coolibeer Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #51 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Walimy listę obecnościDzień 25 września 2010 r. - Dzierżązna koło Zgierza?? YES YES YES Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #52 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat no ładnie, ładnie Elcia ... ciesze sie, że wróciłaś Link do komentarza
Ciril Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #53 Napisano 23 czerwca 2010 OK.Wstępnie zaklepałam termin. Teraz wysyłam zapytanie ofertowe i będę miała odpowiedź najpóźniej w przyszłym tygodniu o pełnych kosztach imprezy (teraz są w szale szykowania piątkowo-sobotniej imprezki).Z noclegiem dla osób przyjeżdżających wcześniej nie ma problemu, ewentualne śniadanie na dzień następny tyż możliwe. Wszystko będę miała czarno na białym po odpowiedzi Link do komentarza
elutek Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #54 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Elcia ... ciesze sie, że wróciłaś cieszę się, że się cieszysz niezłe tempo z tym nowym zlotem Link do komentarza
dzempel Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #55 Napisano 23 czerwca 2010 mnie pasuję (chociaż pomysł bajbagi z tumidajem jest kuszący )Jak na tę chwile jestem wolna 25 wrzesnia więc proszę na liscie mnie umieścić + mężulka Link do komentarza
elutek Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #56 Napisano 23 czerwca 2010 mnie też proszę umieścić, oczywiście... bez mężulka... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #57 Napisano 23 czerwca 2010 czy są jakieś nieścisłości na liście obecności? proszę zgłaszać i donosić... Link do komentarza
elutek Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #58 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat czy są jakieś nieścisłości na liście obecności? proszę zgłaszać i donosić... są ja też chcę od piątku, po ostatnim zlocie jakiś niedosyt czuję... Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #59 Napisano 23 czerwca 2010 LISTA OBECNOŚCI :1. daggulka-1 osoba , od piątku2. Ciril z mężem Tomaszem - 2 osoby3. coolibeer - 1 osoba 4. Acia z mężem -2 osoby 5. Piczman z Piczmanką- 2 osoby6. bajbaga7. dżempel z małżem Wojtkiem - 2 osoby8. elutek - 1 osobaod piątku Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #60 Napisano 23 czerwca 2010 elutek- dpisujeMisiek - Mandingo to jest osobny forumowicz któremu należy sie identyfikator .... wiec rozumiem, że mam wpisać, tak? Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #61 Napisano 23 czerwca 2010 Ja mam „dosyt” , ale tak jak Elutek – od piątku Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #62 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat elutek- dpisujeMisiek - Mandingo to jest osobny forumowicz któremu należy sie identyfikator .... wiec rozumiem, że mam wpisać, tak? jep Link do komentarza
Ciril Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #63 Napisano 23 czerwca 2010 Wysłałam zapytanie ofertowe... i mam nadzieję, że wypali to co mam na myśli.Proszę wpisywać się na listę obecności!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #64 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Wysłałam zapytanie ofertowe... i mam nadzieję, że wypali to co mam na myśli. super ... no to czekamy Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #65 Napisano 23 czerwca 2010 Piczman ... uśmiecham się do Ciebie baaaaaardzo szeroko .... Ty wiesz - o co? to jak .... da radę? oczywiście o identyfikatory proszę ... a Wy co pomyśleliście , hę? Link do komentarza
