Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA - JeśKA 2011... tym razem ULANÓW :)

Recommended Posts

Napisano
Cytat

super ... icon_biggrin.gif
ja już mam info z Ośrodka, że pokoiki podzielone , jest super bo mamy tylko dwójki i jedynki icon_smile.gif
czyli wsjo dopięte .... icon_biggrin.gif

To ja trójkę proszę... icon_cool.gif
Napisano
Cytat

i bez śniandania....

i koniecznie z widokiem na morze

... z widokiem na morze przepojki... rankiem...

Cytat

super ... icon_biggrin.gif
ja już mam info z Ośrodka, że pokoiki podzielone , jest super bo mamy tylko dwójki i jedynki icon_smile.gif
czyli wsjo dopięte .... icon_biggrin.gif

Mam wrażenie, że Dyrekcja się zarejestrowała i śledzi nasz wewnontek...
Napisano
Cytat

To ja trójkę proszę... icon_cool.gif

dobra ... jak chcesz, to możesz se rozłożyć materac u Bary i Ośki ... icon_razz.gif icon_lol.gif

Cytat

Mam wrażenie, że Dyrekcja się zarejestrowała i śledzi nasz wewnontek...

po czym wnosisz? icon_eek.gif
Napisano
Cytat

Mię trza wziąć ze z rynku w Ulanowie. Bo do hotelu to jeszcze ponad kilometr!

A letko miał nie będę. Samego kwasu z 5 literków...

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Nie ma sprawy, zabiorę ino czy dojedziemy icon_cool.gif
Napisano
ja ostatecznie jadę w piątek z Cieszynianką i Jej Piotrem - wyjedziemy kole 13 , przed nami 5-6 godzin jazdy ....
piątek nie jest zobowiązujący - jak dojadą to będą...
proszę mi grzać krzesełko , coby mi zaś łapki nie skostniały icon_mrgreen.gif icon_wink.gif
Napisano
Cytat

A tak właściwie to na którą godzinę się umawiamy?

Hejka wieczorna icon_smile.gif
Ja planuję tak około 15.
Stasiu puść jakiegoś numera na priv, to tyrknę jak będę koło Ulanowa.
Napisano
Cytat

Tiaaa, wisz... dziad hojny z cudzej torby... icon_mrgreen.gif

No właśnie!!
Poza tym - Królika chrapiącego, zwisającego z wyra w moim pokoju nie zniese! :-)
PS. Królik! Bez urazy - zawsze o Twoje okulary zadbam icon_lol.gif
Napisano (edytowany)
Cytat

No właśnie!!
Poza tym - Królika chrapiącego, zwisającego z wyra w moim pokoju nie zniese! :-)
PS. Królik! Bez urazy - zawsze o Twoje okulary zadbam icon_lol.gif

No właśnie!!!
Bary narzekającej na miejsca spotkania ...cdn (nie zniese)
2. ...........
3. ........... i inne z mej pamięci icon_cool.gif
P.S. Bara! Bez urazy icon_biggrin.gif Edytowano przez jeea (zobacz historię edycji)
Napisano
Ja z Żonką będę tylko w Piątek, niestety muszę iść do pracy w Sobotę, no chyba że wpadnę do Was koło 3:00 jak już będę "po" .
Tylko czy jeszcze ktoś tam będzie na mnie czekał ? icon_cry.gif

Daga w Londynie i chyba tam Neta nie mają bo nie odpisuje ,,,
Napisano
Cytat

No właśnie!!!
Bary narzekającej na miejsca spotkania ...cdn (nie zniese)
2. ...........
3. ........... i inne z mej pamięci icon_cool.gif
P.S. Bara! Bez urazy icon_biggrin.gif

Nie narzekam na miejsce spotkania!! Jest zajefajne, bo tylko 70km ode mnie :-)
problemem jest inwentura na fitnesie w sobotę :-(.

Cytat

Ja z Żonką będę tylko w Piątek, niestety muszę iść do pracy w Sobotę, no chyba że wpadnę do Was koło 3:00 jak już będę "po" .
Tylko czy jeszcze ktoś tam będzie na mnie czekał ? icon_cry.gif

Piczman!
Ja będę musiała wyjechać w sobotę koło 19 i jak się Wyględny da namówić to mnie przywiezie z powrotem.
Napisano
Cześć

A jest gdzieś podany jakiś adres miejsca docelowego, bo ja jadę, ale nie wiem gdzie (wiem, że Ulanów i tyle)
proszę o dokładny adres, godzinę, obowiązujący strój, rodzaje zakąsek jakie należy przywieźć, rodzaje płynów itd, itp, etc.
Napisano (edytowany)
Cytat

Cześć

A jest gdzieś podany jakiś adres miejsca docelowego, bo ja jadę, ale nie wiem gdzie (wiem, że Ulanów i tyle)
proszę o dokładny adres, godzinę, obowiązujący strój, rodzaje zakąsek jakie należy przywieźć, rodzaje płynów itd, itp, etc.

