Skocz do zawartości

lampa do kuchni

omeggo

Recommended Posts

• 5 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Ale za gotówkę???

Nie wiem zgasili światło .

Cytat

w życiu bym Cię nie posądzała o tak szeroko zakrojone poczucie humoru

To się zagalopowałem. icon_redface.gif
Gość adiqq
Napisano
a wiesz, na mieszkaniu też takie mieliśmy...tak, tylko papug nie było :P
Napisano
Cytat

Polecam taką papierową którą dziś zjadły właśnie 2 moje papugi... wrrr

no właśnie i świetnie się sprawdzały przez 6 lat......i znowu były z mojego ulubionego sklepu icon_biggrin.gif
Napisano
współczuje, ja mam świra na punkcie lamp i jak wchodzę do sklepu - mam swój ulubiony - to oczu nie mogę oderwać: kubate, zbudowane jak origami, kryształowe jak sople lodu, powywijane, kolorowe:

Brak obrazka
Brak obrazka
Brak obrazka
Brak obrazka

I na koniec, choć wiem, że się nie przyda, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie zamieścić, to moje ulubione:
Brak obrazka
Brak obrazka
Brak obrazka
Napisano
Dzulka..ta pierwsza - a la żarówki, też niczego sobie. Gdzie Ty to wszystko znajdujesz? A ta stojąca biała...ekstra! choć preferowałabym ciemniejszy kolor:)
Napisano
Cytat

Dzulka..ta pierwsza - a la żarówki, też niczego sobie. Gdzie Ty to wszystko znajdujesz? A ta stojąca biała...ekstra! choć preferowałabym ciemniejszy kolor:)

a masie nosa do takich spraw:) a tak na poważnie, to swojego czasu kiedyś sporo nachodziłam się po sklepach w mieście i nic nie mogłam znaleźć dla siebie. Zaczęłam szukać w internecie, w gazetach z aranżacjami - i tamtymi lampani z któregoś numeru się zachwyciłam, szybko zgoogle'owałam firmę, okazało się, że na drugi końcu miasta mam to cudo. I tak sentyment pozostał:P

Teraz jeżdżę sobie tam od czasu, do czasu, przy okazji robienia zakupów w pobliskim supermarkecie i wzdycham do nowych kolekcji.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Teraz jeżdżę sobie tam od czasu, do czasu, przy okazji robienia zakupów w pobliskim supermarkecie i wzdycham do nowych kolekcji.

mam podobnie ... jak włażę do Obi - to nogi mnie niosą najpierw do stoiska oświetleniowego .... oczka napasę i mogę iść dalej ... uwielbiam oglądać lampy .... icon_biggrin.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

mam podobnie ... jak włażę do Obi - to nogi mnie niosą najpierw do stoiska oświetleniowego .... oczka napasę i mogę iść dalej ... uwielbiam oglądać lampy .... icon_biggrin.gif

To miło, że ktoś współdzieli mojego świra:) ja w Maxie spędzam godziny, nałóg! i wzdycham....
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

my też szukamy lampy do kuchni, ale takiej płaskiej, plafonu - jeszcze w Ikei nie oglądaliśmy

a jak płaski ma być ten plafon? wystarczy taki?

Brak obrazka

znalazłam jeszcze coś takiego:
Brak obrazka
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

ja mam w kuchni plafon podobny do tego:
Brak obrazka
nie sądziłam, ze dają tyle światła! zawsze myślałam, że jak takie małe i mleczne, to będziemy siedzieć jak w piwnicy, a tu jasno jak w dzień icon_smile.gif

Ile tam żarówek włazi ?
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Ja mam w kuchni 2 takie, jedna w kuchni, druga w części jadalnej nad stołem.
[attachment=13879:lampa1.jpg]

super lampa, w ogole lampy na świetlówki kołowe ładnie wygladają
  • 3 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 5 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

Myslę, że warto poszukać takiej lampy z kilkoma kierunkami padania światła (z np 3 żarówkami). Jedna żaróka oświetli Ci tylko centrum kuchni.

To fajny pomysł, tylko jak ja kiedyś taką miałam, to trochę drażniła mnie konieczność przekręcania w kółko kloszy, ale ogólnie to się w kuchni sprawdza ok. Podobnie jak np lampki podszafkowe - takie montowane pod szafką, nad blatem - dla mnie super, choć nie oświetla całej kuchni, a właśnie blat.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Ja się Wam podoba taka lampa:

DSC01446.jpg

Tylko proszę o konstruktywne opinie. Żona mnie pogania, żebym kupił. Ja wolę najpierw się wiedzieć, co inni sądzą o takiej lampie. Zawisłaby nad stołem w kuchni.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Witam

ja też się zastanawiam nad wyborem jakieś lampy do kuchni i znalazłam fajną:
lampa wisząca Kitchen

Brak obrazka

ale jeszcze zastanawiam się nad:

lampa eusebi

Brak obrazka
  • 2 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Zdecydowanie lepszym wyborem będzie zwykła i klasyczna wisząca lampa z prostym wzorem. Może być jak na powyższym zdjęciu- metalowa,w zależności od koloru mebli oraz płytek,będzie się fajnie prezentować.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...