Piczman Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #66 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat oczywiście o identyfikatory proszę ... a Wy co pomyśleliście , hę? Po ostatnich Twoich publicznych zwierzeniach to nawet Ja miałem wątpliwości Wszystko będzie ( identyfikatory też ), nic się nie martw.Co do listy to wszystko się zgadza, teraz będę się modlił żeby mi wesele drugie nie doszło bo nie będzie miał mnie kto zastąpić Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #67 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Po ostatnich Twoich publicznych zwierzeniach to nawet Ja miałem wątpliwości Przeca ja to wszystko w żartach .... Cytat Wszystko będzie ( identyfikatory też ), nic się nie martw.Co do listy to wszystko się zgadza, teraz będę się modlił żeby mi wesele drugie nie doszło bo nie będzie miał mnie kto zastąpić nie żartuj sobie ... pamiętaj, że obiecałeś mi , że na kolejnej imprezie choćby nie wiem co - to będziesz ... Link do komentarza
Piczman Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #68 Napisano 23 czerwca 2010 Już poinformowałem odpowiednie osoby w firmie że mnie 25 Września nie ma !Może być tak ? Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #69 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Już poinformowałem odpowiednie osoby w firmie że mnie 25 Września nie ma !Może być tak ? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #70 Napisano 23 czerwca 2010 My jesteśmy za, pisze tak chociaz jeszcze nie konsultowałem tego z Ewą ale do września jeszcze tyle się może wydarzyc.... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #71 Napisano 23 czerwca 2010 każdy jakiś czas przed imprezą będzie musiał wpłacić kasę .... i to będzie ostateczne potwierdzenie uczestnictwa ....na razie wpisuję Was na listę - jak coś się zmieni - daj znać, wykreślę..... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #72 Napisano 23 czerwca 2010 r-32 ... nad czym tak myślisz chopie, hę? zapisywać z mawżonką? Link do komentarza
r-32 Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #73 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat r-32 ... nad czym tak myślisz chopie, hę? zapisywać z mawżonką? ...no debatujymy ... tłumacz. ...dyskusja w tym temacie trwa... Link do komentarza
PeZet Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #74 Napisano 23 czerwca 2010 Ja też bym chętnie się dopisał, tylko że do września to hohoho, tak daleko, że ja tak daleko to wyobraźnią nie sięgam. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #75 Napisano 23 czerwca 2010 Bo Wy , chopaki macie źle priorytety poukładane ....U mnie jest tak: w pracy obok dat 24/25/26 września jest napisane dupnymi literami URLOP DAGA , domu również .... I nie ma bata .... wszystko inne schodzi na dalszy plan .... Link do komentarza
r-32 Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #76 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Bo Wy , chopaki macie źle priorytety poukładane ... Eeeeeeeeee !!Take it easy !! Przeca to za trzy miechy !! nie gorączkuj !! Luz ! Link do komentarza
daggulka Napisano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij #77 Napisano 23 czerwca 2010 wiem przeca .... wiem .... ja tylko piszę jak to wygląda u mnie ..... tak, dla motywacji .... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 24 czerwca 2010 Udostępnij #78 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat każdy jakiś czas przed imprezą będzie musiał wpłacić kasę .... i to będzie ostateczne potwierdzenie uczestnictwa ....na razie wpisuję Was na listę - jak coś się zmieni - daj znać, wykreślę..... u nas chodzi o fakt ze w tym terminie mozemy byc na walizkach planujemy przeprowadzke wczesniej, ale wiesz jak jest...inna sprawa ze jak miesiac wczesniej mowie ze potrzebuje wtedy a wtedy urlop i nie dostaje, to myslisz ze jak powiem 3 miechy wczesniej to dostane? Link do komentarza
