daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor Udostępnij #101 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Oj, bidactwo...A moze tak?http://www.tecza.go3.pl/oferta.html?op=wiecej&id=126 a gdzie tam widzisz przepis? Link do komentarza
retrofood Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #102 Napisano 29 lipca 2011 (edytowany) Cytat a gdzie tam widzisz przepis? A przyjedź i zapytaj! Darmo by chciała... A jak nie posmakuje??? Edytowano 29 lipca 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor Udostępnij #103 Napisano 29 lipca 2011 Cytat A przyjedź i zapytaj! Darmo by chciała... A jak nie posmakuje??? a czy bedzie gościł na stole imprezowym, czy nie bedzie - to ja i tak przepis wytargam .... bom ciekawa , a w necie nie ma mam nadzieję, że się znajdzie jakiś przystępny i chętny do dzielenia się wiedzą kucharz ... Link do komentarza
Baru Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #104 Napisano 30 lipca 2011 Cytat Daleko to od Łańcuta???? Tam byłem z 5 lat temu, dalej się samochodem nie wybrałem. Dobra idę spać bo jutro mam objazdówkę TYKOCIN, Wasilków, Białystkok. Trzeba się wyspac kilka godzin:) 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr... Link do komentarza
Moose Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #105 Napisano 30 lipca 2011 Cytat 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr... Sisterowa Ty sie nie wydurniaj nawet... SAMA MAM SPAĆ Kto mnie rano kanapki zrobi... Link do komentarza
retrofood Napisano 31 lipca 2011 Udostępnij #106 Napisano 31 lipca 2011 Cytat 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr... Nie cuduj. Jak coś, to znowu z Tobą pojadę i będę Cię bronił... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #107 Napisano 1 sierpnia 2011 a , tak se .... bo cisza.... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #108 Napisano 5 sierpnia 2011 Proszę się nie martwić brakiem ruchu w temacie JeśKI Mamy wakacje , mały ruch na forum ... zasadniczo data jest ustalona , zaklepana - to jest najważniejsze. Także koszt noclegów już znamy . Pozostaje ustalić menu - a z tym się tak bardzo nie spieszy .Zachęcam do zapisów na listę obecności .... a także do dyskusji na wątkach zlotowych ... Pozdrawiam ... Link do komentarza
Baru Napisano 7 sierpnia 2011 Udostępnij #109 Napisano 7 sierpnia 2011 Cytat Nie cuduj. Jak coś, to znowu z Tobą pojadę i będę Cię bronił... Retro!Jakiś Ty rycerski!!! Link do komentarza
elutek Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #110 Napisano 8 sierpnia 2011 Ulanów... to chyba miałabym najdalej... Link do komentarza
Moose Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #111 Napisano 8 sierpnia 2011 Ela chcieć to móć... Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #112 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Ela chcieć to móć... transport to chyba rzecz która najłatwiej załatwić ... Elcia ... na pewno z kimś byś się mogła zabrać Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #113 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Ulanów... to chyba miałabym najdalej... Czyżby? Link do komentarza
elutek Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #114 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Elcia ... na pewno z kimś byś się mogła zabrać no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...? Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #115 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Czyżby? Rysiaczku ... w kontekście tego, że nie ma Cię jeszcze na liście zlotowej ja tylko mam nadzieję, że to taki mimochodem rzucony fakcik , który nie daje nic do zrozumienia ... Ty wiesz ... Cytat no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...? podejrzewam, że bliżej zlotu będzie więcej osób na liście i wtedy będzie coś bardziej wiadomo ... ja też nie wiem jeszcze czy nie pojadę swoim samochodem albo pociągiem , a też mam kawałek Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #116 Napisano 8 sierpnia 2011 Bo ja tak jakby, etatowiec, w tym zakresie jestem.Mnie się na listę wpisuje bez potwierdzenia akcesu.Ja się tylko tłumaczę jak nie mogę – jechać. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #117 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Bo ja tak jakby, etatowiec, w tym zakresie jestem.Mnie się na listę wpisuje bez potwierdzenia akcesu.Ja się tylko tłumaczę jak nie mogę – jechać. noooo, Słonko .... kamień mi z serca i takie tam .... już wciągam zatem ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 Udostępnij #118 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...? No wiesz, taka propozycja, publicznie.Ale skoro padła – Ja - zawsze i wszędzie (na drągu, w przedziale, w przeciągu …..) Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #119 Napisano 8 sierpnia 2011 fakt ... na Rysia to zawsze można liczyć .... oczywiście należy wspomnieć , że wszystkie Ryśki to fajne chopaki są ... ale nasz Rysiaczek jest najfajniejszy Link do komentarza
daggulka Napisano 16 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #121 Napisano 16 sierpnia 2011 ZACZYNAMY ODLICZANIE 60 dni Link do komentarza
daggulka Napisano 17 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #122 Napisano 17 sierpnia 2011 59 dni... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #124 Napisano 18 sierpnia 2011 mamy 5 z przodu .... ani się obejrzymy , a będzie wrzesień .... a potem to już zleci Link do komentarza