Jak to nie wiesz? Hotel "Galicja"
Pytaj o ośrodek wypoczynkowy albo drogę na "Podlądzie" bo tak slangowo tubylcy nazywają ten rejon. Można też jechać na "Brooklin" czyli nowe osiedle tych, co powrócili z Chicago.
Weź sięgnij do stron Hotelu (linki są w tematach niżej, tam jest adres i telefony

Z rynku to jest tak jeszcze 1,5 km. Edytowano przez retrofood (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

dam radę, najwyżej wyjdziecie po mnie do rynku (ze śpiewem na ustach i transparentem)

Tinuś, będzie też orkiestra i dzieci z kwiatami icon_biggrin.gif

Retro - a jest w pobliżu hotelu sklep z artykułami pierwszej potrzeby...? icon_rolleyes.gif

fae89273200a2c01.jpg

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Na wydzielonych obszarach, gdzie samosiew łąki nie zagrozi ogrodom.  Bo tu zdjęcie jednego z trawników zrobione 8 godzin temu:   Na szybko przejrzałam profil na FB Uniwersytetu w Oksfordzie i nigdzie się na chwalą widokiem owej łączki. Same wystrzyżone trawniki. Pewnie nie wygląda najlepiej.   W miejscach publicznych jak najbardziej łąki są do wprowadzenia. Ale Łuczaj skupił się na przydomowych ogródkach ze swoim apelem.  Trawnik nie jest łąką. Pełni inne funkcje. Zamiast zakazywać koszenia trawników należałoby się skupić na propagowaniu łąki jako elementu ogrodu/parku . 
    • Oferuje zapoznanie się z rzetelną i profesjonalną firmą świadczącą usługi elektryk warszawa. Zapraszam się do zapoznania z zakresem usług. Instalacje elektryczne, montaż alarmów, kamer CCTV, usuwanie i naprawa awarii prądu. Wszystko szybko rzetelnie i z głową.
    • Nowość w Osmo ,  Plamy na drewnianym parkiecie to zmora wielu właścicieli mieszkań i domów. Pojawiają się najczęściej w wyniku kontaktu drewna z wodą, metalem (np. spod mebli), a także w miejscach o zwiększonej wilgotności – przy wejściu, pod doniczkami czy wokół kuchni. Czy da się je skutecznie usunąć bez szlifowania i uszkadzania powierzchni? Tak!  Rozwiązaniem jest Osmo Odplamiacz 6602.
    • Mam garaz w trakcie budowy ktory nie ma w srodku chudziaka a jedynie nasypaną glinę zmieszaną z piaskiem. Stoi na wylewanej i zbrojonej ławie fundamentowej oraz tym scisnie fundamentowej z bloczka betonowego w ilości 6 warstw i dość gruba spoina ok 2-3cm. Chcialbym go z zewnątrz odkopac do spodu ściany fundamentowej (czyli ława bedzie nadal zasypana) i zasmarowac ściany izolacja oraz obłożyć styropianem. Czy w związku z tym ze w srodku jest zasypana glina na wysokości 5 bloczków nie dojdzie do jakiegoś obsuniecia, rozsunięcia bloczków betonowych? Druga sprawa wieniec na scianie fundamentowej robi sie chyba powyżej 6 bloczków prawda?  U mnie nie ma tego wieńca a zaobserwowałem kilka rys na bloczkach betonowych na stronie gdzie są dwa okna.  Nie pamiętam czy otwory okienne były zbrojone (zbrojenie pod okienne) ale chyba nie. Czy te rysy mogą być spowodowane występowaniem okien czy może braku wieńca?
    • Dzień dobry ! Czy ktoś jest w stanie polecić ekipę które przeprowadzi renowację kabiny prysznicowej, włącznie z czyszczeniem śladów po kamieniu na szybie kabiny prysznicowej? A może ktoś w Was wie jakie mocne środki użyć, aby albo usunąć smugi kamienia na dole drzwi kabiny? Nie wiem czy wymiana szyby jest konieczna, bo może nie. Podobno są jakieś specjalistyczne środki, które pozostawia się na szybie na kilka godzin. Środki typu Cif nie dają rady. Dzięki za pomoc!
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...