Sławomir Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #1 Napisano 6 lipca 2011 Polacy są… tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońcanieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorącetylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w Środku Europy Kazik/Cztery Pokoje Link do komentarza
Trzylwy Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 6 lipca 2011 @$%% @@$&** @@@$**%%888 pogoda ##$%%% !!!!!!!!!!!Oooo ... dzięki .. pomogło. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #3 Napisano 6 lipca 2011 Kultowy kawałek .... Link do komentarza
acia Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #4 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Polacy są… tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońcanieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorącetylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w Środku Europy Kazik/Cztery Pokoje Taaa... to Anglicy powinni ciągle wszystkich dookoła mordować, o Szwedach i innych skandynawach nie wspomnę, a eskimosi i mieszkańcy Alaski to już powinni wyginąć z powodu samowymordowania. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #5 Napisano 6 lipca 2011 Cytat @$%% @@$&** @@@$**%%888 pogoda ##$%%% !!!!!!!!!!!Oooo ... dzięki .. pomogło. pomocna rada (++) (gawel) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #6 Napisano 6 lipca 2011 ale już idzie ciepło... nie narzekać Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #7 Napisano 6 lipca 2011 Cytat ale już idzie ciepło... nie narzekać Realy ????? Link do komentarza
Moose Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #8 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Taaa... to Anglicy powinni ciągle wszystkich dookoła mordować, o Szwedach i innych skandynawach nie wspomnę, a eskimosi i mieszkańcy Alaski to już powinni wyginąć z powodu samowymordowania. O to to NIE NARZEKAĆ!!! Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #9 Napisano 7 lipca 2011 Cytat ale już idzie ciepło... nie narzekać Na razie idzie w Nairobi, ale może dojdzie... kiedyś. Link do komentarza
acia Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #10 Napisano 7 lipca 2011 Cytat Na razie idzie w Nairobi, ale może dojdzie... kiedyś. Ja tam nie wiem bo u mnie od wczoraj słońce i słońce i słońce i ani jednej chmurki na niebie. Link do komentarza
ciekawski83 Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #11 Napisano 7 lipca 2011 pogodanie narzekajcie na panującą pogodę... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #12 Napisano 7 lipca 2011 Cytat Ja tam nie wiem bo u mnie od wczoraj słońce i słońce i słońce i ani jednej chmurki na niebie. .. no .. i po co było się wyrywać .. przecież wyraźnie napisane, że to agresję powoduje .... Link do komentarza
acia Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #13 Napisano 7 lipca 2011 Cytat .. no .. i po co było się wyrywać .. przecież wyraźnie napisane, że to agresję powoduje .... Przykro mi, że u Was słoneczka niet, ale nie bój przyjdzie i jeszcze będzie zaje.... fajnie Link do komentarza
retrofood Napisano 10 lipca 2011 Udostępnij #14 Napisano 10 lipca 2011 Cytat Przykro mi, że u Was słoneczka niet, ale nie bój przyjdzie i jeszcze będzie zaje.... fajnie Kurna, wylazło... nawet wypić się nie chce w dzień, muszę czekać do wieczora... Link do komentarza
