daggulka Napisano 6 kwietnia 2013 Udostępnij #3151 Napisano 6 kwietnia 2013 Cytat Daga a dążysz do jakiegoś konkretnego celu ?? Rozwiń nie odchudzam się samo spada - stresy Link do komentarza
Sorbek Napisano 6 kwietnia 2013 Udostępnij #3152 Napisano 6 kwietnia 2013 no wiem rozumiem ale myślalm ze skoro o tym piszesz chcesz jakis cel osiągnąć Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 kwietnia 2013 Udostępnij #3153 Napisano 7 kwietnia 2013 Cytat Pierwszy dzień diecie Lutza mam za sobą. Kiedy czytałem że trzeba się ograniczyć do 3 posiłków itp. to myślałem że będzie gorzej - jest super. W ogóle nie czuję potrzeby podjadana, a do obiadu to raczej trzeba było się zmusić aby kolacja nie była zbyt bogata Zobaczymy jak będzie dalej.... Rozwiń zerknąłem dzisiaj do książki - nie ma nigdzie ani słowa o surowiznach...czyli jest tak jak przypuszczałem - musiało ci gdzieś mignąć na jakimś forum....jak masz jakieś pytania wątpliwości albo potrzebujesz porad, to pisz na priv, chętnie pomogę Link do komentarza
BIGL Napisano 8 kwietnia 2013 Udostępnij #3154 Napisano 8 kwietnia 2013 :DKurde wcięło mi i muszę pisać jeszcze raz. Masz rację - w książęce tego nie ma , gdzieś wyłapałem na forum dietetycznym (ktoś się podpierał wywiadem z Lutzem itp.) - zapewne nadinterpretacja i ludzie tak jedzą. 3 dzień diety i jest OK. Jak ogarnę swoje niejasności to napiszę do Ciebie na pw - dzieki Ps. Fizycznie też jest Ok. Wczoraj przegoniłem z dzieciakami parę km po 0.5m zaspach, wróciliśmy zmarznięci, przemoknięci, potwornie zmęczeni ale z ogromnymi uśmiechami na twarzy Link do komentarza
BIGL Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #3155 Napisano 14 kwietnia 2013 Ja pierdziula 1500 czyta.... aż wstyd pisać ....... Link do komentarza
Sorbek Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #3156 Napisano 15 kwietnia 2013 Oj tam oj tam - wstyd to kraść jak tam się cesze z kolejnych efektów Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #3157 Napisano 16 kwietnia 2013 (edytowany) BIGL - pisz jak tam postępy.... Edytowano 16 kwietnia 2013 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
BIGL Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #3158 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat BIGL - pisz jak tam postępy.... Rozwiń 4-5 kg mniej . Jest dobrze 3 posiłki dziennie, brak chęci podjadania i uczucia głodu, cukier i słodycze poszły w niepamięć -bez bólu itd. Oczywiście staram się jeść jak najbardziej naturalne produkty i w miarę okazji się ruszać wiosna ku temu sprzyja . Rowerek, spacerek itp. tylko dla poprawienia formy. Życie na wsi jest piękne Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 kwietnia 2013 Udostępnij #3159 Napisano 17 kwietnia 2013 ja dobijam do 14 no ale to już 2 miesiące..zaraz Sorbek napisze mi że to za dużo Link do komentarza
Sorbek Napisano 17 kwietnia 2013 Udostępnij #3160 Napisano 17 kwietnia 2013 spokojnie nic nie napisze zaczekam co bedzie potem bo schudnąć to tylko polowa sukcesu najtrudniej utrzymać wagę jak wam się to uda to szczerze pogratuluję Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 26 kwietnia 2013 Udostępnij #3161 Napisano 26 kwietnia 2013 to jak długo będę musiał utrzymywać, żeby gratulacje otrzymać? Link do komentarza
