Skocz do zawartości

Nowy zlot!

Recommended Posts

Napisano
W zwiazku z licznymi plamami na sloncu proponuje pilna organizacje nowego zlotu - a wlasciwie ustawki.
Panowie dadza sobie po gebach, Panie wytarzaja sie w blocie, atmosfera sie oczysci i forum znowu bedzie czytelne.
Tylko koniecznie zrobcie fotki!
Napisano
no czytam rozne tematy i sondaze ale nigdzie nie widze z czego to wyniknelo i o co tak naprawde chodzi? Widze,ze jetka zostala moderatorem... Zle sie dzieje w panstwie polskim icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Mozecie po krotce napisac o co chodzi?icon_smile.gif Jakis link do tematu gdzie sie kloca czy cos?icon_smile.gif

Kurde 3 dni mnie nie było... i nie wiem nic.

A ja zawsze myślałem że to ja doprowadzam do upadku, niszczę wszystko itp itd... ktoś mi powie kto przejął moje obowiązki? icon_smile.gif
Napisano
Cytat

no czytam rozne tematy i sondaze ale nigdzie nie widze z czego to wyniknelo i o co tak naprawde chodzi?

tego to nikt chyba nie wie
o całoksztalt?
Napisano
Cytat

Ale to sie rozlewa na cale forum i zaszlo chyba za daleko zeby sie rozejsc po kosciach.
Dlatego zaproponowalem ustawke;-)

Fakt zrobiło sie bardzo nie przyjemnie icon_confused.gif Może ta ustawka trochę by pomogła ,ale wątpię. Sama nie wiem co by pomogło ,ale jest fatalna atmosfera i mam nadzieję że mało komu ona sie podoba !
Napisano
Cytat

dzempel - łeeee, my weżmiemy na gołe klaty (w końcu cyckami tyż można zadusić wydawane odgłosy icon_wink.gif )

albo na gołe sisiory icon_wink.gif

a jeśli cyckami to chętnie przyjmę np. lewy cyc sierpowy icon_smile.gif
Napisano
Mało kumam...
Staniemy w koło, potem każdy da se po pysku i wytarza w błocie?
Do tego - zrobią nam zdjęcia? icon_surprised.gif

Po co?

Zaś bym się z Wami piwa napił...
To chyba lepsza rozrywka.
Adam M.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• A jak się okno odsłoni to co?   PS. Ogłoszenia to nie w tym dziale.
    • Plisy Warszawa taką frazę najcieniej wpisujemy szukając harmonijek na okna. Plisa to bardzo praktyczne rozwiązanie szczególnie jeśli chodzi o dolne kondygnacje w budynku. Wystarczy zasunąć je od dołu a górną część szyby zostawić osłonięta dzięki czemu ludzie przechodzący chodnikiem nas nie widzą a górą wpada nam światło. Co jest dużą przewagą tej osłony to trwałość szczególnie po wstawieniu aluminiowych końcówek/ przelotek, które się nie przecierają. Spory wybór materiału pozwoli każdemu na dobór odpowiedniego rozwiązania dla siebie. Jeśli jednak chcieli byśmy mieć podgumowany materiał i cieńszy możemy zastosować tzw podwójna plisę na jednej szybie. Zapraszam do zapoznania się z systemami i rozwiązaniami na stronie https://www.zaluzje-rolety-warszawa.pl/zaluzje-plisy/ A jeśli chcecie całą naszą ofertę to na stronę główną https://www.zaluzje-rolety-warszawa.pl/
    • Jaki rodzaj żaluzji wybrać? Żaluzje drewniane Warszawa to z pewnością produkt premium dodająca ciepła i elegancji pomieszczeniom. Nie trzeba montować dodatkowo karniszy i wieszać firan i zasłon gdyż po co zasłaniać drewniane lamele. Żaluzje drewniane możemy zamontować na oknie jak i do muru w zależności od szerokości lameli i potrzeby. Lamele o szerokości 50 mm w 99% montujemy do ściany/sufitu natomiast żaluzje 25 mm najlepiej sprawdzą się założone na oknie (na ramie lub w świetle szyby). Mamy jeszcze nietypowy rozmiar 35 mm i tu już zależy wszystko od głębokości listwy przy szybowej chodź zazwyczaj też wieszamy je na ścianie.  Żaluzje drewniane są osłoną droższą w porównaniu z żaluzjami aluminiowymi i jeśli zależy nam na ekonomi to wybór będzie oczywisty. Lamele aluminiowe występują w szerokościach; 16 mm, 25mm, 35mm, 50 mm. Dwie pierwsze szerokości wieszamy na oknie 35 mm dowolnie a żaluzje aluminiowe 50 mm do muru.  Wszystkie opcje można znaleźć na stronie http://www.zaluzje-rolety-warszawa.pl Oprócz wspomnianych osłon znajdziemy tu również rolety dzień noc, plisy warszawa, moskitiery i inne osłony.    
    • Szukasz motywacji i efektów? Oferuję indywidualne treningi personalne dopasowane do Twoich celów – redukcja wagi, poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie. Trenuj mądrze i bezpiecznie. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu! 💪 Trener personalny Bielsko-Biała
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...