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 Udostępnij #125 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat mamy 5 z przodu ... Ja to mam. Ale że Ty też... nie wiedziałem. Zupełnie po Tobie nie widać. Piękny wiek... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #126 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat Ja to mam. Ale że Ty też... nie wiedziałem. Zupełnie po Tobie nie widać. Piękny wiek... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #128 Napisano 20 sierpnia 2011 Link do komentarza
daggulka Napisano 21 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #129 Napisano 21 sierpnia 2011 Link do komentarza
ewiq0 Napisano 22 sierpnia 2011 Udostępnij #130 Napisano 22 sierpnia 2011 tak tematycznie Link do komentarza
daggulka Napisano 23 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #132 Napisano 23 sierpnia 2011 blisko coraz bliżej ... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #134 Napisano 26 sierpnia 2011 Link do komentarza
daggulka Napisano 27 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #135 Napisano 27 sierpnia 2011 Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #137 Napisano 28 sierpnia 2011 Przepraszam wszystkich którym wyślę zaraz maila informacyjnego o JeśCE , a nie życzą sobie tego Jeśli ktoś nie jest zainteresowany - proszę zignorować . Link do komentarza
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #138 Napisano 28 sierpnia 2011 "SAMA MAM SPAĆ icon_eek.gif icon_evil.gifKto mnie rano kanapki zrobi... icon_cry.gif"Takie wyczytałem...Nie będziemy kopać się z koniem!(z Osiem - mogę).ZROBIĘ CI TE KANAPKI! LUBIĘ CIĘ!MOGĘ NAWET Z TOBĄ SPAĆ!Mogę też kołysankę zaśpiewać (ale nie polecam...)Aga Wpisuj!!!!Będę choćby nie wiem co...Trzeba wspierać przyjaciół!!!Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #139 Napisano 28 sierpnia 2011 Adasiu .... bardzo dobre podejście do sprawy wpisać Cię pewnie od piątku, co? ale wolę się upewnić... Link do komentarza
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #140 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat ZROBIĘ CI TE KANAPKI! LUBIĘ CIĘ!MOGĘ NAWET Z TOBĄ SPAĆ!Mogę też kołysankę zaśpiewać (ale nie polecam...) 1 Adaś trzymie Cię za słowo...2 Dżizazzz , aż takiego poświęcenia nie oczekuję... 3 Myślę, iż jeszcze gorzej byłoby gdybym się odwdzięczyła... Link do komentarza
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #141 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat 1 Adaś trzymie Cię za słowo...2 Dżizazzz , aż takiego poświęcenia nie oczekuję... 3 Myślę, iż jeszcze gorzej byłoby gdybym się odwdzięczyła... Spoko...Łebki mówią, ze mam "pierwszy stopień słuchu muzycznego" - rozróżniam kiedy (im) grają a kiedy nie!A byłem w klasie muzyczno-plastycznej w LO.....Ale - fakt!Jak IM co gra - to zauważam!Jak IM co niegra - też!Bez obaw! Mam trening!Rób co chcesz!Śpiewaj co chcesz!Jak się opiję, to odwdzięczę Ci się arią Skołuby (Po przepiciu wychodzi mi idealnie! Testowane wielokrotnie!)Lubisz arie basowe?Adam M Link do komentarza
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #142 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat Lubisz arie basowe?Adam M Ty wiesz jakie to są wibracje? i tak .... z rana .... człek skonany po wyczerpujących rozmowach , że słyszy jak mucha tupie ... a Ty - tak normalnie .... basem? no bez serca jesteś , bez serca , Adaś.... Link do komentarza
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #143 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat Łebki mówią, ze mam "pierwszy stopień słuchu muzycznego" - rozróżniam kiedy (im) grają a kiedy nie!Lubisz arie basowe? 1 Jestem o stopień wyżej... nawet w tańcu mnie muzyka nie wadzi... 2 Uwielbiam ino obiecaj, że to będzie zanim spać pójdę... Cytat człek skonany po wyczerpujących rozmowach , że słyszy jak mucha tupie ... a Ty - tak normalnie .... basem? O widzisz, ubiegłaś mnie... ale taką mam nadzieję, iż rano to Adaś tyż nie będzie do hałasów skłonny... Link do komentarza
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #144 Napisano 28 sierpnia 2011 (edytowany) "... ale taką mam nadzieję, iż rano to Adaś tyż nie będzie do hałasów skłonny..."Po dobrej imprezie zwłaszcza rano mam głos Magomajewa....Potem mi przechodzi - to kiedy mam se pośpiewać basem?A basem nie da się cichutko....Adam M. Edytowano 28 sierpnia 2011 przez adam_mk (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #145 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat A basem nie da się cichutko.... Why not? Link do komentarza
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #146 Napisano 28 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat Why not? Okoliczność czasu , miejsca i akcji...RANO (bo wtedy dysponuję TYM głosem) będę Cię układał do snu...(Moniuszko i Straszny Dwór)..Adam M.(Ta moja ulubiona aria poimprezowna) Edytowano 28 sierpnia 2011 przez adam_mk (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 29 sierpnia 2011 Udostępnij #148 Napisano 29 sierpnia 2011 Ciężar mnię z plec zleciał był, Sisterowa nie będzie sama i głodna...PS. A ja dalej nic jeszcze q..ka nie wiem... Link do komentarza
daggulka Napisano 29 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #149 Napisano 29 sierpnia 2011 Link do komentarza
Moose Napisano 29 sierpnia 2011 Udostępnij #150 Napisano 29 sierpnia 2011 Cytat Ciężar mnię z plec zleciał był, Sisterowa nie będzie sama i głodna...PS. A ja dalej nic jeszcze q..ka nie wiem... Sister Ty się mnie nie wykręcaj.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się