Skocz do zawartości

nagrody z aktywu forum...

Recommended Posts

Napisano
Boszszsszzz.... zobaczyłam to:

RON MAIDEN - Live After Death
120 pkt
Płyta zespołu Iron Maiden - Live After Death.
Dostępnych jeszcze:
4 szt.

wiedziałam, że kiedyś będę płakać ..... że się wypisałam .... icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

120 pkt
Dostępnych jeszcze:
4 szt.

wiedziałam, że kiedyś będę płakać ..... że się wypisałam .... icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_rolleyes.gif

Wpisuj się ponownie i łyknij albumik icon_smile.gif
Napisano
Cytat

120 pkt
Dostępnych jeszcze:
4 szt.

Mogę Ci pożyczyć 95 punktów, oddasz kiedyś, jak będziesz miała icon_biggrin.gif
Załatw tylko z administracją icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

120 pkt
Dostępnych jeszcze:
4 szt.

I "smocza duma" nie pozwala powrócić icon_razz.gif
Napisano
Cytat

twardym trzeba być a nie mientkim ..... icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
popłaczę i minie ..... icon_rolleyes.gif

A redakcja obserwuje wątek "wyraź się za pomocą muzyki" i nagrody wystawia pod gusta forumowiczów:) Ma być "tego czarnego" więcej... Takie tortury!
Napisano
Cytat

A redakcja obserwuje wątek "wyraź się za pomocą muzyki" i nagrody wystawia pod gusta forumowiczów:) Ma być "tego czarnego" więcej... Takie tortury!

kuuuuurdeeeee .... weź mnie nie dobijaj blush.gif blink.gif
Napisano
Cieszę się... Ślubny stwierdził, że duży i pojemny i poręczny i nie mam już kubeczka - do pracy sobie wziął małżonki o zawłaszczeniu owym nie informując icon_evil.gif

Także z niecierpliwością czekam na nową serię icon_smile.gif
Pozdrawiam serdecznie:)
Napisano
Cytat

Zapraszamy do głosowania (na górze strony). Wyniki ankiety będą wiążące icon_smile.gif Głosowanie zamykam 7 maja.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik

Wracając do tematu płyty, która będzie kolejną nagrodą - wygrała "Depeche Mode - Sounds Of The Universe"

Pozdrawiam
Marcin Szymanik
Napisano
Cytat

Wracając do tematu płyty, która będzie kolejną nagrodą - wygrała "Depeche Mode - Sounds Of The Universe"

Bardzo fajna inicjatywa z tym głosowaniem. Mam nadzieję, że stanie się ona tradycją, bp płytki, które są dostępne jakoś słabo schodzą icon_sad.gif
Gość adiqq
Napisano
Cytat

Cieszę się... Ślubny stwierdził, że duży i pojemny i poręczny i nie mam już kubeczka - do pracy sobie wziął małżonki o zawłaszczeniu owym nie informując icon_evil.gif

Także z niecierpliwością czekam na nową serię icon_smile.gif
Pozdrawiam serdecznie:)

Ja też czekam z niecierpliwością icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Przyszłam się czymś podzielić.
Kiedy zamówiłam płyty "DISCO" .... miały być na prezent dla mojej młodszej córy . No ale nie miałam okazji go do tej pory wręczyć . Zabrałam więc płyty na parapetówkę do coolibraa - jako awaryjne w razie braku innej muzyki.
No i tak się złożyło, że rozpakowaliśmy te płyty ..... już od pierwszego kawałka wszyscy wiedzieliśmy , że to jest to przy czym ludziska bawią się najlepiej .... icon_biggrin.gif
Rewelacyjny zbiór najlepszych kawałków tanecznych na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu nawet lat .... jednym słowem - REWELACJA !!!!!!!!! - choć i to słowo nie oddaje pełni przeżyć icon_biggrin.gif
Oczywistym jest , że muzykę na afterparty pozlotowe mamy już zapewnioną .... icon_mrgreen.gif
Jeszcze raz dziękuję Redakcji za płyty icon_biggrin.gif

