edytka101 Napisano 22 września 2011 Udostępnij #2101 Napisano 22 września 2011 Bardzo dziękuję za szybka odpowiedź. Mam pytanie czy ktoś buduje ten domek w województwie lubelskim?Pozdrawiam. Link do komentarza
rob i anet Napisano 22 września 2011 Udostępnij #2102 Napisano 22 września 2011 Witamy. Pierwsze zdjecia z naszej budowy. Link do komentarza
mikic Napisano 23 września 2011 Udostępnij #2103 Napisano 23 września 2011 Witam wszystkich budujących Agatkę My również zamierzamy wybudować ten domek, ale mamy problem z kuchnią. Mianowicie nie chcemy tej małej ścianki działowej między kuchnią a salonem i zamiast tego chcemy mieć tam taki barek kuchenny. Jednoczesnie mając spiżarnię z wejściem od strony holu i nie zmieniąjąc okien w kuchni nie wiemy jak usytuować lodówkę. Czy macie może jakieś pomysły?Pozdrawiam Link do komentarza
goliaty Napisano 23 września 2011 Udostępnij #2104 Napisano 23 września 2011 Cytat Bardzo dziękuję za szybka odpowiedź. Mam pytanie czy ktoś buduje ten domek w województwie lubelskim?Pozdrawiam. Rozwiń Witam, my budujemy Agatkę w Celejowie, miejscowość przy trasie Kazimierz Dolny- Nałęczów Link do komentarza
tosia Napisano 23 września 2011 Udostępnij #2105 Napisano 23 września 2011 Cytat Witam wszystkich budujących Agatkę My również zamierzamy wybudować ten domek, ale mamy problem z kuchnią. Mianowicie nie chcemy tej małej ścianki działowej między kuchnią a salonem i zamiast tego chcemy mieć tam taki barek kuchenny. Jednoczesnie mając spiżarnię z wejściem od strony holu i nie zmieniąjąc okien w kuchni nie wiemy jak usytuować lodówkę. Czy macie może jakieś pomysły?Pozdrawiam[attachment=11560:091210trendy4.jpg] Rozwiń no to będziesz mieć nie lada problem, ja kombinowałam jak się tylko dało i niestety kuchnia jest tak źle ustawna że nie udało mi się dać lodówki w innym miejscu niż właśnie przy tej małej ściance z tym że u mnie drzwi do spiżarni zostały w tym samym miejscu co w projekcie. U Ciebie sprawa wygląda troszkę inaczej bo możesz dać lodówkę właśnie na ścianie spiżarni tylko nie wiem jak to będzie wyglądać wizualnie i jak sprawdzi się to w praktyce ( chyba będzie lodówka za bardzo wystawać). Ewentualnie możesz zrobić tak jakby wnękę w spiżarni i w tą wnękę wkomponować lodówkę, zmniejszając przy tym i tak już małą spiżarnię. Według mnie ciężka sprawa, ale życzę powodzenia. Link do komentarza
rob i anet Napisano 23 września 2011 Udostępnij #2106 Napisano 23 września 2011 Właśnie, my też byśmy chcieli mieć barek zachowując spiżarkę. Czy komuś się udało tak zaaranżować tą małą kuchnię by mieć barek? Jeśli tak, to prosimy o zdjęcia. Link do komentarza
rob i anet Napisano 25 września 2011 Udostępnij #2107 Napisano 25 września 2011 kilka dni pózniej i mamy więźbę Link do komentarza
AnetaU Napisano 5 października 2011 Udostępnij #2108 Napisano 5 października 2011 WitamZazdroszcze Wam że juz mieszkacie w Agatkach, będziecie mieszkali bądź macie już duzo zrobione my jesteśmy na etapie wybierania projektu i Agatka jest w czołówce drugi projekt to Ala z domu na 5-tkę, domy bardzo podobne chociaż Agatka przekonuje nas balkonem w sypialni. i troszkę większą łazienką na górze. moje zmiany to na pewno podniesiona ściana kolankowa myślę że o jeden pustak nie więcej. Schody ze spocznikiem aby było wejście do z którego chcielibyśmy jakiś pokoj rekreacyjny zrobić, i otwarta kuchnia z wyspą. wyspa chyba nie wyjdzie ale barek owszem. czy ktoś mógłby na maila przesłać mi szczególowe zestawienie materiałów abym mogla sobie porównac z zestawieniem materiałów z domu Ala. Czy ktoś buduje domek pod Warszawą i mógłby zaprosic na 10 min aby obejrzec Link do komentarza
