retrofood Napisano 24 sierpnia 2012 Udostępnij #101 Napisano 24 sierpnia 2012 Cytat Jak to czemu???Wszak nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji Trza bydzie mietły szparko schować...Zaprzyjaźnionym czarodziejkom... Link do komentarza
daggulka Napisano 24 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #102 Napisano 24 sierpnia 2012 Cytat Trza bydzie mietły szparko schować...Zaprzyjaźnionym czarodziejkom... nie ta liga - czarodziejki były ze 20 lat temu, teraz to już tylko wiedźmy Link do komentarza
Moose Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #103 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat nie ta liga - czarodziejki były ze 20 lat temu, teraz to już tylko wiedźmy Dokładnie... Link do komentarza
elutek Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #104 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat kuuurde ... jaki towar? może i ja? Daga - wpisz mnie proszę na listę, muszę przecież towar odebrać Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #105 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat Daga - wpisz mnie proszę na listę, muszę przecież towar odebrać super jak dobrze liczę, to Link do komentarza
retrofood Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #106 Napisano 26 sierpnia 2012 Daga, na ostatniej pozycji przekazu finansowego jest rubryka "tytułem". Jak mam napisać, czy to za "ostatni raz" czy "zaliczka za raz następny"? Zdecyduj się! Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #107 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat Daga, na ostatniej pozycji przekazu finansowego jest rubryka "tytułem". Jak mam napisać, czy to za "ostatni raz" czy "zaliczka za raz następny"? Zdecyduj się! wystarczy nick forumowy Link do komentarza
retrofood Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #108 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat wystarczy nick forumowy Pytałem, ale nie przyjmą takiego przekazu... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #109 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat Pytałem, ale nie przyjmą takiego przekazu... jasne jasne ... ale ok , niech Ci będzie , to: " za uczestnictwo w Jeśce 2012 , od retrofood " Link do komentarza
retrofood Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #110 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat jasne jasne ... ale ok , niech Ci będzie , to: " za uczestnictwo w Jeśce 2012 , od retrofood " Tam nie ma miejsca na tak dużo literków. Napiszę "za to co ma być!" Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #111 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat Tam nie ma miejsca na tak dużo literków. Napiszę "za to co ma być!" oj, znaczy za co? bo ja nie wiem co, Stasiu ma być ... chociaż z drugiej strony nie ma się czego obawiać chyba, bo : dach nad głową będzie , jedzenie też , piękne panie i przystojni panowie też ... czy jeszcze coś? Link do komentarza
retrofood Napisano 26 sierpnia 2012 Udostępnij #112 Napisano 26 sierpnia 2012 Cytat ... czy jeszcze coś? No właśnie...Chociaż do przystojnych, to mnie raczej nie zaliczaj. Bo ci się pomylą... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #113 Napisano 28 sierpnia 2012 wnętrze się liczy , Retro ... wnętrze ... pozostało: Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 sierpnia 2012 Udostępnij #114 Napisano 28 sierpnia 2012 Cytat wnętrze się liczy , Oj tak, oj tak - święte słowa. Link do komentarza
daggulka Napisano 29 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #115 Napisano 29 sierpnia 2012 Link do komentarza
daggulka Napisano 30 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #116 Napisano 30 sierpnia 2012 I co tu tak cichutko? nikt się nie cieszy , nikt się nie zapisuje ... a zostało już tylko : Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2012 Autor Udostępnij #119 Napisano 2 września 2012 przypominam, że termin określenia się i wpłaty mija 12 września w środę - wpłaty tradycyjnie zaznaczam na liście obecności niebieskim kolorem No i kochani - naprawdę nikt więcej nie ma ochoty spotkać się i w fajnym gronie spędzić czas i się odstresować od trosk dnia codziennego? nie wierzę... Link do komentarza
TINEK Napisano 2 września 2012 Udostępnij #120 Napisano 2 września 2012 gospodarkę mam pod opieką w tym terminie Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2012 Autor Udostępnij #121 Napisano 2 września 2012 Cytat gospodarkę mam pod opieką w tym terminie Link do komentarza
retrofood Napisano 3 września 2012 Udostępnij #122 Napisano 3 września 2012 Cytat gospodarkę mam pod opieką w tym terminie to co, kowalowi brakło kleszczy? Link do komentarza
