Barbossa Napisano 8 marca 2011 Autor Udostępnij #101 Napisano 8 marca 2011 jak widać, bufon nad bufony nie musi niczego odszczekiwać,co oznacza, że niepotrzebnie się denerwujecieco wolno....jestem tylko ciekaw, kiedy to redakcji się czkawką odbijea może gębę bufona zobaczymy po prawej, bądź czytelnicy będą mogli zapoznać się szerzej z przyćmiewającym teorię względności wynikiem najbardziej skomplikowanego w dziejach ludzkości równania 2+2 Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #102 Napisano 8 marca 2011 Ze względu na swoją wrodzoną złośliwość pozwolę sobie na skomentowanie: Cytat Murator musi oszukiwać by żyć. A BD dla życia potrzebuje TBPs. Tak się przeraziłem swoją złośliwością, że sam siebie zgłaszam do moderacji. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #103 Napisano 8 marca 2011 Cytat Ps. Tak się przeraziłem swoją złośliwością, że sam siebie zgłaszam do moderacji. to jeszcze sam się wychłostaj , zbanuj i masz fajrant Cytat a może gębę chama zobaczymy po prawej, Już kiedyś było takie podejrzenie , pamiętacie? bardzo Szybko Redakcja zdementowała , że to pomyłka była ...... zaraz na początku jak przyszliśmy - zamierzchłe czasy , bo wtedy jeszcze Kfiatuszek bywał - teraz już nie bywa bo jak pamiętamy , forum zeszło na psy ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 marca 2011 Autor Udostępnij #104 Napisano 8 marca 2011 dobrze, że to mocno nie na temat, bo inaczej byłoby zyg-zyg Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #105 Napisano 8 marca 2011 Cytat Ze względu na swoją wrodzoną złośliwość pozwolę sobie na skomentowanie:A BD dla życia potrzebuje TB Super post, gdybym mogl dalbym Ci "+" i moja zonka tez, i moje dzieci i moi sasiedzi i iiiiii Link do komentarza
daggulka Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #106 Napisano 8 marca 2011 Oj dobra już , dobra ..... ja tam jednak wierzę, ze Redakcja jednak chyba raczej na pewno wie co robi .... chyba , że Redakcja to tylko pionek i słucha Tego "na górze" który też wierzę, że wie co robi .... (jak mnie teraz nie zbanują albo nie utną , to będzie cud nad Wisłą ) .A może fobia ogólnoforumowa nam się udzieliła , i jest tak jak bajbaga pisze - "masakrowane" są nie te wpisy co trza , bo nie przyciskamy "zgłoś" o którym notabene całkiem niedawno się dowiedziałam i zapewniam, że często teraz będę korzystać Ale ja generalnie z góry nie zakładam nigdy czyjejś złej woli ..... no , chyba że jestem pewna na 1000%....to się chyba potocznie "naiwność" nazywa i cholernie w życiu przeszkadza .... Link do komentarza
daggulka Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #107 Napisano 8 marca 2011 Cytat Super post, gdybym mogl dalbym Ci "+" i moja zonka tez, i moje dzieci i moi sasiedzi i iiiiii jeszcze zapomniałeś: matka, żona i kochanka i wszyscy znajomi na NK i facebook Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 8 marca 2011 Udostępnij #108 Napisano 8 marca 2011 Cytat jeszcze zapomniałeś: kochanka i wszyscy znajomi na NK i facebook Ciszej prosze bo zona uslyszy Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #109 Napisano 10 marca 2011 Budowanie domu zużywającego ponad 30kWh/m2 to pętla na szyję. Szkoda kasy na złe budowanie. By dom był energooszczędny musi być izolowany! I to tak by nieekonomicznie było w nim montować centralny system ogrzewania. Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 marca 2011 Autor Udostępnij #110 Napisano 10 marca 2011 ależ Szanowny Panie Porfirion - pytanie brzmiało z jakich materiałów!no pie... spamer! Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #111 Napisano 10 marca 2011 Cytat Budowanie domu zużywającego ponad 30kWh/m2 to pętla na szyję. Szkoda kasy na złe budowanie. By dom był energooszczędny musi być izolowany! I to tak by nieekonomicznie było w nim montować centralny system ogrzewania. pętla na szyję, to dyskusja z panem, panie Porfirion i WMLOOŚ Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #112 Napisano 10 marca 2011 Je nie dyskutuję. Może Szanowny Pan utrzymywać budżet, ale dom zużywający ponad 30 kWh/m2 rocznie - to projekt dyletanta bez wyobraźni. Nikt Panu nie broni w takim mieszkać i za ogrzewanie płacić. Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #113 Napisano 10 marca 2011 Człowiek chciał porady z „czego budować” aby było energooszczędnie, a otrzymał od Pana to co zawsze – czyli nic.Za to znów winny projektant, a ten zapewne czeka na światłe rady Pana TB i i znów pic i nic (poza inwektywą wobec projektanta)Ps. korci mnie ten "przycisk" Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #114 Napisano 10 marca 2011 Cytat Nikt Panu nie broni w takim mieszkać i za ogrzewanie płacić. znaczy tym razem do prokuratury Pan nie zgłasza? Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #115 Napisano 10 marca 2011 . Pani to powinna zrobić. A, ze Pani tego nie robi... to jest dopiero marketing!!!Gdybym nawet pisał krwiąNie doceni nikt wysiłkuW pamięci zostanę tychDla których byłem drzazgą w tyłku Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #116 Napisano 10 marca 2011 Cytat Gdybym nawet pisał krwiąNie doceni nikt wysiłkuW pamięci zostanę tychDla których byłem drzazgą w tyłku niestety .... nie ma dymu bez ognia .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #117 Napisano 10 marca 2011 Uciśniony prorok Ale na ukrzyżowanie i związany z tym hołd, raczej bym nie liczył. Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 marca 2011 Autor Udostępnij #118 Napisano 10 marca 2011 Cytat . Pani to powinna zrobić. A, ze Pani tego nie robi... to jest dopiero marketing!!!Gdybym nawet pisał krwiąNie doceni nikt wysiłkuW pamięci zostanę tychDla których byłem drzazgą w tyłku dla mnie hemoroidem Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #119 Napisano 10 marca 2011 (edytowany) "Gdybym nawet pisał krwiąNie doceni nikt wysiłkuW pamięci zostanę tych"Dla których byłem hemoroidem-w tyłkuPrzyznam, że takie brzmienie jest bardziej adekwatne. Edytowano 10 marca 2011 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #120 Napisano 10 marca 2011 o takie talenta bym Cię nie podejrzewała, Rysiu Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #121 Napisano 10 marca 2011 Przeca to Barbossa, a nie ja Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #122 Napisano 10 marca 2011 Cytat Przeca to Barbossa, a nie ja Barbossa nie rymuje ... On od razu z mańki .... Link do komentarza
HenoK Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #123 Napisano 17 marca 2011 Cytat W ładnym Domu ( ostatni nr ) jest o sensowności 50 cm styropianu od gruntu... coś się rusza w temacie! Co o tym sądzę napisałem tutaj : https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=191300 Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #124 Napisano 17 marca 2011 (edytowany) Edytowano 17 marca 2011 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się