Cashpear Napisano 6 października 2011 Udostępnij #2109 Napisano 6 października 2011 Witam wszystkich forumowiczów i Agatkowiczów My już od czerwca mieszkamy w Agatce.Aktualne zdjęcie z zewnątrz i kawałk kuchni poniżej.Może się uda jutro dokleić więcej.Pozdrowienia 1 Link do komentarza
paulina110 Napisano 7 października 2011 Udostępnij #2110 Napisano 7 października 2011 witam, śliczny domek, prosiłabym o więcej zdjęć było by lepsze wyobrażenie, a jeszcze mam pytanie jakie macie ogrzewanie pozdrawiam Link do komentarza
lesinka Napisano 8 października 2011 Udostępnij #2111 Napisano 8 października 2011 Tynki schną... Link do komentarza
oblasowka Napisano 9 października 2011 Udostępnij #2112 Napisano 9 października 2011 Cytat Aktualne zdjęcie z zewnątrz i kawałk kuchni poniżej[attachment=11703:DSC00044_1.JPG] Rozwiń A ja mam pytanie jakiej firmy jest Wasz blat kuchenny, czy udało się na wyspie uniknąć łączeń? I też proszę o więcej zdjęć... Link do komentarza
igrys Napisano 9 października 2011 Udostępnij #2113 Napisano 9 października 2011 Czy kuchnia jest jak w projekcie czy powiększona? Link do komentarza
Cashpear Napisano 9 października 2011 Udostępnij #2114 Napisano 9 października 2011 Cytat Czy kuchnia jest jak w projekcie czy powiększona? Rozwiń Kuchnia jest powiększona kosztem spiżarni. Spiżarnię mamy w miejscu kotłowni, czyli w przejściu między domem a garażem. I tam jest najlepsze miejsce na spiżarnię.Niestety kuchnia według projektu byłaby bardzo malutka i praktycznie bez możliwości ustawienia czegokolwiek.Pozdrawiam Link do komentarza
P&J Napisano 10 października 2011 Udostępnij #2115 Napisano 10 października 2011 Witam, robie kosztorys do kredytu i mam pytanie do agatkowiczów, którzy w tym roku robili lub będą robili dach. Jakie ceny robocizny, w przypadku agatkowego dachu liczą sobie cieśla i dekarz?(zakładam pełne deskowanie).Z góry dzięki za odpowiedzi. Link do komentarza
rob i anet Napisano 10 października 2011 Udostępnij #2116 Napisano 10 października 2011 Cytat Witam, robie kosztorys do kredytu i mam pytanie do agatkowiczów, którzy w tym roku robili lub będą robili dach. Jakie ceny robocizny, w przypadku agatkowego dachu liczą sobie cieśla i dekarz?(zakładam pełne deskowanie).Z góry dzięki za odpowiedzi. Rozwiń wiezba 20zl za m2deskowanie 10zl m2papa 5zl m2dachowka i obróbki 30zl m2okna polaciowe 200zl sztukawarminsko mazurskie Link do komentarza
P&J Napisano 11 października 2011 Udostępnij #2117 Napisano 11 października 2011 Cytat wiezba 20zl za m2deskowanie 10zl m2papa 5zl m2dachowka i obróbki 30zl m2okna polaciowe 200zl sztukawarminsko mazurskie Rozwiń rob i anet wielkie dzięki za odpowiedź Link do komentarza
mikic Napisano 13 października 2011 Udostępnij #2118 Napisano 13 października 2011 Co sądzicie na temat takiego ustawienia mebli w kuchni ze spiżarnią kuchnia.bmp kuchnia2.bmp kuchnia.bmp kuchnia2.bmp Link do komentarza
paulina110 Napisano 14 października 2011 Udostępnij #2119 Napisano 14 października 2011 Hej. Lesinka prośba o informację: ile wam wyszło tynków,Jaki tynk stosowaliście?Pozdrawiam Link do komentarza
mikic Napisano 14 października 2011 Udostępnij #2120 Napisano 14 października 2011 Czy ktoś robił sufity podwieszane w kuchni i salonie? Jak można to poproszę o zdjęcia z efektem końcowym. Link do komentarza
