racer Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 7 lipca 2010 (edytowany) No właśnie po cóż widoczny jest numer użytkownika? Niewiele wnosi, kompletnie nic nie mówi o danej osobie innym użytkownikom. A negatywne strony tegoż są takie: minimalnie, ale jednak rozciąga forum z każdym postem o linijkę (dotyczy tych krótszych postów). O ile jest taka możliwość, proszę o rozważenie mojej skromnej prośby o usunięcie tego z widocznych informacji.z poważaniem, racer Edytowano 7 lipca 2010 przez racer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 7 lipca 2010 jestem "za" usunięciem numeru użytkownika z widocznych informacji w profilu .... nie jest potrzebny , jak najbardziej może być ukryty .... Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #3 Napisano 7 lipca 2010 jako że należę do etatowej opozycji, to jestem przeciwny usunięciu tego numeru. Mi się on przydaje (tylko nie proście mnie o uzasadnienie) ! Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #4 Napisano 7 lipca 2010 Cytat Mi się on przydaje (tylko nie proście mnie o uzasadnienie) ! czyli "nie" bo oni chcą "tak"? bo skoro uzasadnić nie możesz do czego Ci się przydaje - to ....hm ... na to wygląda.... Link do komentarza
racer Napisano 7 lipca 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 7 lipca 2010 To moja prośba, jak vega jest za pozostawieniem to niech se zakłada nowy temat, sio! Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #6 Napisano 7 lipca 2010 Cytat czyli "nie" bo oni chcą "tak"? bo skoro uzasadnić nie możesz do czego Ci się przydaje - to ....hm ... na to wygląda.... robię sobie z nich kolekcje. Dobry materiał na statystyki. Wystarczy? Cytat To moja prośba, jak vega jest za pozostawieniem to niech se zakłada nowy temat, sio! "sio" pisz sobie do kogoś z rodziny. Nie będziesz na szczęście nikomu dyktował gdzie i kiedy ma pisać. Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #7 Napisano 7 lipca 2010 nieee no,przeca powyżej pewnego numeru, krew zmienia kolor... Link do komentarza
racer Napisano 7 lipca 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 7 lipca 2010 Cytat robię sobie z nich kolekcje. Dobry materiał na statystyki. Wystarczy?sio pisz sobie do kogoś z rodziny. Nie będziesz na szczęście nikomu dyktował gdzie i kiedy ma pisać. ja tam nie łażę tam gdzie mnie nie chcą. Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #9 Napisano 7 lipca 2010 Cytat .......sio pisz sobie do kogoś z rodziny. Nie będziesz na szczęście nikomu dyktował gdzie i kiedy ma pisać. jaki wrażliwy, nie lubisz tego? Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #10 Napisano 7 lipca 2010 tak Barbossa Im starszy tym wrażliwszy. Myślisz że może to być oznaką choroby? Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #12 Napisano 7 lipca 2010 Cytat głupoty? oj nieee. Głupota to cecha wrodzona, a ja pytałem o chorobę. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #13 Napisano 7 lipca 2010 choć raz nie przeze mnie ..... a teraz dobra rada Naczelnej Zołzy Forumowej ...... dajmy se spokój ..... bo ponieważ dlategóż, iż z mężem mym ..... tfffu - kabarety mnie sie pomelyły .... po prostu - każdy powiedział swoje zdanie .... temat jest bardzo wąski : być albo nie być dla numeru użytkownika - więc nie ma nad czym deliberować.... większość jest "za"schowaniem numeru, a ostateczny głos i tak do Redakcji należy .... jedyne co możemy zrobić - wypowiedzieć swoje zdanie w temacie .... i finito .... Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #14 Napisano 7 lipca 2010 masz rację, choć nie wiem czy racer się zgodzi (on tu rządzi - a przynajmniej się stara). Tak rzadko mu się coś udaję, że może nie przeżyć takiej sytuacji. Choć z jego przygotowaniem psychologicznym... może dać radę. Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #15 Napisano 7 lipca 2010 eee tam, jaka większość?nadinterpretujesz Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #16 Napisano 7 lipca 2010 Cytat eee tam, jaka większość?nadinterpretujesz no jak .... ja i Racer na tak ... Vega na nie .... Link do komentarza