Sorbek Napisano 27 kwietnia 2013 Udostępnij #3162 Napisano 27 kwietnia 2013 Cytat to jak długo będę musiał utrzymywać, żeby gratulacje otrzymać? Rozwiń haha no ja odetchnę jak utrzymam przynajmniej przez rok a ty jak uważasz ?? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 27 kwietnia 2013 Udostępnij #3163 Napisano 27 kwietnia 2013 15.....niech będzie że rok.... Link do komentarza
Sorbek Napisano 28 kwietnia 2013 Udostępnij #3164 Napisano 28 kwietnia 2013 A co to 15 ??A co to 15 ?? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 28 kwietnia 2013 Udostępnij #3165 Napisano 28 kwietnia 2013 to taka wyliczanka...domyśl się Bigl, a jak u ciebie? Link do komentarza
BIGL Napisano 29 kwietnia 2013 Udostępnij #3166 Napisano 29 kwietnia 2013 7 spadło , ale ja się nie oszczędzam (tzn. nie głoduję itp.), jem normalnie i pomimo że troszkę żołądek się zmniejszył nadal są to spore porcje. Pewnie jakbym bardziej zacisną pasa to efekty były by "lepsze" ale właśnie o to chodzi aby za bardzo nie kombinować bo jojo gwarantowane. Czasem wypije piwko, zjem kawałek czekolady cukierka itp. - norma dzienna na ww jak na początku wydawała się bardzo mała , tak teraz ciężko ja normalnie przekroczyć Jest dobrze Link do komentarza
Sorbek Napisano 30 kwietnia 2013 Udostępnij #3167 Napisano 30 kwietnia 2013 kurcze powiem wam ze zazdroszcze efektów ja schudłam "dopiero" 8,5 choć wizualnie i "ciuchowo" wiecej bo tłuszcz sie w miesnie obrócił a juz 5 miesiecy się "męczę" ale jednak mam jakies takie poczucie ze odwaliłam kawał dobrej roboty Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 maja 2013 Udostępnij #3168 Napisano 1 maja 2013 Cytat kurcze powiem wam ze zazdroszcze efektów ja schudłam "dopiero" 8,5 choć wizualnie i "ciuchowo" wiecej bo tłuszcz sie w miesnie obrócił a juz 5 miesiecy się "męczę" ale jednak mam jakies takie poczucie ze odwaliłam kawał dobrej roboty Rozwiń no ale u nas jest tak samo....często na początku diety się nie chudnie, a nawet można przytyć, bo znika tłuszcz a odbudowują się mięśnie (a mięśnie więcej ważą) Tyle że nie trzeba się tak katować... czytałem kiedyś pouczający artykuł - przychodzi osoba z nadwagą - dostaje polecenie - trzeba schudnąć - trzeba się więcej ruszać! - i często gęsto człowiek sie męczy (bo z dużą nadwagą musi się męczyć) , przychodzi zniechęcenie i rezygnacja. Dlatego najpierw trzeba schudnąć, a potem zacząć się więcej ruszać - sam jestem tego doskonałym przykładem.... Link do komentarza
Sorbek Napisano 1 maja 2013 Udostępnij #3169 Napisano 1 maja 2013 Cytat no ale u nas jest tak samo....często na początku diety się nie chudnie, a nawet można przytyć, bo znika tłuszcz a odbudowują się mięśnie (a mięśnie więcej ważą) Tyle że nie trzeba się tak katować... czytałem kiedyś pouczający artykuł - przychodzi osoba z nadwagą - dostaje polecenie - trzeba schudnąć - trzeba się więcej ruszać! - i często gęsto człowiek sie męczy (bo z dużą nadwagą musi się męczyć) , przychodzi zniechęcenie i rezygnacja. Dlatego najpierw trzeba schudnąć, a potem zacząć się więcej ruszać - sam jestem tego doskonałym przykładem.... Rozwiń Nie no spoko nie jest tak źle napisałam męczę w cudzysłowiu bo właśnie teraz już sprawia mi to przyjemność a w zumbie się po prostu zakochałam - nie było ze mną az tak źle zeby to jakoś mega mnie męczyło a teraz juz nie potrafie bez tego żyć nawet dziś na 14 ide na siłownie na bieżnie Ja moja utrate wagi oceniam nie na 8,5 jak widze po wadze ale na conajmniej 10-11 kg - chodze w ciuchach w których juz dawno nie chodziłam spadłam o 2 rozmiary, no wyglądam o wiele lepiej ( ehh ale skromna jestem co ) NO ale mimo to zazdroszcze Wam ze tak łatwo wam idzie - no chyba ze mi sie wydaje ze łatwo ale jak widze to 14 ... 