Afrodytaa Napisano 14 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #151 Napisano 14 kwietnia 2011 Ja nie mam wprawy takiej, u mnie wychodzi to ok2,5-3h. Szpice o wiele dłużej. Ale zwykle sobie robię takie "długie" jak ten cały czarny z cyrkoniami.Takie użytkowe, na codzień. Link do komentarza
elutek Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #152 Napisano 14 kwietnia 2011 i masz je teraz "na sobie"? i nimi piszesz? nawet tym najdłuższym? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 14 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #153 Napisano 14 kwietnia 2011 Cytat i masz je teraz "na sobie"? i nimi piszesz? nawet tym najdłuższym? No mam je, nie spiłowałam. Ale ja mam tylko dwa takie, serdeczny i mały palec, i to w lewej ręce. Prawa ma krótkie /wychodzą za opuszek palca tak ze 3mm/ Robiłam w tamtym tygodniu we wtorek. Następne na początku maja.Widziałam jak babeczka takimi szponami w biurze klikała na kompie, ale miała wszystkie jednakowej długości. Wtedy jest łatwiej. Jak bym nie miała gipsu, to bym takich nie robiła, bo nawet nie można dobrze czegoś utrzymać w ręce. Link do komentarza
elutek Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #154 Napisano 14 kwietnia 2011 Cytat bo nawet nie można dobrze czegoś utrzymać w ręce. no tak, w pewnych wypadkach to lekko komplikuje różne rzeczy... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 14 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #155 Napisano 14 kwietnia 2011 Taaa...np. obieranie pyrów Link do komentarza
daggulka Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #156 Napisano 14 kwietnia 2011 Cytat no tak, w pewnych wypadkach to lekko komplikuje różne rzeczy... utrzymać można , gorzej z tym żeby nie uszkodzić... Link do komentarza
Moose Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #157 Napisano 14 kwietnia 2011 Cytat Taaa...np. obieranie pyrów I w nosie nie można podłubać... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 15 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #158 Napisano 15 kwietnia 2011 Za to można się podrapać ...i chopa posmyrać...byle nie za mocno Link do komentarza
daggulka Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij #159 Napisano 15 kwietnia 2011 niezła z Ciebie artycha ja Ci powiem .... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 17 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #160 Napisano 17 kwietnia 2011 Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #161 Napisano 20 kwietnia 2011 Se wrzucę jakbym później nie umiała trafić...BLOG Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 4 maja 2011 Autor Udostępnij #162 Napisano 4 maja 2011 Ku pamięci mego poświęcenia piszę tego posta.O kulach przylazłam do szwagierki, żeby cywilizacji liznąć i z Wami pogadać. Jak wrócę to nie wiem, ale łapki po ostatnich wyczynach trochę siły nabrały, więc już nie bolą. Szynę mi zdjęli 29 kwietnia, równo po 3 tyg. Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2011 Udostępnij #163 Napisano 4 maja 2011 fajnie , że zaglądasz ..... pewnie masz huk roboty .... komunia ..... radź se jakoś .... i se zaś krzywdy nie zrób.... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 maja 2011 Autor Udostępnij #164 Napisano 13 maja 2011 Zaglądam i nic więcej. Po kilku dniach zapi...ania z krykami moje ręce wymagaja rehabilitacji. I mózg chyba też jakiegoś przemodelowania. Żeby tyle łazić, to mnie chyba już całkiem pogięło.Nawet na budowie byłam i po schodach właziłam na pięterko. Zleźć też zlazłam, ale jakim to kosztem okupione już nie wspomnę...W przyszłym tygodniu rozstawiamy dzieciom trampolinę /znaczy Duży rozstawia, a ja pewnie za podpórkę robić będę, bo to niespodzianka ma być/Zapodałabym foty, ale komp szwagierki ma taki zapęd, że musiałabym tu spędzić pół dnia... patrzeć będzie jak na nienormalną, więc nie chcę przeginać.Kulas dalej jeszcze opuchnięty i nie mogę na nim stanąć, jedynie z leksza się opieram, żeby ręce odciążyć.JAK DŁUGO JESZCZEEEE!