Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 11 marca 2011 Mam, mam, mam! Oficjalne pozwolenie na założenie oddzielnie dziennika budowy i komentarzy! Dziennik co prawda znajdzie się trochę później, ale na pewno będzie Solennie obiecuję! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 11 marca 2011 TU BYŁEMTrzylewPierwszy! Link do komentarza
Draagon Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #3 Napisano 11 marca 2011 Zagryzłem kotka - jako drugi Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #4 Napisano 11 marca 2011 Witam, witam Panowie.Draagon a kiciuś choć smakował? Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #5 Napisano 11 marca 2011 cześć, gaduły ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 11 marca 2011 Cześć Daga!Wku...na tamtym i się wynoszę...baaardzo powoli, bo klikanie mi nie idzie.Czy ktoś mi powie, dlaczego posty mi włażą na siebie tworząc niemiłosiernego tasiemca? Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #7 Napisano 11 marca 2011 Cytat Cześć Daga!Wku...na tamtym i się wynoszę.... Rozwiń co się stało? Cytat Czy ktoś mi powie, dlaczego posty mi włażą na siebie tworząc niemiłosiernego tasiemca? Rozwiń powiem Ci ... jeśli nie odczekasz 15 minut od ostatniego napisanego , to Ci połączy w jeden ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #8 Napisano 11 marca 2011 Cytat co się stało? Rozwiń Zrobili jakis bajer ze zdjęciami, że są większe, tzn nie obcięte z prawej strony, ALE okienko takie se, nieco mniejsze od zdjecia. I bajer polega na tym, że te zdjęcie się przesuwa, żeby zobaczyć w całości!Zobacz sobiehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?140563-Przygoda-ze-S%C5%82oneczkiem-w-tle/page5I jak ja mam to wydrukować, co? Na raty?Ooooo, już "bywam" Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #9 Napisano 11 marca 2011 Cytat Zobacz sobie Rozwiń nie zobaczę , bo się tam nie loguję .... od bardzo dawna .... ale wiem, że zmiany które wprowadzają nie idą w parze z tym czego chcą forumowicze - no cóż - ich problem .... jak dbają tak mają.... niewielu "starych" tam zostało .... Cytat Ooooo, już "bywam" Rozwiń jak Cie znam , to za miesiąc będziesz Ostoją Forum ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #10 Napisano 11 marca 2011 Ale bez loginu też wchodzą, przynajmniej niektóre, zaraz sprawdzę Link do komentarza
bajbaga Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #11 Napisano 11 marca 2011 Cytat ... niewielu "starych" tam zostało .... Rozwiń Bo siła odeszła, ale masy zostały – a to mięso armatnie dla reklam. Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #12 Napisano 11 marca 2011 Cytat Bo siła odeszła, ale masy zostały – a to mięso armatnie dla reklam. Rozwiń widać takie mieli założenie .... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #13 Napisano 11 marca 2011 Daga, spokojnie możesz wleźć bez logowania i looknąć Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #14 Napisano 11 marca 2011 Cytat Daga, spokojnie możesz wleźć bez logowania i looknąć Rozwiń no to podałaś błędnego linka , bo nie włazi .... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #15 Napisano 11 marca 2011 Cytat jak Cie znam , to za miesiąc będziesz Ostoją Forum ... Rozwiń Wiem, wiem, to już jest nałóg Duży ostatnio stwierdził z przekąsem"...znowu się zaczyna..." Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #16 Napisano 11 marca 2011 Cytat Wiem, wiem, to już jest nałóg Duży ostatnio stwierdził z przekąsem"...znowu się zaczyna..." Rozwiń od mojego usłyszałam to samo jak poinformowałam, że mamy datę zlotu i zaznaczyłam w kalendarzu ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #17 Napisano 11 marca 2011 (edytowany) Cytat no to podałaś błędnego linka , bo nie włazi .... Rozwiń A coś kliknęłam nie tak, teraz powinno być dobrze.... Cytat Bo siła odeszła, ale masy zostały ? a to mięso armatnie dla reklam. Rozwiń Mnie tej siły brakowało, tej siły co to ją rodzina forumowa posiada. Obojętnie pod którym patronatem budowlanym Choć dla FM był internet montowany Edytowano 11 marca 2011 przez Afrodytaa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #18 Napisano 11 marca 2011 Cytat Mnie tej siły brakowało, tej siły co to ją rodzina forumowa posiada. Obojętnie pod którym patronatem budowlanym Choć dla FM był internet montowany Rozwiń Przyszłam tu w obce miejsce duszą na ramieniu ..... ale siła mnie znalazła .... i chwała , bo w przeciwnym wypadku właśnie bym szydełkowała tudzież robiła szaliki na drutach z rozpaczy ... co tu dużo - uwielbiam tych ludzi i każdy wie jak jestem wdzięczna że są ze mną , i zawsze mogą na mnie liczyć .... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #19 Napisano 11 marca 2011 Siła to przylazła razem z Tobą. To Ty ciągniesz ten wóz, i chwała Ci za to! Link do komentarza
bajbaga Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #20 Napisano 11 marca 2011 No widziałaś Pianowa Pani – dlatego jej laseczki chodzą w zimie bez czapek i szalików. Link do komentarza
daggulka Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #21 Napisano 11 marca 2011 Cytat No widziałaś Pianowa Pani ? dlatego jej laseczki chodzą w zimie bez czapek i szalików. Rozwiń kupne mają.... Cytat Siła to przylazła razem z Tobą. To Ty ciągniesz ten wóz, i chwała Ci za to! Rozwiń inaczej : dopóki siła tu jest , to i ja będę - i niech moc będzie z nami .... dopisek: chyba , że ktoś przejmie pałeczkę Link do komentarza
Moose Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #22 Napisano 11 marca 2011 Afrodyta, mnie tyż się już nie chce prowadzić dziennika na FM, bo mi zdjęcia znikały, czasem wchodzę, pogadam ze znajomymi ale cierpliwości do foruma i tego aby dziennik prowadzić już niet... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #23 Napisano 11 marca 2011 Cytat No widziałaś Pianowa Pani – dlatego jej laseczki chodzą w zimie bez czapek i szalików. Rozwiń Proszę o tłumaczenie, bo nie zakumałam;) Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Autor Udostępnij #24 Napisano 11 marca 2011 Kopiowanie dziennika zajmie mi o wiele więcej czasu niż sądziłam... Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 marca 2011 Udostępnij #25 Napisano 12 marca 2011 Cytat Kopiowanie dziennika zajmie mi o wiele więcej czasu niż sądziłam... Rozwiń Nie jest to takie trudne Mnie i innym to się udało Uwierz w ducha Link do komentarza
daggulka Napisano 12 marca 2011 Udostępnij #26 Napisano 12 marca 2011 Cytat Taaaa, w ducha wierzę , tylko w cierpliwość już mniej.Ja to myślałam, że po ludzku będzie - kopiuj, wklej, kopiuj, wklej, kopiuj, wklej...A tu trza odczekać kwadrans, bo posty się do kupy kleją! Rozwiń to wklejaj jeden za drugim , tylko datami porozdzielaj ..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 marca 2011 Udostępnij #27 Napisano 12 marca 2011 Cytat Taaaa, w ducha wierzę , tylko w cierpliwość już mniej.Ja to myślałam, że po ludzku będzie - kopiuj, wklej, kopiuj, wklej, kopiuj, wklej...A tu trza odczekać kwadrans, bo posty się do kupy kleją! Rozwiń Zrób sobie w jednym poście kilka zdjęć powiedzmy początek budowy. Poźniej kolejny i tak powinno się miło i przyjemnie pisać. Zdjęcia numeruj sobie 1,2,3,4, i potem ręcznie tylko kopiuj link i zmieniaj nazwę zdjęcia. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 12 marca 2011 Autor Udostępnij #28 Napisano 12 marca 2011 Taaaa, w ducha wierzę , tylko w cierpliwość już mniej.Ja to myślałam, że po ludzku będzie - kopiuj, wklej, kopiuj, wklej, kopiuj, wklej...A tu trza odczekać kwadrans, bo posty się do kupy kleją! Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 12 marca 2011 Autor Udostępnij #29 Napisano 12 marca 2011 Cytat to wklejaj jeden za drugim , tylko datami porozdzielaj ..... Rozwiń Myślałam o ty, ale to byłaby retrospekcja retrospekcji. Choć jak to ma sens, to wklejam po 3w1, jak temat jakoś się komponuje.Tylko mię się wzachciało dokładnie tego samego dziennika jak na FM... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 marca 2011 Udostępnij #30 Napisano 12 marca 2011 Se zażyczam , żeby Afro dyta a, zrobiła linka do niniejszego wątku w sygnaturze ... bo mi się szukać ciągle nie chce ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 marca 2011 Autor Udostępnij #31 Napisano 13 marca 2011 Cytat Se zażyczam , żeby Afro dyta a, zrobiła linka do niniejszego wątku w sygnaturze ... bo mi się szukać ciągle nie chce ... Rozwiń Też se tak właśnie pomyślałam Tylko muszę sprawdzić i popatrzeć jak to zdjełac... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 marca 2011 Udostępnij #32 Napisano 13 marca 2011 Tak bym proponował:Budowa, Pogaduchy(Zacytuj sobie niniejszy post i z edytora skopiuj linki .. do swojej sygnatury ... o ile Ci pasuje takie rozwiązanie ..) Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 marca 2011 Autor Udostępnij #33 Napisano 13 marca 2011 Cytat Tak bym proponował:Budowa, Pogaduchy(Zacytuj sobie niniejszy post i z edytora skopiuj linki .. do swojej sygnatury ... o ile Ci pasuje takie rozwiązanie ..) Rozwiń No Ty chyba czytasz w moich myślach. Trochę już zapomniałam jak to było z tym url a rano mine od kompa wygnali i nie zdążyłam spojrzeć jak to się robi.Dzięki, stawiam Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 marca 2011 Udostępnij #34 Napisano 13 marca 2011 Cytat Dzięki, stawiam Rozwiń Bierę ... Link do komentarza
wampiria Napisano 13 marca 2011 Udostępnij #35 Napisano 13 marca 2011 zajrzłam tez Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 marca 2011 Autor Udostępnij #36 Napisano 13 marca 2011 Witaj wampiria, zaglądaj! Link do komentarza
kalumet Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #37 Napisano 14 marca 2011 gdzie ciąg dalszy dziennika ? Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #38 Napisano 15 marca 2011 Cytat gdzie ciąg dalszy dziennika ? Rozwiń Spokojnie jeszcze śpi. Daj jej się wyspać Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 15 marca 2011 Autor Udostępnij #39 Napisano 15 marca 2011 Cytat gdzie ciąg dalszy dziennika ? Rozwiń Cały czas się robi Cytat Spokojnie jeszcze śpi. Daj jej się wyspać Rozwiń ...uuuaaaaaaaaauuuuu...ziewnęłam sobie, teraz się przeciągnę.......no powiedzmy, że się wyspałam... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #40 Napisano 15 marca 2011 Bo we glinie to się nie kopie łopatą, tylko rąbie siekierą względnie łupie oskardem. Łopatą sobie można urobek wybierać.... ot taka mądrość ... w kilka lat po tym jak mogła się przydać ... Link do komentarza
Czapi Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #41 Napisano 15 marca 2011 No to ja przepraszam Afrodytaa-bo Ci się właśnie wpier..niczyłam do dziennika-może da się usunąć post co by nie mącić????A tak w ogóle to pytałam,czy Wy tak bez kredytu serio???...no i fajnie się czyta... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #42 Napisano 15 marca 2011 czekam na ciąg dalszy dziennika...naprawdę mi się podoba...a wyobraź sobie, że nasz dziennik żona w kilka godzin skopiowała - tylko daty wpisu dodawała i poszło szybciutko... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 15 marca 2011 Autor Udostępnij #43 Napisano 15 marca 2011 Cytat Bo we glinie to się nie kopie łopatą, tylko rąbie siekierą względnie łupie oskardem. Łopatą sobie można urobek wybierać.... ot taka mądrość ... w kilka lat po tym jak mogła się przydać ... Rozwiń Co to oskard, może po naszemu kilof?Kochaniutki kiciusiu, ja mam taką glinę, że kilofem francy nie szło uszczknąć i to po dobowym moczeniu i na sucho sprawdzane. Jak wbiłam kilofa, to mi Duży musiał pomagać go wyjąć, bo bym chyba trzonek połamała, a go nie ruszyła O wiele prościej było skrobać po 1cm szpadlem, niż wybierać te górki i pagórki podziabane siekierą czy kilofem. Cytat No to ja przepraszam Afrodytaa-bo Ci się właśnie wpier..niczyłam do dziennika-może da się usunąć post co by nie mącić????A tak w ogóle to pytałam,czy Wy tak bez kredytu serio???...no i fajnie się czyta... Rozwiń Nie zamaco, nawet nie zauważyłam. Gdyby nie wpisy, to bym nie wiedziała, bo Mod jak obiecał, tak od razu z dziennika wykasował.No i odpowiadając na pytanie...serio, serio Powtarzam to od kilku lat...jesteśmy za biedni na kredyt Banki nas nie chcą z 3-ką dzieci i dochodem jaki mamy.Jak byłam w PKO to pani powiedziała, że na 100 000zł kredytu, netto dochodu na miesiąc, powinniśmy mieć 10 000zł. Kazałam jej zera przeliczyć, bo nie wierzyłam. Zdurniała chyba. Ale to był kredyt Rodzina na Swoim, podobno na lepszych warunkach...ciekawe tylko dla kogo te "lepsze"są? Bo ja tu nic lepszego nie widziałam.Jak bym miała taką kasę, to już do tego czasu bym mieszkała. Cytat czekam na ciąg dalszy dziennika...naprawdę mi się podoba...a wyobraź sobie, że nasz dziennik żona w kilka godzin skopiowała - tylko daty wpisu dodawała i poszło szybciutko... Rozwiń Muszę stopniowo dawkować sensacje, bo później będzie długi przestój...A tak, to masz to uczucie ciekawskich motylków w żołądku... co tam u tej Afrodyty się dzieje...? Link do komentarza
Moose Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #44 Napisano 15 marca 2011 Dawaj dalej... A i jeszcze popraw sobie w nazwie dziennika brak literki... chyba, że tak miało być...to pardąsik Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 15 marca 2011 Autor Udostępnij #45 Napisano 15 marca 2011 Cytat Dawaj dalej... A i jeszcze popraw sobie w nazwie dziennika brak literki... chyba, że tak miało być...to pardąsik Rozwiń Daję, daję, codziennie po trochu...A fajnie się chociaż czyta te bazgroły?Jesteś pierwsza, co się kapła Poprawiłabym se, jeno nie wiem jak!Chyba sobie info do Moda podeślę. Chciałam edytować, ale jakoś ślepa byłam i nie widziałam w edycji nagłówka. Link do komentarza
Moose Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #46 Napisano 15 marca 2011 Fajnie się czyta Lekko, luźno i bez zadęcia - i tego się trzymaj...A zmienić możesz w swoim profilu, edytuj sygnaturę i wstaw literkę... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #47 Napisano 16 marca 2011 tak trzymać Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 16 marca 2011 Autor Udostępnij #48 Napisano 16 marca 2011 Cytat Fajnie się czyta Lekko, luźno i bez zadęcia - i tego się trzymaj...A zmienić możesz w swoim profilu, edytuj sygnaturę i wstaw literkę... Rozwiń Nic nie znalazłam. W sygnaturce mogę zmienić sygnaturę a źle jest w tytule dziennika. Napisałam do Admina, żeby poprawił.Adiqq dzięki że zaglądasz. Link do komentarza
molytek Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #49 Napisano 16 marca 2011 przyleciał tu i molyt i przywlókł nazwę drzewka osławionego. Wg mnie, to świerk biały conica pięknie Wam rośnie. i dom i drzewko Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 16 marca 2011 Autor Udostępnij #50 Napisano 16 marca 2011 Czeee molytek! /a długi czas czytałam "motylek", nawet ktoś tak kiedyś pisał Coś jakby świerkowate to jest, ale podobno skalisty czy cóś. Niestety na pewno nie conica /bo zapamiętałabym nazwę od aparatu conica/ dlatego, że tylko z wierzchu ma zielone i twarde igiełki. Te stare to są rude i opadają.Ale dzięki za linka, poczytam sobie, języka zasięgnę...przyda się na przyszłość. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się