Ciril Napisano 24 czerwca 2010 Udostępnij #79 Napisano 24 czerwca 2010 Jak wszystko pozałatwiam podam dane osobom zapisanym do przelewów... miło, że ktoś zrobi identyfikatory PeZet Ty nie marudź tylko się zapisuj! Link do komentarza
daggulka Napisano 24 czerwca 2010 Autor Udostępnij #80 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat Jak wszystko pozałatwiam podam dane osobom zapisanym do przelewów... odbierz priv .... w tej sprawie ... Cytat miło, że ktoś zrobi identyfikatory to już tradycja , że na tych imprezach nieformalnych identyfikatory robi Piczman .... bo ma fajne pomysły ... Piczman - tradycyjnie przywiozę zawieszki ... pamiętasz rozmiar zawieszek ? coby pasowało ... Link do komentarza
Piczman Napisano 24 czerwca 2010 Udostępnij #81 Napisano 24 czerwca 2010 Pamiętam, tzn. mam zapisane wszystkie poprzednie Tylko wymyślcie cosik bo Ja pustkę mam w głowie ,,, Link do komentarza
daggulka Napisano 24 czerwca 2010 Autor Udostępnij #82 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat Pamiętam, tzn. mam zapisane wszystkie poprzednie Tylko wymyślcie cosik bo Ja pustkę mam w głowie ,,, jeszcze dużo czasu .... na pewno w ciągu tych 90 dni jeden będziesz miał taki kiedy Cię olśni .... ja w Ciebie wierzę... Link do komentarza
Piczman Napisano 24 czerwca 2010 Udostępnij #83 Napisano 24 czerwca 2010 Jak znam siebie to będzie ostatni dzień Jak by ktoś chciał podpowiedzieć w sprawie plakietki to pisać.Propozycje będę wklejał do oceny.Pozdr. Link do komentarza
daggulka Napisano 24 czerwca 2010 Autor Udostępnij #84 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat Propozycje będę wklejał do oceny.Pozdr. super pomysł .... Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij #85 Napisano 2 lipca 2010 Piczman .... jak tam? weny niet? Link do komentarza
Piczman Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #86 Napisano 2 lipca 2010 U mnie z myśleniem jest tak że nie starcza na wszystkie rzeczy.Plakietki czekają na swoja kolej.Czasami się zastanawiam czy to za dużo na łeb biorę czy pojemność mam ograniczoną Ale jak wstaje o 4:00 żeby się do pracy na 9:00 wyrobić to dochodzę do wniosku że raczej spraw za dużo ??: Tak szczerze to nie powinienem się kłaść spać Jak pamiętam to nasz Adaś też ma ten problem, cały czas gadał o tym jak wydłużyć dobę PS. Zdążymy, będzie zabawa,alkohol,dziewczyny i PLAKIETKI Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij #87 Napisano 2 lipca 2010 Cytat PS. Zdążymy, będzie zabawa,alkohol,dziewczyny i PLAKIETKI to ja sobie pozwoliłam wybrać jednak to co mnie interesuje ..... pewnie , że się wyrobimy .... ja ino tak - dla zasady poganiam a Adaś to mógłby wymyślić ten , no ..... wehikuł czasu ..... coby zlot można ze trzy razy odbębnić... już z Nim o tym ostatnio rozmawiałam, powiedział , że pomyśli ... Link do komentarza
Piczman Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #88 Napisano 2 lipca 2010 Tylko na imprezie cisza !!!Bo nam znowu odleci Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij #89 Napisano 2 lipca 2010 Cytat Tylko na imprezie cisza !!!Bo nam znowu odleci oki, oki ..... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #90 Napisano 2 lipca 2010 no to ja mam kilka pytań:- czy spanie tylko w kempingach?? Bo wiecie my to jesteśmy za imprezkami, ale ja to wymiękam o 22 najpóźniej, a nie chciałabym narzucać komuś czegoś, z tego co przeczytałam to kempingi są pięcioosobowe, a nas tylko 3 póki co z mamą ewentualnie 4 ale Franko się nie liczy chyba jeszcze?- czy na stronie ośrodka są zdjęcia, jakoś nie mogę znaleźć?