daggulka Napisano 19 lipca 2012 Autor Udostępnij #101 Napisano 19 lipca 2012 Masz rację ... przepraszam, że dałam się ponieść ... Link do komentarza
daggulka Napisano 21 lipca 2012 Autor Udostępnij #102 Napisano 21 lipca 2012 (edytowany) Mamy jeszcze jedną propozycję Ośrodka co do cateringu - za 55zł.... Pierogi ruskieSałatka włoskaWędlinaJajka w sosie tatarskimGalaretka drobiowaŚledź po węgierskuMozzarella z pomidoramiPieczywoBarszcz czerwony z kapuśniakiemKawa, herbataSok 0,5l/osobaCena 55,00zł/osobajeśli chcecie - można będzie zmienić ten sok na jakąś przystawkę - np. ser żółty .... bo przecież napoje zawsze każdy ma swoje - kto co lubi ... zaraz napiszę do Pani , że ewentualnie tak zrobimy ...można już głosować....jeśli ktoś zagłosował na inną opcję i chciałby zmienić na tą nową - za 55zł, proszę mi napisać na priv albo tutaj - będę miała w pamięci to co .... głosujemy Edytowano 21 lipca 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 21 lipca 2012 Udostępnij #103 Napisano 21 lipca 2012 Fajna ta oferta i urozmaicona ja bym był za Link do komentarza
Baru Napisano 22 lipca 2012 Udostępnij #104 Napisano 22 lipca 2012 Jak dla mnie ok.Choć nie wiem czy powinnam się odzywać, bo chciałaby dusza do raju, ale tradycyjnie... nie wiadomo jak wyjdzie Ino jeszcze takie moje spostrzeżenie - cza się wprost zapytać co to znaczy wędlina - jaki rodzaj i ile dag na twarz przewidują. I tak z każdym rodzajem żarcia. Bo chyba na Kulce - choć nie jestem pewna czy to akurat tam - wyszło wszystko dość szybko i lekko chałowato było. Z drugiej strony możemy się ugadać, że każdy coś przywlecze ze sobą - jakiegoś kabanosa, łogóra (choć tych z chilli już nie ma w rydlu :-(), czy nawet sałatkę. I tym uzupełnimy niedobory miejscowe. Poza tym - i tak w piątek siedzimy u Retra w pokoju i jakąś przegrychę na ten czas cza mieć. Link do komentarza
Moose Napisano 22 lipca 2012 Udostępnij #105 Napisano 22 lipca 2012 Sisterowa, Ty sie nie wydurniaj... wszak my jeden pokój mamy... Link do komentarza
Baru Napisano 22 lipca 2012 Udostępnij #106 Napisano 22 lipca 2012 Cytat Sisterowa, Ty sie nie wydurniaj... wszak my jeden pokój mamy... Tyn som?? PS. Co to jest sałatka włoska???? Link do komentarza
daggulka Napisano 22 lipca 2012 Autor Udostępnij #107 Napisano 22 lipca 2012 Cytat Jak dla mnie ok.Choć nie wiem czy powinnam się odzywać, bo chciałaby dusza do raju, ale tradycyjnie... nie wiadomo jak wyjdzie musi ... Cytat Ino jeszcze takie moje spostrzeżenie - cza się wprost zapytać co to znaczy wędlina - jaki rodzaj i ile dag na twarz przewidują. I tak z każdym rodzajem żarcia. Bo chyba na Kulce - choć nie jestem pewna czy to akurat tam - wyszło wszystko dość szybko i lekko chałowato było. pamiętam, że porcje nie były max ... jeno "na ząb" ... na pewno to się u nich nie zmieniło ... nawet nie ma co pytać , po prostu pamiętamy .... ale z głodu chyba nie pomrzemy przez jeden wieczór Cytat Z drugiej strony możemy się ugadać, że każdy coś przywlecze ze sobą - jakiegoś kabanosa, łogóra (choć tych z chilli już nie ma w rydlu :-(), czy nawet sałatkę. I tym uzupełnimy niedobory miejscowe. Poza tym - i tak w piątek siedzimy u Retra w pokoju i jakąś przegrychę na ten czas cza mieć. masz rację ... na pewno w piątek zrobimy posiedzenie w pokoju, więc faktycznie fajnie by było coby każdy coś z sobą przywiózł ... jeśli nie ma czasu zrobić jakiejś sałatki, to choćby chipsy (solone ) bo ileż można wchłaniać pokarmy płynne bez zaplecza stałego natomiast w sobotę - myślę, że z głodu nie umrzemy .... więc nie ma co się w sobotę wspomagać żarciowo osobiście ... tak myślę , ale jeśli coś zostanie z piątku - to można rzucić na stół ... Cytat PS. Co to jest sałatka włoska???? na bank coś z serem ... tak wyczytałam w necie , włoskie sałatki