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2011 Udostępnij #165 Napisano 13 maja 2011 Cytat JAK DŁUGO JESZCZEEEE!!!! najlepiej oby jak najkrócej Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 4 czerwca 2011 Autor Udostępnij #166 Napisano 4 czerwca 2011 ODDAŁAM KULEEEE!!!!!!Śmigam już po ludzku, nawet na rolkach caluśkie 2 km przejechałam.Rolki Dużego, więc nic mnie już nie cisnęło i spokojnie mogłam się poznęcać nad swoim cielskiem Tylko kulas jeszcze sporo opuchnięty i dłuższych spacerów nie toleruje. Ale jak nas, tzn mnie /w sukience i klapeczkach/ i dzieci Duży przepędził po lesie, z rowerami /bo na wycieczkę rowerową nas wyciągnął/, na szage, to na drugi dzień całkiem już latałam. To było tydzień temu. Link do komentarza
elutek Napisano 4 czerwca 2011 Udostępnij #167 Napisano 4 czerwca 2011 Cytat ... to na drugi dzień całkiem już latałam. i zapewne bardzo pięknie, jak to tylko łabędzie potrafią... fajnie, że wróciłaś, i to zdrowsza... Link do komentarza
Jani_63 Napisano 4 czerwca 2011 Udostępnij #168 Napisano 4 czerwca 2011 Zdrowy... zdrowszy... latający Ądź Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 4 czerwca 2011 Autor Udostępnij #169 Napisano 4 czerwca 2011 Cytat i zapewne bardzo pięknie, jak to tylko łabędzie potrafią... fajnie, że wróciłaś, i to zdrowsza... Też się cieszę Duży już mniej... hihihi Cytat Zdrowy... zdrowszy... latający Ądź Podoba mi się Twoje podejście do życia Link do komentarza
Ciril Napisano 5 czerwca 2011 Udostępnij #170 Napisano 5 czerwca 2011 Tylko nie przesadź na budowie... powolutku... dojdź do siebie... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 6 czerwca 2011 Autor Udostępnij #171 Napisano 6 czerwca 2011 Eeetam,, na budowę chodzę jako inspektor. Link do komentarza
Ciril Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #172 Napisano 7 czerwca 2011 I bardzo dobrze Link do komentarza
Jani_63 Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #173 Napisano 7 czerwca 2011 Baa, Adź to dostojny stwór więc i przechadzać się dostojnie musi a że "pańskie oko konia tuczy" to też wszystko grać musi ... czego życzę oczywiście Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 27 czerwca 2011 Autor Udostępnij #174 Napisano 27 czerwca 2011 Cytat Baa, Adź to dostojny stwór więc i przechadzać się dostojnie musi ;) a że "pańskie oko konia tuczy" to też wszystko grać musi ... czego życzę oczywiście Bardzo serdecznie dziękuję Jani. A gdzie Ty się wogóle podziewasz, hę????Noooooo, nareszcie się doczekałam rehabilitacji!!!!!!!!!Mam takie cóś jak laser - łomatkotyświęta caluśkie 2 minuty!Magnetyzer - wsadzam kulasy, oba, a co se będę żałować do obręczy i kimam na łóżku kwadransik.Ale najlepsze jest jaccuzi dla nóg - tzw. wirówka. Normalnie jakbym mogła, to bym wlazła tam cała. Też 15min.Jeszcze 9 takich seansów. Ale mam fuksa bo dojazdy ze sąsiadką polecą na pół. Spotkałam ją na miejscu i już się umówiłyśmy. Link do komentarza
Draagon Napisano 1 września 2011 Udostępnij #175 Napisano 1 września 2011 Za skarby świata nie mogę zidentyfikować twoich zakupów z fotki dziennika Kieliszki aluminiowe czy co ? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 1 września 2011 Autor Udostępnij #176 Napisano 1 września 2011 Pudło!Żele, monomery, polimery /dla wtajemniczonych liquidy i akryle/ patyczki, pilniczki i inne duperele do robienia szponów innym kobietom, żeby mogły podrapać po plecach swoich facetów, co to im takie wynalazki sponsorują PrzykładTakich drogich kieliszków????Wolałabym od razu beczkę dobrej wódki kupić!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2011 Udostępnij #177 Napisano 2 września 2011 Ądźka ... fajnie masz w tym swoim studio .... kiedy zaczynasz? