przemekmłody Napisano 20 sierpnia 2013 #1 Napisano 20 sierpnia 2013 Witam, jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu otworzyłem temat jak nie to prosze mnie nakierować gdzie mam go otworzyć. Moje pytanie polega na tym czy można według prawa postawić tzw blaszaka do ściany domu? a dokładnie chce postawić blaszak przed garażem, żeby wjazd do garażu był przez "blaszak". Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuje i pozdrawiam.
pause111 Napisano 23 stycznia 2014 #2 Napisano 23 stycznia 2014 Mówisz o tradycyjnym blaszaku składanym z "paneli"? Możesz postawić taki blaszak tak samo jak możesz sobie postawić np kontener.
bajbaga Napisano 24 stycznia 2014 #3 Napisano 24 stycznia 2014 Po pierwsze primo - raczej nie czekał prawie pół roku na Twoją odpowiedź.Po drugie primo - banialuki Waść prawisz.Po trzecie primo - taka rada to szkodnictwo.Finito.
retrofood Napisano 27 stycznia 2014 #4 Napisano 27 stycznia 2014 Cytat Po pierwsze primo - raczej nie czekał prawie pół roku na Twoją odpowiedź.Po drugie primo - banialuki Waść prawisz.Po trzecie primo - taka rada to szkodnictwo.Finito. Słusznie prawi!
budowniczy_1234 Napisano 12 lutego 2014 #5 Napisano 12 lutego 2014 Też byłem ciekawy, ale niczego się nie dowiedziałem ;]
bobiczek Napisano 13 lutego 2014 #6 Napisano 13 lutego 2014 Cytat Po pierwsze primo - raczej nie czekał prawie pół roku na Twoją odpowiedź.Po drugie primo - banialuki Waść prawisz.Po trzecie primo - taka rada to szkodnictwo.Finito. zgadza się - po sąsiedzku miałem przyjemność (bo nie lubię tego kapusia) oglądać nakazaną rozbiórkę blaszanego garażu i dodatkowo bardzo uciążliwą grzywnę (dobrze - bo nie lubię kapusia) w wysokości 5.000zł
Jani_63 Napisano 13 lutego 2014 #7 Napisano 13 lutego 2014 To tak po bożemu... "- Bo cię ... nie lubię!"
mpb Napisano 20 lutego 2014 #8 Napisano 20 lutego 2014 Nie wiem, czy dobrze was zrozumiałem, ale to znaczy, że za postawienie garażu w złym miejscu, czy bez pozwolenia mogę zapłacić karę?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się