MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 17 lutego 2013 w związku z faktem iż posiadam troszkę ustawionych subskrypcji i poniekąd jest mi z tym dobrzejednak zdarza się iż gdzieś tam w tle mam okno otwarte i subskrypcje sypią się aż huczy , postulowałbym aby w tytule wiadomości był podawany temat z którego powiadomienie przyszło . na chwilę obecną muszę za każdym razem wiadomość otwierać przy nastu dziestu jest to trochę uciążliwenatomiast w tytule wiadomości tytuł tematu mam opcję weryfikacji już z 1 wejrzeniaproszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #2 Napisano 17 lutego 2013 dokładam się - będzie naprawdę wygodniej i pochłonie mniej czasu na sprawdzanie Link do komentarza
Redakcja Napisano 18 lutego 2013 Udostępnij #3 Napisano 18 lutego 2013 To jest bardzo dobry pomysł. Przekażę do realizacji.PozdrawiamMarcin Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 18 lutego 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 18 lutego 2013 dziękuję niezmiernie to się nazywa szybkość działania Link do komentarza
bobiczek Napisano 18 lutego 2013 Udostępnij #6 Napisano 18 lutego 2013 A jak się teraz fajnie podgląda w poczcie!Super!!!!Również dziekuję Link do komentarza
elutek Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij #7 Napisano 21 lutego 2013 Cytat A jak się teraz fajnie podgląda w poczcie!Super!!!!Również dziekuję Rozwiń też mi się podoba duże ułatwienie dziękuję Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 5 marca 2016 Autor Udostępnij #8 Napisano 5 marca 2016 pod rozwagę:proponowałbym wprowadzenie kolejnego + pod postemjeden w znaczeniu popieram - zgadzam się - dobra porada choć nie technicznadrugi w znaczeniu - porady technicznej ( jako że forum techniczne ) i takie aspekty mogłyby być bardziej uwypuklanepuki co to i mnie się zdarzyło plusować za słuszne podejście do tematu choć z poradą techniczną miało to nie wiele wspólnego Link do komentarza
Gość stach Napisano 5 marca 2016 Udostępnij #9 Napisano 5 marca 2016 Dałbym Ci plusa, gdyby to tutaj było możliwe - za słuszne podejście do sprawy Dobry pomysł tylko należałoby skonstruować nową listę ogarniającą tą drugą plusowatość... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 5 marca 2016 Autor Udostępnij #10 Napisano 5 marca 2016 Cytat Dałbym Ci plusa, gdyby to tutaj było możliwe - za słuszne podejście do sprawy Dobry pomysł tylko należałoby skonstruować nową listę ogarniającą tą drugą plusowatość... Rozwiń Stasiu myślę że od wprowadzenia = 0raczej nikt nie będzie przekopywał forum żeby znaleźć to co byłowzględnie wyzerować wszystkie liczniki i start z dniem wprowadzenia Link do komentarza
Redakcja Napisano 7 marca 2016 Udostępnij #11 Napisano 7 marca 2016 To jest ciekawy pomysł. Od dłuższego czasu czeka na realizację nowa wersja Forum, więc dodam do pomysłów, które chcemy wykonać. Dziękuję.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się