jimt Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #17 Napisano 7 lipca 2010 Cytat To moja prośba, jak vega jest za pozostawieniem to niech se zakłada nowy temat, sio! Racer przecież wiedziałeś, że jak założysz temat to ktoś w nim napisze i nie pisałes "moga pisać w moim temacie tylko ci co sa za usunięciem nr" "No właśnie po cóż widoczny jest numer użytkownika? Niewiele wnosi, kompletnie nic nie mówi o danej osobie innym użytkownikom. A negatywne strony tegoż są takie: minimalnie, ale jednak rozciąga forum z każdym postem o linijkę (dotyczy tych krótszych postów). O ile jest taka możliwość, proszę o rozważenie mojej skromnej prośby o usunięcie tego z widocznych informacji."i pytałeś "po coż?" wiec vega1 ci napisa, że dla niego "po coś" więc na temat Link do komentarza
brzoza Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #19 Napisano 8 lipca 2010 Cytat No właśnie po cóż widoczny jest numer użytkownika? ... konkurencyjne forum oferuje kasację, nicka /nr - u, itp./ w ciagu jednego dnia kładziesz sie spac i masz nicka wstajesz rano - i jesteś "goły i wesoły"więc może tam ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #20 Napisano 8 lipca 2010 Cytat konkurencyjne forum oferuje kasację, nicka /nr - u, itp./ w ciagu jednego dnia kładziesz sie spac i masz nicka wstajesz rano - i jesteś "goły i wesoły"więc może tam ... nie podkręcaj jeszcze bardziej ok? Link do komentarza
r-32 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #21 Napisano 8 lipca 2010 Cytat konkurencyjne forum oferuje kasację, nicka /nr - u, itp./ w ciagu jednego dnia kładziesz sie spac i masz nicka wstajesz rano - i jesteś "goły i wesoły"... Eeee , całkiem takiego golutkiego Cie nie zostawią ...4040608 Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #22 Napisano 8 lipca 2010 a gdzie opcja, że "mi to kalafiorem"?"młodym" może przeszkadzać"weteranom" pozwala się napuszyć jak pawdo konsensusu nie dojdzie Link do komentarza
Redakcja Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #23 Napisano 8 lipca 2010 Cytat No właśnie po cóż widoczny jest numer użytkownika? Niewiele wnosi, kompletnie nic nie mówi o danej osobie innym użytkownikom. A negatywne strony tegoż są takie: minimalnie, ale jednak rozciąga forum z każdym postem o linijkę (dotyczy tych krótszych postów). O ile jest taka możliwość, proszę o rozważenie mojej skromnej prośby o usunięcie tego z widocznych informacji.z poważaniem, racer Prośba będzie rozpatrzona. Na początku przyszłego tygodnia zostanie podjęta decyzja.Pozdrawiam Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #24 Napisano 8 lipca 2010 A co komu przeszkadza numer użytkownika .... ? Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #25 Napisano 8 lipca 2010 nie chodzi o numer tylko o to że do czegoś można się przyp... Był sobie numer. Nie ważne nawet w jakim celu. Był i nikt nigdy by się o to nie spierał. Redakcja może usunie numery a może nie usunie. Tak czy owak, po numerach przyjdzie czas na zmianę szaty graficznej tego forum. Stare przyzwyczajenia z sąsiedniego forum zakorzenione są tak głęboko że jeszcze czwarte pokolenie będzie miało te same nawyki. Bez kitu, do głowy by mi nie przyszło, że komuś mogą szkodzić te numery Cytat nie podkręcaj jeszcze bardziej ok? brzoza uważaj, bo tu prawo podkręcania ma tylko pewna grupa osób, nazywająca się dumnie demonami (prawdziwa elyta tego forum) Link do komentarza
