daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor #101 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Oj, bidactwo...A moze tak?http://www.tecza.go3.pl/oferta.html?op=wiecej&id=126 a gdzie tam widzisz przepis?
retrofood Napisano 29 lipca 2011 #102 Napisano 29 lipca 2011 (edytowany) Cytat a gdzie tam widzisz przepis? A przyjedź i zapytaj! Darmo by chciała... A jak nie posmakuje??? Edytowano 29 lipca 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji)
daggulka Napisano 29 lipca 2011 Autor #103 Napisano 29 lipca 2011 Cytat A przyjedź i zapytaj! Darmo by chciała... A jak nie posmakuje??? a czy bedzie gościł na stole imprezowym, czy nie bedzie - to ja i tak przepis wytargam .... bom ciekawa , a w necie nie ma mam nadzieję, że się znajdzie jakiś przystępny i chętny do dzielenia się wiedzą kucharz ...
Baru Napisano 30 lipca 2011 #104 Napisano 30 lipca 2011 Cytat Daleko to od Łańcuta???? Tam byłem z 5 lat temu, dalej się samochodem nie wybrałem. Dobra idę spać bo jutro mam objazdówkę TYKOCIN, Wasilków, Białystkok. Trzeba się wyspac kilka godzin:) 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr...
Moose Napisano 30 lipca 2011 #105 Napisano 30 lipca 2011 Cytat 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr... Sisterowa Ty sie nie wydurniaj nawet... SAMA MAM SPAĆ Kto mnie rano kanapki zrobi...
retrofood Napisano 31 lipca 2011 #106 Napisano 31 lipca 2011 Cytat 60km...I powiem szczerze - szlag mnie trafia, bo po raz pierwszy tak blisko mnie jest impreza, a ja nie wiem czy dam radę pojechać!!!!! Wrrrr... Nie cuduj. Jak coś, to znowu z Tobą pojadę i będę Cię bronił...
daggulka Napisano 5 sierpnia 2011 Autor #108 Napisano 5 sierpnia 2011 Proszę się nie martwić brakiem ruchu w temacie JeśKI Mamy wakacje , mały ruch na forum ... zasadniczo data jest ustalona , zaklepana - to jest najważniejsze. Także koszt noclegów już znamy . Pozostaje ustalić menu - a z tym się tak bardzo nie spieszy .Zachęcam do zapisów na listę obecności .... a także do dyskusji na wątkach zlotowych ... Pozdrawiam ...
Baru Napisano 7 sierpnia 2011 #109 Napisano 7 sierpnia 2011 Cytat Nie cuduj. Jak coś, to znowu z Tobą pojadę i będę Cię bronił... Retro!Jakiś Ty rycerski!!!
elutek Napisano 8 sierpnia 2011 #110 Napisano 8 sierpnia 2011 Ulanów... to chyba miałabym najdalej...
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor #112 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Ela chcieć to móć... transport to chyba rzecz która najłatwiej załatwić ... Elcia ... na pewno z kimś byś się mogła zabrać
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 #113 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Ulanów... to chyba miałabym najdalej... Czyżby?
elutek Napisano 8 sierpnia 2011 #114 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Elcia ... na pewno z kimś byś się mogła zabrać no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...?
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor #115 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Czyżby? Rysiaczku ... w kontekście tego, że nie ma Cię jeszcze na liście zlotowej ja tylko mam nadzieję, że to taki mimochodem rzucony fakcik , który nie daje nic do zrozumienia ... Ty wiesz ... Cytat no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...? podejrzewam, że bliżej zlotu będzie więcej osób na liście i wtedy będzie coś bardziej wiadomo ... ja też nie wiem jeszcze czy nie pojadę swoim samochodem albo pociągiem , a też mam kawałek
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 #116 Napisano 8 sierpnia 2011 Bo ja tak jakby, etatowiec, w tym zakresie jestem.Mnie się na listę wpisuje bez potwierdzenia akcesu.Ja się tylko tłumaczę jak nie mogę – jechać.
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor #117 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat Bo ja tak jakby, etatowiec, w tym zakresie jestem.Mnie się na listę wpisuje bez potwierdzenia akcesu.Ja się tylko tłumaczę jak nie mogę – jechać. noooo, Słonko .... kamień mi z serca i takie tam .... już wciągam zatem ...
bajbaga Napisano 8 sierpnia 2011 #118 Napisano 8 sierpnia 2011 Cytat no dobrze, to zadam teraz bardzo ryzykowne pytanie: kto mnie weźmie...? No wiesz, taka propozycja, publicznie.Ale skoro padła – Ja - zawsze i wszędzie (na drągu, w przedziale, w przeciągu …..)
daggulka Napisano 8 sierpnia 2011 Autor #119 Napisano 8 sierpnia 2011 fakt ... na Rysia to zawsze można liczyć .... oczywiście należy wspomnieć , że wszystkie Ryśki to fajne chopaki są ... ale nasz Rysiaczek jest najfajniejszy
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor #124 Napisano 18 sierpnia 2011 mamy 5 z przodu .... ani się obejrzymy , a będzie wrzesień .... a potem to już zleci
retrofood Napisano 18 sierpnia 2011 #125 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat mamy 5 z przodu ... Ja to mam. Ale że Ty też... nie wiedziałem. Zupełnie po Tobie nie widać. Piękny wiek...
daggulka Napisano 18 sierpnia 2011 Autor #126 Napisano 18 sierpnia 2011 Cytat Ja to mam. Ale że Ty też... nie wiedziałem. Zupełnie po Tobie nie widać. Piękny wiek...