kiniamich Napisano 14 października 2011 Udostępnij #2121 Napisano 14 października 2011 Cytat Co sądzicie na temat takiego ustawienia mebli w kuchni ze spiżarnią Rozwiń Witam. Tez mam wersje kuchni ze spizarnia, ktorej nie chce likwidowac. Wydaje mi sie ze lodowka na tej krotkiej scianie bedzie zaslaniac swiatlo (okno); ja na razie planuje zrobic lodowke po drugiej stronie (sciana dluzsza). Jesli ktos ma tak wlasnie urzadzona kuchnie, bardzo prosze o fotke. Link do komentarza
lesinka Napisano 14 października 2011 Udostępnij #2122 Napisano 14 października 2011 Cytat Hej. Lesinka prośba o informację: ile wam wyszło tynków,Jaki tynk stosowaliście?Pozdrawiam Rozwiń WitamTynków wyszło nam 690 m2Robiliśmy tynki cementowo-wapienne Link do komentarza
mikic Napisano 16 października 2011 Udostępnij #2123 Napisano 16 października 2011 Cytat Witam. Tez mam wersje kuchni ze spizarnia, ktorej nie chce likwidowac. Wydaje mi sie ze lodowka na tej krotkiej scianie bedzie zaslaniac swiatlo (okno); ja na razie planuje zrobic lodowke po drugiej stronie (sciana dluzsza). Jesli ktos ma tak wlasnie urzadzona kuchnie, bardzo prosze o fotke. Rozwiń Normalnie też bym tam wstawił lodówkę, ale po tej stronie nie będzie ścianki tylko chcemy dać barek i dlatego z dwojga złego mam plan żeby lodówkę postawić na tej krótszej ściance zaraz przy wejściu do kuchni z korytarza. W samej kuchni nie powinno aż tak bardzo blokować światła. Co sądzicie o tym pomyśle? Link do komentarza
mira62 Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2124 Napisano 17 października 2011 Witajcie Agatkowicze. Jestem uważnym czytelnjkiem tego forum. Gratuluję wielu świetnych pomysłów i cennych porad. W czerwcu zaczęliśmy po wielu trudach budowę i na dzień dzisiejszy to nasza Agatka. Link do komentarza
mikic Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2125 Napisano 17 października 2011 Cytat Witajcie Agatkowicze. Jestem uważnym czytelnjkiem tego forum. Gratuluję wielu świetnych pomysłów i cennych porad. W czerwcu zaczęliśmy po wielu trudach budowę i na dzień dzisiejszy to nasza Agatka. [attachment=11748:DSC04840.JPG][attachment=11749:DSC04843.JPG][attachment=11750:DSC04848.JPG][attachment=11751:DSC04853.JPG] Rozwiń Do mira62Piękny macie domek. Widzę że zrezygnowaliście z tych trzech okienek z tyłu i daliście otwór na drzwi tarasowe. My też tak mamy w planach. Tylko zastanawiamy się czy nie dać obok tych drzwi jeszcze jednego okna takiego jak w małym pokoju obok salonu. Czy macie spiżarnię? Link do komentarza
mira62 Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2126 Napisano 17 października 2011 Cytat Do mira62Piękny macie domek. Widzę że zrezygnowaliście z tych trzech okienek z tyłu i daliście otwór na drzwi tarasowe. My też tak mamy w planach. Tylko zastanawiamy się czy nie dać obok tych drzwi jeszcze jednego okna takiego jak w małym pokoju obok salonu. Czy macie spiżarnię? Rozwiń Mamy, tylko drzwi zrobiliśmy do niej z holu Link do komentarza
mikic Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2127 Napisano 17 października 2011 Cytat Mamy, tylko drzwi zrobiliśmy do niej z holu Rozwiń Jestem bardzo ciekawy jak to wygląda w takiej wersji. Tak jak pisałem już wcześniej my też chcemy dać drzwi z holu a na tej krótkiej ściance zaraz przy wejściu do kuchni z holu postawić lodówkę. Nie chcemy jej dawać na tą dłuższą ściankę ponieważ planujemy tam barek. Czy możesz przesłać kilka fotek tej spiżarni? O ile podnieśliście ściankę kolankową i jak wysoka jest teraz? Link do komentarza