racer Napisano 8 lipca 2010 Autor Udostępnij #26 Napisano 8 lipca 2010 chciałeś usunąć swoje konto a jeszcze tu jesteś? Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #27 Napisano 8 lipca 2010 jestem bo nie opłaci mi się kupować gazety BD skoro mogę ją mieć za darmo , na dodatek mając tą radochę że kuję w oczy takich jak Ty...Prawie jak transakcja wiązana. Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #28 Napisano 8 lipca 2010 Cytat jestem bo nie opłaci mi się kupować gazety BD skoro mogę ją mieć za darmo , na dodatek mając tą radochę że kuję w oczy takich jak Ty...Prawie jak transakcja wiązana. kujesz, że hejino nie "polaka" Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #29 Napisano 8 lipca 2010 jeeeeeeeeeeeeeee Bravo Barbossa !!! Link do komentarza
ashantess Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #30 Napisano 8 lipca 2010 Tak konkretnie to czy te numery są, czy ich nie ma co za różnica. Wnoszą i nie wnoszą. Dostałeś/aś numerek, to się ciesz Przeszkadza, nie zwracaj na niego uwagi.Dlaczego z wszystkiego trzeba zrobić problem? Bo można Ja zauważyłam, że są numery dopiero jak ten temat przeczytałam i zaczęłam się zastanawiać o co chodzi A co do rozciągniętych postów, to a) ma być przejrzyście i wyraźnie, b) niektóre avatary są większe niż ta jedna nikomu nic nie winna linijeczka cyferek, c) taka linijka megabajtów informacji nie zjada... Czy jest, czy jej nie ma - bez znaczenia. Link do komentarza
racer Napisano 8 lipca 2010 Autor Udostępnij #31 Napisano 8 lipca 2010 Cytat Ja zauważyłam, że są numery dopiero jak ten temat przeczytałam ashantes ze względu na swój rozsądek jest wymiernym głosem tego forum. To tylko dowód na to, że są niepotrzebne. Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #32 Napisano 8 lipca 2010 ty racer gdybyś miał potrzebę, to nawet na czerwony kolor mówiłbyś że to czarny. Ja post o którym piszesz, odczytałem inaczej. Mogę zwalić to na kark wina domowej roboty (bardzo dobre) albo na kark twej głupoty... Link do komentarza
racer Napisano 8 lipca 2010 Autor Udostępnij #33 Napisano 8 lipca 2010 możesz, i to w sumie jedyne co możesz hahahaha hihi co za cienki gość Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #34 Napisano 8 lipca 2010 hehe zaczynam rozumieć czemu mówią na Ciebie małolat Myślę jednak, że to nie ze względu na wiek jesteś tak ograniczony. Link do komentarza
ashantess Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #35 Napisano 8 lipca 2010 Cytat ashantess [...] jest wymiernym głosem tego forum. I nie wiem czy mam się obrazić Cytat wymierny znaczenie: 1. policzalny, dający się odnieść do jakiegoś miernika; 2. liczba wymierna - liczba, którą da się zapisać w postaci ułamka zwykłego W sumie jestem policzalna - do jednegoale żeby tak od razu z liczbą wymierną wyjechać... i ułamkami^^ Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #36 Napisano 8 lipca 2010 Cytat nie chodzi o numer tylko o to że do czegoś można się przyp... Był sobie numer. Nie ważne nawet w jakim celu. Był i nikt nigdy by się o to nie spierał. Redakcja może usunie numery a może nie usunie. Tak czy owak, po numerach przyjdzie czas na zmianę szaty graficznej tego forum. Stare przyzwyczajenia z sąsiedniego forum zakorzenione są tak głęboko że jeszcze czwarte pokolenie będzie miało te same nawyki. Bez kitu, do głowy by mi nie przyszło, że komuś mogą szkodzić te numery Hm ..... jest sobie numer ..... numer użytkownika , który nic nie wnosi znaczącego do widocznych