15 to mi żal dupe ściska Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 maja 2013 Udostępnij #3170 Napisano 1 maja 2013 ja też pisząc duża nadwaga, miałem na myśli taką naprawdę dużą.......komuś z naprawdę dużą nadwagą jest naprawdę trudno (nie miałem tutaj ciebie na myśli) - a jeszcze dodatkowo takie osoby się krytykuje - nie chce ci się ruszać - to nie schudniesz a można łatwiej....przy okazji poprawiając/naprawiając sobie pewne dolegliwości....a korzystając z okazji, to dlaczego jeszcze was nie ma na liście zlotowej?!?polecam przeczytać fajny artykuł - wnioski każdy wyciągnie sobie sam....http://nowadebata.pl/2012/01/27/cukrzyca-m...zcy-apokalipsy/ Link do komentarza
BIGL Napisano 3 maja 2013 Udostępnij #3171 Napisano 3 maja 2013 Do listy zlotowej dopiszemy się jak tylko ogarnę czerwcowy grafik ;) Link do komentarza
Sorbek Napisano 3 maja 2013 Udostępnij #3172 Napisano 3 maja 2013 No wiem wiem Adigg - kurcze na liste zlotowa nie wiem czy sie dopisze - ehh :( tak strasznie mało mam czasu :( Link do komentarza
elutek Napisano 4 maja 2013 Udostępnij #3173 Napisano 4 maja 2013 Cytat kurcze na liste zlotowa nie wiem czy sie dopisze - ehh :( tak strasznie mało mam czasu :( Rozwiń to przez zumbę wszystko! Link do komentarza
Sorbek Napisano 4 maja 2013 Udostępnij #3174 Napisano 4 maja 2013 Cytat to przez zumbę wszystko! Rozwiń hehe no ale powiem ci Elu, że jestes blisko ćwiczenia mi strasznie dużo czasu zajmują Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 maja 2013 Udostępnij #3175 Napisano 4 maja 2013 pamiętajcie - najpierw trzeba nabrać masy, a dopiero później "rzeźbę" można robić Link do komentarza
Sorbek Napisano 4 maja 2013 Udostępnij #3176 Napisano 4 maja 2013 hahah no to my juz mamy jak nic teraz rzeżbimy Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3177 Napisano 13 maja 2013 60 na blacie ... skandal ... a już było tak pięknie Zlot się zbliża ... trza się wziąć w garść , porzucić chipsy i czekoladki i jakieś 2-3 kilo zgubić Ktoś dołącza ? tak całkiem bez planu jeno na silną wolę i 1000kcal stawiając? Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3178 Napisano 13 maja 2013 Cytat 60 na blacie ... skandal ... a już było tak pięknie Zlot się zbliża ... trza się wziąć w garść , porzucić chipsy i czekoladki i jakieś 2-3 kilo zgubić Ktoś dołącza ? tak całkiem bez planu jeno na silną wolę i 1000kcal stawiając? Rozwiń ale że co......że mam mieć też 60 na blacie?????keeeee.............................................. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3179 Napisano 13 maja 2013 moje zdanie dziołcha znasz.....hehe, racja prezes, na 60 to nie ma co liczyć Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3180 Napisano 13 maja 2013 Cytat ale że co......