som z serami ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 lipca 2012 Udostępnij #108 Napisano 22 lipca 2012 Sałatka Włoska 1Składniki: 1kapusta pekinka 1ogórek zielony 6 pomidorów 3papryki kolorowe 1sos sałatkowy włoski Sałatka Włoska 2Składniki: 3 łyżki Majonezu Dekoracyjnego 4 pomidory 2 cebule ze szczypiorem 2 ząbki czosnku sól, pieprz liście sałaty Sałatka Włoska 3Sałata frezowana czerwona i zielona po 1 sztuce Papryka czerwona 1 sztuka Puszka kukurydzy 1 duża pierś z kurczaka grzanki majonez keczup zioła przyprawy Smacznego Baru Link do komentarza
daggulka Napisano 22 lipca 2012 Autor Udostępnij #109 Napisano 22 lipca 2012 o kurde .... a ja wyczytałam tak ogólnie, ze włoska sałatka to z mozarellą jest .... widać są różne ... Link do komentarza
Baru Napisano 22 lipca 2012 Udostępnij #110 Napisano 22 lipca 2012 Cytat Sałatka Włoska 3Sałata frezowana czerwona i zielona po 1 sztuce Papryka czerwona 1 sztuka Puszka kukurydzy 1 duża pierś z kurczaka grzanki majonez keczup zioła przyprawy Smacznego Baru Aaaaa dziękuję Wybrałam trzecią opcję, ale poproszę bez keczupu . Ewentualnie ze śladową ilością... Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij #111 Napisano 23 lipca 2012 Wybaczcie za szczerość, ale tak jak zwykle nadmiar demokracji zrodził anarchię. Poza tym dla przypomnienia: Cytat "Nie przyszliśmy tu żreć, ale obyczajnie spędzać czas na rozmowach."Polecam się. Czyli organizator wybiera i podejmuje decyzję, a jak komuś będzie mało lub nie odpowiadać będzie jadłospis, to zobowiązuję się zachować całkowitą trzeźwość do godz.24 i dostarczyć ze źródła zewnętrznego, gotowe produkty lub składniki, dla osób w potrzebie. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij #112 Napisano 23 lipca 2012 Cytat PS. Co to jest sałatka włoska???? No weź nie załamuj ... Sałatka włoska to każda w której się znajdzie włosa.Matulu ... taka duża nie wi ... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 lipca 2012 Autor Udostępnij #113 Napisano 23 lipca 2012 Cytat Sałatka włoska to każda w której się znajdzie włosa. Link do komentarza
Chef Paul Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij #114 Napisano 23 lipca 2012 Cytat No weź nie załamuj ... Sałatka włoska to każda w której się znajdzie włosa.Matulu ... taka duża nie wi ... Kocie ... nie pierdziel ... "sałatka włoska" zawsze będzie z makaronem ;) ... tak jak "meksykańska" z papryką :-) ;) ... np "sledzie po meksykańsku" (w Polsce) ... choć Meksykanie w życiu sledzi na oczy i na podniebieniu nie uświadczyli ... co do meritium (czyli "menu") ... opcja za pięć dych wygląda nie najgorzej ... (choć nie znam gramatury i obecnych cen w Polsce)pozdróweńka z życzeniami udanej zabawy na spotkaniu - żesz ... ... kiedy będzie mnie dane, spotkać się z Wami "na żywo" Link do komentarza
daggulka Napisano 23 lipca 2012 Autor Udostępnij #115 Napisano 23 lipca 2012 Cytat Kocie ... nie pierdziel ... "sałatka włoska" zawsze będzie z makaronem ;) ... tak jak "meksykańska" z papryką :-) ;) ... np "sledzie po meksykańsku" (w Polsce) ... choć Meksykanie w życiu sledzi na oczy i na podniebieniu nie uświadczyli o paczaj .... i wszystko jasne Cytat pozdróweńka z życzeniami udanej zabawy na spotkaniu - żesz ... ... kiedy będzie mnie dane, spotkać się z Wami "na żywo" no z roku na rok pada to pytanie ..... to kiedy? Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lipca 2012 Autor Udostępnij #116 Napisano 24 lipca 2012 głosujemy , kochani ... czas do piątku !!!jeśli ktoś chciałby zmienić zdanie co do wyboru opcji cateringu , a już zagłosował - proszę o informację , skrzętnie zanotuję i doliczę/ujmę Link do komentarza
daggulka Napisano 26 lipca 2012 Autor Udostępnij #117 Napisano 26 lipca 2012 przypominam, iż jutro mija czas ... w sobotę daję informację do Ośrodka o wyborze opcji cateringu ... Link do komentarza