informacji w profilu .... Niczemu nie służy ...... a czy przeszkadza? racer uzasadnił - że tak, przeszkadza bo niepotrzebnie rozciąga wpisy ......a Ty , Vega jak uzasadnisz potrzebę uwidocznienia tego numeru ? dlaczego według Ciebie ma on być widoczny w profilu , dlaczego nie może być ukryty , do wglądu jak choćby .... wiek? który notabene bardziej by się przydał niż numer użytkownika w informacjach jawnych ?jak uzasadnisz swoje wypociny ? bo to co piszesz , to nie wyrażenie swojego zdania poparte rzeczowymi argumentami , tylko ewidentne "na przekór"..... nie , bo oni chcą tak ...... jak dziecko ..... a przytyki do racera robisz - że małolat - w domyśle intelektualny ...... popatrz najpierw na siebie - a potem oceniaj innych ...... gdybym miała Cię określić - i powiedzieć "zadymiarz" - to za mało bym powiedziała.... racer ma pomysł, żeby coś zmienić ...... każdy może mieć taki lub inny i wysunąć go na forum pozostawiając pod dyskusję forumowiczom i pod decyzję Redakcji ..... wolność słowa mamy ...... co nie znaczy , że z każdego takiego "pomysłu" ma powstać wojna .... Cytat brzoza uważaj, bo tu prawo podkręcania ma tylko pewna grupa osób, nazywająca się dumnie demonami (prawdziwa elyta tego forum) normalnie orzeł .... okna pozamykać bo odleci ...... Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #37 Napisano 8 lipca 2010 Cytat popatrz najpierw na siebie - a potem oceniaj innych ...... gdybym miała Cię określić - i powiedzieć "zadymiarz" - to za mało bym powiedziała.... ooo lejesz miód na moje serce. A przecież to wasze słowa są, że forumowe klepanie po pupciach jest nudne. To nie wiem. Wychodzi na to że jak Wy zadymiacie to jest ok, bo nie ma się co rozpieszczać, ale jak już coś nie idzie po Waszej myśli, to że "zadymiarz"? A co niby z tymi aniołami forumowymi, co sobie tylko mówią "ą" i "ę" i pani/pan? Jeden nie dał się spacyfikować i czyli jest Gabrielem? A co do numeru. Moje uzasadnienie jest banalne. Jestem konserwatywny. Nie lubię zmian. Dlatego już od 2 lat mam jedną żonę.Źle znoszę wszelkie zmiany i jak Redakcja usunie te numery, to ja to poważnie odchoruje. Może skończyć się wylewem. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #38 Napisano 8 lipca 2010 Cytat ooo lejesz miód na moje serce. A przecież to wasze słowa są, że forumowe klepanie po pupciach jest nudne. To nie wiem. Wychodzi na to że jak Wy zadymiacie to jest ok, bo nie ma się co rozpieszczać, ale jak już coś nie idzie po Waszej myśli, to że "zadymiarz"? A co niby z tymi aniołami forumowymi, co sobie tylko mówią "ą" i "ę" i pani/pan? Jeden nie dał się spacyfikować i czyli jest Gabrielem? a zadymiaj sobie ....... przecież Ci nie zabronię - bo to nie w mojej mocy , ja stwierdziłam tylko fakt , że zadymiarz z Ciebie ...... i tylko tyle .... a czy to źle czy dobrze? czy nudne czy ciekawe? czy jakieś czy nijakie? nie mnie oceniać..... Cytat A co do numeru. Moje uzasadnienie jest banalne. Jestem konserwatywny. Nie lubię zmian. Dlatego już od 2 lat mam jedną żonę.Źle znoszę wszelkie zmiany i jak Redakcja usunie te numery, to ja to poważnie odchoruje. Może skończyć się wylewem. jest to co prawda niezbyt poważne , ale jednak "jakieś" uzasadnienie ..... masz prawo je wyrazić bez względu na to , czy akurat robisz z siebie godnego adwersarza , czy nie ..... to Twoje zdanie , wyraziłeś je ..... i o czym tu dalej dyskutować?temat - jakby się wyczerpał, decyzja należy do Redakcji ..... to w którym temacie teraz będziesz "zadymiał"? Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #39 Napisano 8 lipca 2010 jeszcze nie wiem. Zobaczymy co racer wymyśli Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #40 Napisano 8 lipca 2010 Cytat jeszcze nie wiem. Zobaczymy co racer wymyśli hm .... widzę , że zmieniłeś obiekt zawziętych ataków - przerzuciłeś się z prywatnego życia różowowłosej tipsiary na diecie na niebieskiego zwierzaka ..... rozwijasz się - z jednej strony to dobry objaw, bo jesteś mniej monotematyczny - z drugiej zaś bardzo niepokojący , bo może się okazać, że w takim tempie zbyt szybko wyczerpiesz zapasy ewentualnych ofiar .... Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #41 Napisano 8 lipca 2010 a skąd. Jestem o to spokojny. Tak zwarta i zgrana silna grupa, na bank nie odpuści jednemu userowi... Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #42 Napisano 8 lipca 2010 Cytat a skąd. Jestem o to spokojny. Tak zwarta i zgrana silna grupa, na bank nie odpuści jednemu userowi... ojjjj , kawalarz ...... już nie bądź taki skromny ....... mam podstawy przypuszczać , że spokojnie dasz sobie radę ..... Link do komentarza
vega1 Napisano 8 lipca 2010 Udostępnij #43 Napisano 8 lipca 2010 znowu lejesz miód na moje serce. Coś mi tu nie gra... Może Was jest dwie? Link do komentarza
racer Napisano 8 lipca 2010 Autor Udostępnij #44 Napisano 8 lipca 2010 proponuję z nim nie gadać Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lipca 2010 Udostępnij #45 Napisano 9 lipca 2010 Po kilku awanturach na forum , gdzie zażarcie jak lwica broniłam swoich poglądów w dyskusjach z Vega1 - na dzień dzisiejszy , kiedy już Go nieco poznałam - biorę dyskusje z Vega1 na light ..... wszystkie moje wypowiedzi są z uśmieszkiem .Tak naprawdę - myślę, że Vega1 to fajny facet jest w rzeczywistości - a tu na forum jest taki przede wszystkim po to , żeby nie było nudno .... no i oczywiście spełnia swoją rolę "opozycjonisty" jak może najlepiej - w każdym niemalże przypadku ..... I tak traktuję rozmowy z Vega1 w tematach niebudowlanych ..... już teraz - z przymrużeniem oka ..... Nie ma co się spinać...... ani obrażać ....... a jedyne co pozostaje - wyrazić swoje zdanie logicznie argumentując ....... i tyle .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 lipca 2010 Udostępnij #46 Napisano 9 lipca 2010 Racer powiem ci jedno. Czasem ugryź się w język zanim coś napiszesz bo za dużo ostatnio niepotrzebnie dużo gadasz...Redakcja wyraźnie napisała że podejmie decyzję i cisza. Czekamy na rozwój sytuacji i podjętą decyzje. W ciszy i spokoju nie możecie wytrzymać? Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lipca 2010 Udostępnij #47 Napisano 9 lipca 2010 Uważam, że do spinania się zdecydowanie nie ma powodów .... Link do komentarza
racer Napisano 9 lipca 2010 Autor Udostępnij #48 Napisano 9 lipca 2010 buziak dla wszystkich w ramach rekompensaty! Link do komentarza
brzoza Napisano 12 lipca 2010 Udostępnij #49 Napisano 12 lipca 2010 (edytowany) ponieważ nr uzytkownika przeszkadzał / został usunięty poniewaz rzekomo rozciagał posty/proponuje pójśc za ciosem i zlikwidowac licznik postów ... Edytowano 12 lipca 2010 przez brzoza (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 12 lipca 2010 Udostępnij #50 Napisano 12 lipca 2010 Cytat ponieważ nr uzytkownika przeszkadzał / został usunięty poniewaz rzekomo rozciagał posty/proponuje pójśc za ciosem i zlikwidowac licznik postów ... Witam,nr użytkownika pomagał mi w odnalezieniu forumowicza, ale nie jest to jedyny sposób na jego znalezienie. Został zlikwidowany, bo faktycznie nie niósł żadnej informacji. Prawdopodobnie jak nie był zauważany przez większość użytkowników forum i jego brak nie zostanie odnotowany.Licznik postów to zupełnie inna bajka, bo pokazuje nam aktywność forumowicza.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się