dawzim Napisano 5 maja 2016 Udostępnij #3351 Napisano 5 maja 2016 Witam,Morze obieglibyście pokazać jak macie zrobione elewacje i kostkę przed domem?Szukam inspiracji Link do komentarza
anitka1 Napisano 21 lipca 2016 Udostępnij #3352 Napisano 21 lipca 2016 HEJ WITAM CO TO JEST NA ŚCIANIE W KUCHNI ??MAM PODOBNA KUCHNIE I TA ŚCIANA BARDZO MI SIE PODOBA ??PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Link do komentarza
natala0611 Napisano 21 lipca 2016 Udostępnij #3353 Napisano 21 lipca 2016 witam, na ścianie zamontowana jest Egger'owska płyta w kolorze blatu - ciemny beton,pozdrawiam Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 6 października 2016 Udostępnij #3354 Napisano 6 października 2016 Cytat Serdecznie gratuluje i czekamy na zdjęcia wnętrz - szczególnie kuchni. Planujemy zamieszkać na wakacje, aktualnie jesteśmy na etapie wyboru blatów kuchennych. Oto nasz wstępny projekt kuchniPozdrawiam Jaka jest cena takiej kuchni Cytat Ja stosuję metodę palenia w kominku od góry i szyba jest znacznie bardziej czysta i mniej się kopci dzięki takiej metodzie, polecam tą metodę tutaj opis http://blog.kominki-batura.pl/czy-mozna-pa...do-gory-nogami/ , w załączeniu zdjęcia mojego kominka, nawiew powietrza jest spod szyby więc to też dodatkowo wpływa na jej czystość. Przy okazji zdjęcie jaką ilość drewna spalam aby było ciepło w moim pieco-kominku, wystarcza to na 24h jak nie jest zimno i wietrznie na zewnątrz lub ok. 12 h w zimniejsze jesienne dni, zimą troszkę więcej spalam też 1 lub 2 razy na dzień. Posiada pan jeszcze te płytki które są na zdj. przy kominku? (Opoczno Toledo ) Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 20 stycznia 2017 Udostępnij #3355 Napisano 20 stycznia 2017 Dnia 1.03.2012 o 12:25, Rysiek10 napisał: Witamy, my już mieszkamy .Domek ogrzewamy kominkiem z płaszczem wodnym mamy bardzo ciepło,dom mamy ocieplony styropianem 15, okna mamy ciepłe trzy szybowe i rekuperację.W takie dni ciepłe jak mamy teraz palimy tylko na wieczór. A to pare fotek. Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystkie rady. Witam Jak sprawuje się mikrofalówka? dostęp do niej jest wygodny? Proszę o odp :-) ponieważ zastanawiam się czy zamontować w ten sposób mikrofalówkę. Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 17 grudnia 2017 Udostępnij #3356 Napisano 17 grudnia 2017 Witam, Wszyscy wstawiają piękne wnętrza, więc ja pokażę projekt kostki brukowej 😀 by Link do komentarza
ndn Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij #3357 Napisano 26 lutego 2019 Witam, Czy ktoś z Państwa jest w stanie napisać ile wychodzi mniej więcej budowa tego domu? Jaki jest koszt budowy do stanu developerskiego, ile wyszło za instalacje itp? Link do komentarza
SkyWalker Napisano 4 marca 2019 Udostępnij #3358 Napisano 4 marca 2019 Elegancki domek Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się