Skocz do zawartości

kosmiczne schody

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Fajne, ale znowu brak poręczy, a ona się jednak przydaje.

Fakt! Przydałaby się jakaś... Może w formie pionowych prętów ze stali nierdzewnej (od góry do stopni)?
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano (edytowany)

Nie wiem czy już było ale te schody mnie powalają. To chyba jakaś praca dyplomowa architekta icon_smile.gif Biodra i kostki można sobie skręcić wchodząc.
Brak obrazka
zresztą te też są fajne
ideas_sexyph_005p.jpg
Kajka jeszcze coś a propos Twoich czerwonych.
cstairs9.jpg

Edytowano przez Rafałł (zobacz historię edycji)
  • 1 rok temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Zawsze się zastanawiałem przy okazji zdjęć takich schodów - czy to ma wyglądać, czy służyć??

W tym przypadku to jedno i drugie jest słabe . Bo wygląd jest zdecydowanie zły , a taka konstrukcja jest mało stabilna .
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

[attachment=11804:303_2.jpg]Mnie się podobają schody Tango

Jasne ...do góry jeszcze , ale w dół icon_rolleyes.gif ...robisz krok , potrójnego tulupa i ... jesteś na dole
Napisano
Dlaczego od razu tak pesymistycznie...wystarczy uważać i nie szaleć na schodach - czego osobiście nie robię, bo zawsze gdzieś się śpieszę, więc sądzę, iż z 99% zamieszczonych tu schodów bym "schodził" twarzą w dół. W ogóle schody bez poręczy to nie schody icon_smile.gif.
  • 1 rok temu...
Napisano (edytowany)
ulalla cudoo! Widzę tu dużo miłośników wiszących schodów, takich wystających ze ściany i przyznam, że mnie też takie skusiły. Projekt był niestety bez barierki, co mimo wszystko przyprawiało mnie samą o dreszcze, nie wspomnę już o dzieciach. No barierka po prostu MUSIAŁA być. Postawiliśmy na balustrady ze stali nierdzewnej, mniej więcej takie jak na zdjęciu poniżej.

Mąż był w stanie zamontować je samodzielnie, znalazł sklep na Konwaliowej w Warszawie, gdzie kupił wszystko i doradzili mu co i jak zrobić. Z tego co wiem mają też sklep internetowy, elementydobalustrad pl czy com, jakoś tak. To naprawdę na proste, niedrogie i nowoczesne rozwiązanie. I na pewno duuużo bezpieczniejsze niż brak barierki… ;) Edytowano przez ewin (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

dorzucam fote bo sie nie wgralo

oczyma wyobraźni widzę, jak z nich lecę na łeb na szyję - jeszcze z moim lękiem wysokości - miałabym problem z takich korzystać w domu ....

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...