coolibeer Napisano 30 maja 2010 Udostępnij #101 Napisano 30 maja 2010 Mam już kasę od Mandingo i posyłam do Franka. Można wpisać na listę. Jupiiiii Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2010 Autor Udostępnij #102 Napisano 30 maja 2010 Cytat Mam już kasę od Mandingo i posyłam do Franka. Można wpisać na listę. Jupiiiii ok, dzięki ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #103 Napisano 3 czerwca 2010 KOCHANI ...... MAŁO CZASU ZOSTAŁO - ZA 2 DNI W SOBOTĘ PRZEKAZUJĘ LISTĘ DO REDAKCJI ......Niezdecydowanych tudzież rozważających proszę o określenie się do soboty ..... w sobotę wieczorem o godzinie 19 zamykam listę i nie będzie już możliwości zapisu ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2010 Autor Udostępnij #104 Napisano 4 czerwca 2010 Jutro o godzinie 19 zamykam listę zlotową -po tym czasie nie będzie możliwości się już dopisać i wziąć udziału w imprezie ....Proszę osoby niezdecydowane o zapisywanie się na listę .... już ostatni dzwonek .... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #105 Napisano 5 czerwca 2010 DZIŚ O 19 ZAMYKAM LISTĘ ....... czy ktoś jeszcze chętny na uczestnictwo w zlocie? Link do komentarza
an-bud Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #106 Napisano 5 czerwca 2010 Będziemy przypadkiem jechali obok by wypadało zaliczyć pierwszy zlot BD Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #107 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Będziemy przypadkiem jechali obok by wypadało zaliczyć pierwszy zlot BD Super, Jurek że uda się Wam być ..... Gocha mnie zestresowała, że nie bedziecie to i nachalnie privów namawiających nie pisałam ..... Zapisuję .... Ciebie i Gosie Anbudową - 2 osoby .... jeśli ma być inaczej - daj mi zaraz znać .... jeśli zostajecie na noc - zarezerwujcie sobie u Pani Osińskiej nocleg - info i namiary masz w wątku aktualnościowym w pierwszym wpisie .... Link do komentarza
an-bud Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #108 Napisano 5 czerwca 2010 (edytowany) Noc odpada, bo będziemy troszkę inaczej.Gosia + 2 dzieciakii ja + 1 dziedzic Edytowano 5 czerwca 2010 przez an-bud (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #109 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Noc odpada, bo będziemy troszkę inaczej.Gosia + 2 dzieciakii ja + 1 dziedzic ok, tak zapisuję ..... bardzo się cieszę, że się spotkamy Link do komentarza
an-bud Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #110 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat ok, tak zapisuję ..... bardzo się cieszę, że się spotkamy to do soboty, ale ja miałem być ostatni na liście Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #111 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat to do soboty, ale ja miałem być ostatni na liście ok, zmienię jeśli Ci zależy ale ....to i tak nie jest pewne , bo czekam na decyzję jeszcze dwóch osób Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #112 Napisano 5 czerwca 2010 Jeszcze tylko godzina zapisów...... Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #113 Napisano 5 czerwca 2010 Zapisany.Niniejszym.Wszystkie zgody są - terminy pozałatwiane.Oficjalnie zgłaszam akces.Prezes Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #114 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Zapisany.Niniejszym.Wszystkie zgody są - terminy pozałatwiane.Oficjalnie zgłaszam akces.Prezes ok ..... nocleg se zaklep u Pani Osińskiej ..... jeśli jeszcze są miejsca ..... namiary są w wątki aktualnościowym w pierwszym wpisie .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #115 Napisano 5 czerwca 2010 Mam dzwonic jeszcze dzisiaj?Czy dopiero w poniedziałek? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #116 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Mam dzwonic jeszcze dzisiaj?Czy dopiero w poniedziałek? może napisz Pani Teresie teraz maila , i zadzwoń w poniedziałek potwierdzić miejscówkę? wiesz ..... ostatecznie będę miała rezerwowy materacyk i kocyk - jak ładnie poprosisz to Ci go wkomponuję do pokoju chopaków .... