daggulka Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #1 Napisano 27 listopada 2012 (edytowany) Hasło zostało rzucone .... jakieś propozycje? Edytowano 6 grudnia 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
molytek Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #2 Napisano 27 listopada 2012 ja to mam propozycję, żeby zimę odwołać Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 27 listopada 2012 Cytat ja to mam propozycję, żeby zimę odwołać Rozwiń i srrrru ... wiosna od razu ... ja też tak chcę Link do komentarza
Baru Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #4 Napisano 27 listopada 2012 Cytat ja to mam propozycję, żeby zimę odwołać Rozwiń Cytat i srrrru ... wiosna od razu ... ja też tak chcę Rozwiń O maszszsz!! Zebrały się do kupy dwie mundre Zima ma być! Taka ze śniegiem i mrozem, a nie syfiasta i deszczowa!! Na narty cza jechać A wracając do sedna sprawy i pytania głównego - Brenna mogła by być (ino żarcie ), a termin - luty.Howgh! Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #5 Napisano 27 listopada 2012 W Brennej było super. Mógłbym tam jeszcze zajrzeć. Jestem za Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #6 Napisano 27 listopada 2012 Jestem za Brenną w terminach :4-6 stycznia lub 18-20 stycznia 1-3 luty albo 8-10 luty ale luty byłby lepszy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #7 Napisano 27 listopada 2012 Cóż widze że wontek raczej wszyscy w piźdz e maja szkoda Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #8 Napisano 27 listopada 2012 słuchaj, Piotr ... doświadczenie mnie nauczyło, że jednak co nagle to po diable .... trzeba poczekać - może coś komuś do głowy przyjdzie , nie musi być ta Brenna - może ktoś ma inne zdanie , inne miejsce - może jakieś fajne , stałe z którego korzysta , jest zadowolony i może polecić? zresztą - Ty też rusz głową - ostatnio pisałeś, że też coś tam z pracy organizujesz , może zaproponujesz jakieś miejsce i wyrazisz chęć rozeznania tematu? albo ktoś inny? Wypowiadajcie się , ludziska .... co Wam do głowy przychodzi? czy może faktycznie szczególnie utkwiło w pamięci jakieś miejsce z poprzednich zlotów i chcielibyście tam znowu pojechać ? a może jednak ktoś zaproponuje coś nowego? A w ogóle macie chęć mieć ten zlot zimowy? bo coś tu cichutko - dla 5 osób to organizować się nie opłaca... Zapraszam do dyskusji - im więcej tym lepiej .... Link do komentarza
Moose Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #9 Napisano 27 listopada 2012 W Brennej żarcie denne... Tak po prawdzie nie dla żarcia się spotykamy ale jak mam płacić za bele jakie to proponuję brać jak najtańszą wersję goowna i resztę sobie donieść...Więcej w temacie się nie wypowiem, bo piszę to samo za każdym razem i NIGDY MOJE UWAGI NIE ZOSTAŁY UWZGLĘDNIONE!!!Wolę te 20 dychy wydać w knajpce poniżej w której byliśmy na obiadku Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #10 Napisano 27 listopada 2012 Cytat W Brennej żarcie denne... Tak po prawdzie nie dla żarcia się spotykamy ale jak mam płacić za bele jakie to proponuję brać jak najtańszą wersję goowna i resztę sobie donieść...Więcej w temacie się nie wypowiem, bo piszę to samo za każdym razem i NIGDY MOJE UWAGI NIE ZOSTAŁY UWZGLĘDNIONE!!!Wolę te 20 dychy wydać w knajpce poniżej w której byliśmy na obiadku Rozwiń dzięki za wypowiedź, Ośka .... a nie przychodzi ci do głowy żadne fajne miejsce gdzie można by uderzyć , rozeznać temat ? Link do komentarza
TINEK Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #11 Napisano 27 listopada 2012 a może nad morze? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #12 Napisano 27 listopada 2012 na narty? Link do komentarza
