dylot Napisano 14 stycznia 2010 Udostępnij #1 Napisano 14 stycznia 2010 czy ktoś słyszał, ma, użytkuje OC tej marki. Link do komentarza
Mathir Napisano 15 stycznia 2010 Udostępnij #2 Napisano 15 stycznia 2010 Ja nie, ale dla porządku wklejam linka tej firmy http://www.sach.pl/ Link do komentarza
KAROI Napisano 17 stycznia 2010 Udostępnij #3 Napisano 17 stycznia 2010 Strona całkiem niezła. A sprzęt? Link do komentarza
marian11 Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #4 Napisano 18 stycznia 2010 ja od około pół roku użytkuję odkurzacz centralny www.enke-vacuum.plbyłem dosyć ciekawy jak się to sprawdzi ale jestem przkonany że zrobiłem dobrze i wybrałem odkurzacz centralny Link do komentarza
Mathir Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #5 Napisano 19 stycznia 2010 Cytat ja od około pół roku użytkuję odkurzacz centralny www.enke-vacuum.plbyłem dosyć ciekawy jak się to sprawdzi ale jestem przkonany że zrobiłem dobrze i wybrałem odkurzacz centralny Napisz dlaczego? Skąd to przekonanie? Bo odkurzacze centralne mają na tym forum również przeciwników! Link do komentarza
marian11 Napisano 20 stycznia 2010 Udostępnij #6 Napisano 20 stycznia 2010 koszta energii i serwisanta nie są jakieś porażające, a to co mnie najbardziej denerwowało to ciągle wywracający się odkurzacz i problem z ulokowaniem go gdzieś a dzięki temu nie mam tego problemu fakt że ktoś może się przyczepic do hałasowania ale to jak z każdym urządzeniem ale jak dla mnie duży plus dla centralnych odkurzaczy Link do komentarza
Konfi Napisano 21 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 21 stycznia 2010 Ja też mam wrażenie, że taki odkurzacz centralny to bardzo dobry pomysł. Link do komentarza
ifra Napisano 22 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 22 stycznia 2010 a wracając do pierwotnego pytania: ma ktoś odkurzacz firmy SACH? bo jakoś chyba odbiegliśmy od tematu... ja nigdy nie słyszałam o takiej marce od odkurzaczy centralnych Link do komentarza
Jolka3 Napisano 24 stycznia 2010 Udostępnij #9 Napisano 24 stycznia 2010 Cytat a wracając do pierwotnego pytania: ma ktoś odkurzacz firmy SACH? bo jakoś chyba odbiegliśmy od tematu... ja nigdy nie słyszałam o takiej marce od odkurzaczy centralnych W takim razie... polecam:http://www.sach.pl/ Link do komentarza
Jan_13 Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij #10 Napisano 25 stycznia 2010 Jolka stajesz się powoli demonem/demonką internetu Link do komentarza
Konfi Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #11 Napisano 26 stycznia 2010 Cytat W takim razie... polecam:http://www.sach.pl/ Sporo czytania. Dzięki Link do komentarza
edwl Napisano 27 stycznia 2010 Udostępnij #12 Napisano 27 stycznia 2010 Kocham taką poetykę:Nasze zaangażowanie w obsługę klienta oraz naszych odbiorców procentuje satysfakcją użytkowników tysięcy dobrze działających. Ciągły rozwój firmy SACH pozwala zapewnić wysokiej jakości obsługę zarówno użytko- wnikom prywatnym jak i dużym odbiorcom instytucjonalnym.Naszym celem jest oferowanie najlepszego produktu poprzez najlepszych dilerów mając na najwyższym względzie zadowolenie użytkownika koncowego.Kto im pisze takie nadęte teksty? Link do komentarza
edwl Napisano 28 stycznia 2010 Udostępnij #13 Napisano 28 stycznia 2010 Pewnie natchniony człowiek od PR-u Link do komentarza
Bopet Napisano 29 stycznia 2010 Udostępnij #14 Napisano 29 stycznia 2010 A ja kupiłem dzisiaj leciutki odkurzacz z filtrem hepa za jedyne 119 złotych!!! Link do komentarza
Konfi Napisano 31 stycznia 2010 Udostępnij #15 Napisano 31 stycznia 2010 Cytat A ja kupiłem dzisiaj leciutki odkurzacz z filtrem hepa za jedyne 119 złotych!!! Ciekawe jak długo będzie działał Link do komentarza
