Skocz do zawartości

wigilia:) świateczne dania


Recommended Posts

Napisano (edytowany)
  Cytat

Metoda tradycyjna i smak - powiadasz.

Mazurek = kruche ciasto + kajmak = Wielkanoc. icon_cool.gif icon_mrgreen.gif

Rozwiń  
Mazurek w mojej rodzinie przewija się b. długo ,może nie w takiej postaci pierwotnie wyglądał ,ale ten ma jeszcze jedną niewątpliwą zaletę ,jego najwyższa świeżość datuje się na około 3 dni po wypieku ,w tym czasie można skupić się na innych...... potrawach,które powinny być tworzone najlepiej w Wigilię (mrożone jest bee..) ale rąk i czasu jak wiadomo jest niewiele . Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Napisano
  Cytat

u mnie kiszona jest tylko w polskim sklepie i to najgorsza z możliwych, z dodatkiem masy E, zapakowana w folię.

Rozwiń  


to dziwię ci się że nie zakisisz sobie, to przecież proste icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...