TINEK Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #13 Napisano 27 listopada 2012 przecież spotkać się trza, a nie nartować Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #14 Napisano 27 listopada 2012 Cytat przecież spotkać się trza, a nie nartować Rozwiń racja Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #15 Napisano 27 listopada 2012 Tylko powiem, że byłam, ale że nie bywam, to się nie wypowiem.Ale powiedziałam Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #16 Napisano 27 listopada 2012 Cytat W Brennej żarcie denne... Tak po prawdzie nie dla żarcia się spotykamy ale jak mam płacić za bele jakie to proponuję brać jak najtańszą wersję goowna i resztę sobie donieść...Więcej w temacie się nie wypowiem, bo piszę to samo za każdym razem i NIGDY MOJE UWAGI NIE ZOSTAŁY UWZGLĘDNIONE!!!Wolę te 20 dychy wydać w knajpce poniżej w której byliśmy na obiadku Rozwiń No nareszcie mnie ktoś poparl jak ostatnio to samo mówiłem przed Ulanowem to wszyscy się na mnie odleli, a zasada jest prosta weżniesz minimum to juz nic nie ukradną bo coś podać muszą, a sala jest nie? Link do komentarza
Moose Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #17 Napisano 27 listopada 2012 Moim zdaniem góry, bo część chce przyjemne ( spot) z przyjemnym ( dechy) połączyć więc ich rozumiem Tylko może ktoś zna inszą spoko miejscówkę z niezłym żarciem... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #18 Napisano 27 listopada 2012 Cytat dzięki za wypowiedź, Ośka .... a nie przychodzi ci do głowy żadne fajne miejsce gdzie można by uderzyć , rozeznać temat ? Rozwiń Owszem uważam że nie ma co wydumywac bo fajne miejsce to ja mam tu http://www.exploris.pl/piaski, tu - http://www.wdwwarmia.com.pl/kontakt.html lub tu http://www.booking.com/hotel/pl/bialowiesk...CFU1Z3godohgAOQ tylko jet jedno ALE to jest ode mnie 250 do 300 km. Dojedziesz?????Dla mnie w sumie wszystko jedno mam w każdą strone podobnie do Brennej nawet dalej Cytat przecież spotkać się trza, a nie nartować Rozwiń + - pomocna rada Link do komentarza
Moose Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #19 Napisano 27 listopada 2012 Cytat No nareszcie mnie ktoś poparl jak ostatnio to samo mówiłem przed Ulanowem to wszyscy się na mnie odleli, a zasada jest prosta weżniesz minimum to juz nic nie ukradną bo coś podać muszą, a sala jest nie? Rozwiń Nie!!!Ty powiedziałeś, że nie jedziesz, więc marudziłeś tylko dla marudzenia...Ja cały czas twierdzę, że trza brać najtańszą opcję ale miło by było coby żarcie było zjadliwe I żeby nie było... więcej się nie wypowiadam, albo mi będzie odpowiadać i pojadę albo nie. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 27 listopada 2012 Udostępnij #20 Napisano 27 listopada 2012 Cytat Nie!!!Ty powiedziałeś, że nie jedziesz, więc marudziłeś tylko dla marudzenia...Ja cały czas twierdzę, że trza brać najtańszą opcję ale miło by było coby żarcie było zjadliwe I żeby nie było... więcej się nie wypowiadam, albo mi będzie odpowiadać i pojadę albo nie. Rozwiń Po całej awanturze w koncu pow że nie jade a że pojawiła się mozliwośc czasowo-przestrzenna to pojechałem finalnie Link do komentarza
daggulka Napisano 27 listopada 2012 Autor Udostępnij #21 Napisano 27 listopada 2012 dobra .... poczekajmy , ochłońmy , może ktoś coś podsunie w rozsądnej miejscówce coby każdy chętny jednak dojechał i ponartować mógł.... jakby co - to mamy ta Breną ... Brennę .... cholera wie jak to się odmienia - na uwadze... Cytat Nie!!!Ty powiedziałeś, że nie jedziesz, więc marudziłeś tylko dla marudzenia...Ja cały czas twierdzę, że trza brać najtańszą opcję ale miło by było coby żarcie było zjadliwe Rozwiń no właśnie .... i tu zaczyna się dylemat komu dogodzić , bo jedni tak jak Ty mają (generalnie osobiście mam tak jak Ty) a dla innych to bardzo ważny aspekt - żarełko .... i tu niestety jest tak, że ktoś zawsze będzie niezadowolony .... bo jeszcze się taki nie urodził coby każdemu dogodził .... stąd zawsze ankiety i wybieramy większością - bo nie chcę na nikogo cedować, a tym bardziej na siebie - wyboru opcji... Cytat I żeby nie było... więcej się nie wypowiadam, albo mi będzie odpowiadać i pojadę albo nie. Rozwiń no chyba cie gnie .... o to chodzi , żebyś się wypowiadała, bo masz bardzo zdroworozsądkowe