mira62 Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2128 Napisano 17 października 2011 Okno to dobry pomysł. Nasza Agatka to wersja z powiększoną kotłownią , a pomieszczenie nad garażem podzieliliśmy na dwie części i do jednej wejście jest z przylegającego pokoju, wyszła duża garderoba, a do drugiej z łazienki(jak w projekcie) i tam będzie pralnio-suszarnia.Sciankę kolankową podnieśliśmy o 2 pustaki razem z murłatą ma 116 cm. Zdjęć wnętrza spiżarki nie mam ale jak zrobię to zamieszczę. mam kuchnię i hol na którym widać kawałek wejścia do spiżarki. Niestety zmieściło się tylko jedno zdjęcie Link do komentarza
mikic Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2129 Napisano 17 października 2011 Cytat Okno to dobry pomysł. Nasza Agatka to wersja z powiększoną kotłownią , a pomieszczenie nad garażem podzieliliśmy na dwie części i do jednej wejście jest z przylegającego pokoju, wyszła duża garderoba, a do drugiej z łazienki(jak w projekcie) i tam będzie pralnio-suszarnia.Sciankę kolankową podnieśliśmy o 2 pustaki razem z murłatą ma 116 cm. Zdjęć wnętrza spiżarki nie mam ale jak zrobię to zamieszczę. mam kuchnię i hol na którym widać kawałek wejścia do spiżarki. Niestety zmieściło się tylko jedno zdjęcie[attachment=11752:DSC04831.JPG] Rozwiń My mamy wersję bez garażu i również tak jak Wy podnosimy ściankę o 2 pustaki Czy w związku z tym przedłużyliście krokwie? Link do komentarza
mira62 Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2130 Napisano 17 października 2011 Cytat My mamy wersję bez garażu i również tak jak Wy podnosimy ściankę o 2 pustaki Czy w związku z tym przedłużyliście krokwie? Rozwiń Przedłużyliśmy krokwie o 40 cm, ale nie wiemy czy zostawimy tę długość. Okaże się po położeniu więźby Link do komentarza
mikic Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2131 Napisano 17 października 2011 Cytat Przedłużyliśmy krokwie o 40 cm, ale nie wiemy czy zostawimy tę długość. Okaże się po położeniu więźby Rozwiń Co sądzicie o planach naszej kuchni? kuchnia.jpg.bmp kuchnia2.jpg.bmp kuchnia.jpg.bmp kuchnia2.jpg.bmp Link do komentarza
mira62 Napisano 17 października 2011 Udostępnij #2132 Napisano 17 października 2011 Cytat Co sądzicie o planach naszej kuchni? Rozwiń Nie bardzo widzę ten układ. Przepraszam, ale jak patrzę na naszą kuchnię to ta ścianka jest krótka i naprawdę zasłoni lodówka okno Link do komentarza
mikic Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2133 Napisano 18 października 2011 Cytat Nie bardzo widzę ten układ. Przepraszam, ale jak patrzę na naszą kuchnię to ta ścianka jest krótka i naprawdę zasłoni lodówka okno Rozwiń No właśnie też się tego boję. Cały czas kombinuję gdzie wstawić lodówkę żeby było dobrze. Masz może jakieś pomysły? Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2134 Napisano 18 października 2011 Wpisz w google „trójkąt kuchenny” – może znajdziesz odpowiedź. Link do komentarza
igrys Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2135 Napisano 18 października 2011 Cytat No właśnie też się tego boję. Cały czas kombinuję gdzie wstawić lodówkę żeby było dobrze. Masz może jakieś pomysły? Rozwiń Fatalnie to okno równo ze ścianą wygląda i to jest moim zdaniem wyjście z problemu, a lodówka tylko tam - na krótkiej ścianie Link do komentarza
