miesięcy...ale pomyślałem sobie, że jak na początku października będzie ok, to byśmy przyjechali... Rozwiń Toć tam zapewniamy rehabilitację na najwyższym poziomie – czyli warto Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #32 Napisano 17 sierpnia 2011 Rysiu, to to ja wiem i jestesmy wszyscy bardzo na tak...tyle że to artroskopia barku i nie wiem czy nie będę mieć jakiś problemów z poruszaniem reką na początku... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #33 Napisano 17 sierpnia 2011 Problemem jest to, że nie należy nim ruszać, a czasokres „bezruchu” zależy od tego z jakich powodów wykonano tą operację. Mój bratanek (przyszywany) po około 30 dniach, od operacji „wypadającego barku” prowadził samochód, a miesiąc potem jeździł na parapecie.Fakt ortezę (stabilizator) barku nosił trochę dłużej, a i teraz od czasu do czasu ją zakłada (np. na siłowni) ale chyba z chęci lansu, a nie rzeczywistej potrzeby. Link do komentarza
daggulka Napisano 17 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #34 Napisano 17 sierpnia 2011 Cytat Daga, a do kiedy trzeba się zapisywać? Rozwiń myślę, że do końca września ... Cytat to kiedy umawiamy się na "kawę" trochę z regionu nas jest, grzechem byłoby tego nie wykorzystać Rozwiń pojęcia nie mam jak to ugryźć ... na dniach firma wchodzi malować mi chałupę ... w domu też będą malować klatkę schodową ... nie wiem ile czasu im to zejdzie , ani ile czasu zejdzie mi z ogarnięciem tego marasu po malowaniu ... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #35 Napisano 17 sierpnia 2011 Cytat Problemem jest to, że nie należy nim ruszać, a czasokres „bezruchu” zależy od tego z jakich powodów wykonano tą operację. Mój bratanek (przyszywany) po około 30 dniach, od operacji „wypadającego barku” prowadził samochód, a miesiąc potem jeździł na parapecie.Fakt ortezę (stabilizator) barku nosił trochę dłużej, a i teraz od czasu do czasu ją zakłada (np. na siłowni) ale chyba z chęci lansu, a nie rzeczywistej potrzeby. Rozwiń dobrze wiedzieć...jak będzie tak jak piszesz, to nie widzę przeciwskazań żeby pojawić się z rodzinką na zlocie...orteze to ja już teraz i tak cały czas noszę - praktycznie więc luzik Link do komentarza
daggulka Napisano 17 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #36 Napisano 17 sierpnia 2011 Cytat dobrze wiedzieć...jak będzie tak jak piszesz, to nie widzę przeciwskazań żeby pojawić się z rodzinką na zlocie... Rozwiń trzymam kciuki jak nie wiem co ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij #37 Napisano 17 sierpnia 2011 no ja też tym bardziej, że obiło mi się o uszy, że moja p. dyrektor planuje wyjazd 3 dniowy, co bez małego u mnie odpada, więc rodzinnie do Ulanowa się uda....ale to jeszcze za wcześnie się cieszyć Link do komentarza
daggulka Napisano 17 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #38 Napisano 17 sierpnia 2011 e tam ... ja się cieszę .... na zapas .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #39 Napisano 18 sierpnia 2011 btw, coś 3L nie widać, zazwyczaj meetingów nie opuszczali Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #40 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat btw, coś 3L nie widać, zazwyczaj meetingów nie opuszczali Rozwiń tysz sie zastanawiam .... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 sierpnia 2011 Udostępnij #41 Napisano 19 sierpnia 2011 Bo 3L ... to całkiem nie wie jak będzie ....Się troszkę popieprzyło .. bym powiedział .. i nijak planować na tak odległe termina. No mus nam poczekać .. niestety.Przy okazji .. jeśli któreś z was maczało palce w kursie CHF .... to ... mam żal. I zapamiętam. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #42 Napisano 19 sierpnia 2011 Cytat Bo 3L ... to całkiem nie wie jak będzie ....Się troszkę popieprzyło .. bym powiedział .. i nijak planować na tak odległe termina. No mus nam poczekać .. niestety. Rozwiń no to poczekamy cierpliwie .... z nadzieją .... Cytat Przy okazji .. jeśli któreś z was maczało palce w kursie CHF .... to ... mam żal. I zapamiętam. Rozwiń ja mam w złotych , a też mam podniesioną ratę niemało .... nie wiem co się w tym kraju wyprawia ... wedle prawideł - tanieć powinno Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 sierpnia 2011 Udostępnij #43 Napisano 19 sierpnia 2011 Cytat ...Przy okazji .. jeśli któreś z was maczało palce w kursie CHF .... to ... mam żal. I zapamiętam. Rozwiń to imperialistyczni spekulanci chcieli pożywić się na krwi proletariatu Link do komentarza
Moose Napisano 19 sierpnia 2011 Udostępnij #44 Napisano 19 sierpnia 2011 Cytat to imperialistyczni spekulanci chcieli pożywić się na krwi proletariatu Rozwiń Znów ich rozszyfrowałeś... Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 sierpnia 2011 Udostępnij #45 Napisano 19 sierpnia 2011 aaa bo widzisz wszyscy pieją z zachwytu nad tym cudem znad Wisły roku '20a gdyby cudu nie było, to pewnie i franek byłby tańszyjeżeli w ogóle by był.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 sierpnia 2011 Udostępnij #46 Napisano 19 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat to imperialistyczni spekulanci chcieli pożywić się na krwi proletariatu Rozwiń No i udało się. Jak cholera się udało. Cytat aaa bo widzisz wszyscy pieją z zachwytu nad tym cudem znad Wisły roku '20a gdyby cudu nie było, to pewnie i franek byłby tańszyjeżeli w ogóle by był.... Rozwiń Myślisz .. że gdyby nie Marszałek .. to ruskie by się zatrzymali dopiero jak by im przyszło do Moskwy od wschodu wracać? Edytowano 19 sierpnia 2011 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #47 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Myślisz .. że gdyby nie Marszałek .. to ruskie by się zatrzymali dopiero jak by im przyszło do Moskwy od wschodu wracać? Rozwiń Nie. Zostali by na Karaibach. Po co mieliby wracać... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #48 Napisano 23 sierpnia 2011 cisza taka .... straszna .... nastała..... może by kto się dopisał , coby przełamać? Link do komentarza
labas Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #49 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat cisza taka .... straszna .... nastała..... może by kto się dopisał , coby przełamać? Rozwiń He, he, mogę jeszcze raz Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #50 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat He, he, mogę jeszcze raz Rozwiń nie no , z tego co zawsze piszesz wynika , że możesz więcej niż jeszcze raz .... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się