PeZet Napisano 10 lipca 2011 Udostępnij #15 Napisano 10 lipca 2011 Cytat Taaa... to Anglicy powinni ciągle wszystkich dookoła mordować, o Szwedach i innych skandynawach nie wspomnę, a eskimosi i mieszkańcy Alaski to już powinni wyginąć z powodu samowymordowania. Mordują, mordują, sami siebie a w łykendy galopują po ścianach,Szwedzi i inni skandynawianie z tej niepogody to prohibicję musieli odgórnie wprowadzić,a eskomosi i alaskanie są już tak poświrowani z braku słońca, że nawet im do głowy nie przyjdzie się przeprowadzić.A najgorzej jest u nas - bo raz słońce raz nie i wiemy jak może być, ale jak nie jest.Eskimosi mają prościej. Bo nie mają.Tylko u niemców porządek: jak świeci to świeci, jak nie świeci, to nie świeci. Prawy kapeć zprawej, a lewy z lewej, a nie tak jak u nas: lewy z prawej a prawy z lewej.Tylko u niemców porządek: jak świeci to świeci, jak nie świeci, to nie świeci. Prawy kapeć z prawej, a lewy z lewej, a nie tak jak u nas: lewy z prawej a prawy z lewej. Link do komentarza
daggulka Napisano 30 sierpnia 2011 Udostępnij #16 Napisano 30 sierpnia 2011 koniec świecenia ..... zaś zaszło.... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 30 sierpnia 2011 Udostępnij #17 Napisano 30 sierpnia 2011 teraz to i mi już nie potrzebne Link do komentarza
daggulka Napisano 30 sierpnia 2011 Udostępnij #18 Napisano 30 sierpnia 2011 czy ktoś może pomóc mi rozwiązać zagadkę : "gdzie wybyło polskie lato 2011 skoro u nas go nie było" ? Link do komentarza
Sepro Napisano 11 września 2011 Udostępnij #19 Napisano 11 września 2011 Amerykanie sterują pogodą :(http://www.globalnaswiadomosc.com/haarpczaszrozumiec.htm Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2011 Udostępnij #20 Napisano 14 września 2011 i mamy jesień po lecie którego jakby prawie nie było .... u Was też pada? Link do komentarza
Barbossa Napisano 14 września 2011 Udostępnij #21 Napisano 14 września 2011 u nas piękne bezchmurne niebo, temperatura w okolicach +20stCto co lubię, lekko czuć zblizającą się jesieńa na jeziorach, na żaglach, to dopiero były wypas Link do komentarza
Trzylwy Napisano 14 września 2011 Udostępnij #22 Napisano 14 września 2011 Pogoda ... w tym roku .... nie mogę narzekać. Wiem, że to może lekko tendencji wbrew, ale .. nie mając prawdziwego urlopu korzystałem jedynie z lekko przedłużanych weekendów. No i przez te wszystkie moje wypady, padało jeden dzień jak byłem nad morzem i i godzinkę nad jeziorem Reszta czasu posłużyła mi do nabawienia się alergii na UV.Poza tym, wziąwszy się wreszcie za siebie sumiennej nieco przyłożyłem się do jazdy rowerem. I tylko jedno popołudnie było takie, że jeździć się nie dało bo deszcz. Konkluzja ... komary .. to one są problemem prawdziwym. Link do komentarza
kalumet Napisano 14 września 2011 Udostępnij #23 Napisano 14 września 2011 a mi ta pogoda w tym roku również nie pasujeprzez te cholerne deszcze rozpoczęcie budowy zostało przesuniętedzisiaj mi zrobili kominjutro mają wchodzić cieśle robić stropoby była ładna pogodaw deszczu pewnie im się nie będzie chciało robić Link do komentarza
kalumet Napisano 14 września 2011 Udostępnij #24 Napisano 14 września 2011 Cytat spokojnie dacie radę z tym dachem....u nas dach zaczynali jakoś we wrześniu(więźba) i potem krycie w pazdzierniku i dali radę, tyle że trochę dłużej to trwało....bo jak padało, to nie przyjeżdzali... u nas najbliższe 2 dni bez deszczu, więc spokojnie no właśnie jak nie padało to nie przyjeżdżalii trwało to dłużeja ja już mam zaplanowane wejście z montażem WMrobienie gładzi na pierwsze dni październikajak tylko według harmonogramu budynek zostanie zamknięty Link do komentarza
mama_muminka Napisano 20 marca 2013 Udostępnij #25 Napisano 20 marca 2013 ja to już szału dostaję w tej Polsce, mam dosyć odśnieżania samochodu, noszenia puchowej kurtki i wiecznego marznięcia..chce wiosnę i lato Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się