edwl Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij #16 Napisano 1 lutego 2010 Cytat Ciekawe jak długo będzie działał A jak długo powinien działać odkurzacz za 119 złotych, abyś był usatysfakcjonowany? Link do komentarza
Bopet Napisano 2 lutego 2010 Udostępnij #17 Napisano 2 lutego 2010 Mnie wystarczy rok Za takie pieniąchy Link do komentarza
KAROI Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij #18 Napisano 3 lutego 2010 A może wrócimy do głównego tematu? Link do komentarza
katee Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #19 Napisano 18 stycznia 2011 proszę o opinie o odkurzaczach sach - podbijam temat Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 19 stycznia 2011 Udostępnij #20 Napisano 19 stycznia 2011 Cytat proszę o opinie o odkurzaczach sach - podbijam temat Mam uwagę nie tyle na temat samego SYSTEMU, firmy, konkretnego modelu, a na temat rozprowadzenia przewodów.W TYM LINKU widać wyrażnie na schemacie, że przewody nie biegną w podłodze w ścianach lub na ścianach. Dość uniewersalnie można schować jednostkę centralną. Czyżby to było takie proste?? Link do komentarza
katee Napisano 24 stycznia 2011 Udostępnij #21 Napisano 24 stycznia 2011 Cytat Mam uwagę nie tyle na temat samego SYSTEMU, firmy, konkretnego modelu, a na temat rozprowadzenia przewodów.W TYM LINKU widać wyrażnie na schemacie, że przewody nie biegną w podłodze w ścianach lub na ścianach. Dość uniewersalnie można schować jednostkę centralną. Czyżby to było takie proste?? bo z tego co ja zrozumałam to jest instalacja do mieszkań /tzw. new concept/ - jednostka wygląda zupełnie inaczej niż oc do domu. My zdecydowaliśmy się na tego Sach-a. Pod koniec tygodnia mamy mieć rozprowadzone rury /strop z płyt kanałowych - będzie prościej/. Link do komentarza
KAROI Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #22 Napisano 30 stycznia 2011 W tym linku jest bardzo fajny pomysł na centralny odkurzacz! Link do komentarza
katee Napisano 31 stycznia 2011 Udostępnij #23 Napisano 31 stycznia 2011 gdyby ktoś był zainteresowany - jednostka centralna ok. 3000, rozprowadzenie rur i robocizna /6 gniazd, 2 szufelki/ -1800 zł. Odkurzacz kupimy prawdopodobnie jakoś latem /po zakończeniu "grubszych" prac... Jednostka ładnie wygląda - jak się będzie sprawowała - zobaczymy... Link do komentarza
Jan_13 Napisano 6 lutego 2011 Udostępnij #24 Napisano 6 lutego 2011 To, że jednostka ma taką cenę... OK! Ale czemu to orurowanie i gniazda, takie drogie? Link do komentarza
ropuch Napisano 13 lutego 2011 Udostępnij #25 Napisano 13 lutego 2011 (edytowany) ja miałem jakiegoś wadliwego swojego sach'a... spalił mi się jednostka centralna... a reklamację odrzucono bo była to niby moja wina... Edytowano 13 lutego 2011 przez ropuch (zobacz historię edycji) Link do komentarza
katee Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij #26 Napisano 14 lutego 2011 Cytat ja miałem jakiegoś wadliwego swojego sach'a... spalił mi się jednostka centralna... a reklamację odrzucono bo była to niby moja wina... weź mnie nie strasz... a była? Link do komentarza
Jan_13 Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij #27 Napisano 20 lutego 2011 Cytat weź mnie nie strasz... a była? Że niby co zrobiłeś? Link do komentarza
Centralne odkurzanie Napisano 4 marca 2011 Udostępnij #28 Napisano 4 marca 2011 Chmm...miałem propozycje dystrybucji tych jednostek, ale zrobiłem wywiad i otrzymałem informację że odbiegają jakością od innych urządzeń tego typu. Podobno mają problemy se szczelnością, Zrezygnowałem. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się