daggulka Napisano 4 września 2012 Autor Udostępnij #125 Napisano 4 września 2012 już tylko nieco ponad 2 tygodnie przypominam - wpłaty , zapisy i rezygnacje najpóźniej do 12 września - do środy ... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2012 Autor Udostępnij #127 Napisano 5 września 2012 nie no , Elcia .. aleś wyszukała numerek - mufa nie siada Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #128 Napisano 5 września 2012 Cytat nie no , Elcia .. aleś wyszukała numerek - mufa nie siada czy to znaczy, że chcesz być ze mną w pokoju? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2012 Autor Udostępnij #129 Napisano 5 września 2012 Cytat czy to znaczy, że chcesz być ze mną w pokoju? żadna nowość - już nie raz byłyśmy .... a nie ... jak sobie dogłębnie przypomnę , to chyba raz ... Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #130 Napisano 5 września 2012 Cytat żadna nowość - już nie raz byłyśmy .... a nie ... jak sobie dogłębnie przypomnę , to chyba raz ... przypomniałam sobie bardziej dogłębnie dwa razy miała miejsce ta sytuacja... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #131 Napisano 5 września 2012 Jadę w piątek, średnio późnym rankiem. Mam wolne miejsca, od Wrocławia do celu.Powrót także, na trasie na odwyrtkę, w niedzielę, o godzinie raczej trudnej do określenia, ale raczej w okolicy południa. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2012 Autor Udostępnij #132 Napisano 5 września 2012 Cytat przypomniałam sobie bardziej dogłębnie dwa razy miała miejsce ta sytuacja... a tak mi się właśnie zdawało - widzisz , zawsze pierwsza myśl lepsza bo jak sie człek zacznie zastanawiać , to potem jeno gorzej Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #133 Napisano 5 września 2012 Cytat Jadę w piątek, średnio późnym rankiem. Mam wolne miejsca, od Wrocławia do celu.Powrót także, na trasie na odwyrtkę, w niedzielę, o godzinie raczej trudnej do określenia, ale raczej w okolicy południa. Cytat a tak mi się właśnie zdawało - widzisz , zawsze pierwsza myśl lepsza bo jak sie człek zacznie zastanawiać , to potem jeno gorzej no, potem to już tylko kazirodztwo.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #134 Napisano 5 września 2012 Cytat Czyli zostały jeszcze 2 wolne miejsca (od biedy 3) Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #135 Napisano 5 września 2012 Cytat Czyli zostały jeszcze 2 wolne miejsca (od biedy 3) Rysiu, zapewniam Cię, że w moim towarzystwie żadna bieda nie będzie Ci już potrzebna... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #136 Napisano 5 września 2012 Czyli – ma być wolna tylna kanapa ? Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #137 Napisano 5 września 2012 Cytat Czyli – ma być wolna tylna kanapa ? kanapa, bagażnik, dach, zderzak, maska... Link do komentarza
Barbossa Napisano 5 września 2012 Udostępnij #138 Napisano 5 września 2012 ulala, będzie miotało lepiej niż na hałdach... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #139 Napisano 5 września 2012 Drodzy współbiesiadnicy, niniejszym zawiadamiam, że na miejsce dotrzemy ……(kiedyś ?). Ps. Intryguje mnie ten dach i zderzak, czyli możliwe, że będziemy jeszcze później. Link do komentarza
Barbossa Napisano 5 września 2012 Udostępnij #140 Napisano 5 września 2012 cóż, niemniej na jednym elemencie tego nie będziecie czynić Link do komentarza
elutek Napisano 5 września 2012 Udostępnij #141 Napisano 5 września 2012 Cytat Drodzy współbiesiadnicy, niniejszym zawiadamiam, że na miejsce dotrzemy ……(kiedyś ?). Ps. Intryguje mnie ten dach i zderzak, czyli możliwe, że będziemy jeszcze później. ale dotrzemy, my, albo się... na pewno będzie wesoło ;) Cytat cóż, niemniej na jednym elemencie tego nie będziecie czynić bardzo przepraszam, ale byłam pierwsza!... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #142 Napisano 5 września 2012 Tak się zastanawiam, jedna mała butla z tlenem może mi nie wystarczyć. Duża nie zmieści się do bagażnika – zatem dwie małe stykną. Link do komentarza
retrofood Napisano 5 września 2012 Udostępnij #143 Napisano 5 września 2012 (edytowany) Jeśli królik nie zdaży, to cza byndzie zabrać nas we dwoje. Znaczy z Dębianką.. Ale mię na krótkiej trasie... 25 km tylko. Dębianka to nie wiem na ile liczy... Edytowano 5 września 2012 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Barbossa Napisano 5 września 2012 Udostępnij #144 Napisano 5 września 2012 nie zapomnij o sprayu z podtlenkiem azotu Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 września 2012 Udostępnij #145 Napisano 5 września 2012 Cytat Jeśli królik nie zdaży, to cza byndzie zabrać nas we dwoje. Znaczy z Dębianką.. Mogę po drodze wstąpić, tyle że to raczej pod wieczór będzie. Te 600km trochę czasu zajmie (+ ten zderzak i dach ) . Link do komentarza
retrofood Napisano 5 września 2012 Udostępnij #146 Napisano 5 września 2012 Cytat Mogę po drodze wstąpić, tyle że to raczej pod wieczór będzie. Te 600km trochę czasu zajmie (+ ten zderzak i dach ) . to kiepsko... wolałbym koło połednia... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2012 Autor Udostępnij #147 Napisano 5 września 2012 co tu sie normalnie wyrabia ... i barrrrrdzo dobrze Link do komentarza
Barbossa Napisano 6 września 2012 Udostępnij #148 Napisano 6 września 2012 (edytowany) Stasiu, wezmę Cię, lalala wezmę cię lalalala....a jak jeszcze z paliwem to ho ho w intonacji tegoż to utworu Edytowano 6 września 2012 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 6 września 2012 Autor Udostępnij #150 Napisano 6 września 2012 Dzwoniłam do Ośrodka - ponieważ miałam pytanie o pokój jednoosobowy , więc informuje co następuje : jest możliwość ale ilość pokoi jest ograniczona , ponieważ w tym czasie jest tam tez wesele które także korzysta z pokoi , koszt to 70zł. I myśle, że będzie tak jak ostatnio - w największym pokoju zrobimy sobie w piątek nasiadówkę , można zejść do barku zakupić coś do picia jeśli ktoś się wcześniej nie zaopatrzy Umówiłam się, że 13 to jest max. data podania liczby uczestników - dlatego przypominam, żeby do 12-go (środa) najpóźniej potwierdzić mi obecność i wpłacić pieniążki. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się