Skocz do zawartości

OFERTA - Holtel GALICJA w Ulanowie

Recommended Posts

Cytat

ej gaweł nie marudźz icon_biggrin.gif...przecież od grilla będzie coś rozgrzewającego....to mi może być trochę zimno ale se polarek ubiorę i będzie gites....a zaraz potem na salę na balety Daga pisała przecież icon_biggrin.gif

a co do kolacji, to ta opcja jest ok, ale jak coś zmienicie, to też będzie ok icon_razz.gif

Przypominam, że obok płynie Tanew. Będą kąpiele.
A jeśli chodzi o jedzonko... Cóż, ja niewiele jem, gdy piję. Ale może mi się zmienić i co wtedy? Głosuję za ostatnią ofertą "Galicji"
Cytat

przyznam ze jade zobaczyc i poznac czesc wspanialych,aktywnych uzytkownikow tego forum
aha i nie pije na trzezwo icon_lol.gif

nic Ci nie da taka wazelina..........
Flaszkę kupuje każdy, niestety......... nie ma że boli, zapomniałem karty kredytowej, zgubiłem portfel po drodze........
Trudno - zasady to zasady.....
icon_smile.gif

PS:
jest niby opcja odrabiania na zmywaku - ale nie wszyscy chętnie wyrażają zgodę rano....
icon_smile.gif
na ten czas onegdaj... jesteśmy tudzież...z małżonkiem mym sławomirem... a i owszem... ogromnie radzi z wizyty drogi ksiendzu....

a , ssssorrrrrryyyyy ..... to nie to .... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

o ...to....to....
kto jest przeciw niech przemówi teraz lub zamilknie na wieki... icon_mrgreen.gif

czyli ... nastał wieczór i decyzję czas "przyklepnąć" .... icon_biggrin.gif
mając a pamięci jeden głos Basi Labasowej za opcją grill + zimna płyta , wychodzi ze za tą właśnie opcją cateringu zagłosowało 8 osób i 5 osób za opcją serwisu kawowego .... czyli większość....
martwi mnie , że nie wszyscy głosowali - ale na to niestety nie mam wpływu... :bezradny:

Ponieważ Retro dał mi upoważnienie do załatwiania dalszych spraw z Hotelem Galicja i koresponduję z Nimi od jakiegoś czasu , więc jutro poinformuję Ich o naszej decyzji ...

Tak więc kompletny koszt już znamy. Koszt może się docelowo zwiększyć o kilka złotych , ponieważ jeśli nie nazbieramy 20 uczestników - trzeba będzie dopłacić różnicę do kosztu wynajęcia sali , który jak wiemy wynosi 300zł. Na razie podzielę ten koszt na 20 osób mając nadzieję, że się nas tyle uzbiera, co daje 15 zł na głowę.
Jeśli ktoś ma inną propozycję - proszę pisać.

KOSZT od osoby :
1 nocleg ze śniadaniem - 50zł
2 noclegi ze śniadaniami - 100zł
koszt cateringu , serwisu kawowego i wynajęcia sali : 90zł

Czy ktoś ma jakieś pytania , spostrzeżenia? Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Naturalny wygląd Podkreśla strukturę drewna – słoje i naturalne usłojenie stają się bardziej widoczne i wyraziste. Matowe lub satynowe wykończenie – wygląda bardziej naturalnie niż połysk lakieru. Oddychająca powierzchnia Drewno zachowuje zdolność do oddychania, co pomaga w regulacji wilgotności w pomieszczeniu. Mniejsze ryzyko wypaczeń przy zmianach temperatury i wilgotności. Łatwa konserwacja i naprawa Nie trzeba cyklinować całej podłogi przy uszkodzeniu – można punktowo odnowić fragment. Regularna konserwacja (np. środkiem do pielęgnacji olejowosków) wydłuża żywotność wykończenia. Przyjemność użytkowania Ciepłe i przyjemne w dotyku – idealne dla osób chodzących boso lub z małymi dziećmi. Mniej śliskie niż lakierowane podłogi. Ekologia i zdrowie Produkty olejowoskowe są często na bazie naturalnych olejów i wosków – bezpieczne dla zdrowia. Brak intensywnego zapachu chemii, przyjazne alergikom.   Osmo to jedna z najbardziej znanych marek oferujących wysokiej jakości olejowoski do podłóg drewnianych (i nie tylko). Produkty tej firmy są bardzo cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i osoby samodzielnie wykańczające wnętrza.
    • Zgadza się, dlatego uważam że w skrajnych przypadkach, czyli pewnie dwie noce w roku lepiej dogrzać grzałką, niż przepłacać za większą pompę i martwić się o taktowanie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Mam człowieka na miejscu. Będzie obserwował.
    • Dziś po południu test obciążeniowy z tego co mi tutaj alert pogodowy wysyła.  
    • To nie do końca tak. Po pierwsze T-CAP nie są jedynymi pompami na rynku, które utrzymują nominalną moc grzewczą w skrajnie niskich temperaturach (-20°C lub mniej). Ale inne o takiej charakterystyce są od nich wyraźnie droższe.  Po drugie, zdolność do utrzymywania mocy nominalnej w trudnych warunkach nie oznacza większej skłonności do taktowania. W praktyce jest wręcz odwrotnie. Taka pompa jest w stanie utrzymać moc nominalną w całym przewidywanym zakresie pracy (mniej więcej od -20 do +15°C). Ale równocześnie to i tak są pompy inwerterowe, czyli z możliwością automatycznego dostosowywania mocy do chwilowych potrzeb. Dla większości pomp powietrze/woda minimum to 30%. Czyli pompa nominalnie np. 9 KW jest w stanie działać w sposób ciągły już z mocą ok. 3 kW.  Natomiast w typowych pompach, których moc spada wraz ze spadkiem temperatury zewnętrznej, też mamy nominalnie np. 9 kW. Ale osiągane dopiero np. przy +7°C na zewnątrz. Natomiast przy -10°C taka pompa będzie miała np. 5-6 kW mocy. Właśnie wtedy będzie potrzebne użycie grzałek. Natomiast przy wysokiej temperaturze zewnętrznej i tak potrzebne będzie wykorzystanie funkcji inwertera. Ale co się stanie, jeżeli wiedząc o spadku mocy wraz z temperaturą zewnętrzną, zdecydujemy się na pompę nominalnie już nie 9 lecz 12 kW? Wtedy powyżej 0°C zakresu regulacji mocy może już zabraknąć.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...