Napisano
Cytat

Przyszłam się czymś podzielić.
Kiedy zamówiłam płyty "DISCO" .... miały być na prezent dla mojej młodszej córy . No ale nie miałam okazji go do tej pory wręczyć . Zabrałam więc płyty na parapetówkę do coolibraa - jako awaryjne w razie braku innej muzyki.
No i tak się złożyło, że rozpakowaliśmy te płyty ..... już od pierwszego kawałka wszyscy wiedzieliśmy , że to jest to przy czym ludziska bawią się najlepiej .... icon_biggrin.gif
Rewelacyjny zbiór najlepszych kawałków tanecznych na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu nawet lat .... jednym słowem - REWELACJA !!!!!!!!! - choć i to słowo nie oddaje pełni przeżyć icon_biggrin.gif
Oczywistym jest , że muzykę na afterparty pozlotowe mamy już zapewnioną .... icon_mrgreen.gif
Jeszcze raz dziękuję Redakcji za płyty icon_biggrin.gif

I moje pytanie czy nie znalazła by się jeszcze jedna taka pozycja tego wydania bo naprawdę biję się w głowę że tego sobie nie wybrałem icon_sad.gif

A tak mi w moim fachu te kawałki by się przydały chlip icon_wink.gif
Napisano
Cytat

I moje pytanie czy nie znalazła by się jeszcze jedna taka pozycja tego wydania bo naprawdę biję się w głowę że tego sobie nie wybrałem icon_sad.gif

zazdrośnik .... icon_razz.gif icon_mrgreen.gif
Napisano
A ja mam takie pytanko do Redakcji. Czy możliwe jest aby i przy płytach była podana data "dostępna w terminie"? Wtedy można sobie gromadzić punkty i zamawiać większą liczbę sztuk za jedną przesyłką - wtedy Redakcja ponosi niższe koszty wysyłki (chyba, że to nie problem). Ostatnim razem miałam już na Sarę Brightman i "oszczędzałam" punkty dalej... aż tu wchodzę któregoś dnia i cudownej Sary nie ma, mimo, że nie cieszyła się popularnością icon_sad.gif
Napisano
Cytat

Jeśli będę miał taką możliwość to płyta "The Best Ever... Dico" wróci do zestawu nagród.

Cytat

A ja mam takie pytanko do Redakcji. Czy możliwe jest aby i przy płytach była podana data "dostępna w terminie"? Wtedy można sobie gromadzić punkty i zamawiać większą liczbę sztuk za jedną przesyłką - wtedy Redakcja ponosi niższe koszty wysyłki (chyba, że to nie problem). Ostatnim razem miałam już na Sarę Brightman i "oszczędzałam" punkty dalej... aż tu wchodzę któregoś dnia i cudownej Sary nie ma, mimo, że nie cieszyła się popularnością icon_sad.gif

Wyznacznikiem jest nadal ilość płyt w naszym magazynie. Zestaw płyt odświeżyłem, bo jak sama Pani powiedziała "nie cieszyła się popularnością" icon_smile.gif

Jeżeli nadal ma Pani ochotę zamówić Sarah Brightman proszę o maila z taką informacją (muszę mieć potwierdzenie) i ją wyślę za 120 punktów.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik
Napisano
Cytat

Jeżeli nadal ma Pani ochotę zamówić Sarah Brightman proszę o maila z taką informacją (muszę mieć potwierdzenie) i ją wyślę za 120 punktów.

Oj... ale się cieszę. W takim razie przy najbliższej okazji dam znać icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Jeśli będę miał taką możliwość to płyta "The Best Ever... Dico" wróci do zestawu nagród.

uffff .... jest szansa w takim razie , że odda mi moje które pożyczyłam mu do czasu zlotu icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

uffff .... jest szansa w takim razie , że odda mi moje które pożyczyłam mu do czasu zlotu icon_mrgreen.gif

icon_wink.gif módl się bo jak nie to płyta zaginie icon_wink.gif

Redakcji dziękuję za odpowiedź trzymam kciuki icon_smile.gif
Napisano
Dziękuję serdecznie SZANOWNEJ REDAKCJI za otrzymaną CD !!!
PS. Redakcja jest szybsza od dźwięku na prawdę icon_mrgreen.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
A gdyby w puli nagród za punkty z aktywu forum redakcja dołożyła jeszcze jakieś koszulki,czy czapki "bejsbolówki",a nawet długopisy bądź kalendarzyki z logo budujemy dom

Tak w ramach promowania pisma ...
Coś jakby "mobilna reklama" icon_smile.gif
Napisano
Cytat

A gdyby w puli nagród za punkty z aktywu forum redakcja dołożyła jeszcze jakieś koszulki,czy czapki "bejsbolówki",a nawet długopisy bądź kalendarzyki z logo budujemy dom