jeea Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #118 Napisano 26 lipca 2012 mnie wszystkie opcje pasują...w miłym towarzystwie, to i bez jedzenia dam radę...na PRAWNIKA się zdam a i Siwy się deklaruje Link do komentarza
bobiczek Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #119 Napisano 26 lipca 2012 Cytat mnie wszystkie opcje pasują... marchewa! sałata! i jak u Trojanowskiej - "więcej mi nic-nie trzeba, nie trzeba"... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 lipca 2012 Autor Udostępnij #120 Napisano 26 lipca 2012 Cytat marchewa! sałata! i jak u Trojanowskiej - "więcej mi nic-nie trzeba, nie trzeba"... dla mnie może być , ale obawiam się, ze innym się nie spodoba Link do komentarza
jeea Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #121 Napisano 26 lipca 2012 Cytat marchewa! sałata! i jak u Trojanowskiej - "więcej mi nic-nie trzeba, nie trzeba"... Te specjały, wbrew powszechnej opinii, nie rajcują króliki.Króliki, ze względu na swoją częstotliwość poruszania się, nie mogą być odwodnione.Wnioski pozostawiam Tobie, dodam, że królik ze względu na swoją ruchliwość jest przeciwieństwemwielbłąda, który potrafi nie pić przez całą noc. Link do komentarza
Moose Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #122 Napisano 26 lipca 2012 Cytat Króliki, ze względu na swoją częstotliwość poruszania się, nie mogą być odwodnione. Oś jest wprawdzie stateczny ale odwodniony być nie lubi Link do komentarza
jeea Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #123 Napisano 26 lipca 2012 (edytowany) Cytat Oś jest wprawdzie stateczny ale odwodniony być nie lubi Edytowano 26 lipca 2012 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #124 Napisano 26 lipca 2012 Cytat Czyli organizator wybiera i podejmuje decyzję, a jak komuś będzie mało lub nie odpowiadać będzie jadłospis, to zobowiązuję się zachować całkowitą trzeźwość do godz.24 i dostarczyć ze źródła zewnętrznego, gotowe produkty lub składniki, dla osób w potrzebie. Rysiu!Ja Cię proszę!! Bez zobowiązań się spotkajmy Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2012 Autor Udostępnij #125 Napisano 27 lipca 2012 pacze, pacze ... i wstępnie wychodzi , że opcja za 80zeta .... poczekam se do tej 23 , może ktoś jeszcze zechce zagłosować .... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2012 Autor Udostępnij #126 Napisano 27 lipca 2012 (edytowany) docelowo opcja cateringu za 80zł plus opłata za salę podzielona pomiędzy uczestników ... dziękuję za udział w ankiecie Edytowano 27 lipca 2012 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2012 Autor Udostępnij #127 Napisano 28 lipca 2012 Cytat zobowiązuję się zachować całkowitą trzeźwość do godz.24 i dostarczyć ze źródła zewnętrznego, gotowe produkty lub składniki, dla osób w potrzebie. Rysiaczku ... czyli zapisać? Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 lipca 2012 Udostępnij #128 Napisano 28 lipca 2012 Pytanie zadane w taki sposób, że samo przez się narzuca lub sugeruje jaka ma być na nie odpowiedz. Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2012 Autor Udostępnij #129 Napisano 28 lipca 2012 Cytat Pytanie zadane w taki sposób, że samo przez się narzuca lub sugeruje jaka ma być na nie odpowiedz. a czy masz coś przeciw ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 28 lipca 2012 Udostępnij #130 Napisano 28 lipca 2012 W obawie o ……….. – nawet przez myśl mi nie przechodzi. Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2012 Autor Udostępnij #131 Napisano 29 lipca 2012 Cytat W obawie o ……….. – nawet przez myśl mi nie przechodzi. Rysiu ... przeca ja nieszkodliwa jestem ..... do czasu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się