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor #137 Napisano 28 sierpnia 2011 Przepraszam wszystkich którym wyślę zaraz maila informacyjnego o JeśCE , a nie życzą sobie tego Jeśli ktoś nie jest zainteresowany - proszę zignorować .
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 #138 Napisano 28 sierpnia 2011 "SAMA MAM SPAĆ icon_eek.gif icon_evil.gifKto mnie rano kanapki zrobi... icon_cry.gif"Takie wyczytałem...Nie będziemy kopać się z koniem!(z Osiem - mogę).ZROBIĘ CI TE KANAPKI! LUBIĘ CIĘ!MOGĘ NAWET Z TOBĄ SPAĆ!Mogę też kołysankę zaśpiewać (ale nie polecam...)Aga Wpisuj!!!!Będę choćby nie wiem co...Trzeba wspierać przyjaciół!!!Adam M.
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor #139 Napisano 28 sierpnia 2011 Adasiu .... bardzo dobre podejście do sprawy wpisać Cię pewnie od piątku, co? ale wolę się upewnić...
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 #140 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat ZROBIĘ CI TE KANAPKI! LUBIĘ CIĘ!MOGĘ NAWET Z TOBĄ SPAĆ!Mogę też kołysankę zaśpiewać (ale nie polecam...) 1 Adaś trzymie Cię za słowo...2 Dżizazzz , aż takiego poświęcenia nie oczekuję... 3 Myślę, iż jeszcze gorzej byłoby gdybym się odwdzięczyła...
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 #141 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat 1 Adaś trzymie Cię za słowo...2 Dżizazzz , aż takiego poświęcenia nie oczekuję... 3 Myślę, iż jeszcze gorzej byłoby gdybym się odwdzięczyła... Spoko...Łebki mówią, ze mam "pierwszy stopień słuchu muzycznego" - rozróżniam kiedy (im) grają a kiedy nie!A byłem w klasie muzyczno-plastycznej w LO.....Ale - fakt!Jak IM co gra - to zauważam!Jak IM co niegra - też!Bez obaw! Mam trening!Rób co chcesz!Śpiewaj co chcesz!Jak się opiję, to odwdzięczę Ci się arią Skołuby (Po przepiciu wychodzi mi idealnie! Testowane wielokrotnie!)Lubisz arie basowe?Adam M
daggulka Napisano 28 sierpnia 2011 Autor #142 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat Lubisz arie basowe?Adam M Ty wiesz jakie to są wibracje? i tak .... z rana .... człek skonany po wyczerpujących rozmowach , że słyszy jak mucha tupie ... a Ty - tak normalnie .... basem? no bez serca jesteś , bez serca , Adaś....
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 #143 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat Łebki mówią, ze mam "pierwszy stopień słuchu muzycznego" - rozróżniam kiedy (im) grają a kiedy nie!Lubisz arie basowe? 1 Jestem o stopień wyżej... nawet w tańcu mnie muzyka nie wadzi... 2 Uwielbiam ino obiecaj, że to będzie zanim spać pójdę... Cytat człek skonany po wyczerpujących rozmowach , że słyszy jak mucha tupie ... a Ty - tak normalnie .... basem? O widzisz, ubiegłaś mnie... ale taką mam nadzieję, iż rano to Adaś tyż nie będzie do hałasów skłonny...
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 #144 Napisano 28 sierpnia 2011 (edytowany) "... ale taką mam nadzieję, iż rano to Adaś tyż nie będzie do hałasów skłonny..."Po dobrej imprezie zwłaszcza rano mam głos Magomajewa....Potem mi przechodzi - to kiedy mam se pośpiewać basem?A basem nie da się cichutko....Adam M. Edytowano 28 sierpnia 2011 przez adam_mk (zobacz historię edycji)
Moose Napisano 28 sierpnia 2011 #145 Napisano 28 sierpnia 2011 Cytat A basem nie da się cichutko.... Why not?
adam_mk Napisano 28 sierpnia 2011 #146 Napisano 28 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat Why not? Okoliczność czasu , miejsca i akcji...RANO (bo wtedy dysponuję TYM głosem) będę Cię układał do snu...(Moniuszko i Straszny Dwór)..Adam M.(Ta moja ulubiona aria poimprezowna) Edytowano 28 sierpnia 2011 przez adam_mk (zobacz historię edycji)
Baru Napisano 29 sierpnia 2011 #148 Napisano 29 sierpnia 2011 Ciężar mnię z plec zleciał był, Sisterowa nie będzie sama i głodna...PS. A ja dalej nic jeszcze q..ka nie wiem...
Moose Napisano 29 sierpnia 2011 #150 Napisano 29 sierpnia 2011 Cytat Ciężar mnię z plec zleciał był, Sisterowa nie będzie sama i głodna...PS. A ja dalej nic jeszcze q..ka nie wiem... Sister Ty się mnie nie wykręcaj....
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się