podejście Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #22 Napisano 28 listopada 2012 Tak leżę i myslę o tej Brennej w sumie to tam obiad był bardzo dobry i w sumie obfity potem jakoś te zakąski im się nieudały, ale jest biedronka pod bokiem więc ja bym nie tragizował. Ta Brenna poza tym jest dogodna dla większości z Nas. No i jest SPA Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #23 Napisano 28 listopada 2012 Cytat W Brennej było super. Mógłbym tam jeszcze zajrzeć. Jestem za Rozwiń spaspa się w łaźni parowej marzy - prawda? Cytat Tylko może ktoś zna inszą spoko miejscówkę z niezłym żarciem... Rozwiń najlepiej blisko Ostoi i żeby psy przyjmowali na noc - no nie? Cytat przecież spotkać się trza, a nie nartować Rozwiń bo spotkałem się z kolegą - bo kolega jest od tego..... Cytat a może nad morze? Rozwiń znam jednego Orle u którego za ten wpis masz flaszkę whiskyOd całej reszty - piąchopiryna i wbijanie igiełki w laleczkę Woo-Doo z podobizną Tinka Cytat doświadczenie mnie nauczyło, że jednak co nagle to po diable .... trzeba poczekać - może coś komuś do głowy przyjdzie , nie musi być ta Brenna - może ktoś ma inne zdanie , inne miejsce - może jakieś fajne , stałe z którego korzysta , jest zadowolony i może polecić? Rozwiń a co Wy na zamiast morza szum - szum autostrady - a wymienny stok narciarski na stok z ekranami.Ja i Erka - na 100-kę znajdziemy takie miejsce Link do komentarza
daggulka Napisano 28 listopada 2012 Autor Udostępnij #24 Napisano 28 listopada 2012 no mnie też się w Brennej podobało - i bilard był, i pingpong .... i SPA - dla odważnych bez kompleksów naprawdę fajne miejsce .... nie wspomnę, że mam rzut moherem Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #25 Napisano 28 listopada 2012 Cytat i SPA - dla odważnych bez kompleksów Rozwiń No właśnie dlatego mnie to SPA ciągnie tam ;) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #26 Napisano 28 listopada 2012 Mnie też i fajnie było ogólnie trzeba powtórzyć , poza tym wiemy co tam kuleje wiec nie damy sie nabrać po prostu Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #27 Napisano 28 listopada 2012 (edytowany) Nart już nie będzie... będzie pełna wanna wody i bąbelkówCo do jedzenia można zamówić śniadanie obiad kolację a na imprezę jakieś 2 gorące posiłki. Kurde my sobie rady nie damy? Edytowano 28 listopada 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #28 Napisano 28 listopada 2012 Pewno że tak, z resztą można Tinka poprosić o jakąś extra wedlinę zrobi,y składkę i mu zapłacimy żeby nie było głupio i uważam że te specjały sa tego warte jak najbardziej. Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #29 Napisano 28 listopada 2012 Z różnych względów, uważam, że optymalnie było w Koniakowie - także gastronomicznie.Może powtórka ? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #30 Napisano 28 listopada 2012 Nie byłem więc się nie wypowiadam ... powiem tak że to SPA mnie kusi ech.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #31 Napisano 28 listopada 2012 A może : http://www.na-rozdrozu.pl/pl/cennik - jest SPA Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #32 Napisano 28 listopada 2012 Cytat A może : http://www.na-rozdrozu.pl/pl/cennik - jest SPA Rozwiń Why not the Town of Cognac ??? Link do komentarza
daggulka Napisano 28 listopada 2012 Autor Udostępnij #33 Napisano 28 listopada 2012 Cytat A może : http://www.na-rozdrozu.pl/pl/cennik - jest SPA Rozwiń oooo .... i ten masaż odchudzający jaki kuszący piękne miejsce ..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #34 Napisano 28 listopada 2012 miejsce fajne ale ceny za SPA ho ho ho Link do komentarza