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 2 września 2011 Autor Udostępnij #178 Napisano 2 września 2011 Jeszcze stołu nie ma i szklanych półek, antyram na certyfikaty i plakatów na ożywienie kolorystyczne...nie mam pewności, ze podgrzewacz działa...dowiem się w poniedziałek wieczorem...Jak się wyrobię to wtorek, a jak nie to środa pewnikiem.Przylezą dopiero ulotki otwarciowe i pewnie we wtorek będę je rozwozić.Byłoby szybciej, jakbym miała czym pojeździć. A tak to jak z jajem...aż się boję jak mi samochód oddadzą...dziś wieczór.Już nie wspomnę, że właśnie grypsko mię dopadło i na prochach lecę Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2011 Udostępnij #179 Napisano 2 września 2011 Cytat Już nie wspomnę, że właśnie grypsko mię dopadło i na prochach lecę pozarażasz klientki ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 2 września 2011 Autor Udostępnij #180 Napisano 2 września 2011 Cytat pozarażasz klientki ... Prędzej te babki co na kursie bedą...rozniesie sie na całą Polskę prawdopodobnie!Jeeesooo, 2 dni z samymi babami...ocipieję Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 28 grudnia 2011 Autor Udostępnij #181 Napisano 28 grudnia 2011 (edytowany) ŻYJĘ.......................................................jeszcze Edytowano 28 grudnia 2011 przez Afrodytaa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Draagon Napisano 29 grudnia 2011 Udostępnij #182 Napisano 29 grudnia 2011 No to super -już myślałem,że bizness cię do reszty zaabsorbował :)Zdrówka życzę Link do komentarza
daggulka Napisano 29 grudnia 2011 Udostępnij #183 Napisano 29 grudnia 2011 Cytat ŻYJĘ.......................................................jeszcze i chwała .... ale to nie wystarczy - wracaj do nas natentychmiast .... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 29 grudnia 2011 Autor Udostępnij #184 Napisano 29 grudnia 2011 Siem bendem bałdzo starać.Jeno wieczorami chłop mi kompa okupuje...se po parę godzin na KURNIKU gra!!!To tak jak ja wcześniej na forumie siedziałam ;) A jak już się dopadnę to nabijam posty na forumach pazurowych, co by w móc w konkursach uczestniczyć. Bo za konkursy dają dyplomy a jak sie wygrywa, to czasem nawet te wszystkie /lub nie wszystkie/ żele i inne pierdoły, co sie w pracy zużywają.Ale tak po prawdzie, to przed świętami poważnie zaczęło mi brakować foruma... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 29 grudnia 2011 Udostępnij #185 Napisano 29 grudnia 2011 Cytat Siem bendem bałdzo starać.Jeno wieczorami chłop mi kompa okupuje...se po parę godzin na KURNIKU gra!!!To tak jak ja wcześniej na forumie siedziałam ;) A jak już się dopadnę to nabijam posty na forumach pazurowych, co by w móc w konkursach uczestniczyć. Bo za konkursy dają dyplomy a jak sie wygrywa, to czasem nawet te wszystkie /lub nie wszystkie/ żele i inne pierdoły, co sie w pracy zużywają.Ale tak po prawdzie, to przed świętami poważnie zaczęło mi brakować foruma... jest taki prosty myk wpisujesz w rejestrze (to proste) strone kurnik.pl do listy stron z którymi nie można się połączyc - wyskakuje komunikat że nie moze się połączyć...przez kilka dni możesz ściemniać, że pewnie kurnik leży tylko że jak się w końcu zorientuje, to zadyma murowana, przerabiałem to u siebie tutaj instrukcja http://peb.pl/bezpieczenstwo-i-anonimowosc...nternetowe.html Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 29 grudnia 2011 Autor Udostępnij #186 Napisano 29 grudnia 2011 hihihihihi Duzy jest jeszcze bardziej genialny w technologii niz ja. Jakbym tak zrobiła, to by się w życiu nie połapał Ale przynajmniej jakoś spokojniejszy jest, jak sobie pogra...bo na rolkach ani w plażówkę nie ten czas poszaleć. Zostają mu piątkowe wieczory na siatkówkę halową i wypady na pingsa. A to MAŁO!!!Ale dzięki, będę pamiętać jak mię wnerwi. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 stycznia 2012 Autor Udostępnij #187 Napisano 20 stycznia 2012 Cytat hihihihihi Duzy jest jeszcze bardziej genialny w technologii niz ja. Jakbym tak zrobiła, to by się w życiu nie połapał Ale przynajmniej jakoś spokojniejszy jest, jak sobie pogra...bo na rolkach ani w plażówkę nie ten czas poszaleć. Zostają mu piątkowe wieczory na siatkówkę halową i wypady na pingsa. A to MAŁO!!!Ale dzięki, będę pamiętać jak mię wnerwi. Teraz mi dziwnie, jak to przeczytałam...Znalazłam foty na FB, więc dziennik się mimochodem uzupełnił... Link do komentarza
