bajbaga Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #51 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat samiec z ogórkiem?? JADĘ!!!... A jak ten ogórek, to korniszon? Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #52 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat A jak ten ogórek, to korniszon? Dobrze, że nie mizeria... Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #53 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat ej gaweł nie marudźz ...przecież od grilla będzie coś rozgrzewającego....to mi może być trochę zimno ale se polarek ubiorę i będzie gites....a zaraz potem na salę na balety Daga pisała przecież a co do kolacji, to ta opcja jest ok, ale jak coś zmienicie, to też będzie ok Przypominam, że obok płynie Tanew. Będą kąpiele.A jeśli chodzi o jedzonko... Cóż, ja niewiele jem, gdy piję. Ale może mi się zmienić i co wtedy? Głosuję za ostatnią ofertą "Galicji" Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #54 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat Przypominam, że obok płynie Tanew. Będą kąpiele. to chyba Ty ... Cytat A jeśli chodzi o jedzonko... Cóż, ja niewiele jem, gdy piję. mam w sumie podobnie .... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #55 Napisano 18 sierpnia 2011 widzę, że przeważa opcja kombinowana grill+zimna płyta .... ja też bym się poprawiła ale nie mam jak , bo zagłosowałam zbyt pochopnie za kolacją IV - ale jak patrzę na opisy , to coraz bardzie utwierdzam sie w przekonaniu , że ta łączona z grillem bardziej do mnie przemawia Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #56 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat A jeśli chodzi o jedzonko... Cóż, ja niewiele jem, gdy piję. Cytat mam w sumie podobnie .... To zastanawiające – jedziecie pić, czy jeść ? Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #57 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat To zastanawiające – jedziecie pić, czy jeść ? a , jeszcze się nie zdecydowałam Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #58 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat To zastanawiające – jedziecie pić, czy jeść ? jest też opcja Wash & Go Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #59 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat jest też opcja Wash & Go z kąpielą to już tercet.... Link do komentarza
kiwaczek Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #60 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat To zastanawiające – jedziecie pić, czy jeść ? przyznam ze jade zobaczyc i poznac czesc wspanialych,aktywnych uzytkownikow tego forumaha i nie pije na trzezwo Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #61 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat z kąpielą to już tercet.... wcale nie egzotyczny. Cytat aha i nie pije na trzezwo szkoda... będziesz musiał wczesniej się urżnąć... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #62 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat szkoda... będziesz musiał wczesniej się urżnąć... pomożecie? pomożemy .... mus to mus... Link do komentarza
Moose Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #63 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat pomożecie? pomożemy .... mus to mus... No jasne, że Oś to Oś... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #64 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat No jasne, że Oś to Oś... Link do komentarza
Barbossa Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #65 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat przyznam ze jade zobaczyc i poznac czesc wspanialych,aktywnych uzytkownikow tego forumaha i nie pije na trzezwo żadnego chlaństwazażarte dyskusje i owszem,a wiadomo, że wtedy gardło wysycha i trza czymś te struny nawilżyć Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #66 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat a wiadomo, że wtedy gardło wysycha i trza czymś te struny nawilżyć wyschnięte pękają, jak to struny. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #67 Napisano 23 sierpnia 2011 Przypominam - w niedzielę mija termin głosowania , w niedzielę wieczorem na podstawie wyników ankiety wybierzemy te opcje które osiągnęły najwięcej głosów... Zapraszam do głosowania , bo chyba nie wszyscy chętni jeszcze "kliknęli" Link do komentarza
labas Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #68 Napisano 23 sierpnia 2011 Oddałem głos. Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #69 Napisano 23 sierpnia 2011 jedynie słuszny Link do komentarza
bobiczek Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #70 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat przyznam ze jade zobaczyc i poznac czesc wspanialych,aktywnych uzytkownikow tego forumaha i nie pije na trzezwo nic Ci nie da taka wazelina..........Flaszkę kupuje każdy, niestety......... nie ma że boli, zapomniałem karty kredytowej, zgubiłem portfel po drodze........Trudno - zasady to zasady.....PS:jest niby opcja odrabiania na zmywaku - ale nie wszyscy chętnie wyrażają zgodę rano.... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #71 Napisano 23 sierpnia 2011 bobiczek .... nie strasz gości .... Link do komentarza
labas Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #72 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat Oddałem głos. Powinno być razy 2, toż labasowa też będzie.Daga nabij jeszcze raz, ja nie mam mozliwości. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #73 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat Powinno być razy 2, toż labasowa też będzie.Daga nabij jeszcze raz, ja nie mam mozliwości. też nie mam takiej możliwości .... będzie "jeden w pamięci" przy końcowym podliczaniu Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #74 Napisano 26 sierpnia 2011 kochani ... głosujcie kto jeszcze nie głosował .... ankietę kończymy w niedzielę ... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #75 Napisano 28 sierpnia 2011 faworyta widzę mamy .... wieczorkiem zajrzę to oficjalnie przyklepiemy wybór żeby można było przekazać jutro Galicji Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #76 Napisano 28 sierpnia 2011 (edytowany) na ten czas onegdaj... jesteśmy tudzież...z małżonkiem mym sławomirem... a i owszem... ogromnie radzi z wizyty drogi ksiendzu.... a , ssssorrrrrryyyyy ..... to nie to .... o ...to....to.... kto jest przeciw niech przemówi teraz lub zamilknie na wieki... czyli ... nastał wieczór i decyzję czas "przyklepnąć" .... mając a pamięci jeden głos Basi Labasowej za opcją grill + zimna płyta , wychodzi ze za tą właśnie opcją cateringu zagłosowało 8 osób i 5 osób za opcją serwisu kawowego .... czyli większość.... martwi mnie , że nie wszyscy głosowali - ale na to niestety nie mam wpływu... Ponieważ Retro dał mi upoważnienie do załatwiania dalszych spraw z Hotelem Galicja i koresponduję z Nimi od jakiegoś czasu , więc jutro poinformuję Ich o naszej decyzji ...Tak więc kompletny koszt już znamy. Koszt może się docelowo zwiększyć o kilka złotych , ponieważ jeśli nie nazbieramy 20 uczestników - trzeba będzie dopłacić różnicę do kosztu wynajęcia sali , który jak wiemy wynosi 300zł. Na razie podzielę ten koszt na 20 osób mając nadzieję, że się nas tyle uzbiera, co daje 15 zł na głowę. Jeśli ktoś ma inną propozycję - proszę pisać. KOSZT od osoby : 1 nocleg ze śniadaniem - 50zł 2 noclegi ze śniadaniami - 100zł koszt cateringu , serwisu kawowego i wynajęcia sali : 90zł Czy ktoś ma jakieś pytania , spostrzeżenia? Edytowano 29 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #77 Napisano 29 sierpnia 2011 Sprostowanie dodaję....Właśnie dowiedziałam się, że w cenie 75zł od głowy mamy już kawę i herbatę , więc koszt zmniejszy się o te 6zł od osoby.Czyli koszt cateringu wynosi 90zl. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się