Wszyscy co byli na zlocie już to posiadają ale pomysł dobry. Ja bym nazwał to pakiet "Suwenirów Częstochowskich" 120 pkt icon_wink.gif

Napisano
honor też ma swoje granice ..... czy mogę prosić o wpisanie z powrotem na listę aktywu ?
jeśli tak, to oświadczam że jeśli ktoś mi sprzątnie płytę Iron Maiden zanim nazbieram punkty to niech ma świadomość, że zęby trzy razy nie rosną .... icon_razz.gif
Napisano
Cytat

honor też ma swoje granice ..... czy mogę prosić o wpisanie z powrotem na listę aktywu ?
jeśli tak, to oświadczam że jeśli ktoś mi sprzątnie płytę Iron Maiden zanim nazbieram punkty to niech ma świadomość, że zęby trzy razy nie rosną .... icon_razz.gif

Pani życzenie jest dla mnie rozkazem. Konto jest w nienaruszonym stanie, czyli takim jakby w ogóle Pani się z niego nie wypisywała.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cytat

Pani życzenie jest dla mnie rozkazem. Konto jest w nienaruszonym stanie, czyli takim jakby w ogóle Pani się z niego nie wypisywała.

Pozdrawiam
Marcin

Daga dobrze że wróciłaś icon_smile.gif

Napisano
Cytat

Pozdrawiam
Marcin

bardzo dziękuję .... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

A co z moją propozycją rozszerzenia listy nagród ?
Napisano
Cytat

A co z moją propozycją rozszerzenia listy nagród ?

To jest dobry pomysł. Dziś postaram zamieścić listę gadżetów do zdobycia w ramach "Aktywu Forum"

Pozdrawiam
Marcin

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Ale to były rury na powietrzu, a nie pod posadzką. W powietrzu jest para to się skrapla, ale nie rozumiem skąd para wodna pod posadzką.    Cały czas staram się oszczędzić Ci pracy nad rozbijaniem starej wylewki, ale chyba się nie da. W każdym razie jeśli ją rozbierzesz do gleby, to radziłbym najpierw wylać chudziak, aby wyrównać podłoże i na to dać izolację przeciwwilgociową. A na nią ocieplenie. Jeśli chcesz legary - to między legarami. Grubość ocieplenia to nie zaszkodziłoby ok. 10 cm styropianu. legary pod OSB to chyba rozstaw ok. 40 cm byłby właściwy. A na OSB co planujesz, panele? Oczywiście, rura z wodą pójdzie pomiędzy legarami. 
    • Powiem tak na pewno się skrapla woda bo robiłem łazienkę i to samo było rura była cała mokra i zaddzewiała wszystkie rury zostały wymienione na rury Pp i ocieplona podłoga tylko że robiłem wylewkę  a tu bym wolał zrobić na płytach OSB bo zaoszczędzę na czasie i głównie mi o to chodzi i chciałbym tak zrobić jak pisałem a wysokość jest w granicach 20-30 Cm 
    • Nie przesadzajmy.  Szukasz sobie zbędnej roboty? 
    • Na rurze z zimną wodą może się skraplać para wodna, tylko skąd jest para wodna pod podłogą? Chyba że rura (albo jakaś złączka) jest nieszczelna, koniecznie trzeba to sprawdzić. Powtarzam, jeśli nie znajdziesz źódła wody, to nie ma co robic podłogi bo czeka Cię walka z grzybem. A to niełatwe do wygrania.   Sposobów wykonawstwa podłóg jest wiele, jak komu wygodnie, tyle, ze w każdym wariancie podłogę wypada ocieplić. Skoro chcesz dorównać do poziomu innych pomieszczeń, to ile masz centymetrów do dyspozycji? Czyli ile jest centymetrów od poziomu ziemi do tego pożądanego?
    • Budynek jest ocieplony tak samo fundamenty a wentylacjie ma w kuchni kretke z wentylatorem  prosto na zewnątrz a zerwac chce bo bym chciał zachować poziom równy do innych pomieszczeń dlatego się pytam czy by to coś dało jak wcześniej napisałem lub co by pan zaproponował  a i jest rura z licznikiem wody i tak podejrzewam że to od tego idzie wilgoci bo nawet nie jest ocieplona dlatego bym musiał zerwac wszystko i dać nową I ocieplić rure co Pan proponuje
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...