daggulka Napisano 28 listopada 2012 Autor Udostępnij #35 Napisano 28 listopada 2012 (edytowany) Cytat miejsce fajne ale ceny za SPA ho ho ho Rozwiń ni znam się, nie korzystam ostatnio z takich luksusów ... ale tak patrze - 30zł za godzinę sauny , za 4 osoby - to na głowe wyjdzie niecałe 8 zeta od głowy za godzinę .... ja osobiście dłużej niż godzine bym nie wysiedziała, bo by mnie wywieźli z zawałem , mój osobisty rekord to 40 minut ale z tym jacuzzi to przesadzili faktycznie - 5 zeta od głowy za 20 minut - w tym to bym mogła i pół dnia siedzieć a jak było pod świerkami cenowo? nie wiem, bom nie korzystała... Edytowano 28 listopada 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 28 listopada 2012 Udostępnij #36 Napisano 28 listopada 2012 Dlatego sobie daruje te propozycje Link do komentarza
daggulka Napisano 28 listopada 2012 Autor Udostępnij #37 Napisano 28 listopada 2012 mnie się miejsce bardzo podoba .... takie - klimatyczne, super jest jak chcecie to mogę zapytać na maila jak wyglądałaby cenowo oferta dla grupy około 20 osób... i oczywiście o ten masaż też bym zapytała - i tak tylko na marginesie- kto wykonuje Link do komentarza
coolibeer Napisano 29 listopada 2012 Udostępnij #38 Napisano 29 listopada 2012 (edytowany) Cytat a jak było pod świerkami cenowo? nie wiem, bom nie korzystała... Rozwiń 25 zł za 2h pobytu w SPA (SAUNA SUCHA, SAUNA PAROWA, WANNY JACUZZI, GROTA SOLNA)Koniaków " Na rozdrożu" też mi się spodobał pooglądałem i fajne miejsce. Mamy już 2 propozycje. Edytowano 29 listopada 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2012 Autor Udostępnij #39 Napisano 29 listopada 2012 Michał zajął się ośrodkiem Koniaków " Na rozdrożu" , i chwała i dzięki bo jestem zawalona robotą ... jak będzie miał jakieś wieści na pewno wklei ... natomiast ja już teraz pisze do Brennej z zapytaniem ... niech tez nam określą co i jak , chodzi szczególnie o terminy ... potem będziemy myśleć i wybierać... Link do komentarza
coolibeer Napisano 29 listopada 2012 Udostępnij #40 Napisano 29 listopada 2012 (edytowany) Nom zapytanie poszło. Ale z rozmowy telefonicznej kobitka powiedziała, że z terminami styczeń, luty może być ciężko...Czekamy co odpiszą.teraz tak patrze i to jest Dom "Na Rozceściu" heheheh Edytowano 29 listopada 2012 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #41 Napisano 30 listopada 2012 Dostałam odpowiedź z Ośrodka "Pod Świerkami" . Zauważcie , że zostały tylko trzy wolne terminy - jeśli się zdecydujemy na tą propozycję - to ja bym brała ten luty ... styczeń wielu nie pasuje, mnie też nie pasuje. Musimy sie pospieszyć, bo za chwile ten lutowy może być nieaktualny. Wszak to góry - i zima , obłożenie max. Co myślicie? Witam,wolne terminy (na chwilę obecną): 4-6.01, 18-20.01, 8-10.02. Cennik dla Państwa:Nocleg + śniadanie 55zł/osObiad 18zł/osKolacja 15zł/os Wariant I - 50zł- Drugie danie do wyboru wcześniejszego wyboru - Kawa, herbata, ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Barszcz z pasztecikiem- Zimne napojeWariant II - 65zł- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)- Kawa ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Barszcz z pasztetem/żurek/flaczki/bogracz/boeuf strogonow - do wyboru- Zimne napojeWariant III - 80zł- Drugie danie (dwa mięsa do wyboru)- Kawa ciasto- Zimna płyta i przekąski w formie szwedzkiego stołu- Ciepła kolacja - do wyboru kita wieprzowa, karczek na placku, pierś z grilla w sosie czosnkowym, szaszłyk na ryżu, bacówka (schab z oscypkiem), beuf strogonow, bogracz, gulasz- Barszcz z pasztecikiem- Zimne napoje Do Państwa dyspozycji będzie sala (w zależności od obecności innych grup dolna lub główna). Na głównej sali impreza może trwać do 1. Później każda następna godzina 100zł. Na dolnej sali impreza może trwać bez ograniczeń. Na obu salach spożywać można tylko napoje zakupione u nas (w wariantach uroczystych kolacji są wliczone w cenę). Alkohol wysokoprocentowy mogą Państwo mieć we własnym zakresie.Nie będziemy wymagać od Państwa zaliczki. Całość zapłaty na miejscu. Liczbę osób "mniej-więcej" muszę znać na miesiąc przed. Dokłądna liczba ok 5 dni przed. Jeśli w ostatniej chwili zrezygnuje jedna bądź dwie osoby to nic się nie stanie. Ognisko możemy zorganizować w cenie kolacji (kiełbasa, chleb, dodatki, herbata - 15zł/os). Sprzęt muzyczny udostępniamy do