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #117 Napisano 5 czerwca 2010 OFICJALNIE ZAMYKAM LISTĘ ZLOTOWĄ I PRZEKAZUJĘ REDAKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #118 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat może napisz Pani Teresie teraz maila , i zadzwoń w poniedziałek potwierdzić miejscówkę? wiesz ..... ostatecznie będę miała rezerwowy materacyk i kocyk - jak ładnie poprosisz to Ci go wkomponuję do pokoju chopaków .... dzwoniłem 2 razy bezskutecznie.Wyslalem maila.Pozdrawiam Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #119 Napisano 5 czerwca 2010 Daga dżampel i wojtek jadą więc proszę wpisać ich na listę udało się ich prekonać Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #120 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Daga dżampel i wojtek jadą więc proszę wpisać ich na listę udało się ich prekonać ja mam nadzieję, że Redakcja jeszcze się przychyli ..... no cóż mam zrobić .... wpisuję spóźnialskich gapowiczów .... pozostałych spóźnialskich będę kierować już do Redakcji - niech sami za siebie świecą oczyskami ... a miedzy nami .... Aga i Wojtuś - cieszę się, że będziecie .... bez Was ta impreza byłaby mało imprezowa .... ja to wiem, a reszta się przekona na zlocie .... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #121 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat dzwoniłem 2 razy bezskutecznie.Wyslalem maila.Pozdrawiam mam nadzieję, że się uda .... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #122 Napisano 5 czerwca 2010 A w ogóle to jestem pod wrażeniem frekwencji ..... 51 osób - to niemało ..... teraz mogę powiedzieć - bardzo bałam się, że frekwencja będzie niewielka ..... miałam sporo obaw ..... ale - widzę , że niepotrzebnie Bardzo się cieszę , że spotkamy się wszyscy , że będziemy mogli się poznać , a z tymi których już znam - ponownie spotkać ..... że będziemy mogli poznać Osoby z Wydawnictwa, Redakcję , porozmawiać z Ekspertami ..... odstresować się w fajnym gronie w atmosferze piknikowej ..... Będzie super .... już nie mogę się doczekać .... No i jeszcze raz - wielki szacun dla Redakcji za zorganizowanie spotkania .... Link do komentarza
PeZet Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #123 Napisano 5 czerwca 2010 Bardzo się cieszę na myśl o tym spotkaniu. Taki tłum fanatyków budowania. I Eksperci. Rewelacja. 51 osób? To TSA trzeba zapodać. Link do komentarza
dzempel Napisano 6 czerwca 2010 Udostępnij #124 Napisano 6 czerwca 2010 dzięki Daga za dopisanie do listy Link do komentarza
daggulka Napisano 6 czerwca 2010 Autor Udostępnij #125 Napisano 6 czerwca 2010 Cytat dzięki Daga za dopisanie do listy niezamaco ..... dobrze , że mi Misiek zadzwonił kole 24 - bo już się zbierałam i zamierzałam iść spać .... Link do komentarza
PeZet Napisano 6 czerwca 2010 Udostępnij #126 Napisano 6 czerwca 2010 Zgapiłem się! Zajrzałęm teraz na pierwszą stronę, gdzie jest lista i widzę, że obok mnie stoi znak zapytania dot AP i noclegu. Zatem tak: afterparty bardzo chętnie, bez noclegu. Czy to nie za późno? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 czerwca 2010 Udostępnij #127 Napisano 6 czerwca 2010 Cytat Zgapiłem się! Zajrzałęm teraz na pierwszą stronę, gdzie jest lista i widzę, że obok mnie stoi znak zapytania dot AP i noclegu. Zatem tak: afterparty bardzo chętnie, bez noclegu. Czy to nie za późno? Na pewno nie bo nocleg rezerwujesz indywidualnie, jeżeli tego nie zrobiłeś to masz AP bez noclegu. Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #128 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Na pewno nie bo nocleg rezerwujesz indywidualnie, jeżeli tego nie zrobiłeś to masz AP bez noclegu. Nie panikuj i nie strasz ludzi. Nigdy nie było problemu z noclegiem!! nawet jak się nie rezerwowało Po przybyciu osoby deklarowały chęć śpimy nie śpimy i wsio Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #129 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Zgapiłem się! Zajrzałęm teraz na pierwszą stronę, gdzie jest lista i widzę, że obok mnie stoi znak zapytania dot AP i noclegu. Zatem tak: afterparty bardzo chętnie, bez noclegu. Czy to nie za późno? sie nie martw .... jak chopaki napisali - afterparty bez noclegu ok .... a w ogóle to jaki nocleg .... czy ktoś tam w ogóle zamierza spać? Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #130 Napisano 7 czerwca 2010 Też jeszcze nie mam.Będę dzwonił za kilka minut, bo w niedzielę i sobotę nie dało.Na maila nikt na razie nie odpisał Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #131 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Też jeszcze nie mam.Będę dzwonił za kilka minut, bo w niedzielę i sobotę nie dało.Na maila nikt na razie nie odpisał może Pani Terenia sobie zrobiła długi weekend ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #132 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat ok ..... nocleg se zaklep u Pani Osińskiej ..... jeśli jeszcze są miejsca ..... namiary są w wątki aktualnościowym w pierwszym wpisie .... zaklepany mam - telefonicznie u córki PAni Teresy Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #133 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat zaklepany mam - telefonicznie u córki PAni Teresy Ty, Prezes to sie potrafisz w życiu ustawić ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #134 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat zaklepany mam - telefonicznie u córki PAni Teresy to znaczy że nie będziesz z nami a co na to żona?a córka chociaż pełnoletnia?ładna chociaż?sorry za pytania ,ale troska o Twe dobre samopoczucie nie pozwala mi przejść obok tego obojętnie Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #135 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat to znaczy że nie będziesz z nami a co na to żona?a córka chociaż pełnoletnia?ładna chociaż?sorry za pytania ,ale troska o Twe dobre samopoczucie nie pozwala mi przejść obok tego obojętnie gupi. - Link do komentarza
retrofood Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #136 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat a w ogóle to jaki nocleg .... czy ktoś tam w ogóle zamierza spać? Sprawdzałem w sobotę: prawie w ogóle nie jest ciemno. O drugiej było jeszcze widno, a pięć po drugiej już widno. Jak za kołem podbiegunowym Link do komentarza
labas Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #137 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat czy ktoś tam w ogóle zamierza spać? Ja ale po jakiejś butelczynie Link do komentarza
PeZet Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #138 Napisano 7 czerwca 2010 Labas, tak żeś udramatyzował wypowiedź, żem dał się złapać bo niedorozwinąłem okna.Śpiworek jaki zgarnę ze sobą na ewentualność zorzy polarnej między 2 a 2:05 i rozumiem coś rozgrzewającego ze sobą warto mieć - np. ankohol. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #139 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Labas, tak żeś udramatyzował wypowiedź, żem dał się złapać bo niedorozwinąłem okna.Śpiworek jaki zgarnę ze sobą na ewentualność zorzy polarnej między 2 a 2:05 i rozumiem coś rozgrzewającego ze sobą warto mieć - np. ankohol. mam materacyk dmuchany - zabiorę i mogę udostępnić .... Link do komentarza
PeZet Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #140 Napisano 7 czerwca 2010 Daggula, już jest pięknie. Bierz. A ja wezmę drugi śpiworek na wszelki słuczaj i karimatę, bo nigdy nic nie wiadomo. Jak człowiek/człowieki w potrzebie, to trza ratować. Karimate zawsze pod stołem można rozłożyć, żeby komu-tam od ziemi nie ciągnęło, jak zalegnie w pół zdania. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #141 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Daggula, już jest pięknie. Bierz. A ja wezmę drugi śpiworek na wszelki słuczaj i karimatę, bo nigdy nic nie wiadomo. Jak człowiek/człowieki w potrzebie, to trza ratować. Karimate zawsze pod stołem można rozłożyć, żeby komu-tam od ziemi nie ciągnęło, jak zalegnie w pół zdania. e tam ..... pod stołem ..... wkomponuje się materacyk do któregoś pokoju i będzie już całkiem ok .... Link do komentarza
Ciril Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #142 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Ja ale po jakiejś butelczynie z różowiutką panterą? Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #143 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat O drugiej było jeszcze widno, a pięć po drugiej już widno. Retro!Ty sie bój bo podobno tak wygląda "światełko na końcu tunelu" i wielka jasność - Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #144 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Taki tłum fanatyków budowania. I Eksperci. Rewelacja. 51 osób? To TSA trzeba zapodać. dogaduję się, Perfect też dzwonił z prośba czy mogliby zagrać, ale waham się jeszcze do kogo oddzwonic - Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się