Skocz do zawartości

GDZIE KulKA?

Recommended Posts

Napisano
Cytat

54
A tak ogolnie niektorzy po rewolucji beda... Sorki, ze bez znakow pl....

Szczerbata!!
Ty nie bądź taka tajemnicza, dobra??

53 dni... icon_smile.gif
Napisano
heh, jak ja wam zadroszczę tej kulki...ale odbijemy to sobie u nas na wiosne icon_wink.gif
Napisano
Zrobiłem zdjęcie stoku, nie jest duży, tylko 500m ale pod nosem

Brak obrazka

I droga od ośrodka do stoku, ośrodek jest na wprost i na końcu drogi , dach ledwo widać bo słońce świeciło

Brak obrazka
Napisano
Maćku ... a ten stok na którym byliśmy w lutym co to się Becia jeździć uczyła ... to daleko jest od "Trzech Koron"?
tamten zdecydowanie większy się wydawał ... albo mnie chlód zaszkodził wtedy i mi sie jeno zdawało.... icon_lol.gif icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Napisano
Cytat

Maćku ... a ten stok na którym byliśmy w lutym co to się Becia jeździć uczyła ... to daleko jest od "Trzech Koron"?
tamten zdecydowanie większy się wydawał ... albo mnie chlód zaszkodził wtedy i mi sie jeno zdawało.... icon_lol.gif icon_rolleyes.gif icon_redface.gif

A to Palenica w Szczawnicy

Brak obrazka

Brak obrazka

5 km od ,,Trzech Koron"
Napisano
no , czyli dobrze mi się zdawało ... tam to dopiero jest wypas ... jeśli ktoś jeździ na nartach .... a jeśli nie , to całkiem dobrą herbatkę z ocieplaczem oraz grzane piwo dają w knajpce na stoku ... icon_wink.gif
Napisano
Cytat

. a jeśli nie , to całkiem dobrą herbatkę z ocieplaczem oraz grzane piwo dają w knajpce na stoku ... icon_wink.gif

Pod warunkiem że jest fajna pogoda, a nie tak jak ostatnio, znaczy w lutym 2010.
Napisano
przyda się bardzo taki odpoczynek .... psychiczny ..... jak do tego czasu nie zwariuję ... mam nadzieję, ze kaftan oprócz tego , że zdeczka niewygodny i ruchy krępuje - to nie dyskwalifikuje w uczestnictwie w imprezie ... ? icon_lol.gif
Napisano
skarpety miałam w łapkach ale cena 54 złotych za parę mnie powaliła icon_eek.gif buty szukam ale narciarskich tylko trzeba rodzinę na baczność postawić i przemierzyć komu co brakuję icon_smile.gifw razie czego wypożyczy się icon_smile.gif
Napisano
Cytat

w razie czego wypożyczy się icon_smile.gif

zapytaj labasa , czy jest na miejscu taka możliwość.... coby nie było niespodziewajki ... icon_wink.gif

Już się nie mogę doczekać..... strasznie stęskniłam się za wszystkimi ..... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

myślę ,że my od razu wyruszymy na tą górę na której byliśmy w tamtym roku a tam są wypożyczalnie bo Cooliber korzystał icon_smile.gif

Ja myślę , że nie tylko Wy - ale i wszyscy "śmigający" icon_wink.gif icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...