- a trzecie spostrzeżenie to już nie pytanie....szkoda, że Szczawnica zajęta Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #91 Napisano 2 lipca 2010 (edytowany) kurcze znalazłam zdjęcia i nie wygląda to ciekawie, są mniejsze kempingi, ale chyba standard nie bardzo...a w dworku też tylko pokoje 4-osobowe czyli za dużo dla nas i za jaką cenę....nie wiem nie wiem..... Edytowano 2 lipca 2010 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #92 Napisano 2 lipca 2010 Ciril ratuj....ja chcę jechać Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij #93 Napisano 2 lipca 2010 Cytat Ciril ratuj....ja chcę jechać Podejrzewam, że Ciriil nic tu nie pomoże ...... O ile większość z nas jest przyzwyczajona do niezbyt komfortowych warunków (w Koniakowie było tak, że pokoje były kilkuosobowe , a łazienki na piętrach - teraz też sobie jakoś damy radę) ... o tyle rozumiem, że Wam z dzieckiem mogą takie warunki nie wystarczyć..... Z tego co widzę na stronce ośrodka - dla Was mógłby być pokój czteroosobowy w Dworku w cenie 150zł za całość .... trzyosobowego nie mają..... podejrzewam, że domek trzyosobowy odpada , bo one są bez prysznica .... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #94 Napisano 2 lipca 2010 no więc właśnie....jeszcze mamy trochę czasu ale 75 zl. za osobę nie bardzo mnie bawi a jeszcze dochodzi jedzenie i salka....nie wiem, ale cienko to widzę niestety Link do komentarza
Ciril Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #95 Napisano 7 lipca 2010 Ewcia, z tego co pamiętam w domku 5-osob. są 2 osobne pokoje i taki salonik z tapczanem, aneksem kuchennym i łazienką, koszt całego domku 100zł/dobę. Myślę, że wsio da się pogodzić... a Wy musicie jechać...W tym tygodniu jadę w to miejsce rozpusty i mam nadzieję, że zapodam ostateczne warunki Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #96 Napisano 7 lipca 2010 Cytat Ciril ratuj....ja chcę jechać Ewcia to jak chcesz jechać to nie marudź tylko bierz męża synka i wio na Łódź Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Autor Udostępnij #97 Napisano 7 lipca 2010 Cytat Ewcia, z tego co pamiętam w domku 5-osob. są 2 osobne pokoje i taki salonik z tapczanem, aneksem kuchennym i łazienką, koszt całego domku 100zł/dobę. Myślę, że wsio da się pogodzić... a Wy musicie jechać...W tym tygodniu jadę w to miejsce rozpusty i mam nadzieję, że zapodam ostateczne warunki Ciril .... prośbę mam ..... zrób kilka zdjątek wnętrz tych domków trzy osobowych i pięcioosobowych ..... jeśli pięcioosobowe są z prysznicami i są podzielona na dwa pokoiki , to myślę - że to właśnie z nich skorzystamy przede wszystkim ..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #98 Napisano 7 lipca 2010 Ludzie nie musi być żadnych luksusów. to jest impreza typu baluj do rana a nie idź spać o 21 Tam się nie śpi tylko baluje Ja poproszę dobre miejsce przy stoliku z dobrymi towarzyszami oraz stodołę do spania. I tyle Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lipca 2010 Autor Udostępnij #99 Napisano 7 lipca 2010 Cytat Ludzie nie musi być żadnych luksusów. to jest impreza typu baluj do rana a nie idź spać o 21 Tam się nie śpi tylko baluje Ja poproszę dobre miejsce przy stoliku z dobrymi towarzyszami oraz stodołę do spania. I tyle wiesz - zawsze było tak - w każdym miejscu , że było wklejanych kilka fot ....coby ludziska wiedzieli co i jak ..... także po to , że jeśli ktoś zdecyduje się jechać rodzinnie - z dzieckiem - musi wiedzieć, że warunki na to pozwalają..... dlatego im więcej informacji tym lepiej .......ale generalnie zgadzam się z Tobą .... jeśli chodzi o dorosłych nieubezwłasnowolnionych forumowiczów - nikt tam raczej spać nie będzie ...... a już na pewno nie godzinami ....... na to niech nikt nie liczy ....... Link do komentarza
elutek Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij #100 Napisano 7 lipca 2010 Ciril - dowiedz się też, czy można bez jedzenia... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się