Skocz do zawartości

Biobidet

Recommended Posts

Napisano
Szperając po sklepach w necie z ceramiką łazienkową natknąłem się na coś takiego jak biobidet, i się poważnie nad tym zastanawiam. Ale chciałbym poznać wasze opinie na ten temat bo nie jest to często spotykany gadżet w polskich domach.
Napisano
Cytat

Ale chciałbym poznać wasze opinie na ten temat bo nie jest to często spotykany gadżet w polskich domach.

Dla mnie to taki sam gadżet jak ..... umywalka ?
Napisano
biobidet?
coś w stylu biooczyszczalni?
a może po prostu w dole pola ryżowe zraszane wodą z wylewki bidetowej (oczywiście po wcześniejszym przejściu przez strefy intymne użytkownika)i to krąży w obiegu zamkniętym, jest woda, jest i nawożenie pola ryżowego, taki biosystem unsure.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Biobidet jest bardzo popularny,ale nie na darmo,w zasadzie dzięki niemu możemy w prostu i skuteczny sposób zadbać o naszą higienę intymną. Moim zdaniem warto się nad nim zastanowić.
Napisano
Biobidetem nazwać dupną myjkę ciśnieniową . icon_smile.gif
Wszystkie czynności robić w jednej misce to może jeszcze zęby myć ,kolega porównywał to do umywalki więc można.
Jakby to powiązać z małym prysznicem do myca nóg, albo dodać wibrator ,to jedno urządzenie do wszystkiego biokombajn.
Napisano
Niektórzy wyrzucają śmieci do zlewu, a inni sikają do umywalki. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
To jeszcze inni mogą (pod)myć się w muszli.
Kombajn/urządzenie wielofunkcyjne od razu nie musi być do wszystkiego. icon_biggrin.gif

Tylko gdzie ta funkcja BIO?
Napisano
A jak ktoś pomyli guziczki ? albo jakiś gość nieobeznany z nowoczesną mechanikę się trafi? Aż strach o tym pomyśleć icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

A jak ktoś pomyli guziczki ? albo jakiś gość nieobeznany z nowoczesną mechanikę się trafi? Aż strach o tym pomyśleć icon_biggrin.gif

To mu ta ruchoma lanca ,zmierzy temperaturę odbytu .
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Biobidet to taki sam slogan reklamowy jak wegiel ekogroszek.Co jest ekologicznego w ekogroszku tego nikt nie wie
Napisano
Cytat

Biobidet to taki sam slogan reklamowy jak wegiel ekogroszek.Co jest ekologicznego w ekogroszku tego nikt nie wie

marketing, marketing, marketing ... i nic wiecej. Teraz określenie "bio" lub "eko" jest modne więc wszyscy wciskają taki przedrostek do swoich produktów ... Jeszcze trochę i będziemy mieszkać w ekodomach, myć się rano w ekołazience, załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne w biokiblu i myć zeby ekoszczotką ... pracować w ekofabryce i jeździć do niej biomobilem ... MASAAKRA ...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
"Biobidet" to marka, co nie?Tak się nazwali i tyle. Deski myjące mają w swojej ofercie Roca, Geberit, Duravit... U każdego inaczej się nazywa (Multiclin, SensoWash, AquaClean). Mnie temat nie wydaje się jakiś obrzydliwy. To samo co zwykły bidet, tylko miejsce zaoszczędzone.
Napisano
Cytat

dlaczego ja dopiero teraz znalazlam ten temat?

poswiecilam sie i obejrzalam film reklamowy. prawie umarlam ze smiechu...

kto mi wytlumaczy, do czego sluzy przycisk na panelu do sterowania, z napisem TURBO :takaemotka:
  • 9 miesiące temu...
Napisano
No dzięki wielkie "... w tylnej cześć urządzenia znajduje się dysza do mycia ciepła lub zimną wodą icon_eek.gif :mroz: :mroz: :mroz: :mroz: . I dlatego dzięki wielkie za mycie zimna wodą ważnych części ciała. Poza tym tak myślę nie każdy ma recyrkulacje cuw. i co zanim ta woda ciepłą doleci do tego przybytku to mi odpadnie to i owo wraz zębami.
Napisano
Cytat

No dzięki wielkie "... w tylnej cześć urządzenia znajduje się dysza do mycia ciepła lub zimną wodą icon_eek.gif :mroz: :mroz: :mroz: :mroz: . I dlatego dzięki wielkie za mycie zimna wodą ważnych części ciała. Poza tym tak myślę nie każdy ma recyrkulacje cuw. i co zanim ta woda ciepłą doleci do tego przybytku to mi odpadnie to i owo wraz zębami.

icon_smile.gif nie odpadnie icon_smile.gif W standardowym bidecie ciepła woda pojawi się dokładnie po tym samym czasie. Siła strumienia wody w bidetotoalecie jest regulowana więc nie musisz odkręcać wody na maksa dopóki ciepła nie spłynie.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...