daggulka Napisano Wtorek o 12:25 #1 Napisano Wtorek o 12:25 (edytowany) Hej Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15 Oczywiście im więcej, tym lepiej Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej połowie września? Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli. Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie 1,2 Redakcja z (najpewniej) Olkiem 3,4. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą 5,6. Daga z Dragonem 7,8. Ewiq + Adiq 9,10. Ciril z Malżem 11. Bajbaga 12. Bobiczek 13,14. MTV + małżonka Edytowano 5 godzin temu przez daggulka (zobacz historię edycji)
ewiq0 Napisano Wtorek o 12:53 #2 Napisano Wtorek o 12:53 Hej Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15 Oczywiście im więcej, tym lepiej Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej połowie września? Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli. Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat My jak zawsze na tak juuuuupiiiiiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ciril Napisano Wtorek o 13:28 #4 Napisano Wtorek o 13:28 Hej!!! Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Ostatni weekend jeszcze niepewny, bo mam zaplanowaną integrację z pracownikami, ale to jeszcze nie na 100% Ale jak tamte terminy to ja z Małżem chętnie 😜
daggulka Napisano Wtorek o 13:30 Autor #5 Napisano Wtorek o 13:30 Przed chwilą, Ciril napisał: Hej!!! Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Ostatni weekend jeszcze niepewny, bo mam zaplanowaną integrację z pracownikami, ale to jeszcze nie na 100% Ale jak tamte terminy to ja z Małżem chętnie 😜 To wpisuję Cię wstępnie - jakby wypadł ostatecznie ten ostatni weekend, to będziemy negocjować
Swierol Napisano Środa o 07:10 #6 Napisano Środa o 07:10 18 godzin temu, daggulka napisał: Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Ale, że co? Sanepid zamknął?
daggulka Napisano Środa o 07:34 Autor #7 Napisano Środa o 07:34 21 minut temu, Swierol napisał: Ale, że co? Sanepid zamknął? Nic mi o tym nie wiadomo.
bajbaga Napisano Środa o 07:51 #8 Napisano Środa o 07:51 Jak nie, jak tak. Byle kiedy, byle gdzie, byle jak - ale z Wami
daggulka Napisano Środa o 08:04 Autor #9 Napisano Środa o 08:04 10 minut temu, bajbaga napisał: Jak nie, jak tak. Byle kiedy, byle gdzie, byle jak - ale z Wami No dzień dobry, Rysiu Wpisać Cię na listę w jednej, czy dwóch osobach?
bobiczek Napisano Środa o 14:19 #10 Napisano Środa o 14:19 Uwaga. My z @coolibeer jak najbardziej. Pozdrawiamy z lotniska w Oslo 1
coolibeer Napisano Środa o 14:25 #11 Napisano Środa o 14:25 Dnia 10.06.2025 o 15:28, Ciril napisał: Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Te terminy odpadają na 100% latamy na Winobranie we Wrześniu z Pawłem. 7 godzin temu, Swierol napisał: Ale, że co? Sanepid zamknął? Nic nie zamknął nawet jest gorzej przekaż dalej 6 godzin temu, bajbaga napisał: Jak nie, jak tak. Byle kiedy, byle gdzie, byle jak - ale z Wami Najleosza odpowiedź
daggulka Napisano Środa o 14:38 Autor #12 Napisano Środa o 14:38 9 minut temu, coolibeer napisał: Te terminy odpadają na 100% latamy na Winobranie we Wrześniu z Pawłem. To może najbezpieczniej będzie zrobić spotkanie 4-5 października? Bedzie chłodno, potrzebujemy zatem ośrodka z salką/świetlicą, którą sobie zagarniemy Co myślisz? No bo zostaje jeszcze ostatni weekend września, ale wtedy Ciril nie pasuje - a i nie wiadomo, czy wrócicie już z bobiczkiem
Swierol Napisano Środa o 15:45 #13 Napisano Środa o 15:45 1 godzinę temu, coolibeer napisał: Nic nie zamknął nawet jest gorzej przekaż dalej Nie ma takiej potrzeby. Brak zainteresowania tematem.
coolibeer Napisano Środa o 18:32 #14 Napisano Środa o 18:32 2 godziny temu, Swierol napisał: Nie ma takiej potrzeby. Brak zainteresowania tematem. Bardzo mnie to cieszy
Ciril Napisano Czwartek o 10:19 #15 Napisano Czwartek o 10:19 19 godzin temu, daggulka napisał: To może najbezpieczniej będzie zrobić spotkanie 4-5 października? Bedzie chłodno, potrzebujemy zatem ośrodka z salką/świetlicą, którą sobie zagarniemy Co myślisz? No bo zostaje jeszcze ostatni weekend września, ale wtedy Ciril nie pasuje - a i nie wiadomo, czy wrócicie już z bobiczkiem Mi pasuje 4-5 października, byle nie od 11-15 października bo wtedy baluję z siostrzyczkami zagramanicą... 1
aaaa Napisano Czwartek o 12:47 #16 Napisano Czwartek o 12:47 A wiecie, że równo 15 lat lat temu był zlot w Ruścu? właśnie mi google przypomniał wraz z całym pakietem zdjęc 1
daggulka Napisano Czwartek o 14:43 Autor #17 Napisano Czwartek o 14:43 1 godzinę temu, aaaa napisał: A wiecie, że równo 15 lat lat temu był zlot w Ruścu? właśnie mi google przypomniał wraz z całym pakietem zdjęc Jest co wspominać 🙂 4 godziny temu, Ciril napisał: Mi pasuje 4-5 października, byle nie od 11-15 października bo wtedy baluję z siostrzyczkami zagramanicą... Czekamy, co orzeknie Colibeer 🙂
daggulka Napisano Czwartek o 21:21 Autor #18 Napisano Czwartek o 21:21 Czy ktoś ma kontakt z Cieszkami i mógłby przekazać informację o spotkaniu? Chyba straciłam do Nich numer telefonu
Baru Napisano 7 godzin temu #19 Napisano 7 godzin temu Dnia 12.06.2025 o 23:21, daggulka napisał: Czy ktoś ma kontakt z Cieszkami i mógłby przekazać informację o spotkaniu? Chyba straciłam do Nich numer telefonu Napisałam do niej już wcześniej (i do Ryśka też 🤭) - Rysiek już zameldowany, od Bożenki zero odzewu. Ale napiszę jeszcze raz. 1
daggulka Napisano 5 godzin temu Autor #20 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Baru napisał: Napisałam do niej już wcześniej (i do Ryśka też 🤭) - Rysiek już zameldowany, od Bożenki zero odzewu. Ale napiszę jeszcze raz. Ok, a Struś dlaczegóż niezapisany na listę? Wpisać?
Baru Napisano 41 minut temu #21 Napisano 41 minut temu Pisz, pisz… Tylko ja na taki odległy termin nie jestem w stanie na 100 % powiedzieć, że będę. Na pewno 1 i 2 łikend odpada, bo jeden z braci jedzie wtedy na urlop, więc we dwoje zostajemy z opieką nad mamą…
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się