mikic Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2136 Napisano 18 października 2011 Cytat Fatalnie to okno równo ze ścianą wygląda i to jest moim zdaniem wyjście z problemu, a lodówka tylko tam - na krótkiej ścianie Rozwiń Sugerujesz żeby pozbyć się tego okna? Wcześniej myślałem żeby zamiast dwóch małych dać jedno większe, ale z zewnątrz to kiepsko wygląda. Brak symetrii. Wieczorem wrzucę jeszcze dwa inne warianty ustawienia w kuchni. Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2137 Napisano 18 października 2011 Przyznam, ze dawno nie widziałem tak „trudnej” kuchni.Kuchnia jak żadne inne pomieszczenie musi być bardzo użytkowa. Jej użytkowość powinna być nadrzędna.Taki układ jak w projekcie temu nie sprzyja – jest wybitnie nieustawny i nieużytkowy.W zasadzie są tylko dwie ściany dla ustawienia mebli w literę „L” o długości (łącznej) około 5mb – w tym około 3mb dla szafek wiszących. Nie poszalejesz.Co można zrobić? 1. Zlikwidować spiżarkę i powiększyć o nią kuchnię,2. Zlikwidować wejście do kuchni od strony holu, zrobić tam spiżarkę + pkt.13. Poprzesuwać ścianki między spiżarką a wejściem do kuchni tak, aby wygospodarować między nimi „wnękę” na lodówkę. Link do komentarza
mikic Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2138 Napisano 18 października 2011 Jest jeszcze opcja z ustawieniem mebli i urządzeń tylko na dwóch ścianach bez okien. Np. w samym rogu od okna na tej dłuższej ścianie postawić lodówkę potem jakąś szafkę następnie kuchenkę itd, a na ścianie od spiżarni ulokować dwie szafki i zmywak. Wieczeorem wrzucę wizualizację. Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2139 Napisano 18 października 2011 Cytat ....a na ścianie od spiżarni ulokować dwie szafki i zmywak. Rozwiń Ale tam są drzwi do spiżarki i pozostaje około 1mb „wolnej” ściany, zresztą ograniczonej oknem w rogu. Teoretycznie można umieścić drzwi do spiżarki w holu, ale i tak łącznie będzie mniej szafek (mniej mb) niż w układzie „L”, a i spiżarka straci nieco na „funkcyjności”. Link do komentarza
igrys Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2140 Napisano 18 października 2011 Cytat Sugerujesz żeby pozbyć się tego okna? Wcześniej myślałem żeby zamiast dwóch małych dać jedno większe, ale z zewnątrz to kiepsko wygląda. Brak symetrii. Wieczorem wrzucę jeszcze dwa inne warianty ustawienia w kuchni. Rozwiń My akurat pozbyliśmy się spiżarki i mamy na środku okno 180 cm. ( w projekcie) Link do komentarza
mikic Napisano 18 października 2011 Udostępnij #2141 Napisano 18 października 2011 (edytowany) Oto wariant numer 2 (wyżej) i numer 3 (niżej)Oczywiście szafki tylko poglądowe. W rzeczywistości będą inne no iw bez żadnych odstępów Który najlepszy? Edytowano 18 października 2011 przez mikic (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2142 Napisano 19 października 2011 Coś mi się wydaje, że te wizualizacje nie opierają się na rzeczywistych wymiarach kuchni. Ta kuchnia ma – przybliżone wartości „ściągnięte” z rzutu parteru:- najdłuższa ściana bez okien; około 3m- ściana z oknami; około 2,8m- ściana od spiżarki; około 1m + drzwi około 1m + przejście z holu około 1m.Na Twojej wizualizacji na 1m zmieściłeś 3 „normalne” (w tym kuchenkę) szafki !!!!!! Link do komentarza
mikic Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2143 Napisano 19 października 2011 Cytat Coś mi się wydaje, że te wizualizacje nie opierają się na rzeczywistych wymiarach kuchni. Ta kuchnia ma – przybliżone wartości „ściągnięte” z rzutu parteru:- najdłuższa ściana bez okien; około 3m- ściana z oknami; około 2,8m- ściana od spiżarki; około 1m + drzwi około 1m + przejście z holu około 1m.Na Twojej wizualizacji na 1m zmieściłeś 3 „normalne” (w tym kuchenkę) szafki !!!!!! Rozwiń Jeżeli chodzi o spiżarnię to drzwi do niej będą od strony holu. Tak więc w kuchni ta ściana ma długość 1,9 m. Link do komentarza