że mam mieć też 60 na blacie?????keeeee.............................................. Rozwiń zależy o jakim blacie mówimy a tak w ogóle to nadal nie widzę Cię na liście obecności - zaczyna mnie to drażnić , a pamiętaj : Daga rozdrażniona=Daga agresywna Cytat moje zdanie dziołcha znasz..... Rozwiń ja wiem, wiem ... ale jak patrze na te laski na ulicach - takie wiesz - szczupłe, figurzaste to mnie szlag trafia że ja tak nie mam ... dlatego dążę, dążę Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3181 Napisano 13 maja 2013 No to mam dylemat.Skoro tu 60 Jest nieprzekraczalna granicą (mam nadzieje, że dotyczy to wagi ciała), to muszę wybrać miedzy TYM zlotem, a np. puszystych, bo tam nie może być mniej jak 90 - a "rozwarstwić" się, nie potrafię Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3182 Napisano 13 maja 2013 Cytat No to mam dylemat.Skoro tu 60 Jest nieprzekraczalna granicą (mam nadzieje, że dotyczy to wagi ciała), to muszę wybrać miedzy TYM zlotem, a np. puszystych, bo tam nie może być mniej jak 90 - a "rozwarstwić" się, nie potrafię Rozwiń ej no ... ja tu po doping przyszłam bo mi doopsko urosło zaś ... a wy mi tu ten tegos od rzeczy Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3183 Napisano 13 maja 2013 Cytat ej no ... ja tu po doping przyszłam bo mi doopsko urosło zaś ... a wy mi tu ten tegos od rzeczy Rozwiń no właśnie do tego zmierzamy...że to Ty ten tegos od rzeczy Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3184 Napisano 13 maja 2013 Cytat no właśnie do tego zmierzamy...że to Ty ten tegos od rzeczy Rozwiń aj tam aj tam ... ja tu poważny problem mam : Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3185 Napisano 13 maja 2013 Spoko, problem też męski - co zrobić aby brzuch spadł, ale obwód został Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3186 Napisano 13 maja 2013 Cytat Spoko, problem też męski - co zrobić aby brzuch spadł, ale obwód został Rozwiń nie wiem czy adekwatne , ale chyba - używać , ponoć że wsjo nieużywane zanika Link do komentarza
elutek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3187 Napisano 13 maja 2013 Cytat ej no ... ja tu po doping przyszłam bo mi doopsko urosło zaś ... Rozwiń bardzo dobrze, że urosło bo ostatnio to go w ogóle nie miałaś... u mnie jak zawsze już - lekka nadwaga, ale na żaden inny zlot nie jadę Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3188 Napisano 13 maja 2013 Cytat nie wiem czy adekwatne , ale chyba - używać , ponoć że wsjo nieużywane zanika Rozwiń Adekwatne, adekwatne - tyle że jak używać skoro większość to bezdupiasta jest I z bezpiecznego seksu nici, bo kości biodrowe zastawiają siniaki Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3189 Napisano 13 maja 2013 Cytat bardzo dobrze, że urosło bo ostatnio to go w ogóle nie miałaś... Rozwiń jak nie jak tak? Cytat u mnie jak zawsze już - lekka nadwaga, ale na żaden inny zlot nie jadę Rozwiń mnie tez żaden inny nie satysfakcjonuje - gdzie ja bym takich pozytywnie zakręconych człowieków jak u nas znalazła ? Cytat Adekwatne, adekwatne - tyle że jak używać skoro większość to bezdupiasta jest I z bezpiecznego seksu nici, bo kości biodrowe zastawiają siniaki Rozwiń nie no .... aż tak drastycznie to chyba się nie zdarza Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3190 Napisano 13 maja 2013 Cytat Skoro tu 60 Jest nieprzekraczalna granicą (mam nadzieje, że dotyczy to wagi ciała), to muszę wybrać miedzy TYM zlotem, a np. puszystych, bo tam nie może być mniej jak 90 - a "rozwarstwić" się, nie potrafię Rozwiń łapię sięchociaż wiem że będę ciągnął ogony........ Między przedostatnim - a przedprzedostatnim miejscem Cytat bardzo dobrze, że urosło bo ostatnio to go w ogóle nie miałaś... Rozwiń nostrasznie jeansy firmowe wisiały jak worek..... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3191 Napisano 13 maja 2013 Cytat nostrasznie jeansy firmowe wisiały jak worek..... Rozwiń normalnie przesadzacie Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 maja 2013 Udostępnij #3192 Napisano 13 maja 2013 Cytat zależy o jakim blacie mówimy a tak w ogóle to nadal nie widzę Cię na liście obecności - zaczyna mnie to drażnić , a pamiętaj : Daga rozdrażniona=Daga agresywna Rozwiń spójrz mi prosto w oczy Cytat ja wiem, wiem ... ale jak patrze na te laski na ulicach - takie wiesz - szczupłe, figurzaste to mnie szlag trafia że ja tak nie mam ... dlatego dążę, dążę Rozwiń a jak ja patrzę na tych owłosionych, ze złotą Visa kartą w portfelu.......jak mnie szlag wtedy trafia dopiero...... Link do komentarza
daggulka Napisano 16 maja 2013 Udostępnij #3193 Napisano 16 maja 2013 Jasssna dooopa ... wrócił nawyk zażerania stresów ... czas się ogarnąć Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 maja 2013 Udostępnij #3194 Napisano 16 maja 2013 Cytat Jasssna dooopa ... wrócił nawyk zażerania stresów ... czas się ogarnąć Rozwiń to ja może nic nie powiem, żeby cię nie wkurzać Link do komentarza
daggulka Napisano 16 maja 2013 Udostępnij #3195 Napisano 16 maja 2013 Cytat to ja może nic nie powiem, żeby cię nie wkurzać Rozwiń no to nie mów .... kupiłam dzis pomarańcze i pomidory - zamiast chipsów bede wcinać , jutro popatrzę za wyczekiwanymi z utęsknieniem kalarepami które latem na kilogramy zawsze wpierniczam za tydzień mam komunię u brata - kiecke se kupiłam - obcisła jak cholera ... trza sie ogarnąć Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 maja 2013 Udostępnij #3196 Napisano 17 maja 2013 jak chcesz się ogarnąć krótkoterminowo, to nie kupuj takich słodkich owoców jak pomarańcze.... Link do komentarza
Sorbek Napisano 18 maja 2013 Udostępnij #3197 Napisano 18 maja 2013 Daga poćwicz troche stracisz wage trwale a nie tak ciągłe jojo wiem ze to trudniejsze ale trwalszeja póki co -10 kg Link do komentarza
bobiczek Napisano 21 maja 2013 Udostępnij #3198 Napisano 21 maja 2013 Słyszałem że tylko ta kuracja daje trwałe efekty.Trzeba codziennie wcześniej wstawać (od stołu). Dieta ŻP (żreć połowę). I mimo wszystko RD (ruszyć dupę). Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 21 maja 2013 Udostępnij #3199 Napisano 21 maja 2013 Cytat Słyszałem że tylko ta kuracja daje trwałe efekty.Trzeba codziennie wcześniej wstawać (od stołu). Dieta ŻP (żreć połowę). I mimo wszystko RD (ruszyć dupę). Rozwiń każda kuracja musi się wiązać ze zmianami TRWAŁYMI - bo jaka by to bie była cud-dieta, to po osiągnięciu celu (spadek wagi) jak się wraca do starych złych nawyków, to prędzej czy później jest powrót wagi i często dodatkowo depresja....trzeba zmienić tryb zycia na stałe, czy to zmieniając nawyki żywieniowe na stałe, czy też na stałe uprawiając więcej ruchu...tylko tyle i aż tyle...póki co -16 Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 maja 2013 Udostępnij #3200 Napisano 21 maja 2013 Cytat trzeba zmienić tryb zycia na stałe, Rozwiń o totototo - zwłaszcza, mając na uwadze: Cytat I mimo wszystko RD (ruszyć dupę). Rozwiń Lubię ruszać .......... i co ważniejsze nawyk został Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się