Draagon Napisano 21 stycznia 2012 Udostępnij #188 Napisano 21 stycznia 2012 No to fajnie,że się uzupełnił - grunt to mieć dach nad głową Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 23 stycznia 2012 Autor Udostępnij #189 Napisano 23 stycznia 2012 SRX pod schodami ma stać kontener na śmieci.Na pewno smrodku nie będzie, bo to w kompletnym zacienieniu. A mamy od kilku lat postawione centralnie od południa, takie pojemniki, bez żadnej osłonki i nic nie czuć. Zmieszczą się ze 4, choć tyle nam nie potrzebne. Mogą też stać tam rowery. Się okaże... Link do komentarza
SRX Napisano 23 stycznia 2012 Udostępnij #190 Napisano 23 stycznia 2012 Sorki, teraz dopiero zajarzyłam z tymi pogaduchami. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 23 stycznia 2012 Autor Udostępnij #191 Napisano 23 stycznia 2012 Nie ma sprawy Jako jedyna na forum mam dwa wewątki. Tak chciałam, bo łatwiej mi później szukać czegoś w dzienniku. A jak sie w końcu dorobię nowego kompa, to sobie wszystko wydrukuję. Od nowa...bo z FM to mam sporo. Cytat No to fajnie,że się uzupełnił - grunt to mieć dach nad głową Jak to się stało, że dopiero teraz Cię widzę Fakt. Dach jest, do środka nie kapie, z deczka jeszcze piździ ale co się dziwić...ma być wentylacja...jeno że się mnie przez tą wentylację gacki zagnieździły. Konkretnie jeden. Duży go parę razy widział, jak buszował po budowie, ale ja obczaić nijak nie mogę, co by mu fotkę machnąć. Trudno, muszę wierzyć na słowo. Link do komentarza
SRX Napisano 12 sierpnia 2012 Udostępnij #192 Napisano 12 sierpnia 2012 Ej no trampolina jak się patrzy. Pewnie córa szczęśliwa. No i sumka też niczego sobie. Chciałabym mieć tyle zrobione za tyle, ale żeby jeszcze była szybko. A to chyba niewykonalne. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 12 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #193 Napisano 12 sierpnia 2012 Cześć Sandra Dawonośmy sie nie "widziały" '-)No wiesz...sumka fajna...niektórzy dopiero są na fundamentach przy takim koszcie.Ale da sie mieć zrobione tyle, za tyle i szybko...znaczy najpierw uzbierać, a potem robić A Córcia zadowolona jak nie wiem co i reszta rodzinki też, znaczy tej dziecięcej.Choć jak wczoraj znajomy się dowiedział, że mamy taką 3,5 metrową, to aż mu oczęta z orbit wyskoczyły Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 24 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #194 Napisano 24 sierpnia 2012 Jakby co to tutaj się pisze...czasami Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 25 sierpnia 2012 Udostępnij #195 Napisano 25 sierpnia 2012 Cześć Afro ,żeby nie było zostawiłem znak że tu byłem i trochę podniosłem statystykę Twojego tematu Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 25 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #196 Napisano 25 sierpnia 2012 Cieszę się niezmiernie Może później będzie więcej tematów do rozmowy o budowie Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 25 sierpnia 2012 Udostępnij #197 Napisano 25 sierpnia 2012 Cytat Cieszę się niezmiernie Może później będzie więcej tematów do rozmowy o budowie No , zimą jak będą długie wieczory Link do komentarza
PeZet Napisano 1 września 2012 Udostępnij #198 Napisano 1 września 2012 (edytowany) No, tym razem kulturalnie w miejscu do korespondencji przeznaczonym się zaznaczam. Cytat A do tego zdjęcia mam szczególny sentyment...Kiedy szłam na budowę zobaczyłam taki widok, jakby dom był już zamieszkały... oj zakręciła się łezka i w żołądku przeleciały motylki... Oj, tak, Afro, u siebie podobnież obserwuję zachwyt jak zzewnątrz widzę światło w moim kurniku. Cytat ...więc chyba dobiorę tej 12-ki, żeby Duży nie pyszczył... A pazdury piękne robisz.Pozdrawiam. Edytowano 1 września 2012 przez PeZet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Draagon Napisano 24 października 2012 Udostępnij #199 Napisano 24 października 2012 Jak tam przygotowania przed zimą ? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 27 października 2012 Autor Udostępnij #200 Napisano 27 października 2012 Cytat A pazdury piękne robisz.Pozdrawiam. Cytat Jak tam przygotowania przed zimą ? yyyyy...zima już przyszła...a przygotowań nie było, bo i nic robione nie było...W zamyśle były okna, ale jakoś tak wyszło, że jeszcze decyzja nie podjęta. Do końca roku mamy czas, bo montaż chciałam na wiosnę. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się