ewamariusz Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2144 Napisano 19 października 2011 Witam. Mikic moim zdaniem wersja 3 jest najlepsza, lodówka jest w kącie, nie przeszkadza jak w wersji 2 gdy stoi na środku, ja bym jeszcze zrezygnował z tej szafki przy kuchence, tą stronę zostawiłbym jak w wresji 2. Pozdrawiam Link do komentarza
mikic Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2145 Napisano 19 października 2011 Cytat Witam. Mikic moim zdaniem wersja 3 jest najlepsza, lodówka jest w kącie, nie przeszkadza jak w wersji 2 gdy stoi na środku, ja bym jeszcze zrezygnował z tej szafki przy kuchence, tą stronę zostawiłbym jak w wresji 2. Pozdrawiam Rozwiń Dziękuję ewamariusz za opinię. Czy widzieliście jeszcze wersję 1? Jeśli nie to przypominam. Co sądzicie o tej wersji? Link do komentarza
ewamariusz Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2146 Napisano 19 października 2011 Witam. Widzieliśmy, ale lodówka jest w niewłaściwym miejscu, za to fajne rozwiązanie ze zlewozmywakiem pod oknem, no ale w tej sytuacji wersja 3 jest dobra. Pozdrawiam Link do komentarza
mikic Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2147 Napisano 19 października 2011 Cytat Witam. Widzieliśmy, ale lodówka jest w niewłaściwym miejscu, za to fajne rozwiązanie ze zlewozmywakiem pod oknem, no ale w tej sytuacji wersja 3 jest dobra. Pozdrawiam Rozwiń Jeszcze ewentualnie zastanawiamy się nad wersją 1 tylko że damy jedno trochę większe okno zamiast dwóch małych. Link do komentarza
m & l Napisano 19 października 2011 Udostępnij #2148 Napisano 19 października 2011 Cytat Jeszcze ewentualnie zastanawiamy się nad wersją 1 tylko że damy jedno trochę większe okno zamiast dwóch małych. Rozwiń my zdecydowalismy sie na jedo oknow kuchni i uwazam ze jest to bardzo dobre rozwiazanie, poniewaz kuchnia jest dobrze oswietlona.Zaluje bo w calym domu wstawilismy okna 1500x1500 a kuchenne 1200x1500 szkoda bo 1500x1500 byloby jeszcze lepsze, ale nie wszystko jestesmy w stanie przewidziec na etapie projektowania co bedzie praktyczne a co nie.Pozdrawiam Link do komentarza
mikic Napisano 20 października 2011 Udostępnij #2149 Napisano 20 października 2011 Cytat my zdecydowalismy sie na jedo oknow kuchni i uwazam ze jest to bardzo dobre rozwiazanie, poniewaz kuchnia jest dobrze oswietlona.Zaluje bo w calym domu wstawilismy okna 1500x1500 a kuchenne 1200x1500 szkoda bo 1500x1500 byloby jeszcze lepsze, ale nie wszystko jestesmy w stanie przewidziec na etapie projektowania co bedzie praktyczne a co nie.Pozdrawiam Rozwiń No właśnie chyba my tak zrobimy:- jedno większe okno w kuchni,- spiżarnia z wejściem od holu,- barek zamiast małej ścianki między kuchnią a salonem,- ustawienie mebli w kuchni jak w wersji 1,- likwidacja tego wcięcia w salonie,- drzwi tarasowwe i taras przeniesiony na tylną ścianę,- podniesienie ścianki kolankowej o 2 pustaki (wydłużenie krokwi o około 40 cm),I to by było na tyle Link do komentarza
ewamariusz Napisano 20 października 2011 Udostępnij #2150 Napisano 20 października 2011 Witam. Z jednym oknem pewnie będzie lepiej, lodówka w kącie jak na zdjećiu 3, zlew pod oknem. My mamy projekt indywidualny, ale można powiedzieć, że wzorowaliśmy sie na Agatce, zlikwidowaliśmy podcień w salonie, podnieśliśmy ściankę o dwa pustaki. Jak będzie zobaczymy w "praniu". Pozdrawiamy Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się