szikaka Napisano 27 sierpnia 2013 Udostępnij #1 Napisano 27 sierpnia 2013 Szperając po sklepach w necie z ceramiką łazienkową natknąłem się na coś takiego jak biobidet, i się poważnie nad tym zastanawiam. Ale chciałbym poznać wasze opinie na ten temat bo nie jest to często spotykany gadżet w polskich domach. Link do komentarza
bajbaga Napisano 27 sierpnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 27 sierpnia 2013 Cytat Ale chciałbym poznać wasze opinie na ten temat bo nie jest to często spotykany gadżet w polskich domach. Rozwiń Dla mnie to taki sam gadżet jak ..... umywalka ? Link do komentarza
Barbossa Napisano 27 sierpnia 2013 Udostępnij #3 Napisano 27 sierpnia 2013 biobidet?coś w stylu biooczyszczalni?a może po prostu w dole pola ryżowe zraszane wodą z wylewki bidetowej (oczywiście po wcześniejszym przejściu przez strefy intymne użytkownika)i to krąży w obiegu zamkniętym, jest woda, jest i nawożenie pola ryżowego, taki biosystem Link do komentarza
Victori Napisano 2 października 2013 Udostępnij #4 Napisano 2 października 2013 Biobidet jest bardzo popularny,ale nie na darmo,w zasadzie dzięki niemu możemy w prostu i skuteczny sposób zadbać o naszą higienę intymną. Moim zdaniem warto się nad nim zastanowić. Link do komentarza
animus Napisano 2 października 2013 Udostępnij #5 Napisano 2 października 2013 Biobidetem nazwać dupną myjkę ciśnieniową . Wszystkie czynności robić w jednej misce to może jeszcze zęby myć ,kolega porównywał to do umywalki więc można. Jakby to powiązać z małym prysznicem do myca nóg, albo dodać wibrator ,to jedno urządzenie do wszystkiego biokombajn. Link do komentarza
Jani_63 Napisano 2 października 2013 Udostępnij #6 Napisano 2 października 2013 Niektórzy wyrzucają śmieci do zlewu, a inni sikają do umywalki. To jeszcze inni mogą (pod)myć się w muszli.Kombajn/urządzenie wielofunkcyjne od razu nie musi być do wszystkiego. Tylko gdzie ta funkcja BIO? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 października 2013 Udostępnij #7 Napisano 3 października 2013 aż z ciekawośc google odpaliłem....http://biobidet.pl/jaka oszczędnośc na papierze toaletowym Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 3 października 2013 Udostępnij #8 Napisano 3 października 2013 A jak ktoś pomyli guziczki ? albo jakiś gość nieobeznany z nowoczesną mechanikę się trafi? Aż strach o tym pomyśleć Link do komentarza
animus Napisano 3 października 2013 Udostępnij #9 Napisano 3 października 2013 Cytat A jak ktoś pomyli guziczki ? albo jakiś gość nieobeznany z nowoczesną mechanikę się trafi? Aż strach o tym pomyśleć Rozwiń To mu ta ruchoma lanca ,zmierzy temperaturę odbytu . Link do komentarza
vlepek Napisano 10 grudnia 2013 Udostępnij #10 Napisano 10 grudnia 2013 Cytat To mu ta ruchoma lanca ,zmierzy temperaturę odbytu . Rozwiń Biobidet to taki sam slogan reklamowy jak wegiel ekogroszek.Co jest ekologicznego w ekogroszku tego nikt nie wie Link do komentarza
tavish Napisano 11 grudnia 2013 Udostępnij #11 Napisano 11 grudnia 2013 Cytat Biobidet to taki sam slogan reklamowy jak wegiel ekogroszek.Co jest ekologicznego w ekogroszku tego nikt nie wie Rozwiń marketing, marketing, marketing ... i nic wiecej. Teraz określenie "bio" lub "eko" jest modne więc wszyscy wciskają taki przedrostek do swoich produktów ... Jeszcze trochę i będziemy mieszkać w ekodomach, myć się rano w ekołazience, załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne w biokiblu i myć zeby ekoszczotką ... pracować w ekofabryce i jeździć do niej biomobilem ... MASAAKRA ... Link do komentarza
LysyBudowlaniec Napisano 12 grudnia 2013 Udostępnij #12 Napisano 12 grudnia 2013 Oczywiście, że tak. Wszytko co "zielone" jest teraz trendy, więc nie dziwota, że wysyp takich produktów. Link do komentarza
maciek_michal Napisano 3 lutego 2014 Udostępnij #13 Napisano 3 lutego 2014 "Biobidet" to marka, co nie?Tak się nazwali i tyle. Deski myjące mają w swojej ofercie Roca, Geberit, Duravit... U każdego inaczej się nazywa (Multiclin, SensoWash, AquaClean). Mnie temat nie wydaje się jakiś obrzydliwy. To samo co zwykły bidet, tylko miejsce zaoszczędzone. Link do komentarza
solange63 Napisano 3 lutego 2014 Udostępnij #14 Napisano 3 lutego 2014 Cytat To mu ta ruchoma lanca ,zmierzy temperaturę odbytu . Rozwiń dlaczego ja dopiero teraz znalazlam ten temat?poswiecilam sie i obejrzalam film reklamowy. prawie umarlam ze smiechu...kto mi wytlumaczy, do czego sluzy przycisk na panelu do sterowania, z napisem TURBO Link do komentarza
Gość gawel Napisano 4 lutego 2014 Udostępnij #15 Napisano 4 lutego 2014 Lepiej nie pytaj Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 listopada 2014 Udostępnij #16 Napisano 12 listopada 2014 No dzięki wielkie "... w tylnej cześć urządzenia znajduje się dysza do mycia ciepła lub zimną wodą . I dlatego dzięki wielkie za mycie zimna wodą ważnych części ciała. Poza tym tak myślę nie każdy ma recyrkulacje cuw. i co zanim ta woda ciepłą doleci do tego przybytku to mi odpadnie to i owo wraz zębami. Link do komentarza
aquapurit Napisano 12 listopada 2014 Udostępnij #17 Napisano 12 listopada 2014 Cytat No dzięki wielkie "... w tylnej cześć urządzenia znajduje się dysza do mycia ciepła lub zimną wodą . I dlatego dzięki wielkie za mycie zimna wodą ważnych części ciała. Poza tym tak myślę nie każdy ma recyrkulacje cuw. i co zanim ta woda ciepłą doleci do tego przybytku to mi odpadnie to i owo wraz zębami. Rozwiń nie odpadnie W standardowym bidecie ciepła woda pojawi się dokładnie po tym samym czasie. Siła strumienia wody w bidetotoalecie jest regulowana więc nie musisz odkręcać wody na maksa dopóki ciepła nie spłynie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się