Państwa dyspozycji bezpłatnie. Tenis stołowy, bilard również. Kulig tak jak w ubiegłym roku mogą Państwo zorganizować we własnym zakresie. Cenę grupową za korzystanie ze SPA będę mógł podać, gdy poznam liczebność grupy.W razie pytań proszę o kontakt.PozdrawiamPaweł NawratOśrodek Wypoczynkowy"Pod Świerkami" 43-438 BRENNAul. Bukowa 86tel./fax (+48) 033 858 66 51tel. 728483434e-mail: info@pod-swierkami.plwww: www.pod-swierkami.plZAPRASZAMY Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #42 Napisano 30 listopada 2012 Jeśli bysmy mieli wybierac Brenną to:Posiłki śn, obiad,kol kto chceWariant najtańszy. 50 zł Sala ta na dole. Ognisko jak najbardziej może być. SPA grupowa ;) Dla mnie miodzio Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #43 Napisano 30 listopada 2012 (edytowany) to na niebiesko - to moje odpowiedzi .... sorki, tak było szybciej ... Cytat Jeśli bysmy mieli wybierac Brenną to:Posiłki śn, obiad,kol kto chcezawsze tak było, że śniadanie wliczone w cene noclegu 55zł i tak zostanie ... natomiast oczywiście obiad, kolacja jeśli ktoś chce - to sobie zakupi na miejscu ... Wariant najtańszy. 50 zł czyli tak jak pisała Ośka i gawel, tez się przychylam ... jak ktoś zgłodnieje, to sobie dokupi cos w bufecie i już... takie moje zdanie .. Sala ta na dole. jakby sie udało, to by było super ... jak zdecydujemy się na termin, to od razu trzeba zaznaczyc, że chcemy dolną... Ognisko jak najbardziej może być. może byc, coby kości rozruszać tym bardziej, że w cenie o ile dobrze doczytałam SPA grupowa ;) na mnie nie liczcie , nie ma masaży odchudzających więc foch ... znam jeszcze conajmniej kilka osób, które nie skorzystająa wręcz na palcach ręki pewnie bedzie można naliczyć osoby które skorzystają - więc nie możemy tutaj ceny podciągać "pod grupę" ... ale jesli napisze mi np. 5 osób, że reflektuje - to mozna o cennik dopytać... na to jeszcze jest czas , to takie juz kosmetyczne ustalenia Dla mnie miodzio Rozwiń Edytowano 30 listopada 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #44 Napisano 30 listopada 2012 Daga najlepszym masażem odchudzającym jest SEX. Termin dla mnie 8-10 luty Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #45 Napisano 30 listopada 2012 Co robimy ... czekamy na ofertę 'Na rozdrożu" z pesymistyczną opcją, że zanim się doczekamy - zajmą nam termin lutowy w Brennej , czy bierzemy tą Brenną ?wpisujcie , ludzie .... Cytat Daga najlepszym masażem odchudzającym jest SEX. Rozwiń odpada , za leniwa jestem Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #46 Napisano 30 listopada 2012 Cytat Co robimy ... czekamy na ofertę 'Na rozdrożu" z pesymistyczną opcją, że zanim się doczekamy - zajmą nam termin lutowy w Brennej , czy bierzemy tą Brenną ?wpisujcie , ludzie ....odpada , za leniwa jestem Rozwiń Wczoraj wysłałem zapytanie poczekajmy do np. 20:00 Jeśli nie odpiszą wybrał bym Brenną. Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #47 Napisano 30 listopada 2012 Cytat Wczoraj wysłałem zapytanie poczekajmy do np. 20:00 Jeśli nie odpiszą wybrał bym Brenną. Rozwiń ok, tak zróbmy...może w międzyczasie inni zlotowicze się wypowiedzą... Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #48 Napisano 30 listopada 2012 "może" bo chyba zainteresowanie małe.Ale jak może w niedziele ujawnie Zapowiedź Kulki 2013 to będą chętni Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2012 Autor Udostępnij #49 Napisano 30 listopada 2012 Cytat "może" bo chyba zainteresowanie małe.Ale jak może w niedziele ujawnie Zapowiedź Kulki 2013 to będą chętni Rozwiń działaj, działaj .... może Adiqi wrócą do życia forumowego ... i inni z bardziej zamierzchłych czasów ... bardzo bym chciała a może ktoś z forumowiczów niebywających dotąd zechce sie przyłączyć? to już w ogóle byłaby bajka Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #50 Napisano 30 listopada 2012 tosia tam wątek widze podgląda i nie może się chyba na termin zdecydować Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się